Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «همشهری آنلاین»
2024-05-08@23:35:54 GMT

سهام بانک شهر به تابلوی ج فرابورس منتقل شد

تاریخ انتشار: ۲۷ مرداد ۱۳۹۶ | کد خبر: ۱۴۴۳۴۵۲۱

سهام بانک شهر به تابلوی ج فرابورس منتقل شد

اقتصاد>تجاری - مالی - سهام بانک شهر به همراه ۱۰شرکت دیگر نظیر پیام، پتروشیمی اصفهان، تولی‌پرس و کف به سخت‌ترین بازار، یعنی بازار پایه ج فرابورس ایران منتقل شد.

در سال‌هاي قبل 200شركت از تابلوي بورس حذف و سپس با تاسيس فرابورس، تعداد زيادي از آنها به اين بازار منتقل شدند. طبق اطلاعيه فرابورس، بانك شهر و شركت‌هاي پتروشيمي اصفهان، پيام، تولي پرس، كف، سموم علف‌كش، آينده‌سازان بهشت پارس، بسته‌بندي مشهد، سرمايه‌گذاري صنايع و معادن فلات ايرانيان، كارتن مشهد و تجهيزات سديد از بازار پايه ب به بازار پايه ج منتقل شده‌اند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

سيدمهدي علم‌الهدي، معاون فرابورس اعلام كرد: پيرو اطلاعيه 11اسفند سال گذشته كه در سامانه كدال منتشر شد و براساس قواعد طبقه‌بندي شركت‌ها در بازار پايه فرابورس ايران، مقرر شد شركت‌هايي كه اظهارنظر حسابرس درباره آخرين صورت‌هاي مالي حسابرسي شده آنها از نوع «عدم‌اظهارنظر» باشد، به تابلوي «پايه ج» منتقل و قابليت معامله براي سهام آنها مهيا شود.

به گفته او زمان توقف 11نماد فوق براي انتقال به تابلوي «پايه ج» و شروع دوباره معاملات سهامشان، متعاقباً اطلاع‌رساني خواهد شد.در بازار پايه ج فرابورس هم‌اكنون شركت‌هاي داروسازي قاضي، كاشي نيلو، خدمات فني فولاد يزد، سرمايه‌گذاري كاركنان صنعت برق زنجان و قزوين، بيمه زندگي خاورميانه و مؤسسه مالي نور حضور دارند.

بازار پايه ج كجاست؟

طبق ماده10 نحوه انجام معاملات در بازار پايه فرابورس، اين بازار به 3تابلوي الف، ب و ج تقسيم مي‌شود. طبق ضوابط، دادوستد سهام و حق تقدم سهام در تابلو ج فرابورس، فقط در طول 3روز معاملاتي هفته شامل روزهاي شنبه، دوشنبه و چهارشنبه امكان‌پذير است. معاملات سهام و حق تقدم خريد سهام در اين تابلو به‌صورت عادي و با انجام دو مرحله حراج ناپيوسته صورت مي‌گيرد؛ با اين تفاوت كه نوسان روزانه قيمت سهام دامنه و محدوديتي ندارد.

با اين اوصاف، سهام شركت‌هاي حاضر در اين بازار با ريسك بسيار بيشتر از ساير بازارهاي فعال در بورس و فرابورس و با شرايطي متفاوت از ديگر تابلوهاي معاملاتي موجود بازار سرمايه، دادوستد خواهد شد.

منبع: همشهری آنلاین

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.hamshahrionline.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «همشهری آنلاین» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۴۴۳۴۵۲۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

بانک مرکزی: تورم کاهشی می‌شود | کاهش رشد پایه پولی به ۲۸.۱ درصد

به گزارش همشهری آنلاین به نقل از تسنیم، نرخ رشد پایه پولی در سال ۱۴۰۲ روند نزولی قابل توجهی را تجربه کرد به طوری که نرخ این شاخص مهم پولی و تاثیرگذار در تورم نسبت به رقم فروردین سال ۱۴۰۲ که ۴۵ درصد بود با ۱۶.۹ واحد درصد کاهش، در پایان اسفندماه ۱۴۰۲ به ۲۸.۱ درصد رسید.

بانک مرکزی با انتشار آمارهای جدید از پایه پولی و رشد نقدینگی اعلام کرد: کاهش قابل توجه رشد پایه پولی در سال ۱۴۰۲ همراه با کاهش رشد نقدینگی در این سال، بخوبی حاکی از توفیق بانک مرکزی در کنترل کل‌های پولی و ایجاد شرایط لازم برای کاهش نرخ تورم در سال جاری و سال‌های آتی است. بر اساس آمارهای مقدماتی، حجم پایه پولی در پایان اسفندماه ۱۴۰۲ به رقم ۱۱۰۷۷.۰ هزار میلیارد ریال رسید.

تداوم کاهش نرخ رشد نقدینگی و دستیابی به اهداف پیش بینی شده

بر اساس این گزارش، نرخ رشد نقدینگی نیز طی یک روند نزولی از ۴۰.۶ درصد در پایان سال ۱۳۹۹ و ۴۲.۸ درصد در پایان مهرماه سال ۱۴۰۰ به ۳۱.۱ درصد در پایان سال ۱۴۰۱ و ۲۴.۳ درصد در پایان سال ۱۴۰۲ رسید که این امر، بیانگر توفیق کامل بانک مرکزی در کنترل رشد نقدینگی و حصول اهداف تعیین شده است.

بر اساس آمارهای مقدماتی، حجم نقدینگی در پایان اسفندماه ۱۴۰۲ به رقم ۷۸۸۰۸.۹ هزار میلیارد ریال رسید. لازم به اشاره که دستیابی به رقم رشد نقدینگی ۲۴.۳ درصد در پایان سال ۱۴۰۲، در شرایطی حاصل شده است که رقم رشد نقدینگی سالانه زیر ۲۵ درصد آخرین بار در سال ۱۳۹۷ (۲۳.۱ درصد) محقق شده بود.

«همتی» برای چاپ پول نیست! | آمارهای واقعی از وضعیت پولی کشور

بدیهی است که کاهش رشد نقدینگی به عنوان یکی از عوامل اصلی شکل‌دهی به تورم، نقش مهمی را در کاهش نرخ تورم در سال جاری و سال‌های آتی ایفا خواهد کرد.


کاهش قابل توجه شاخص های پول و شبه پول و انتظار کاهش تورم در ماه‎های آتی

مروری بر عملکرد اجزای نقدینگی حاکی از آن است که رشد پول (بخش سیال نقدینگی) در سال ۱۴۰۲ نیز بطور قابل توجهی کاهش یافته و از ۶۵.۲ درصد در پایان سال ۱۴۰۱ به ۱۷.۵ درصد در پایان اسفندماه ۱۴۰۲ رسیده است.

در مجموع، روند نزولی قابل توجه رشد نقدینگی و رشد پول، مؤید آن است که در سایه ثبات ایجاد شده در سال ۱۴۰۲، از شدت انتظارات تورمی فعالین اقتصادی کاسته شده و در نتیجه انتظار می‌رود که نرخ تورم در ماه‌های آتی ارقام پایین‌تری را ثبت کند.


لازم به اشاره است ضریب فزاینده نقدینگی نیز در پایان اسفندماه ۱۴۰۲ نسبت به پایان اسفندماه ۱۴۰۱، معادل ۲.۹ درصد کاهش یافته و به رقم ۷.۱۱۲ رسیده است.

در مجموع کاهش رشد نقدینگی، کاهش رشد پایه پولی، کاهش رشد پول و نیز تنزل ضریب فزاینده نقدینگی همگی دلالت بر اثربخشی سیاست های پولی بانک مرکزی مبتنی بر استفاده ترکیبی از کلیه ابزارهای سیاست های پولی دارد که این موضوع نه تنها در سال گذشته بلکه به صورت موثرتری می‌تواند تاثیر منجر به تداوم پایدار روند نزولی نرخ تورم در دوره های زمانی آتی داشته باشد.

کد خبر 849585 برچسب‌ها اقتصاد - تورم خبر مهم بانک مرکزی نقدینگی

دیگر خبرها

  • ریزش ۱۲ هزار واحدی شاخص بورس
  • گزارش روزانه بورس ۱۹ اردیبهشت/ ریزش ۱۲ هزار واحدی شاخص
  • ریزش بورس ادامه دار شد؛ ریزش ۱۲ هزار واحدی شاخص
  • تحلیل روند بازار سهام ۱۸ اردیبهشت
  • گزارش دیوان محاسبات از ترک فعل سازمان تامین اجتماعی
  • مدیرعامل فصل آینده پرسپولیس مشخص شد
  • بانک مرکزی: تورم کاهشی می‌شود | کاهش رشد پایه پولی به ۲۸.۱ درصد
  • وارن بافت سهام اپل را فروخت | تلاش برای تصاحب بازار کشور های آسیای میانه
  • افزایش شرکت های بورسی در کرمانشاه
  • مدیرعامل فصل آینده پرسپولیس تعیین شد