Web Analytics Made Easy - Statcounter

سعید جلیلی در جمع "آزادگان اردوگاه موصل1" در خمین با طرح این پرسش که "چرا امروز اسارت را با آزادگی معنی می‌کنیم؟" گفت: زیرا شما مفهوم اسارت را با آزادگی برابر کردید. شاید دشمن بتواند جسم را به بند بکشد، اما روح و اراده انسان ها بزرگتر از آن است که چند دولت زبون آن را به اسارت بکشند.

وی افزود: اسارت می‌تواند محل بروز و خودنمایی آزادگی باشد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

شما تجربه کردید که چگونه اسارت کنندگان خود اسیر شدند.

جلیلی ادامه داد: وظیفه نسل جدید آن است که به بازخوانی دوران آزادگی و خواندن خاطرات شما آزادگان عزیز بپردازد؛ چرا که وقتی کتاب خاطرات شما را می‌خوانیم تنها خاطره نیست بلکه درس مقاومت و آزادگی است. دشمن نیز از همین مقاومت می‌ترسد زیرا دشمن هر چه قدرت داشت به کار برد تا اراده خود را به ملت ایران تحمیل کند اما شما آزادگان منطق استکبار را در هم شکستید و نشان دادید می‌توان اسیر بود و دشمن را به اسارت کشید.

نماینده مقام معظم رهبری در شورای عالی امنیت ملی در ادامه با اشاره به شعری از موسوی گرمارودی، افزود: «هیچ گودالی چنین رفیع ندیده بودم. در حضیض هم می‌توان عزیز بود».

جلیلی در بخش دیگری از سخنانش با اشاره به کتاب "همه سیزده سالگی ام" که شرح خاطرات آزاده سرافراز "مهدی طحانیان" است، گفت: وقتی این کتاب را می‌خوانیم می‌بینیم که چگونه یک افسر بعثی در برابر یک نوجوان سیزده ساله به زانو در می‌آید. دشمن درک کرده که با چه مکتب و قدرتی مواجه است و تمام تلاشش را به کار گرفته که این شجره طیبه نتواند به راه خود ادامه دهد اما شما دیدید هنوز دفاع مقدس تمام نشده این مدل تکثیر شد و به دنبال آزاد سازی خرمشهر، جنوب لبنان هم آزاد شد.

عضو مجمع تشخیص مصلحت نظام ادامه داد: به همین خاطر دشمن تمام تلاشش را به کار برد تا دهه 60 تکرار نشود اما 30 سال بعد، نسل جوان در دهه 90، آزادگی ها و حماسه سازی های دهه 60 را تکرار می‌کند. به همین خاطر می‌بینید شهید حججی اسیر است، اما دشمن را به اسارت می‌کشد. دنیا یک تصویر اسارت از او می‌بیند اما او پیام مقاومت و آزادگی را مخابره می‌کند.

نماینده مقام معظم رهبری در شورای عالی امنیت ملی گفت: شهید حججی هم مانند شما عزیزان نشان داد در حضیض هم می‌توان عزیز بود. پیام شهید حججی برای دشمنان این است که هر چقدر هم تلاش کنند که انقلاب ادامه پیدا نکند، اما در دهه 90، حماسه های دهه 60 تکرار می‌شود.

جلیلی اظهار داشت: شهید حججی در داخل حجت را بر همه کسانی که تردید دارند با مقاومت میشود پیشرفت کرد تمام کرد و اگر امنیت دهه 60 با شهدا و آزادگان محقق شد، امنیت امروز ما با شهادت شهید حججی ها و مدافعان حرم محقق می‌شود.

وی گفت: دشمن چرا به تحریم ادامه میدهد؟ چون می‌داند هر جا اراده ملت ما برخلاف اراده آنها بوده، شکست خورده اند. اوباما بعد از هشت سال در بیانیه پایان دوران ریاست جمهوری خود می‌گوید ما پیروزی های بزرگی بدست آوردیم اما در "سوریه" نتوانستیم موفق بشویم چون جمهوری اسلامی اجازه نداد!جمهوری اسلامی کیست؟ همین شهید حججی ها هستند.

نماینده مقام معظم رهبری در شورای عالی امنیت ملی خطاب به آزادگان حاضر در این جلسه گفت: شما حجت ملت ما هستید. شما شهدای بر ملت ما و جهانیان هستید. شما خودتان نیستید؛ وارث یک آرمانید. وارث یک رسالت بزرگ، که نشان دادید چگونه یک ملت می‌تواند بایستد و مقاومت کند و در عین حال پیشرفت کند و روز به روز به قله ها نزدیک شود.

جلیلی خاطرنشان کرد: امروز کسی نمی‌تواند انکار کند که اگر کشور ما امنیت دارد مدیون شهدای مدافع حرم است اما این امنیت برای چه تامین می‌شود؟ این امنیت برای تعالی ملت و پیشرفت کشور و اهداف انقلاب است. نمی‌توانیم خود را مدیون شهدا بدانیم اما هدف آنها را فراموش کنیم! شهدا امنیت را برای ما به ارمغان آوردند که کشور ما یک جامعه نمونه برای جهانیان بشود.

عضو مجمع تشخیص مصلحت نظام افزود: امنیت برای این نیست که عده ای زیر سایه آن فساد اقتصادی، سیاسی و فرهنگی داشته باشند. امنیت برای تحقق آرمانها، عدالت و از بین بردن فقر و فساد و تبعیض است. شهدا امنیت را به ملت خود تقدیم کردند تا این اهداف بزرگ محقق بشود.

وی گفت: دشمن تمام تلاش خود را انجام داد تا رشادتها و آزادگی های اردوگاههای کرکوک و موصل تکرار نشود، اما وقتی خط مقاومت ادامه می یابد، نه تنها ایران را نجات میدهد بلکه همان موصلی که روزی در چنگ دشمنان شما بود، با کمک جوانان شما آزاد میشود. موصل کی آزاد شد؟ وقتی که شما آزادگان در موصل1 ، آزادگی را به رخ جهانیان کشیدید. آزادگی شما تنها افسر بعثی را به زانو در نیاورد بلکه ابرقدرت های دنیا را هم شکست داد.

نماینده مقام معظم رهبری در شورای عالی امنیت ملی در بخش دیگری از سخنانش تاکید کرد: امروز یک وفاق عمومی برای تکریم جوانان انقلابی همچون شهید حججی و همچنین عدم اعتماد به آمریکا بوجود آمده و حتی خوش بین ترین افراد هم میگویند آمریکا بدعهد است و با اعتماد به آمریکا نمی‌توان پیشرفت کرد. لذا باید از این وفاق درس گرفت، تجربه آموخت و مسیر انقلاب را با جدیت بیشتری دنبال کرد.

جلیلی افزود: ما امروز تجربه کردیم که بهانه دشمن را نمیتوان با هزینه کردن از سرمایه های کشور گرفت. برای دشمنی که به دنبال بهانه جویی است هرچقدر هم بهانه زدایی کنیم، بهانه های جدید تری خواهد آورد. کسی که خواب است را می‌توان بیدار کرد اما کسی که خود را به خواب زده، هرگز!

مسئول تیم مذاکره کننده هسته ای سابق کشورمان ادامه داد: قانون تحریم های جدید امریکا علیه ملت ایران را ببینید. هم برجام را نقض میکند و هم تحریم های جدید علیه کشور ما وضع میکند! از اینها باید درس گرفت.

جلیلی در پایان اظهار داشت: تدبیر و عقلانیت آن است که از این بی اعتمادی ها تجربه بیاموزیم، به دشمن بدعهد اعتماد نکنیم و بدانیم که این خط "مقاومت" است که می‌تواند آینده پرشکوه همراه با رفاه و تعالی را برای ملت ما محقق کند.

ایسنا

منبع: ساعت24

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.saat24.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ساعت24» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۴۴۳۴۷۲۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

فراجا مرزبان حجاب است/ متولیان فرهنگی حجاب و عفاف بیدار باشند

به گزارش خبرگزاری خبرآنلاین استان سمنان سردار موقوفه ئی و سرهنگ سید علی میراحمدی فرماندهی و جانشین فرماندهی نیروی انتظامی استان سمنان یادداشت هایی را درباره حجاب و عفاف را ارسال کردند که به شرح زیر می باشد

***فراجا مرزبان حجاب است/ متولیان فرهنگی حجاب و عفاف بیدار باشند

طرح نور یا طرح مقابله با ساختارشکنی و هنجار شکنی حوزه حجاب و عفاف چند وقتی است در سطح کشور آغاز شده و فراجا با حضور تیم های مجرب و متخصص در این حوزه عمل می کند.

واکنش ها به اجرای طرح نور در دو دسته قرار دارد؛ بخشی از جامعه موافق و حامی فراجا هستند و برخی نیز به تشریح آسیب های این طرح می پردازند.

پلیس در این طرح از تمام ظرفیت های انسانی و تجهیزاتی خود برای اجرای دقیق و کامل آن بهره می برد و ضمن رعایت کرامت و احترام انسانی با هنجار شکنی در حوزه حجاب مقابله می کند.

فراجا با اجرای طرح نور مرزبانی حوزه حجاب را عهده دار است و مقتدرانه اجازه نمی دهد دشمنان خطوط قرمز فرهنگی را در نوردند و به حریم خانواده اصیل ایرانی هجمه وارد سازند.

ولی متولیان فرهنگی حجاب و عفاف نیز بیدار باشند که اکتفا به طرح نور و حضور مجاهدانه پلیس در این عرصه تضمینی برای ارتقاء فرهنگ عفاف و حجاب در جامعه و نسل های آتی نخواهد بود.

«عفاف و حجاب» اصالتی فرهنگی دارد و این عرصه عناصری آگاه، اصیل و شجاع را می طلبد. این جبهه میدان تاکتیکهای عمیق و تکنیکهای دقیق و نظم و استمرار در عمل است که امیداوریم سازمان ها و نهادها به ویژه خانواده های اصیل ایرانی، اهمیت آن را درک و خود محوریت این عرصه را عهده دار شوند.

نگارنده:فرمانده انتظامی استان سمنان-سرتیپ دوم ستاد جلیل موقوفه ئ

***برهنگی یکی از مصادیق خشونت اجتماعی است

خشونت روانی در عرصه بدحجابی و برهنگی آثاری عمیق گسترده و گاها نسلی در جامعه می گذارد که تبعات آن بر فرد ،روان، روابط، خانواده و اجتماع متعلق به وی به جای خواهد

ماند.

خشونت مفهوم و پدیده ای چند بعدی و گسترده است که در حوزه های مختلف از جمله فردی، خانوادگی و اجتماعی قابل بررسی است.

خشونت امری ضد هنجار و عاملی مخرب در فرآیند توسعه زندگی فردی و جمعی است و می تواند به بسیاری از روابط در حوزه های خرد و کلان آسیب وارد سازد.

ولی آنچه از خشونت در افکار عمومی و ادبیات اجتماعی مطرح می شود غالبا خشونت فیزیکی و کلامی است که در عناوینی مثل ضرب و جرح فحاشی مزاحمت و .... تعریف و پیگیری می شود و بیشتر معطوف و محدود به دو گروه زنان و کودکان در بستر خانواده و جامعه شده است.

ضمنا به وجوه دیگر این پدیده مانند خشونت جنسی، خشونت مجازی، عاطفی و... که اخیرا به آن پرداخته شده است و کارشناسان و عموم جامعه این ابعاد را زیر ذره بین خود برده اند.

ولی ابعاد و وجوه دیگری از خشونت نیز وجود دارد که علیرغم گستره عظیم و قدرت اثر بخشی عمیق آنها بر فرد و جامعه کمتر بدان ها پرداخته می شود.

از جمله خشونت روانی و جنسی گسترده که با رواج بی حجابی و برهنگی در بستر جامعه و تشویش ذهن و روان جوانان ایجاد می شود و معمولا در پوشش آزادی فرهنگی قرار گرفته و به تبعات مخرب آن بر فرد خانواده و روابط عاطفی و خانوادگی هیچ گونه اهمیتی داده نمی شود.

این بعد از خشونت به مراتب مخرب تر از خشونت های آشکاری است که روزانه و مستمر توسط قوای قانونی و قضایی کشور کنترل می گردد، چرا که خشونت آشکار غالبا به درگیری مستقیم و غالبا فیزیکی دو یا چند تن معدود و محدود می شود ولی خشونت روانی جاری در عرصه بدحجابی و برهنگی آثاری عمیق گسترده و گاها نسلی در جامعه می گذارد که تبعات آن بر فرد،روان، روابط، خانواده و اجتماع متعلق به وی به جای خواهد ماند.

از همین منظر ساختار مدیریتی جامعه همانگونه که با خشونت آشکار با جدیت مقابله می کند، از منظر حراست از امنیت روانی عاطفی و جنسی در جامعه موظف است با خشونت ناشی از رواج برهنگی و بی حجابی در جامعه نیز مقابله نماید.

بدیهی است پایه های چنین رفتار خشونت باری در فرهنگ عمومی جامعه نهادینه است و نهادهای مسئول در این زمینه مسئولیت سنگینی بر عهده دارند.

نگارنده:فرمانده انتظامی استان سمنان-سرتیپ دوم ستاد جلیل موقوفه ئی

***"حجاب"نتیجه عزت نفس در آدمی است

انسان زندگی می کند برای خویش و برای شکوفایی خویشتن! نه برای دیگران و نگاه توجه و تایید دیگران!و اینگونه است که این جمله ی آشنا معنا می یابد:((حجاب یعنی بی نیاز به هر نگاهی ام، جز نگاه خداوند))

آنچه به انسان معنا و قیمت می دهد، رضایت عمیق و درونی نسبت به خویشتن است و این خشنودی تنها در مسیر حرکت انسان به سمت اهداف و ارزش ها و نیل به قله شکوفایی محقق می شود.

چنانچه هر فردی به هر دلیلی در طول زندگی در مسیر درخشان شکوفایی قرار نگیرد به دامن لذت پناه می برد. لذت های کوتاه و انگیزش های موقت که تسکینی است موقتی بر دردهای عمیق ناکامی!

انسان آگاهانه حال ناخوش زیستن در مسیر نادرست را احساس می کند، ولی درک شجاعت و تحمل لازم برای پذیرش آن را ندارد و لذا در مواجه با آن مکانیسم های غلط رفتاری را بر می گزیند.

مصرف مواد مخدر از جمله مکانیسم های غلطی است که هرچند تسکینی چند ساعته به دردهای وجودی و درونی انسان می دهد ولی آنچه می ماند نهایتا دردی انباشته تر و ترسی بسیار عمیق تر است.

از دیگر مکانیسم ها تمرکز بیش از حد بر ثروت اندوزی تکیه بر وجوه مختلف زندگی مادی از جمله ظاهر، اندام، زیبایی و.... برای جلب نگاه و توجه دیگران، افراط در روابط عاطفی و جنسی و هر آنچه انسان را دچار فراموشی و غفلت از خویشتن نماید.

همانگونه که اشاره شد برهنگی نیز از مکانیسمهای دفاعی در برابر احساسات دردناک ناشی از وجود بی ارزش انسانی در نگاه خود انسان است.

آنجا که ارزشمندی انسان به توجه و تایید دیگران گره می خورد و بهای انسان می شود تعداد چشم هایی که او را می شناسند می نگرند و دنبال می کنند.

ترس مواجه با درون تهی از ارزش و معنای انسان وی را ناچار می سازد برای ایجاد حس ارزشمندی و به تبع آن جذب افراد و نگاه آنان خود را بیاراید، برهنه سازد، جراحی کند و ..... و این مسیر را تا انتها پیش رود.

و انتها! پایانی است که دیگر هیچ نگاهی، هیچ لایک و تحسینی و هیچ دنبال کننده و تماشاگری و حتی هیچ اندازه ثروت و شهرت و قدرتی توان ارضای نیاز شدید ما به ارزشمندی و معنا را نمی دهد.

و این پایان قطعی است!

باید نگاه، تمرکز و توجه ما به درون هدایت گردد. آنگاه که خویشتن خویش مهم ارزشمند و گرانبها شد و این ارزشمندی در نگاه خویشتن نهادینه شد دیگران و نگاهشان کم اهمیت می شود.

آنگاه انسان زندگی می کند برای خویش و برای شکوفایی خویشتن! نه برای دیگران و نگاه دیگران و رضایت دیگران!

و اینگونه است که این جمله ی آشنا معنا می یابد: ((حجاب یعنی بی نیاز به هر نگاهی ام جز نگاه خداوند))

پس ساده زیستی و ابعاد آن، از جمله حجاب، نتیجه احساس ارزشمندی است که خاصیت انسان با معناست و نماد عزت نفس در آدمی است.

نگارنده: سرهنگ سید علی میراحمدی - جانشین فرمانده انتظامی استان سمنان

برای دسترسی سریع به تازه‌ترین اخبار و تحلیل‌ رویدادهای ایران و جهان اپلیکیشن خبرآنلاین را نصب کنید. کد خبر 1901030

دیگر خبرها

  • زرنگ‌بازی سعید آقاخانی در «نون خ ۵»
  • خرمشاد: مقاومت مردم غزه نخبگان آمریکا و غرب را بیدار کرد
  • فراجا مرزبان حجاب است/ متولیان فرهنگی حجاب و عفاف بیدار باشند
  • واکنش کنایه آمیز مقام دولتی به انتقادات مجلس از قیمت دلار و وضعیت بازار ارز
  • پس از انتقادات فراوان: وی‌اِی‌آر در سوئد اجرا نمی‌شود!
  • فاجعه برجام در انتظار لایحه عفاف!
  • وجدان بیدار در جامعه بیمار
  • جواب پوچتینو به انتقادات: من همه‌‎کاره چلسی نیستم!
  • تجمع دانشجویان قزوینی در حمایت از دانشجویان آمریکایی
  • تداوم جنگ پس از ۲۰۰ روز نشان دهنده توان مقاومت است