Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرگزاری بسیج از شرق اصفهان، طرح هجرت ۳، یکی از طرح های بزرگ پایگاه های تابستانی به شمار می آید که دانش آموزان این فرصت را می یابند تا در مدارس به اجرای فعالیت های مختلف بهسازی و فرهنگی هنری بپردازند. این طرح بزرگ ، مهم ترین و کاربردی ترین عرصه های حضور جوانان در سازندگی کشور را رقم می زند که برایغنی سازی اوقات فراغت آنان در قالب گروهی برنامه ریزی شده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

مسئول حوزه بسیج دانش آموزی شهید رجایی بن رود در گفتگویی گفت: در تابستان ۹۶ با هدف غنی سازی اوقات فراغت، دانش آموزان بسیجی در عرصه های مرمت، بهسازی و زیبا سازی مدارس اقدام به برگزاری اردوهای طرح هجرت کردند.

حسن مرادی افزود: تعداد ۱۵۰۰ نفر روز در بیش از ۱۶ مدرسه به زیبا سازی و دیوار نویسی شاداب سازی و همچنین رنگ آمیزی ساختمان پرداختند که دانش آموزان در طول طرح از کلاس های فرهنگی و اردوهای تفریحی بهره مند شدند.

وی ادامه داد: این حوزه با اجرای اردوی جهادی یک روزه در عرصه های محرومیت زدایی به تعداد ۱۰۰ نفر روز کشاورزان عزیز روستا را در انجام فعالیت های کشاورزی یاری کردند.

این مسئول خاطر نشان کرد: مدرسه هایی که در شهر ورزنه و بخش بن رود رنگ آمیزی، مرمت و بهسازی شده مدرسه شکوه، غنی، صابر، معرفت، اخوان یوسفی، ابن سینا، اسفه ای، انقلاب اسلامی و اداره آموزش و پرورش و مدرسه هایی در روستاها مانند امامت فارفان، غیاثی جندان، فجر جندان، فضه کفران، امت سهران و ارسطویی جندان هستند.

اهداف طرح هجرت

زمانی که طرح هجرت ۳ برنامه ریزی شد، اهدافی برای آن تعریف شد که تحقق فرمان مقام معظم رهبری مبنی بر استفاده از نیرو و نشاط نوجوانان برای سازندگی کشور و تقویت مبانی اعتقادی، اخلاقی و اجتماعی دانش آموزان و مشارکت آن ها در فعالیت های عمرانی و فضاهای آموزش و پرورش جزو آن ها بود.

به همین منظور ترویج و توسعه فرهنگ مشارکت جوانان در فعالیت های عمرانی و تقویت فرهنگ کار، غنی سازی اوقات فراغت جوانان در تابستان طی برنامه های مختلف، کمک به دولت در توسعه سازندگی معنوی و مادی کشور به ویژه طرح های ملی، اشاعه روحیه مسئولیت پذیری، حفظ و حراست از امکانات آموزش و پرورش، تعاون و کار آفرینی، اشاعه فرهنگ مشارکت پذیری در نوجوانان، مشارکت در ساخت و ساز و بهسازی مدارس و فراهم سازی زمینه های مناسب برای فعالیت جوانان در صحنه سازندگی کشور، ایجاد فضای مناسب برای تشکیل و یادگیری فعالیت های گروهی، بهره برداری از توان متخصصین بسیجی در امور تخصصی و سازندگی و کاهش هزینه های دولت با استفاده از طرح بسیج سازندگی نیز از دیگر اهداف مشخص شده برای این طرح عنوان شد.

مسئول حوزه بسیج دانش آموزی شهید رجایی بن رود در این رابطه تصریح کرد: ایجاد روحیه خودسازی و اعتماد به نفس در بین نوجوانان و تقویت روحیه خدمت رسانی و آشنایی با فعالیت های گروهی از جمله اهداف بسیج در برگزاری اردوهای جهادی دانش آموزان است.

مرادی برگزاری اردوهای جهادی در مناطق محروم را امری ضروری دانست و افزود: محرومیت‌زدایی ، ایجاد نشاط و شادی در بین دانش آموزان، تقویت توانمندی های فردی و گروهی و کمک به مدارس در راستای کاهش هزینه‌های عمرانی نیز از دیگر اهداف برگزاری اردوهای جهادی دانش آموزی است.

اجرای طرح‌ های جهادی از تاکیدات مقام معظم رهبری است که سازمان بسیج سازندگی با توجه به منویات مقام معظم رهبری توانسته گام‌ های مهمی در این زمینه بردارد، بسیج نوجوانان و جوانان برای عمران، سازندگی و بصیرت دینی آثار و برکات مطلوبی برای کشور و روستاهای محروم داشته و زمینه را برای آمادگی دانش‌ آموزان برای ورود به عرصه سازندگی کشور را فراهم می‌کند.


منبع: بسیج نیوز

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت basijnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «بسیج نیوز» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۴۴۳۵۰۵۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

کمک ۲۳۰ میلیارد ریالی خیرین برای مدرسه سازی در گناباد

به گزارش خبرنگار مهر، مجید فدوی شامگاه سه شنبه در نشست خبری هفته معلم با بیان اینکه خیرین شهرستان گناباد ۲۳۰ میلیارد ریال برای احداث و بهسازی مدارس این شهرستان کمک کردند، اظهار کرد: معادل این مبلغ هم از اعتبارات اداره کل نوسازی، توسعه و تجهیز مدارس استان خراسان رضوی برای احداث و بهسازی ۱۳ مدرسه و فضای آموزشی شهرستان گناباد اختصاص یافت.

رییس آموزش و پرورش گناباد با بیان اینکه با پیگیری‌های انجام شده برای ساخت مدارسی در شهرهای گناباد، بیدخت، روشناوند و … پای کار آمده‌اند اظهار کرد: احیا و راه‌اندازی خانه معلم شهر کاخک و مرکز توانبخشی و روان شناختی آموزش و پرورش بیدخت از جمله اقدامات عمرانی انجام شده در سال ۱۴۰۲ بود.

وی احداث شش چمن مصنوعی و ساخت و تکمیل استخر شهر کاخک را از دیگر اقدامات انجام شده در این مدت بیان و تصریح کرد: احداث و بهسازی دبستان و دبیرستان شهید رفیعی بیدخت، مدرسه بهفر ریابی و تجهیز و توسعه کارگاه هنرستان دخترانه فدک نیز در سال گذشته انجام شد.

فدوی با بیان اینکه سرانه فضای آموزشی شهرستان گناباد حدود دو برابر سرانه استانی است خاطرنشان کرد: در حالی که سرانه فضای آموزشی در استان خراسان رضوی ۴.۳ مترمربع است این میزان در شهرستان گناباد هشت مترمربع است.

رییس آموزش و پرورش گناباد افزود: گرچه از نظر سرانه فضای آموزشی در سطح خوبی هستیم ولی حدود ۳۰ درصد از مجموع ۲۰۰ مدرسه شهری و روستایی شهرستان گناباد فرسوده و نیازمند بازسازی است.

وی اظهار امیدواری کرد که این مدارس فرسوده با کمک خیران و اعتبارات دولتی بازسازی و بهسازی شوند.

رییس اداره آموزش و پرورش گناباد با اشاره به موفقیت‌های آموزشی این شهرستان طی دو سال گذشته تصریح کرد: در همین مدت رتبه آموزش و پرورش شهرستان گناباد در رشته علوم انسانی در بخش کشوری از چهاردهم به هفتم و در کنکور تجربی در بخش استانی از ۱۴ به رتبه نخست ارتقا یافت.

وی افزود: کسب رتبه برتر استان خراسان رضوی در امتحانات نهایی و رتبه اول کشور در حوزه گیاهان دارویی از دیگر موفقیت‌های دانش آموزان شهرستان گناباد است.

رییس آموزش و پرورش گناباد از آغاز پروژه تجاری سازی در سه ماه آینده خبر داد و افزود: با توجه به اهمیت حوزه درآمدی ۶۵ ملک از املاک آموزش و پرورش شهرستان را شناسایی کردیم که یا بدون استفاده هستند و یا اجاره بسیار کمی برای آنها دریافت می‌شود.

وی خاطر نشان کرد: هم اکنون ۵۰ مدرسه خالی از دانش آموز در شهرستان گناباد داریم و این در حالی است که به عنوان نمونه مدرسه روستای کلاته سیدعلی با توجه به افزایش دانش‌آموز مجدداً فعال شده است.

رییس آموزش و پرورش گناباد افزود: در راستای طرح شهید عجمیان ۴۳ آموزشگاه در مناطق شهری و روستایی شهرستان گناباد بهسازی و بازسازی شده‌اند.

وی به نامگذاری امسال با عنوان جهش تولید با مشارکت مردم از سوی مقام معظم رهبری اشاره و خاطرنشان کرد: هنرستان های آموزش و پرورش بهترین ظرفیت برای تحقق این شعار هستند و در همین راستا تابستان امسال مدرسه کارآفرینی راه‌اندازی می‌شود.

رییس آموزش و پرورش گناباد با بیان اینکه روزانه ۶۵ هزار نفر معلم، دانش‌آموز و والدین آنها با آموزش و پرورش در ارتباط هستند گفت: ۱۹ هزار دانش آموز در ۹۱۱ کلاس درس بیش از ۲۰۰ مدرسه شهرستان گناباد مشغول تحصیل هستند.

کد خبر 6093655

دیگر خبرها

  • ۳۰۰ طرح عام‌المنفعه توسط بسیج سازندگی اردبیل عملیاتی شده است
  • معلم محرک علم و مولد قدرت است
  • بسیج سازندگی پای کار مسکن محرومین
  • فعالیت‌های فرهنگی با پیوست هنری تاثیرگذاری بیشتری بر جامعه دارد
  • فرهنگ جهادی و تفکر بسیجی راهکار تحقق «ما می توانیم»
  • کمک ۲۳۰ میلیارد ریالی خیرین برای مدرسه سازی در گناباد
  • تشریح برنامه‌های هفته بسیج سازندگی استان قم
  • برنامه‌های هفته بسیج سازندگی استان قم تشریح شد
  • ۱۵۰ مدرسه در اصفهان تحت تاثیر فرونشست / حقوق معلمان حق‌التدریس افزایش پیدا می‌کند
  • برنامه‌های هفته سازمان بسیج سازندگی استان قم اعلام شد