Web Analytics Made Easy - Statcounter

ابوالفضل قناعتی عضو هیئت رئیسه شورای اسلامی شهر تهران با اشاره به موضوع ساماندهی ساختمان های نا ایمن، اظهار داشت: موضوع ایمن سازی ساختمان های نا ایمن باید در دستور کار همه سازمان های دولتی و غیردولتی و دستگاه قضایی قرار بگیرد.

وی با بیان اینکه برای ایمن سازی ساختمان های نا ایمن چند موضوع مطرح شده است، افزود: برای آنها چند بحث مطرح شده که یکی از آنها اجرای بند 14 ماده 55 قانون شهرداری ها است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

عضو هیئت رئیسه شورای اسلامی شهر تهران گفت: بر اساس این قانون اگر ساختمانی شرایط مناسب نداردشهرداری تهرانباید از فعالیت در این مکان جلوگیری و ساختمان را بسازد و 15 درصد پول بیشتری از هزینه تمام شده ساخت را دریافت کند.

قناعتی با بیان اینکه به خاطر قدمت شهر تهران، ساختمان های ناایمن در شهر بسیار زیاد است، تاکید کرد: اگر می خواهیم قانون را اجرایی و جلوی فعالیت ساختمان های نا ایمن را بگیریم مشکلات دیگری برای شهر به وجود می آید چراکه افراد زیادی در مجتمع های تجاری و اداری فعالیت می کنند که اگر جلوی فعالیت آنها را بگیریم معلوم نیست وضعیت این افراد چه می شود.

وی ادامه داد: تهران بیش از یک هزار و 400 الی یک هزار و 500 ساختمان ناایمن مانندپلاسکووآلومینیومدارد که اگر جلوی فعالیت آنها گرفته شود مردم با مشکل بیکاری و بی پولی مواجه می شوند.

عضو هیئت رئیسه شورای اسلامی شهر تهران با بیان اینکه نباید برای ساماندهی این موضوع مسئولیت را تنها از یک نهاد و اداره بخواهیم، تصریح کرد: باید آن را در قالب مدیریت یکپارچه از مسئولان قضایی، دولتی و شهری طلب کنیم به گونه ای که همه آنها باید بنشینند و برای یک ساختمان ناایمن همه موضوعات را بررسی و در قالب یک برنامه اولویت بندی کنند.

قناعتی با تاکید بر اینکه باید با برنامه ریزی ساختمان های ناایمن را ایمن سازی کنیم، گفت: بدون شک جان افراد مهمتر از شغل آنها است به همین منظور نباید با این فکر که مردم بیکار می شوند نسبت به جان آنها بی تفاوت باشیم بلکه باید دلسوزی را برای این افراد هدفمند کنیم.

منبع: افکارنيوز

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.afkarnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «افکارنيوز» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۴۴۳۵۹۳۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

هشدار درباره فعالیت سامانه بارشی در ارتفاعات استان تهران

مدیرکل مدیریت بحران استان تهران در مورد فعالیت سامانه بارشی در استان بویژه ارتفاعات هشدار داد و گفت: کشاورزان تمهیدات لازم را در نگهداری از محصولات زراعی و باغی اتخاذ کنند. - اخبار اجتماعی -

به گزارش گروه اجتماعی خبرگزاری تسنیم، حامد یزدی‌مهر بعدازظهر امروز (چهارشنبه 12 اردیبهشت) از صدور هشدار زرد هواشناسی مبنی بر فعالیت سامانه بارشی به همراه ناپایداری‌های محلی خبر داد و اظهار کرد: طبق پیش‌بینی سازمان هواشناسی فعالیت این سامانه از فردا پنج‌شنبه 13 اردیبهشت‌ماه آغاز و تا پایان روز شنبه 15 اردیبهشت‌ماه پایان خواهد یافت.

وی افزود: طبق پیش‌بینی‌های صورت گرفته ازسوی کارشناسان هواشناسی باید منتظر رگبار باران رعدوبرق، وزش باد شدید و در برخی نقاط، گردوخاک و احتمال وقوع تگرگ به‌ویژه در ساعات بعد از ظهر و شب در کل استان تهران به‌ویژه ارتفاعات باشیم.

مدیرکل مدیریت بحران استان تهران به همه مردم به‌ویژه ساکنین ارتفاعات توصیه کرد که بر اساس هشدار صادر شده و توصیه های مدیریت بحران به هنگام فعالیت سامانه بارشی از تردد غیرضروری در جاده‌ها پرهیز کنند و در حین تردد نیز احتیاط لازم را داشته باشند.

وی با تاکید بر استحکام بخشی به سازه‌های موقت، سبک و ناپایدار گفت: لازم است این اقدامات انجام شود چرا که در صورت عدم استحکام کافی شاهد حوادث ناگواری خواهیم بود.

یزدی مهر اجتناب از صعود به ارتفاعات و کار در مناطق مرتفع را نیز مورد تاکید قرار داد و گفت: کوهنوردان و افرادی که در ارتفاع کار می‌کنند هوشیار باشند و از صعود به ارتفاعات به طور جدی خودداری کنند.

وی پرهیز از اسکان در حاشیه رود‌ها و مسیل‌ها، قرار گرفتن در لبه پشت‌بام و مجاور سازه‌های موقت و ساختمان‌های نیمه‌کاره را از دیگر توصیه‌های لازم به شهروندان برشمرد و گفت: لازم است که دستگاه‌های امدادی نیز آمادگی خود را در این خصوص ارتقا دهند.

وی در خصوص احتمال بارش تگرگ نیز هشدار داد و تاکید کرد: کشاورزان عزیز در نگهداری از نهال‌ها، درختان آسیب‌پذیر و محصولات باغی و زراعی تمهیدات لازم را بیاندیشند.

ضرورت ایجاد بخش مدیریت بحران در تمام دستگاه‌های اجرایی

یزدی‌مهر بر ضرورت خودداری از چرای دام و تردد عشایر در حاشیه رودخانه‌ها و اطمینان از لایروبی کانال‌ها و آب‌روها، نیز تاکید کرد.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • کاهش ۳ درصدی حوادث منجر به فوت در استان اصفهان/ ۵۰ درصد فوتی‌های کشور مربوط به بخش ساختمان
  • پاسخ میراث فرهنگی به ماجرای «سنگلج»
  • ایمن‌سازی دیواره‌های سنگی کانال‌های مستعد ایجاد حادثه در سطح منطقه پنج ارومیه
  • ۵۰ سازه ناایمن در اراک شناسایی شده است
  • هشدار درباره فعالیت سامانه بارشی در ارتفاعات استان تهران
  • شناسایی ۱۰ ساختمان بسیار پرخطر و ناایمن در اراک
  • اصلاح خط لوله فاضلاب و ایمن‌سازی خیابان شهیدان کاظمی انجام شد
  • احداث ۸ بوستان محلی با ۱۲ میلیارد و ۷۰۰ میلیون تومان اعتبار
  • راه‌اندازی پارک علم و فناوری در عراق با استفاده از ظرفیت‌های پارک فناوری تهران
  • سنگلج در خطر است!