Web Analytics Made Easy - Statcounter

خبرگزاري آريا- قاليباف گفت: در 16 سالي که از نزديک با آيت الله هاشمي رفسنجاني در عرصه سازندگي، کار، تلاش و ميدان جنگ آشنا بودم، روحيه سازندگي و مجاهدت از مشخصات بارز ايشان بود.
به گزارش خبرگزاري آريا، دکتر محمد باقر قاليباف، شهردار تهران عصر امروز طي سخناني در مراسم نامگذاري بزرگراه نيايش به نام آيت الله هاشمي رفسنجاني که در محل تالار ايوان شمس برگزار شد، ابراز داشت: اين نامگذاري ها براي يادآوري، حفظ سرمايه هاي ملي و شخصيت هاي مذهبي ما صورت مي گيرد؛ از اينکه در اين روزهاي پاياني شوراي چهارم توفيق حاصل شد تا نامگذاري بزرگراه نيايش به نام آيت الله هاشمي رفسنجاني صورت گيرد، خداوند بزرگ را شاکرم.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


وي در ادامه با اشاره به سابقه ديريه مبارزات آيت الله هاشمي رفسنجاني در طول تاريخ انقلاب اسلامي، عنوان داشت: انصافا هر کجايي از تاريخ انقلاب را نگاه کنيم، رد پايي از اين بزرگ مرد عزيز را مي بينيم. البته شايد در روزهاي مبارزه من در مشهد بيش از 15 سال سن نداشتم اما يک سال مانده به پيروزي انقلاب اسلامي بود که من با نام آيت الله هاشمي رفسنجاني و شهداي بزرگواري مثل شهيد هاشمي نژاد، کامياب و مجموعه علما و مبارزان آشنا شدم.
شهردار تهران تاکيد کرد: من چندين سال با نام آيت الله هاشمي آشنا بودم اما هيچ وقت ايشان را از نزديک نديده بودم اما در دوران دفاع مقدس اين توفيق حاصل شد که بسيار نزديک در صحنه مجاهدت و مبارزه با ايشان آشنا شدم. در آن برهه ماهي يک بار و گاهي اوقات هر هفته ايشان مرتب در ميدان جنگ مي آمدند و از نزديک با هم ارتباط داشتيم؛ انصافا نقش ايشان در دوران دفاع مقدس نيز نقش بسيار برجسته اي بود و من از آن روز با روحيه مبارزه، تيز هوشي، مديريت و دقت ايشان آشنا شدم.
وي با اشاره به سالروز ورود آزادگان به کشور، تصريح کرد: امروز سالروز ورود مجاهداني است که دوراني را در اسارت به سر بردند و در اين ميان باز هم نقش آيت الله هاشمي را در نامه نگاري ها که با صدام صورت گرفت و منجر به آزادسازي بخشي از کشور، انعقاد قرارداد و ورود آزادگان به کشور شد را مي بينيم.
قاليباف در ادامه ابراز داشت: در آن برهه من در کرمانشاه و مرز قصرشيرين توفيق خدمت داشتم و جزو اولين نفراتي بودم که در اين سطح توانستم در مرز عراق و نقطه تبادل مرزي براي ورود آزادگان به کشور حضور پيدا کنم. من آن موقع در ستاد نيروي زميني و غرب کشور مسئوليت داشتم و وقتي به آنجا رفتيم ، جمعي از عزيزان دولتي و فردي از طرف سازمان ملل براي ورود آزادگان آمده بودند. ما در مرحله اول مذاکره کرديم و توافق کرديم که اتوبوس ها چه مسيري را طي کرده و چه افرادي حضور پيدا کنند.
وي گفت: در مرحله اول گفتند از اين به بعد کسي نمي تواند بيايد، نماينده سازمان ملل من را با لباس نظامي ديده بود و وقتي به اتوبوس اولي نگاه مي کرد، ديد من در اتوبوس هستم. بعد از آن قرار شد در هر اتوبوس يک راننده و يک کمک راننده بيشتر نباشد. من در همان اتوبوس اول شدم کمک راننده و در رکاب ماشين ايستادم. بعد از آن نماينده سازمان ملل گفت در هر اتوبوس تنها يک نفر بيايد و بقيه را پياده کنند. من بلافاصله به راننده اتوبوس گفتم پياده شو و نشستم پشت اتوبوس. من مي خواستم بروم که دقيقا بدانم ورود آزادگان از آن طرف مرز در چه سطحي انجام مي شود چرا که اولين تبادل خيلي مهم بود و آقاي هاشمي مرتب از تهران پيگيري مي کردند.
قاليباف يادآور شد: آقاي هاشمي تمام اين لحظات تا ورود اولين گروه آزادگان به کشور را پيگيري مي کردند تا کار با دقت، درست و با سرعت صورت گيرد چرا که شرايط خاصي وجود داشت و با توجه به جنگ کويت، مسايل زيادي براي سلامت آزادگان وجود داشت که بايد دقت مي شد.
وي خاطر نشان ساخت: بعد از آن توفيق داشتم که پس از پايان جنگ، در بازسازي مناطق جنگي فعاليت مي کردم. آقاي هاشمي نيز از مجلس آمده بودند و در دولت مسئوليت اجرايي داشتند از اين رو در آن دوره هم توفيق داشتم در کل هشت سالي که ايشان در رياست جمهوي بودند، در بازسازي مناطق جنگي خدمت مي کردم و ايشان هم با حساسيت بازسازي مناطق جنگي را دنبال مي کردند.
قاليباف با بيان اينکه «کمتر جايي در سازندگي، صنعت، کشاورزي و ... را مي توان يافت که آثاري از مديريت و تصميمات آيت الله هاشمي رفسنجاني مشاهده نشود» ، ابراز داشت: در همين شهر تهران نيز زماني که مي خواستيم تونل توحيد را اجرا کنيم به مرحله اي رسيديم که دو سوم تونل اجرا شده بود و فضاهاي سياسي زيادي وجود داشت که چرا تونل توحيد را مي سازيد؟ يک روز آقاي هاشمي من را صدا کردند و به من گفتند از شوراي انقلاب به بعد و حتي در دهه هفتاد يکي از موضوعاتي که دنبال مي کرديم آن بود که ترافيک اين نقطه از تهران را حل کنيم. حالا که شجاعانه تصميم گرفتيد تونل را بسازيد، تحت تاثير فشارها قرار نگيريد و محکم بايستيد تا اين کار را انجام دهيد.
شهردار تهران ابراز داشت: زماني که فشارها زياد شد، آيت الله هاشمي يک روز من را صدا زدند و گفتند که مي خواهم تونل توحيد را از نزديک ببينم. در آن زمان به خاطر شرايط کارگاهي مقداري پياده روي در کارگاه سخت بود اما ايشان آمدند و من هم در خدمت ايشان به صورت پياده از تونل بازديد کرديم.
وي افزود: من از قديم شاهد بودم هر زماني که آيت الله هاشمي به هر پروژه اي مي آمد، خستگي از تن او در مي رفت؛ در اين سال ها من در بيش از 100 پروژه در اقصي نقاط کشور با ايشان حضور داشتم. در تونل توحيد نيز هر چه جلوتر رفتيم، نشاط ايشان بيشتر شد. حتي آن روز ايشان با آقاي اربکان از ترکيه ملاقات داشت اما به همراهان خود گفتند اين کار مهم تر است. به دوستان همراه گفت آقاي اربکان را از دفتر بياورند تا ملاقات را به بوستان گفت و گو منتقل کنيم و من بتوانم تا آخر تونل توحيد را ببينم. در ادامه نيز هر چه جلوتر رفت ايشان نشاط بيشتري پيدا کرد.
شهردار تهران افزود: آيت الله هاشمي رفسنجاني در راه به من گفتند آقاي قاليباف اين کار را تمام کن و به جوسازي ها گوش نده چرا که اين کار مي ماند و آن حرف ها مي رود. در 16 سالي که از نزديک با ايشان در عرصه سازندگي، کار، تلاش و مجاهدت در ميدان جنگ آشنا بودم، اين روحيه سازندگي و مجاهدت از مشخصات بارز ايشان بود.
قاليباف در ادامه يادآور شد: من از نزديک خدمت ايشان کار و تلاش کردم، در عرصه سياسي نيز همين بس که مقام معظم رهبري فرمودند آيت الله هاشمي از استوانه هاي سياسي اين کشور هستند؛ اميدوارم همه ما قدرشناس باشيم.
وي در پايان با اشاره به دستنوشته آيت الله هاشمي رفسنجاني، تاکيد کرد: ايشان فرمودند من يک روستا زاده هستم و هم خدمت کردم هم خطا. من هم در شهر تهران خدمت کردم و خطا؛ انشالله خدمت براي آخرت ما باشد که در پيشگاه خداوند دست خالي نرويم و اميدواريم مردم نيز خطاهاي ما را به بزرگواري خودشان ببخشند و عزيزان ديگر آن خطاها را تکرار نکنند.

منبع: خبرگزاری آریا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.aryanews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری آریا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۴۴۳۶۹۳۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

مشخصات خودروی برقی مناسب ناوگان تاکسیرانی اعلام شد

در جلسه شورای عالی هماهنگی ترافیک شهرهای کشور ، مشخصات خودروی برقی مناسب ناوگان تاکسیرانی اعلام شد. - اخبار اجتماعی -

به گزارش گروه اجتماعی خبرگزاری تسنیم، یکصد و نود و دومین جلسه شورای عالی هماهنگی ترافیک شهرهای کشور در تاریخ  1403/2/8  با حضور اعضای شورای عالی و مدعوین در محل وزارت کشور، تشکیل و ضمن بحث و بررسی پیرامون موضوعات مطروحه برگزار شد.

در این جلسه پیرو درخواست اتحادیه سازمان­‌های حمل و نقل مسافری کشور در خصوص درخواست بازنگری در مشخصات خودروی برقی مناسب ناوگان تاکسیرانی شهری، و همچنین ضرورت تصویب مشخصات علائم ممیزه ناوگان حمل و نقل دانش‌آموزی با توجه به اصلاح آیین‌نامه اجرایی حمل و نقل دانش آموزان پس از گفتگو و بررسی به شرح ذیل تصمیم گیری شد:

الف) مشخصات خودروی برقی مناسب ناوگان تاکسیرانی:

پیرو تصویب ضوابط وسایل نقلیه برقی برای خدمت در ناوگان تاکسی شهری در جلسه یکصد و هشتاد و پنجم شورای عالی ترافیک شهرهای کشور، براساس توجیهات ارائه شده توسط اتحادیه مذکور با عنایت به نبود تجربه عملی قبلی از عملکرد خودروهای برقی و لزوم احتیاط در بهره‌برداری از آنها، اتحادیه حمل و نقل مسافری کشور با کمک پژوهشکده خودرو، سوخت و محیط زیست دانشگاه تهران ضمن بررسی مشخصات مصوب، پیشنهاد اصلاحی به شرح ذیل را که پس از طرح و بررسی بصورت ذیل مورد موافقت اعضای این شورای عالی قرار گرفت:

خودروهای برقی معرفی شده باید شرایط اخذ شماره انتظامی برای خودروی شخصی را داشته باشند.

الف-2) خودروهای برقی معرفی شده باید سایر الزامات مربوط به خودروهای مناسب احتراقی موضوع مصوبات جلسات یکصد و دهم و یکصد هشتاد و یکم و یکصد و نود و یکم را درخصوص ناوگان تاکسی شهری احراز نموده و در بحث ضوابط پیشران خودرو، مشخصات جدول ارائه شده ملاک عمل بوده و احراز انطباق شرایط خودرو با ضوابط مصوب از طریق دبیرخانه شورای عالی (با همکاری کمیته‌ فنی ذیربط و اتحادیه‌های ذیل سازمان شهرداری­‌ها و دهیاری‌­های کشور) صورت خواهد پذیرفت.

همچنین مقرر شد سقف تعداد ناوگان تاکسی برقی در هر شهر و تعداد پروانه صاده برای این نوع از ناوگان، متناسب با زیرساخت‌های ایجاد شده خصوصاً تعداد ایستگاه و رابط شارژ که از سوی شهرداری ذیربط به دبیرخانه شواری عالی هماهنگی ترافیک شهرهای کشور اعلام می‌شود، توسط این شورای عالی تعیین شود. ضمناً اعضای شورای عالی بر ضرورت ارائه کلیه خدمات پشتیبانی این ناوگان توسط خودروسازان ذیربط خصوصاً باطری‌های بکار رفته، حداقل به مدت 10سال از تاریخ واگذاری، تأکید کردند.

توضیحات چمران در رابطه با ورود واگن‌های برقی به پایتخت

ب) علائم ممیزه ناوگان حمل و نقل دانش آموزی:

بر اساس مواد 8 و 38 آیین نامه اجرایی حمل و نقل دانش آموزان، ضوابط و علایم ممیزه ناوگان حمل و نقل دانش آموزان مطابق بند دوم از مصوبه جلسه یکصد و چهل و ششم شورای عالی هماهنگی ترافیک شهرهای کشور، عیناً معتبر و ملاک عمل خواهد بود.

پیرو پیشنهادات دفتر ارزیابی‌های اقتصادی و مدیریت بهره‌وری حمل‌ونقل وزارت راه و شهرسازی، درخصوص هماهنگ سازی فرآیندی هرچه بیشتر بین مطالعات جامع حمل و نقل و ترافیک با مطالعات جامع شهرسازی براساس مباحث مطروحه مراتب ذیل مورد تصویب اعضای شورای عالی قرار گرفت:

با عنایت به وجود برخی پیچیدگی‌های فنی ـ فرآیندی در نحوه برقرای این هماهنگی جهت تحقق همزمانی انجام این دو نوع مطالعات، مقرر شد کمیته مشترکی با حضور نمایندگان شورای عالی معماری و شهرسازی، شورای عالی هماهنگی ترافیک شهرهای کشور و سازمان برنامه و بودجه کشور، نسبت به بررسی و ارائه راهکاری عملیاتی که بتواند ضمن توجه جدی به ملاحظات ترافیکی شهری در تصمیمات کمیسیون ماده 5 شورای عالی شهرسازی و معماری، زمینه انجام همزمان مطالعات جامع حمل و نقل و ترافیک شهری با مطالعات جامع شهرسازی را بصورت فرآیندی تدوین و جهت پیاده‌سازی پیشنهاد نماید.

با عنایت به تصمیمات متخذه در راستای تکمیل هرچه سریعتر پروژه مونوریل قم، پس از ارائه گزارشی از وضعیت فعلی پیشرفت این پروژه و مروری بر مصوبات قبل شورای عالی ترافیک درخصوص شبکه ریلی شهر قم، مواردی درخصوص اقدامات مدیریت شهری قم در راستای تسریع در فعالسازی پروژه و همچنین زمینه‌سازی لازم در تأمین واگن‌ها و مجوزهای مربوطه از طرف سازمان شهرداری‌ها و دهیاری‌ها و سازمان برنامه و بودجه مورد تأکید قرار گرفت.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • مشخصات خودرو برقی مناسب ناوگان تاکسیرانی تعیین شد
  • نیم قرن مجاهدت «فقیه مجاهد»/ از تاسیس شبکه ماهواره ای تا دانشگاه
  • شناسایی ۶۰ شهید خدمت | ساخت ۱۱ هزار مسکن
  • کاندیداتوری عضو شورای نگهبان در انتخابات ریاست جمهوری /صادق زیباکلام برای مصاحبه آمد، زاکانی برای گزارش دادن /خاطرات آیت الله هاشمی
  • لزوم ترویج روحیه غیرت و جوانمردی ورزشکاران باستانی در جامعه
  • مشخصات خودروی برقی مناسب ناوگان تاکسیرانی اعلام شد
  • روحیه غیرت و جوانمردی ورزشکاران باستانی باید در جامعه ترویج شود
  • رابط اصلاح‌طلبان با رهبری بعد از فوت هاشمی‌رفسنجانی چه کسی است؟
  • فرج‌الله شوشتری به‌عنوان سرپرست معاونت سیاسی، امنیتی و اجتماعی استانداری سمنان منصوب شد
  • تصویری دیده نشده از ۱۶ سالگی آیت‌الله هاشمی در کنار دوستانش