Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «آفتاب»
2024-05-03@04:02:11 GMT

آیا شما هم وقت حرف زدن می گویید «اومممم»؟

تاریخ انتشار: ۲۸ مرداد ۱۳۹۶ | کد خبر: ۱۴۴۳۸۱۳۱

استفاده از کلمات غیر ضروری و حشو نشان دهنده این هست که فرد متکلم قصد داره تا خودش را فرد مؤدبی نشان بدهد. فکرش را بکنید که شما یک نفر را به مهمانی دعوت می کنید. اگر او نخواهد دعوت شما را بپذیرد و رُک و بی پرده و بدون مقدمه چینی بگوید «نه، نمی آیم» بی شک شما را ناراحت خواهد کرد... آفتاب‌‌نیوز : آیا شما هم وقت حرف زدن می گویید «اومممم»؟به گزارش گروه فضای مجازی خبرگزاری میزان، آدم های کمی پیدا می شوند که بتوانند بدون تپق زدن حرف بزنند و استاد مسلم حرف زدن و سخنرانی باشند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

خیلی از ما وقتی می خواهیم صحبت کنیم از کلمات پُر کننده و حشوی مثل «اوممممم»، «آره»، «میدونی؟» و یا مثل اینها استفاده می کنیم. اما استفاده از این کلمات نشان دهنده ی چیست؟ آیا ما سخنرانان خوبی نبوده و یا به اندازه کافی از هوش و ذکاوت کافی برخوردار نیستیم؟

"مایکل هندفرد" استاد دانشگاه کاردیف استاد زبان انگلیسی و متخصص زبان شناسی تطبیقی در این باره نظر جالبی دارد و می گوید: استفاده از این کلمات غیر ضروری و حشو نشان دهنده ی این هست که فرد متکلم قصد داره تا خودش را فرد مؤدبی نشان بدهد. فکرش را بکنید که شما یک نفر را به مهمانی دعوت می کنید. اگر او نخواهد دعوت شما را بپذیرد و رُک و بی پرده و بدون مقدمه چینی بگوید «نه، نمی آیم» بی شک شما را ناراحت خواهد کرد، بنابراین او به واژه ای رهایی بخش پناه می برد: « اوممم،...میدونی من نمی تونم بیام.» که معنای تلویحی این است: «متأسفم من نمی تونم بیایم.»
اما دلیل دوم به ماهیت بحث و گفت وگو برمی گردد، وقتی سخنرانی بیش از اندازه فنی و پیچیده باشد، سخنران و متکلم از کلمات غیرضروری استفاده می کند تا به مخاطب مجال اندیشیدن و درک مطلب و مفهوم را بدهد، در واقع یک جور زنگ تنفس است که در کسری از ثانیه اتفاق می افتد.
گاهی وقتها هم گوینده برای پردازش کردن اطلاعات و دسته بندی کردن آنها در ذهنش کمی به زمان نیاز دارد و از واژه ای مثل «اوممم» یا «میدونی» استفاده می کند. این موضوع زمانی اتفاق می افتد که سؤال سختی پرسیده شده باشد.
اما دکتر «جان اسچافر» استاد دانشگاه وسترن الینوی و بازنشسته اف.بی. آی می گوید استفاده از واژه های غیر ضروری و حشو می تواند نشانه ای از فریب باشد وقتی کسی بخواهد شما را متقاعد کند و یا حرفهایش را از طرف دیگران تأیید کند از این کلمات استفاده می کند.
نتایج یک پژوهش انجام شده از ۲۰۰۳ تا ۲۰۱۳ میان صدها گفت وگوی روزانه ثبت شده نشان می داد که استفاده از واژه ای مثل «اومممم» براساس سن، جنس و شخصیت متفاوت هست و جوانان از این کلمات کمتر و زنان در مقایسه با مردان از آنها بیشتر استفاده می کنند.

منبع: تابناک

منبع: آفتاب

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت aftabnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «آفتاب» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۴۴۳۸۱۳۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

دعوت ۶ سپاهانی و ۲ ذوب‌آهنی به اردوی تیم ملی فوتبال

حسام نفری و رضا میراحمدی از ذوب‌آهن، سینا معظمی‌تبار، اشکان علیجانی، اسماعیل فلامرزی، ابوالفضل فرامرزی، امیررضا چنگلوایی و اسماعیل قلی‌زاده از سپاهان به این اردو دعوت شده‌اند.

این اردو از امروز  تا ۲۳ اردیبهشت ماه در مرکز آموزش عالی امام خمینی (ره) شهرستان کرج برگزار می‌شود که بازیکنان باید با همراه داشتن کارت ملی و بیمه ورزشی خود را به کادر فنی معرفی کنند.



باشگاه خبرنگاران جوان اصفهان اصفهان

دیگر خبرها

  • آریایی‌ها چه کسانی بودند؟/ نگاهی عمیق به مهاجرت آریایی‌ها به فلات ایران
  • کلید واژه پیشرفت صنعت بیمه
  • بیا در آغوشم؛ به یاد «حسین بختیاری» که بهار پر کشید
  • دعوت ۶ سپاهانی و ۲ ذوب‌آهنی به اردوی تیم ملی فوتبال
  • معلم به‌یادماندنی‌ترین واژه علم‌آموزی
  • توانایی زبان فارسی در گرو این است كه زبان علم باقی بماند
  • دعوت آزادکار نوجوان قمی به اردوی تیم‌ملی
  • اجرای ۶۰ عنوان‌برنامه به‌مناسبت هفته معلم در استان سمنان/ معلم، ماندگارترین واژه در هستی
  • برج بابل، برج سکوت؛ جستاری در ستایش سکوت و تنهایی
  • سرگیجه در کشتی؛ محمدعلی گرایی به تیم ملی دعوت شد