Web Analytics Made Easy - Statcounter

کریم زارع در گفت و گو با خبرنگار ایسکانیوز گفت: دانشگاه آزاد اسلامی به عنوان مولود انقلاب اسلامی و فرزند نماز جمعه از ظرفیت های سخت افزاری و نرم افزاری بالایی برخوردار است.

او افزود: به عنوان نمونه، اعضای باشگاه پژوهشگران جوان تبریز که حتی برخی از آن ها دانشجوی دانشگاه آزاد نبودند، ۴ دستگاه در زمینه کمک های پزشکی و ارتوپدی ساخته اند که اقدامی بزرگ در عرصه مهندسی پزشکی است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

رئیس باشگاه پژوهشگران جوان و نخبگان اعلام کرد: دانشگاه آزاد اسلامی به عنوان بزرگترین دانشگاه حضوری جهان با عبور از مراحل مختلف به جایگاهی ملی و بین المللی دست یافته است.

او ادامه داد: اخیرا نیز دکتر ولایتی به عنوان یک شخصیت ملی، بین المللی و علمی در جایگاه رئیس هیات امنای دانشگاه حرکت جدیدی را آغاز کرده است، از جمله انتصاب دکتر تهرانچی به سمت سرپرستی واحد تهران مرکز که چندی پیش گفته بود می بایست این واحد به جایگاهی برسد که دانشجویان برای انتخاب بین دانشگاه تهران و واحد تهران مرکز مردد شوند.

زارع تاکید کرد: خانواده دانشگاه آزاد اسلامی چنانچه دست به دست هم دهند با استفاده از توانمندی هایی که در هیات موسس و امنای دانشگاه و ریاست جدید دانشگاه، آقای دکتر رهبر وجود دارد، می توان به این مهم دست یافت.

او خاطر نشان کرد: رئیس جدید دانشگاه آزاد بسیار علاقه مند به توسعه دانشگاه در بعد کیفی و ارزش های دینی هستند.

رئیس باشگاه پژوهشگران جوان و نخبگان در مورد تجاری سازی فعالیت های علمی دانشگاهی گفت: دانشگاه آزاد اسلامی از 20 سال گذشته کاری را آغاز کرد. 80 درصد رتبه های برتر و برگزیدگان المپیادها برای ادامه تحصیل به خارج از کشور رفته بودند. در این راستا تاسیس باشگاه پژوهشگران و نخبگان جوان ابتکاری از دانشگاه آزاد اسلامی بود.

او ادامه داد: در دنیا باشگاه های مختلفی در رشته های مختلف وجود دارد اما مزیت این باشگاه این است که ابعاد مختلف اعم از فرهنگی، هنری، پزشکی، مهندسی، علوم پایه، کشاورزی و علوم قرآنی را به صورت یکجا در خود جا داده است.

وی خاطر نشان کرد: این باشگاه امروز در حال ساخت شهر دانایی در حوالی فیروزکوه است و شامل امکانات ورزشی، فرهنگی و علمی است. در این کمپ کارآفرینی نیز در این شهر فعال خواهد بود.

زارع گفت: حاصل این کمپ های کار آفرینی به کارگیری افرادی مثل رتبه اول تجاری سازی در داروسازی که از اعضای باشگاه پژوهشگران جوان و نخبگان است، اعضای واحد ساری که چندی پیش اختراعاتی برای برقراری امنیت در مترو را به ثبت رساندند و صندلی های هوشمند برای ایستگاه های اتوبوس را اختراع کردند، است.

رئیس باشگاه پژوهشگران جوان و نخبگان افزود: نمونه دیگر آن اعضای باشگاه پژوهشگران جوان و نخبگان هستند که زیر نظر دکتر موسی خانی در قالب تیم ربوکاپ عازم مسابقات جهانی شدند و افتخاراتی کسب کردند.

او تاکید کرد: البته تمام این دستاوردها مقدمه ای است تا بتوانیم کمپ کارآفرینی را در همه واحدها ایجاد و مدیریت تجاری سازی را در دانشگاه آزاد اسلامی هدایت کنیم.

زارع در پایان گفت: امیدواریم همه اعضای خانواده دانشگاه دست به دست هم دهند و در راستای منویات مقام معظم رهبری در بعد جنبش نرم افزاری، نهضت تولید علم و آزاد اندیشی گام های بلندی برداریم.

201

منبع: ایسکانیوز

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.iscanews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسکانیوز» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۴۴۳۸۵۹۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

۱۰ عضو هیات علمی دانشگاه آزاد اسلامی به مرتبه استادی ارتقا یافتند

به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از دانشگاه آزاد اسلامی، جلسات هیأت ممیزه دانشگاه آزاد اسلامی برگزار و با ارتقا مرتبه علمی ۱۰ عضو هیأت علمی به استادی موافقت شد.

در این جلسات با ارتقا مرتبه علمی دکتر مژگان امتیازجو عضو هیأت علمی دانشگاه آزاد اسلامی واحد تهران شمال، دکتر سیدمسلم سیدالحسینی عضو هیأت علمی دانشگاه آزاد اسلامی واحد مشهد، دکتر مهدی شمسایی مهرجان عضو هیأت علمی دانشگاه آزاد اسلامی واحد علوم و تحقیقات، دکتر شهرام صداقت حور عضو هیأت علمی دانشگاه آزاد اسلامی واحد رشت، دکتر صدیقه میرابوطالبی عضو هیأت علمی دانشگاه آزاد اسلامی واحد تهران شمال، دکتر سعید کامیابی عضو هیأت علمی دانشگاه آزاد اسلامی واحد سمنان، دکتر مریم قراچورلو عضو هیأت علمی دانشگاه آزاد اسلامی واحد علوم و تحقیقات، دکتر نادر جعفرنیا دابانلو عضو هیأت علمی دانشگاه آزاد اسلامی واحد علوم و تحقیقات، دکتر علی خادمی عضو هیأت علمی دانشگاه آزاد اسلامی واحد ارومیه و دکتر زهره مشکاتی عضو هیأت علمی دانشگاه آزاد اسلامی واحد خوراسگان به مرتبه استادی موافقت شد.

مژگان امتیاز جو با مدرک دکتری تخصصی زیست شناسی دریا، عضو هیأت علمی دانشگاه آزاد اسلامی واحد تهران شمال است که دارای بیش از ۱۶۰ مقاله، ۳ کتاب و سه اختراع «پکیج ها و ستون های میکروبی تثبیت شده حدف آلاینده فلز سنگین جیوه ( فیلتر زیستی) از صنایع»، «مکمل غذایی پرورش ماهی قزل الای رنگین کمان جهت از بین بردن سلول های سرطانی پوست با استفاده از اسپیرولینا» و «شیرغنی شده با نانوحامل های لیپیدی حاوی ترکیبات زیست فعال دریایی» است.

سید مسلم سیدالحسینی دارای مدرک دکتری تخصصی شهرسازی، عضو هیأت علمی دانشگاه آزاد اسلامی واحد مشهد است که دارای ۲ ایده ثبت شده، ۱۳ طرح پژوهشی،۱۲۷ مقاله ISI ، علمی پژوهشی است.

مهدی شمسایی مهرجان با مدرک دکتری تخصصی شیلات، عضو هیأت علمی دانشگاه آزاد اسلامی واحد علوم و تحقیقات است که دارای بیش از ۱۸۰ مقاله ISI، علمی ـ پژوهشی و است. وی همچنین ۷ کتاب و بیش از ۶ اختراع است.

شهرام صداقت‌حور با مدرک دکتری باغبانی، عضو هیأت علمی دانشگاه آزاد اسلامی واحد رشت است که دارای ۵ جلد کتاب، بیش از ۱۰۰ مقاله علمی پژوهشی، ISI و ۹ طرح پژوهشی است.

صدیقه میرابوطالبی با مدرک دکتری فیزیک عضو هیأت علمی دانشگاه آزاد اسلامی واحد تهران شمال است که دارای ۴۴ مقاله ISI، ۱۴ مقاله علمی پژوهشی، ۷ طرح و یک کتاب است.

سعید کامیابی با مدرک دکتری جغرافیای طبیعی عضو هیأت علمی دانشگاه آزاد اسلامی واحد سمنان است که دارای بیش از ۱۰۰ مقاله ISI، علمی پژوهشی، ۶ کتاب و ۱۰ طرح پژوهشی است.

مریم قراچورلو با مدرک دکتری مهندسی کشاورزی ـ علوم و صنایع غذایی عضو هیأت علمی دانشگاه آزاد اسلامی واحد علوم و تحقیقات است که دارای ۵۴ مقاله ISI، بیش از ۷۰ مقاله علمی پژوهشی، ۵ کتاب و ۳ طرح پژوهشی است.

نادر جعفرنیا دابانلو با مدرک دکتری برق عضو هیأت علمی دانشگاه آزاد اسلامی واحد علوم و تحقیقات است که دارای بیش از ۱۰۰ مقاله ISI، علمی پژوهشی، ۱۶ کتاب و ۶ اختراع در زمینه مهندسی پزشکی است.

علی خادمی با مدرک دکتری تخصصی روان‌شناسی عمومی، عضو هیأت علمی دانشگاه آزاد اسلامی واحد ارومیه است که دارای بیش از ۱۷۰ مقاله ISI و علمی پژوهشی، ۱۹ طرح پژوهشی و ۸ کتاب است.

زهره مشکاتی با مدرک دکتری تخصصی تربیت بدنی و علوم ورزشی، عضو هیأت علمی دانشگاه آزاد اسلامی واحد اصفهان است که دارای بیش از ۱۰۰ مقاله ISI، علمی پژوهشی و ۱۰ طرح پژوهشی درون و برون دانشگاهی و ۷ جلد کتاب است.

کد خبر 6091928

دیگر خبرها

  • برگزاری آزمون غربالگری شانزدهمین المپیاد علمی دانشجویان علوم پزشکی
  • پرداخت هدیه نقدی به اعضای هیئت علمی دانشگاه آزاد اسلامی
  • ظرفیت علمی نیرو‌های مسلح در خدمت نخبگان و دانشگاهیان قرار می‌گیرد
  • حرکتی بزرگ برای تجاری‌سازی دستاوردهای علمی دانشگاه امیرکبیر
  • نشست سراسری مدیران گروه‌ها و اعضای هیئت علمی رشته علوم اجتماعی دانشگاه آزاد اسلامی
  • نشست تخصصی کمیته امداد استان گلستان با دانشگاه آزاد اسلامی برگزارشد
  • تشکل جامعه اسلامی در حوزه سیاست‌گذاری دانشگاه اثرگذار بوده است
  • ۱۰ عضو هیات علمی دانشگاه آزاد اسلامی به مرتبه استادی ارتقا یافتند
  • ۱۰ عضو هیئت علمی دانشگاه آزاد اسلامی به مرتبه استادی ارتقا یافتند
  • تألیف کتاب«روش تحقیق در مدیریت» توسط عضو هیئت علمی دانشگاه آزاد