Web Analytics Made Easy - Statcounter

رژیم آمریکا هنوز اشتهاى سیرى‌ناپذیر خود را براى تسلط بر این کشور از دست نداده است، هنوز به فکرند که تسلط 25 ساله شوم و ننگین خود را که از ۲۸ مرداد سال ۳۲ با شدت شروع شد و تا انقلاب اسلامى در سال ۵۷ ادامه داشت، داشته باشند.

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ به نقل از خبرنگار سلام لردگان؛ آمریکاییها بعد از گذشت نزدیک به نیم قرن، امروز اعتراف کرده‌اند که کودتاى ۲۸ مرداد را آن‌ها راه انداخته‌اند! اعتراف کرده‌اند که از حکومت سرکوبگر و دیکتاتور و فاسد شاه پهلوى حمایت کرده‌اند! اکنون اعتراف کرده‌اند که ما صدّام حسین را در جنگ با ایران حمایت کرده‌ایم! به نظر شما، ملت مظلوم ایران در مقابل این موضع و این اعترافات، چه احساسى پیدا مى‌کند؟

علل و زمینه‌هاى کودتاى ۲۸مرداد


۱.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

اعتماد مصدق به آمریکا
بیش از شصت سال است از ۲۸ مرداد ۳۲ تا امروز، در هر موردى که با آمریکایى‌ها، مسؤولین این کشور اعتماد کردند، ضربه خوردند. یک روزى مصدق به آمریکایى‌ها اعتماد کرد، به آن‌ها تکیه کرد، آن‌ها را دوست خود فرض کرد، ماجراى ۲۸ مرداد پیش آمد. و به گفته رهبر معظم انقلاب که فرمودند: مصدق به آمریکا اعتماد کرد، کتک را هم خورد.

2-تسلط دشمن بر دستگاه سیاسى فرهنگى‌
نبودن استقلال، هویّت ملى را از مردم آن کشور مى‌گیرد، افتخارات را از آن‌ها مى‌گیرد، سابقه تاریخى را از آن‌ها مى‌گیرد، منافع مادّى آن‌ها را چپاول مى‌کند، هویّت فرهنگى و زبان آن‌ها را هم مى‌گیرد. این وضع تسلّطِ یک قدرت بر یک کشور است. در دوران استعمار این‌گونه بود.

3- به صحنه‌نیامدن مردم‌
آن روزى که کشور به کودتاى آمریکایى ۲۸ مرداد تهدید شد، اگر حضور مردم در صحنه تأمین مى‌شد و مردم به صحنه مى‌آمدند، بیست‌وپنج سال آن دیکتاتورى سیاه و از دست‌رفتن آن دوران بسیار حساس و مهم و هدررفتن آن همه ثروت مادى و معنوى را تجربه نمى‌کردند.

تجربه‌نگرفتن روشنفکران غرب‌گرا
عده‌اى هستند در کشور - روشنفکران غرب‌گرا، غرب‌زده، دلباخته غرب - این تجربه‌ها در مقابل چشم آن‌ها است، (اما) از این تجربه‌ها درس نمى‌گیرند. آن‌ها دیدند که غربى‌ها رضاخان را آوردند بر این کشور مسلط کردند و دیکتاتورىِ عجیب‌وغریب رضاخانى، به‌وسیله انگلیس‌ها در این کشور برپا شد، بعد هم ایران را اشغال کردند، در واقع به یک معنا بین خودشان تقسیم کردند؛ نفت را بردند، کودتاى بیست‌وهشتم مرداد را راه انداختند، نهضت ملىِ نفت را به انحراف کشاندند در یک مدت طولانى، دیکتاتورىِ محمدرضا را بر این کشور تثبیت کردند.

آمریکا در پىِ ۲۸مردادهاى دیگر
رژیم آمریکا هنوز اشتهاى سیرى‌ناپذیر خود را براى تسلط بر این کشور از دست نداده است، هنوز به فکرند که تسلط بیست‌وپنج ساله شوم و ننگین خود را که از ۲۸ مرداد سال ۳۲ با شدت شروع شد و تا انقلاب اسلامى در سال ۵۷ ادامه داشت، داشته باشند. هنوز دست‌بردار نیستند و خواب خوش روزهایى را مى‌بینند که رئیس این مملکت - یعنى محمدرضاى خائن و فاسد - اگر مى‌خواست تصمیمى بگیرد، تا با آمریکایى‌ها مشورت نمى‌کرد، آن تصمیم را نمى‌گرفت! حتى درباره یک وزیر، یک نخست‌وزیر و یک اقدام بین‌المللى، باید با سفیر آمریکا مشورت مى‌شد و او مى‌گفت چه‌کار کنید.

امروز مثل ۲۸ مرداد نیست‌
حالا را با ۲۸ مرداد سال ۳۲ اشتباه (گرفتند)، مردم بیدارند و امروز آن روزها نیست. امروز، روزى نیست که آمریکا بتواند مثل ۲۸ مرداد یا انگلیس مثل دوران رضاخان عمل کند. جوانانى که در این کشور براى دفاع از اسلام آماده هستند، این خانواده‌ها، این پدر و مادرها، این زن و مرد مؤمن و آگاه و غیور، امروز ملتى را تشکیل داده‌اند که اسوه و نمونه ملتها است.

محال‌بودن براندازى حکومت مردمى‌
آن‌چیزى که به‌وسیله ابرقدرتها قابل از بین‌رفتن است، حکومتى است که به مردم متکى نیست. آن‌چیزى که به‌وسیله عوامل سازمان جاسوسى آمریکا، در یک کشور قابل برداشتن و گذاشتن است، حکومت یا دولتى است که با مردم رابطه‌اى نداشته باشد و پشتوانه عظیم قوى مردمى، پشت سرش نباشد. حکومتى که دشمن خارجى مى‌تواند چهار نفر را علیه آن به کودتا وادار و تحریک بکند، حکومتى است که روى تخت حکومت نشسته، اما مردم به او وصل نیستند. نظامى که در آن، حاکم - چه رهبر، چه ریاست جمهورى، چه ریاست قوه قضاییه، چه مجلس شوراى اسلامى - متکى و متصل به مردم و مورد علاقه و پشتیبانى و حمایت آن‌ها است، نظام جمهورى اسلامى است که نه آمریکا و متحدانش و نه هیچ قدرتى قادر نیست این نظام و حکومت را متلاشى و بلکه متزلزل کند.

انتهای پیام/

منبع: دانا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.dana.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «دانا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۴۴۳۹۲۲۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

معاریو: نتانیاهو واقعی‌ترین خدمتکار بن گویر است

روزنامه صهیونیستی معاریو نوشت که با توجه به اینکه بنیامین نتانیاهو، نخست وزیر رژیم صهیونیستی نوکر ارباب خود ایتمار بن گویر، وزبر امنیت داخلی صهیونیست‌ها شده است، رئیس جدیدی برای این رژیم وجود دارد.

براساس گزارش آر تی، این روزنامه اعلام کرد که بن گویر چند روز پیش در حین خروج از دفتر نخست‌وزیری در مقابل دوربین‌ها ظاهر شد و با لحنی بدون ترس اعلام کرد: به نخست‌وزیر هشدار دادم که اگر وارد رفح نشود، توافق با حماس غیرقانونی است.

او افزود: نخست وزیر این صحبت‌ها را شنید و قول داد که اسرائیل وارد رفح خواهد شد و جنگ ادامه دارد و قول داد که هیچ معامله نامشروعی وجود نخواهد داشت.

 این روزنامه نبز در واکنش به این سخنان گفت: این سخنان و لحن صدا در دل هر شنونده جایی برای شک و تردید باقی نمی‌گذارد که نخست‌وزیر جدیدی در اسرائیل وجود دارد و بنیامین نتانیاهو در عمل نوکر ارباب خود ایتامار بن گویر شده است.

معاریو خاطرنشان کرد: این سوال بدیهی را مطرح می‌شود که نتانیاهو تا چه حد بیچاره شده است؟. نتانیاهو، علیرغم هزاران اختلاف، می‌داند که چه می‌خواهد. او می‌داند چه چیزی برای مردم مهم و خوب است، اما او بن گویر و بزالل اسموتریچ، وزیر دارایی را نگه می‌دارد آن هم به دلایل واضحی که فقط برای نتانیاهو خوب است. 

روزنامه صهیونیستی در ادامه توضیح داد: مشکل اکثریت مردم، پس از هفت ماه جنگ، این است که به این دولت و رفتار آن اعتماد ندارند، به نخست وزیری اعتقاد ندارند که نظرش را بر اساس منافع سیاسی خود تغییر دهد. به وزرایی مثل اوریت استراک که حاضرند برای دولتی که قادر به حفظ اسرا نیست، اسرا را قربانی کنند اعتماد ندارد.

باشگاه خبرنگاران جوان بین‌الملل خاورمیانه

دیگر خبرها

  • هم‌اینک دنیا فلسطین را به عنوان یک کشور مستقل دارای حقوق‌ بین‌الملل به رسمیت می‌شناسد
  • تشییع پیکر شهید مرزبان جلال اعتماد در بانه+فیلم
  • شهادت «جلال اعتماد» نشانه کینه‌توزی عناصر وابسته به صهیونیستی است
  • شهادت«جلال اعتماد»نشانه کینه‌توزی عناصروابسته به صهیونیستی است
  • فعال کردن مراکز اقتصادی وداشتن مرکز هوشمند
  • امام جمعه کرج: این واداده‌ها چرا در برابر کتک زدن دانشجویان آمریکا سکوت کردند؟
  • محدودیت سختگیرانه در ترخیص کالاهای ملوانی خسارت به بار می آورد
  • ایجاد تحول در آموزش و پرورش، پایه ایجاد تحول در کشور است/ نظرات مختلف کارشناسی باید منجر به گشایش شود
  • واکنش معین به اعتراضات دانشجویی در آمریکا: دانشگاه و دانشجویان در مقایسه با سیاسیون یا سرمایه‌داران، از اعتماد عمومی و سرمایه اجتماعی بالاتری در جامعه برخوردار هستند/ اعتراض آنها می‌تواند به تغییر سیاست‌های دولتها و حتی تغییر دولتها منجر شود
  • معاریو: نتانیاهو واقعی‌ترین خدمتکار بن گویر است