Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ایسکانیوز»
2024-04-24@18:35:54 GMT

توضیحات ساپرا موتور در مورد یک خبر + نامه

تاریخ انتشار: ۲۸ مرداد ۱۳۹۶ | کد خبر: ۱۴۴۴۱۹۳۸

توضیحات ساپرا موتور در مورد یک خبر + نامه

به گزارش خبرنگار گروه اقتصادی ایسکانیوز؛ پیرامون گزارشی که هفته گذشته ایسکانیوز با عنوان مردم آگاه باشند، مسئولین اقدام کنند؛ آیا اوپل در ایران نمایندگی دارد؟ + سند منتشر کرد،شرکت ساپراموتور به عنوان نماینده شرکت اوپل در ایران، جوابیه ای به شرح زیر را در اختیار رسانه ها قرار داد.

مدیر محترم خبرگزاری ایسکانیوز
جناب آقای دکتر واعظی
با سلام و تحیت
پیرو خبر منتشر شده درباره ی شرکت ساپراموتور و مذاکرات انجام شده، جوابیه ی زیر برای انتشار در آن رسانه ی وزین ارسال می شود:
در روزهای اخیر خبری مبنی بر پیش فروش غیرقانونی محصولات شرکت اوپل توسط شرکت ساپراموتور (نمایندگی رسمی شرکت خودروسازی OPELدر ایران) در برخی خبرگزاری ها منتشر شده است، شرکت ساپراموتور برای شفاف سازی اذهان عمومی در روزهای اخیر جوابیه هایی را منتشر کرده است؛ اما شواهد نشان می دهند که هنوز نقاط تاریکی برای مردم و رسانه ها وجود دارد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

در همین راستا در این جوابیه سعی بر این است تا ضمن روشن سازی تمام زوایای تاریک فعالیت شرکت ساپراموتور برای عموم،خط مشی کلی این شرکت در برخورد با مشتری نیز تشریح شود.


1. موضوع اولیه ای که توسط برخی رسانه ها مطرح شده است، وجود غلط املایی در نامه ی ارسالی از سوی مدیر کل صنایع خودرو و نیرو محرکه است. در این نامه که مخاطب آن سازمان توسعه ی تجارت ایران است، از سازمان مذکور درخواست شده تا مجوز واردات خودروی OPELبرای شرکت ساپراموتور صادر شود؛ اما به جای کلمه ی OPEL کلمه ی OPLE به کار برده شده است. ارتباط دادن این اشتباه تایپی به شرکت ساپراموتور به نظر کار منطقی نمی آید، هرچند شرکت ساپراموتور اصلاح این مشکل را پیگیری خواهد کرد. از دیگر نکاتی که در این نامه توجه رسانه ها را جلب کرده است، ذکر نام شرکت آمریکایی جنرال موتورز (سهامدار آمریکایی شرکت خودروسازی آلمانی اوپل) است.
جنرال موتورز ۵۱درصد از سهام شرکت اوپل آلمان را در اختیار داشته است و آن را به شرکت گروه خودروسازی PSA فرانسه واگذار کرده است، گروه PSAمتشکل از شرکتهای پژو، سیتروئن، دیاس و اوپل است. باقی این سهام ( ۴۹درصد) را شرکت اوپل آلمان در اختیار دارد. ساپراموتور نمایندگی خود را از بخش اروپایی اخذ و قرارداد خود را با این بخش منعقد کرده است.


2. موضوع دوم انتشار بخشنامه ی پیش فروش توسط شرکت ساپرا موتور است. این بخشنامه صرفا برای اطلاع رسانی بوده است و انتشار آن دال بر اقدام به پیش فروش نیست.ساپرا موتور صرفا اعلام کرده است که در ماه های آتی خودرویی در ایران عرضه خواهد کرد و مشروح ویژگی ها و شرایط فروش آن را در سایت ساپراموتور منتشر کرده است.


3. در بخش فروش سایت شرکت ساپراموتور بنری را تحت عنوان ((بزودی شرایط فروش کلیه ی محصولات اوپل اعلام می گردد)) مشاهده می کنید. اعلام شرایط فروش اوپل در ایران، آن هم با ذکر قید (بزودی) دلیل بر اقدام به پیش فروش نیست و این مورد نیز نمی تواند مدرکی برای اعلام فعالیت غیرقانونی شرکت ساپراموتور باشد.


4. چندی پیش سازمان حمایت مصرف کنندگان و تولیدکنندگان در اطلاعیه ای پیش فروش خودروی اوپل را غیرقانونی اعلام کرد، شرکت ساپراموتور نیز بارها در جوابیه هایخود ضمن احترام به قوانین موجود، اعلام کرده است که پیش فروشی انجام نداده است.


5. کیا حسین شاهی، مدیر عامل سابق شرکت بهارخودرو (از سال ۱۳۹۰) و رئیس هیأت مدیرهی فعلی شرکت ساپرا موتور در توضیح ابهامی که توسط برخی رسانه ها درباره ی فعالیت وی در این دو شرکت مطرح شده است، در دفاع از خود اعلام کرده است که فعالیت وی در این دو شرکت موضوعاتی جدا از هم هستند و هیچ ابهامی در این زمینه وجود ندارد؛ زیرا شرکت بهار خودرو، مطابق قراردهایش به تعهدات خود عمل کرده است و خودروهایی که وعده داده بوده را به مشتری تحویل داده است. همچنین خدمات مرتبط باخودرو به مشتری های شرکت بهارخودرو ارائه شده و هیچ نارضایتی در این زمینه وجود ندارد. حسین شاهی در زمانی که با شرکت بهارخودرو قرارداد کاری داشته است،۱۷۰دستگاه خودروی آئودی Q5 را بدون هیچ گونه مشکلی تحویل مشتری داد و این موضوع نشان می دهد که وی حتی در زمان تحریم ها و مشکلات جوابگوی تعهدات خود نزد مشتری بوده است و تا به حال حتی یک پرونده نیز در زمینه ی نارضایتی در سازمان تعزیرات حکومتی و در سازمان حمایت مصرف کننده و تولیدکننده دال بر عدم ارائه ی خدمات پس از فروش یا نبود قطعات وجود ندارد. در آن زمان ۴شرکت مدعی واردات خودروی آئودی به ایران بودند و از میان این ۴شرکت تنها شرکت بهارخودرو توانست نمایندگی آئودی را اخذ کند. پس از لغو تحریم ها، وزارت صنعت، معدن و تجارت از تمام شرکت ها درخواست کرد تا برای واردات خودرو به صورت مستقیم با شرکت های مادر وارد همکاری شوند و شرکت ساپراموتور نیز همین فرآیند را دنبال خواهد کرد.


6. فیلتر بودن سایت OPEL.COM در ایران نیز از مواردی است که در متن خبر منتشر شده از سوی رسانه ها به آن اشاره شده است؛ این موضوع نیز ارتباطی به شرکت ساپراموتور ندارد و متولی امر فیلترینگ در ایران، کارگروه فیلترینگ و جرایم رایانه ای است و رسانه ها می توانند این موضوع را از همین کارگروه پیگیری کنند.


7. در ارتباط با موضوعی که درباره ی عدم ثبت نمایندگی اوپل در ایران در بخش خاورمیانه ی سایت اوپل مطرح شده است نیز باید اعلام کنیم که به دلیل تحریم ما نیز مانند تمام نمایندگی های خودروهای خارجی در ایران در سایت شرکت مادر حضور نداریم. این موضوع درباره ی بیشتر نمایندگان برندهای مطرح خودروسازی بین المللی فعال در ایران مانند Lexus ،Maserati ،Ferrari ،Hyundai ،Toyota ،BMW ،Mercedes-Benz و Porsche و... صدق می کند.

400

منبع: ایسکانیوز

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.iscanews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسکانیوز» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۴۴۴۱۹۳۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

تحولات خیره کننده حاصل از تلاقی فین تک با مدیریت درآمد شرکت های هواپیمایی

تین نیوز خلیل معمارزاده :

فین تک یعنی به کارگیری همزمان فناوری های کامپیوتری ICT و مدل های ریاضیات اقتصاد مهندسی در فرآیندهای مالی. 

حال نقطه تلاقی فین تک و شرکت های هواپیمایی ، نظام پرداخت Payment مسافرین و آژانس های آنلاین فروش OTAs در سامانه حسابداری درآمد(Revenue Accounting System-RAS) است. این سامانه RAS می بایست با سامانه های CRS و DCS شرکت های هواپیمایی یکپارچه باشد که تمام این سه سامانه CRS/DCS و RAS اجزاء اصلی و به هم پیوسته سیستم مدیریت درآمد شرکت های هواپیمایی را تشکیل می دهند. 

هدف از به کارگیری فین تک در روش های پرداخت سیستم مدیریت درآمد شرکت های هواپیمایی ضمن ارائه گزینه های متنوع پرداخت به مسافرین و آژانس های مسافرتی آنلاین OTAs و بهبود تجربه آنها ، "افزایش درآمد از طریق پرداخت" است که با استفاده از مدل های اقتصاد مهندسی و در نظر گرفتن ارزش زمانی پول ، تورم و بهره طراحی می شوند.

فضای بکر کسب و کار شرکت های هواپیمایی ایران در تحول و نوآوری انواع روش های پرداخت معمولا دست گرفته می شوند زیرا به روند نرخ بالای تورم اقتصاد ایران حداقل طی ۵ سال آینده و اهمیت بسیار بالای ارزش زمانی پول ، گردش وجوه نقد Cash Flow و قدرت نقدینگی Liquidity و همچنین شاخص های هزینه ای بالای پرداخت از طریق کارت های بانکی ، هزینه ها به ازای هر تراکنش و نرخ رزروهای ناموفق به موفق توجهی نمی شوند که شواهد این خلا درک شده را در واگذاری و برون سپاری مدیریت و عقلانیت بازرگانی شرکت های هواپیمایی ایران به چارترکنندگان و اخیراً به آژانس های آنلاین فروش OTA عمده بازار را به وضوح می بینیم.

دو راهکار عمده جهت افزایش درآمد شرکت های هواپیمایی ایران از دریچه روش های پرداخت فراروی آنها قرار دارد. 

یکی طرح های حق اشتراک Subscription طی همان کارت های اعتباری با برند خود که نمونه های آنها را این روزها حتی در فروشگاه های زنجیره ای بزرگ ایران شاهدیم که با پرداخت آبونمان ثابت می توانند بسیار سودآور باشند. این کارت ها می توانند امتیازات حاصل از خریدها و پاداش ها و همچنین کلیه خدمات مورد نیاز در زنجیره سفرهای هوایی (مانند هتل ها) را ارائه کنند ، هزینه تراکنش ها را جبران کرده و ابزاری قوی برای حفظ مشتری ایجاد کنند ، تمایز در خدمات ویژه را با فروش در کلاس های نرخی بالاتر و عایدی Yield بیشتر فراهم نمایند و نهایتاً درآمدهای اصلی ، متنوع و کمکی قابل توجهی را وصول و کسب نمایند. دقت کنیم که حاصل جمع سود در زنجیره تأمین سفرهای هوایی جبری نبوده و هم افزایی Synergy تشدیدی هم دارد یعنی جمع سود ۳۰ درصدی از فروش صندلی هواپیما و سود ۵ درصدی ناشی از کمیسیون و Mark-up فروش هتل بیش از جمع جبری ۳۵ درصدی خواهد بود.

دومین راهکار روش Buy-Now-Pay-Later اقساطی یا BNPL است که نیاز به طراحی های مهندسی هوشمندانه اقتصاد مهندسی دارد و هم اکنون نیز توسط سوپراپلیکیشن های ایرانی در قالب طرح های اعتباری جهت مشتریانشان به سرعت در حال رشد هستند.

در بررسی تجربه بین المللی این همگرایی بین صنعت سفر و فین تک از هر دو طرف بوده است. به نحوی که هم شرکت های بزرگ مالی و ارائه دهندگان فین تک و حتی بانک ها در حوزه نظام پرداخت سفر سرمایه گذاری کرده اند و هم برعکس. برخی از نمونه های قابل توجه همکاری بانک های Citi با Booking و Capital One با Hooper است که مورد Hooper بسیار جالب و چشمگیر است. Hooper در سال ۲۰۱۹ به طور قابل توجهی مجموعه محصولات و خدمات خود را در حوزه فین تک گسترش داد و منجر به آن شد که حدود ۴۰ درصد از کل سبد (پورتفولیو) درآمدی Hooper در سال ۲۰۲۲ از فین تک باشد! حال حتی JP Morgan هشیار شده و درحال سرمایه گذاری در یک پلتفرم ابتکاری سفر با خدمات کامل است.

آخرین اخبار حمل و نقل را در پربیننده ترین شبکه خبری این حوزه بخوانید

دیگر خبرها

  • تحولات خیره کننده حاصل از تلاقی فین تک با مدیریت درآمد شرکت های هواپیمایی
  • فاو J6-460 در بورس کالا به فروش می‌رسد
  • فروش اقساطی تاکسی برقی آغاز شد + قیمت و شرایط فروش
  • یک روزه گواهینامه موتور بگیرید!
  • آغاز فروش اقساطی تاکسی برقی کرمان موتور (+قیمت، جدول فروش و مشخصات و عکس خودرو)
  • آغاز فروش اقساطی تاکسی برقی کرمان موتور (+قیمت ، جدول فروش و مشخصات و عکس خودرو)
  • توضیحات طغیانی درباره رفع موانع سرمایه‌گذاری در مصوبه امروز مجلس
  • توضیحات طغیانی درباره سقف معافیت مالیاتی شرکت‌های بورسی
  • توضیحات طغیانی دررباره سقف معافیت مالیاتی شرکت‌های بورسی
  • توضیحات شرکت پلیمر آریاساسول در رابطه با مصوبات مجمع عمومی سال ۱۴۰۲