Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرگزاری فارس از ملکان، محمدباقر خانی ظهر امروز در جلسه کار گروه آب،کشاورزی و منابع طبیعی شهرستان ملکان با اشاره به وجود 11 هزار هکتار باغات انگور در این شهرستان بر ضرورت ایجاد کارخانجات صنایع تبدیلی مرتبط تاکید کرد و اظهار داشت: این کار باعث افزایش قیمت محصول انگور و کشمش و از طرفی باعث اشتغال‌زایی جوانان این منطقه می‌شود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی بر تاسیس سردخانه انگور در ملکان تاکید کرد و گفت: می‌توان با ایجاد سردخانه انگور در ملکان انگور ملکان را برای فصول مختلف ذخیره و در مواقع مناسب روانه بازار کند.

محمدباقر خانی ادامه داد: در شهرستان ملکان بیش از 14 نوع انگور تولید می‌شود که در صورت داشتن سردخانه می‌توان این مقدار انگور را برای فصول مختلف ذخیره کرد.

محمدباقر خانی همچنین ایجاد دفتر نمایندگی گمرک در ملکان را یکی از درخواست‌های تولیدکنندگان و صادرکنندگان کشمش در این شهرستان ذکر کرد و گفت: فضای لازم جهت استقرار دفتر و امکانات مورد نیاز نمایندگی گمرک در شهرستان ملکان فراهم است.

وی همچنین با اشاره به کشت گوجه فرنگی در 2 هزار هکتار باغات این شهرستان بر ضرورت فرآوری این محصول تاکید کرد و گفت: بیش از 17 نوع محصول از گوجه فرنگی قابل فرآوری و تولید هست که ضروری است به منظور اشتغال‌زایی و همچنین کاهش مشکلات و مشقت گوجه فرنگی کاران از بابت بازاریابی کارخانجات تبدیلی گوجه فرنگی در این شهرستان ایجاد گردد.

فرماندار ملکان در ادامه خواستار تاسیس صندوق توسعه صادرات انگور در این شهرستان شد و گفت: مدیریت شهرستان ملکان با توجه به وجود املاک مازاد بر نیاز بخش کشاورزی می‌تواند با فروش این املاک سهم 50 درصدی دولت را پرداخت کند.

انتهای پیام/خ

منبع: فارس

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.farsnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «فارس» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۴۴۴۲۳۹۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

شناسنامه‌دار شدن۳۰ درصد باغات جویبار

به گزارش خبرگزاری صداوسیمای مازندران، عبدالله رحیمی گفت: شناسنامه‌دار کردن باغ، مدرک رسمی کاملاً فنی و تخصصی است که امکان برنامه‌ریزی و مدیریت کلان زیربخش باغبانی با هدف افزایش کمی کیفی تولیدبه بهره‌بردار می‌دهد.

وی افزود:کشاورزان جویباری از طریق واحد‌های صنفی کشاورزی نسبت به دریافت شناسنامه باغ اقدام کنند.

رحیمی افزود: در شهرستان جویبار ۶۴۰۰ هکتار مزارع جویبار مرکبات و سیاه ریشه تشکیل می‌دهد که ۱۸۲۰ هکتار معادل ۳۰ درصد از این باغات شناسنامه‌دار شدند.

عبدالله رحیمی اظهار داشت: طرح شناسنامه دار کردن باغات نشانه هویت، اصالت و مرغوبیت تولیدات باغی و مبنای اصلی شناسایی و ارزش‌گذاری محصولات در بازار‌های داخلی و جهانی است و به منظور شناسایی هوشمند و تهیه آمار جامع مربوط به تولیدات باغات و برنامه ریزی در فروش و صادرات محصول و ایجاد زنجیره تولید تا مصرف و ثبات قیمت، تهیه شناسنامه باغ امری ضروریست.

وی خاطرنشان کرد:کشاورزان به خصوص باغداران مرکبات در جویبار می‌توانند با دریافت شناسنامه باغ از نظام صنفی کشاورزی و کد QR زمینه صادرات را برای محصولات خود فراهم سازند.

سالانه ۳۰هزار هکتار از زمین‌های کشاورزی شهرستان جویبار به زیر کشت ۴۵نوع محصولات زراعی و باغی می‌رود.

دیگر خبرها

  • مدعی العموم از کارخانجات رب گوجه بازدید کرد
  • ضرورت استقرار و استقلال تمام ادارات در خلیل‌آباد بعد از ۲۰ سال
  • ضرورت ایجاد درآمدهای پایدار برای استان همدان
  • پیاز ارزان می شود | اعلام زمان عرضه گسترده نوبرانه ها در بازار | جدیدترین قیمت ملون، طالبی، توت‌ فرنگی، سیب و موز را ببینید
  • ۳۷ هکتار زمین مسکن ملی در خاش تأمین شد
  • شناسنامه‌دار شدن۳۰ درصد باغات جویبار
  • ضرورت تجهیز دهیاری‌های دره‌شهر به تجهیزات اطفای حریق
  • معرفی 14 میلیارد تسهیلات توسعه باغ در ساری
  • برداشت محصول گوجه سبز در ۲ روستای پیران و کلاهمال
  • آغازبرداشت نوبرانه گوجه سبز از باغات سرپل ذهاب