Web Analytics Made Easy - Statcounter

صدای ایران- نماینده مردم علی آباد کتول در مجلس به صدای ایران گفت: نظر کمیسیون انرژی نسبت به زنگنه و چیت چیان مثبت است.



اسدالله قره خانی درگفت و گو باخبرنگار پارلمانی صدای ایران در رابطه با تعامل دزرای نفت و نیرو باهم، اظهار داشت: وزرای نیرو و نفت گونه است که در اجرای کار باید مکمل هم باشند ولی در عمل اینگونه نیست.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

مانند اینکه وزارت نیرو تامین کننده انرژی الکترونیکی کشور است وزارت نفت تامین کننده سوخت نیرو گاه است. و چون سوخت نیروگاه ها به وزارت نیرو مجانی داده می شود به همین خاطر وزارت نیرو اراده ای برای نو سازی وافزایش راندمان نیروگاه ها را ندارد. واین موضوع باعت می شود که بین این دو وزارتحانه تعارضی وجود دارد.

وی افزود: برخی معتقدند که این دو وزارت خانه باید تحت عنوان وزارت انرژی باهم ادغام شوند ولی به نظر بنده وزارت انرژی برای کشورهایی که درآمد آن ها حاصل از نفت نیست شاید خوب باشد ولی برای کشور ما که شاخصه و تولید اقتصاد ما نفت است، باید یک وزارتخانه جداگانه داشته باشد.

قره خانی ادامه داد: فکر می کنم خروجی تصدی این دو وزارتخانه مثبت است و در کمیسیون نظر افراد نسبت به آقای زنگه مثبت تراز بی طرف است.

این نماینده مجلس بااشاره به عملکرد وزیر سابق دولت یازدهم، گفت: چیت چیان زحمات زیادی را در این مدت کشید. باتوجه به اینکه وی در ابتدای کار با بدهی ۲۰تا۳۰ هزار میلیارد بدهی وزارتخانه مواجهه شده بود که پیمانکاران فشارهای زیادی می آوردند و همچنین بخش زیادی از درآمد این وزارتخانه صرف هدفمندی یارانه ها می شد و دراثر اصل۴۴ قسمت عده ای از نیروگاه ها به بخش خصوصی واگذار شد که باتوجه به این ها ابتدای کار وی سخت بود.

وی درپایان در رابطه با نقاط ضعف وزیر نیرو دولت یازدهم، تصریح کرد: نقطه ضعف وی درخصوص انتخاب معاونین و تمکین پذیری از یک مدیریت ولحد کمتر دیده می شد و نوعی سلیقه ای عمل کردن در داحد ها بود که می توانست بهتر از این باشد.

منبع: صدای ایران

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت sedayiran.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «صدای ایران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۴۴۴۲۳۹۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

قصد امارات برای ساخت نیروگاه هسته ای جدید

امارات متحده عربی به‌زودی مناقصه‌ای را برای ساخت نیروگاه هسته‌ای جدید راه‌اندازی خواهد کرد که تعداد رآکتورهای هسته‌ای در این کشور کوچک خلیج‌فارس را ۲ برابر خواهد کرد.   به گزارش ایسنا، امارات متحده عربی، شریک امنیتی ایالات متحده، اولین کشور عربی بود که نیروگاه هسته‌ای را با افتتاح نیروگاه «براکه» ساخت کره جنوبی در ابوظبی در سال ۲۰۲۱ آغاز کرد.   به نقل از رویترز، منابع آگاه که نامشان فاش نشده است، عنوان کردند امارات متحده عربی قصد دارد امسال مناقصه‌ای را برای ساخت چهار رآکتور جدید در ماه‌های آینده راه‌اندازی کند.   این منابع گفتند امارات می‌خواهد مناقصه برگزار کند و ساخت‌وساز را در اوایل امسال آغاز کند تا نیروگاه جدید تا سال ۲۰۳۲ برای رفع نیازهای انرژی پیش‌بینی‌شده به بهره‌برداری برسد.   مناقصه برای همه پیشنهاددهندگان بالقوه از جمله شرکت‌های آمریکایی، چینی و روسی آزاد خواهد بود.   سازمان فدرال نظارت هسته‌ای این کشور در پاسخ به سوالی درباره برنامه‌ریزی برای ایجاد دومین نیروگاه هسته‌ای گفت که آماده است در صورت تصمیم دولت برای ساخت نیروگاه‌های جدید، مجوزها و مقررات لازم را بررسی و صادر کند.   امارات متحده عربی که در سال ۲۰۰۹ توافقنامه همکاری در زمینه انرژی هسته‌ای را با آمریکا امضا کرد، می‌گوید برنامه هسته‌ای این کشور صلح‌آمیز است و هدف آن تنها تولید انرژی برای کاهش وابستگی به نفت است.   امارات یکی از کشورهایی بود که در اجلاس آب و هوای COP ۲۸ که در اواخر سال گذشته در دبی برگزار شد، توافق نامه‌ای را امضا کرد تا تولید انرژی هسته‌ای جهان را طی چهار دهه آینده سه برابر کند.   در دیگر نقاط خاورمیانه، مصر درحال‌توسعه اولین نیروگاه هسته‌ای خود است که توسط روسیه ساخته شده است. عربستان سعودی قصد دارد برنامه هسته‌ای غیرنظامی داشته باشد، اما تاکنون از امضای توافقنامه همکاری با ایالات متحده که مانع از غنی‌سازی اورانیوم این کشور خلیج‌فارس می‌شود، خودداری کرده است.   ساخت چهارمین راکتور نیروگاه براکه از نوع APR-۱۴۰۰ با طراحی کره‌ای در ژوئیه ۲۰۱۵، سه سال پس از شروع کار بر روی اولین راکتور براکه آغاز شد. سه راکتور اول اکنون به طور کامل تحت نظارت FANR فعال هستند.   نیروگاه هسته‌ای براکه که توسط کره جنوبی ساخته شده و در ابوظبی در ساحل به سمت عربستان سعودی و قطر قرار دارد، انتظار می‌رود یک چهارم برق مورد نیاز این کشور را تامین کند. کانال عصر ایران در تلگرام

دیگر خبرها

  • طرح پیشنهادی تعیین وضعیت اراضی پادگان جی به کمیسیون ماده پنج ارسال شد
  • حملات سنگین روسیه به ۴ نیروگاه حرارتی اوکراین
  • مشکل تأمین برق ناشی از ناترازی درآمد و هزینه‌های شرکت برق است
  • طرح توسعه نیروگاه ۵۰۰ مگاواتی برق
  • ضرورت افزایش تولید برق و کاهش محدودیت‌های برق صنایع
  • ارزش معاملات بورس انرژی از ۱۲۱ میلیارد تومان عبور کرد
  • قصد امارات برای ساخت نیروگاه هسته ای جدید
  • مقاومت برخی کشورهای اروپایی برای ممنوعیت واردات ال‌ان‌جی از روسیه
  • سخنگوی وزارت خارجه آمریکا استعفا کرد
  • سخنگوی وزارت خارجه آمریکا در اعتراض به جنگ غزه از سمت خود استعفا کرد