Web Analytics Made Easy - Statcounter

خبرگزاري آريا - شرکت‌ها و سايت‌هاي زيادي براي حفاظت از حقوق معنوي تصاوير خود، از واترمارک يا يک لوگو روي عکس‌ها استفاده مي‌کنند تا ديگران بدون دريافت مجوز، نتوانند از آنها بهره گيرند ولي امروز بخش پژوهشي گوگل با انتشار يک تحقيق و ويديويي خلاصه از آن، نشان داد که الگوريتم‌هاي کامپيوتري چقدر ساده مي‌توانند واترمارک‌ها را از تصاوير حذف کنند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


«تالي دکل»، دانشمند علوم کامپيوتري که در بخش پژوهشي گوگل مشغول است در اين باره مي‌گويد: «سيستم‌عامل ها، اپليکيشن‌ها و پروتکل‌ها همه داراي آسيب‌پذيري‌هايي هستند. ما مي‌خواهيم آسيب پذيري تصاوير خامي که با استفاده از واترمارک در فضاي مجازي رها شده اند را نشان دهيم و به شرکت‌ها بگوييم که راه‌هاي بهتري براي حفاظت از داده‌هايشان وجود دارد.»

دکل مي‌گويد که مشکل اصلي واترمارک‌هاي فعلي اين است که شرکت‌ها از يک طرح براي همه تصاوير خود استفاده مي‌کنند. در نتيجه با الگوريتم‌هاي کامپيوتري و شناساندن همين واترمارک به هوش مصنوعي، مي‌توان به نقطه‌اي رسيد که طرح به طور کامل از تصوير حذف شود، بدون آنکه کيفيت آن کاهش پيدا کند يا مشکلي برايش پيش آيد: «همه چيز اتوماتيک انجام مي‌شود و هيچ نيازي به دخالت کاربر براي حذف واترمارک نيست.»

گوگل براي حل اين مشکل پيشنهاد مي‌دهد که شرکت‌ها در واترمارک‌هاي خود از عناصر ثابتي استفاده نکنند و از واترمارک تقريباً مشابه ولي با اجزاي تصادفي در تصاوير خود بهره گيرند.

با استفاده از اين راه حل، مانند تصوير فوق، زماني که يک الگوريتم تلاش کند تا واترمارک را حذف کند، بخش‌هايي از آن باز هم باقي مي‌مانند که نرم‌افزار نمي‌تواند آنها را از روي تصوير شما حذف کند.
دانشمندان گوگل البته اذعان دارند که اين راهکار نيز چندان عالي نيست و يک الگوريتم پيچيده‌تر در آينده باز هم مي‌تواند اجزاي باقي مانده از واترمارک را در تصوير پاک کند. با اين حال آنها خبر مي‌دهند که سطح ايمني فعلي تصاوير داراي کپي رايت به شکل غم‌انگيزي پايين است و اين کار دست کم مي‌تواند همين سطح را تا حدي ارتقا دهد.
دعوت مي‌کنيم ويديوي کامل مربوط به اين تحقيق را تماشا کنيد.

منبع: خبرگزاری آریا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.aryanews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری آریا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۴۴۴۵۹۹۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

افزایش ۱۰۴درصدی تولید پتروشیمی شیراز در ۱۴۰۲

مدیرعامل شرکت پتروشیمی شیراز از افزایش ۱۰۴درصدی تولید این شرکت در سال ۱۴۰۲ خبر داد.

به گزارش شانا به‌نقل از شرکت پتروشیمی شیراز، احمدرضا حیدرنیا در جمع هیئت‌مدیره این شرکت با اشاره به توسعه و پیشرفت پتروشیمی شیراز، به‌عنوان یکی از پیشگامان صنعت پتروشیمی ایران در سال‌های اخیر، بیان کرد: این شرکت با اتکا به برنامه‌ریزی‌های دقیق، سرمایه‌گذاری‌های هدفمند و تلاش بی‌وقفه کارکنان خود، توانسته گام‌های بلندی در مسیر تحقق اهداف بردارد.

وی با اشاره به رشد چشمگیر تولید شرکت پتروشیمی شیراز در سال ۱۴۰۲ افزود: پتروشیمی شیراز پارسال موفق به رشد ۱۰۴درصدی تولید محصولات نسبت به ظرفیت اسمی واحدها شد.

مدیرعامل شرکت پتروشیمی شیراز همچنین افزایش تولید بیش از ۱۰۵ هزار تنی را نشان‌ از تعهد و تلاش این مجموعه برای افزایش سهم خود در بازار داخلی و خارجی برشمرد و یادآور شد: تولیدات ۱۰ سال اخیر این شرکت نشان می‌دهد پتروشیمی شیراز در یک روند صعودی مستمر قرار دارد و با وجود چالش‌های پیش‌ِ رو به‌طور مداوم در حال ارتقای میزان تولید است.

سهم ۲۵درصدی پتروشیمی شیراز از فروش اوره

حیدرنیا اعلام کرد: سهم تولید و فروش محصول اوره در بین شرکت‌های اوره‌ساز در سال‌های ۱۴۰۱ و ۱۴۰۲ به‌خوبی نشان‌دهنده رشد سهم پتروشیمی شیراز در این زمینه است و این روند نشان می‌دهد سهم تولید اوره پتروشیمی شیراز در سال ۱۴۰۲، در بین اوره‌سازهای کشور به ۲۵درصد و سهم فروش این شرکت نیز به ۲۵درصد رسیده است.

به گفته وی، این افزایش نشان‌دهنده رشد توان تولیدی و ارتقای کیفیت محصولات پتروشیمی شیراز است که به افزایش سهم این شرکت در بازار داخلی و خارجی منجر شده است.

مدیرعامل شرکت پتروشیمی شیراز همچنین با اشاره به پیشرفت قابل‌ توجه پروژه‌های توسعه‌ای افزون بر افزایش تولید، تصریح کرد: پروژه ساخت کارخانه تولیدی کیسه که از اسفند ۱۴۰۱ آغاز شده است، تا پایان سال ۱۴۰۲ به پیشرفت ۲۲درصدی رسید. این پروژه با هدف بومی‌سازی و استفاده از حداکثر توان تولید داخل در حال اجراست و انتظار می‌رود با بهره‌برداری از آن، گامی دیگر همسو با تحقق اهداف خودکفایی کشور برداشته شود.

حیدرنیا به صرفه‌جویی ارزی حاصل از بومی‌سازی توری‌های کاتالیست پلاتین - رودیوم در پتروشیمی شیراز اشاره کرد و این مهم را گامی مهم درجهت خودکفایی صنعت پتروشیمی کشور و تحقق ایران قوی برشمرد.

صرفه‌جویی ارزی بیش از ۴میلیون یورویی

وی اضافه کرد: این دستاورد با صرفه‌جویی ارزی بیش از ۴ میلیون یورویی نشان‌دهنده عزم و اراده متخصصان ایرانی در مسیر خودکفایی و قطع وابستگی به منابع خارجی است.

مدیرعامل شرکت پتروشیمی شیراز با اشاره به اهمیت این دستاورد در صنعت پتروشیمی کشور گفت: اسید نیتریک به‌عنوان ماده اولیه در تولید نیترات آمونیوم، محصولی راهبردی در صنایع مختلف است و بومی‌سازی کاتالیست توری‌های پلاتین - رودیوم، استمرار تولید این محصول را تضمین و کشور را از وابستگی به منابع خارجی بی‌نیاز می‌کند.

حیدرنیا به برنامه‌های آینده این شرکت نیز اشاره و با تأکید بر استمرار توسعه و پیشرفت شرکت پتروشیمی شیراز در سال ۱۴۰۳ ادامه داد: افزایش تولید، ارتقای کیفیت محصولات، توسعه بازارهای صادراتی و بومی‌سازی فناوری جزو مهم‌ترین برنامه‌های این شرکت در سال ۱۴۰۳ است.

دیگر خبرها

  • اپل کارمندان هوش مصنوعی گوگل را دزدید
  • قرارداد همکاری اوپن‌ای‌آی با فایننشال تایمز برای آموزش مدل‌های هوش مصنوعی
  • افزایش ۱۰۴درصدی تولید پتروشیمی شیراز در ۱۴۰۲
  • ساخت نخستین سلول مغزی مصنوعی با آب و نمک 
  • تحقیقات اتحادیه اروپا از متا بر سر کنترل اطلاعات غلط
  • هزینه‌ها کلانی که هوش مصنوعی روی دست مایکروسافت می‌گذارد
  • توسعه حمل و نقل بر پایه هوش مصنوعی و اینترنت اشیا در کارخانه نوآوری آزادی
  • اپل با هوش مصنوعی به میدان می‌آید
  • هوش مصنوعی آرتروز زانو را ۸ سال زودتر تشخیص می‌دهد
  • آینده رقابت متا با غول‌های هوش مصنوعی