Web Analytics Made Easy - Statcounter


به گزارش خبرگزاری بسیج از قم، سید کمال اسحاق حسینی با اشاره به اینکه از زمان راه‌اندازی بیمارستان کودکان حضرت معصومه(س) تا کنون ۲۶۱ کودک مبتلا به سرطان به این مرکز مراجعه کرده و پذیرش شده‌اند، گفت: در حال حاضر تنها ۵۰ پزشک فوق تخصص شیمی درمانی در کل کشور وجود دارد.
وی که خود یکی از این پنجاه نفری است که در قم حضور دارد و علاوه بر ریاست بیمارستان، ریاست بخش آنکولوژی را هم بر عهده دارد گفت: در سه سال گذشته بخش آنکولوژی دارای ۹ تخت بود که این تعداد در حال حاضر به ۱۵ تخت رسیده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


رئیس بیمارستان کودکان حضرت معصومه(س) در ادامه ابراز داشت: چون کودکان مبتلا به سرطان به شکل دوره‌ای و متناوب به این بیمارستان مراجعه می‌کنند کمبود تخت محسوس نیست اما در دوره‌ای از سال هم ممکن است با ازدحام مراجعان مواجه شویم.
وی در این باره افزود: در حال حاضر بخش خون و بیماران مبتلا به سرطان در یک بخش است که این امر باعث شده تا بخش آنکولوژی به تخت بیشتری نیاز داشته باشد و چنانچه تخت‌ها در حال حاضر به ۲۴ برسد تقریبا نیازها مرتفع می‌شود.
کاهش مراجعه بیماران به تهران
اسحاق حسینی، راه‌اندازی بخش آنکولوژی را مورد اشاره قرار داد و ابراز داشت: راه‌اندازی این بخش باعث شده تا تعداد مراجعه کنندگان به تهران کاهش چشمگیری داشته باشد و حتی از برخی شهرهای اطراف قم همچون ساوه، کاشان، محلات و حتی کشورهایی همچون عراق کودکان به این بیمارستان مراجعه کنند.

وی در ادامه عنوان کرد: بر اساس استاندارد مطرح شده بین ۱۲ تا ۱۴ کودک در سال به ازای کل تولدهای یک سال به سرطان مبتلا می‌شوند که با توجه به رقم ۲۶۱ کودکی که به این بیمارستان مراجع کرده‌اند تعداد کمی بیشتر از استاندارد است.
روند درمان کودکان مبتلا به سرطان کاملا رایگان است
رئیس بیمارستان کودکان قم ادامه داد: البته این بدان معنا نیست که قم از نظر ابتلای کودکان به سرطان وضعیت خطرناکی دارد بلکه این استان به دلیل مهاجرپذیری شرایطی دارد که برخی از کودکان از سایر شهرها هستند.
برخی از درمان‌های جانبی نیازمند هزینه است که در این بیمارستان کودکان از حمایت خیرین برخوردار هستند
وی به کمک خیرین هم اشاره و ابراز داشت: به دلیل اینکه بیمارستان کودکان نمی‌تواند سود چندانی را داشته باشد بخش خصوصی تمایلی برای ساخت بیمارستان‌های کودکان ندارد و این امر بیشتر بر عهده دولت است و البته کمک خیرین هم در کنار دولت این بیمارستان را همراهی می‌کند.
اسحاق حسینی با اشاره به اینکه روند درمان کودکان مبتلا به سرطان کاملا رایگان است، افزود: برخی از درمان‌های جانبی مانند ام ار آی و یا عکسبرداری‌ها و تغذیه نیازمند هزینه است که در این بیمارستان کودکان از حمایت خیرین برخوردار هستند.
وی در ادامه درباره کمبود پزشک در این بیمارستان عنوان کرد: کمبود بیشتر در پزشکان مرتبط با بیماری‌های اطفال است و به عنوان مثال گرچه در زمینه فوق تخصص سرطان مشکلی وجود ندارد اما درباره بیماری‌های جانبی این کودکان کمبود پزشک وجود دازد.

منبع: بسیج نیوز

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت basijnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «بسیج نیوز» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۴۴۴۶۰۴۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

گارداسیل اولین واکسن مورد تایید به‌منظور پیش‌گیری از بروز سرطان دهانۀ رحم است


به گزارش خبرگزاری صدا و سیما، مرکز خراسان رضوی،مدیر غذا و دارو دانشگاه علوم پزشکی تربت حیدریه گفت: همچنین بهترین زمان تزریق این واکسن برای زنان در سن ۹ تا ۲۶ سالگی و برای مردان ۹ تا ۲۱ سالگی بیان شده است.

دکتر شیما نصراله‌الحسینی افزود: متقاضیان این واکسن می‌توانند با در دست داشتن نسخۀ متخصصین بیماری‌های عفونی یا زنان به واحد امور دارویی مدیریت غذا و دارو مراجعه نمایند و پس از دریافت حواله، به داروخانه‌های مشخص شده جهت خرید و دریافت واکسن مراجعه نمایند.

او گفت: ویروس پاپیلوم انسانی یا HPV، از طریق تماس بین پوست افراد انتقال می‌یابد و معمولا آلودگی در مردان و زنان، علائمی از قبیل سوزش، درد و یا خارش ایجاد نمی‌کند و به همین دلیلی اکثر افراد نسبت به آلودگی خود بی‌اطلاع هستند.

مدیر غذا و داروی دانشگاه علوم پزشکی تربت حیدریه افزود: برخی از گونه‌های ویروس می‌توانند منجر به ایجاد زگیل تناسلی و گونه‌های پرخطر عامل ایجاد کننده سرطان دهانه رحم، مقعد و سرطان‌های سر و گردن (خصوصا دهان و حلق) هستند که نیاز به پیشگیری و انجام آزمایش‌های غربال‌گری را ضروری می‌سازد.

دیگر خبرها

  • گارداسیل اولین واکسن مورد تایید به‌منظور پیش‌گیری از بروز سرطان دهانۀ رحم است
  • یک موضوع مهم درباره آلرژی که خیلی‌ها نمی‌دانند | در مواجهه با آلرژی برخی پزشکان، بیماران را دچار سوءتغذیه می‌کنند
  • واکنش زهره حمیدی به ویدئوی منتشر شده از او روی تخت بیمارستان | برای ۳ ماه قبل است، به سرطان مبتلا شده‌ام اما ...
  • فصل آبله مرغان رسید، چه بخوریم تا زودتر خوب شویم
  • مقام مسوول درباره مسمومیت پزشکان با مشروبات الکلی: در میهمانی شخصی رخ داده / ترجیح می‌دهیم در این مورد صحبتی نشود / معاون دادستان شیراز: تا کنون سه نفر از عوامل مرتبط با حادثه بازداشت شده‌اند
  • حمایت انجمن‌های تخصصی از کنگره کنسرژنومیکس
  • (ویدئو) مهاجر مبتلا به سرطان برنده جایزه بخت آزمایی یک میلیارد دلاری شد
  • دعوت برای اهدای خون به بیماران مبتلا به سرطان
  • بیمارستان فوق تخصصی کودکان شرق کشور؛ مرکز کشت حلق بیماران CF
  • فراخوان اهدای خون به بیماران مبتلا به سرطان