Web Analytics Made Easy - Statcounter


سومین جشنواره‌ ملی اسباب‌بازی، برگزیدگان خود را در بخش های مختلف شناخت.

به گزارش خبرنگار بی‌باک، مراسم اختتامیه سومین جشنواره‌ ملی اسباب‌بازی، عصر امروز، ۲۸ مردادماه در سالن غدیر کانون پرورش فکری کودکان و نوجوانان برگزار و برگزیدگان هر بخش معرفی شدند.

بخش ایده‌بازار:

هیئت داوران از میان آثار رسیده در بخش ایده‌بازار، هیچ اثری را برگزیده تشخیص نداده و تنها از سه اثر تقدیر کرد؛ به این معنی که لوح تقدیر و کارت هدیه به مبلغ ۱۰.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

۰۰۰.۰۰۰ریالبه امین غلامی، علی بهشتی زواره و ملیحه نعیمی کیا برای اثر بندچین رشد حرکتی کودکان، شهرزاد صالحی برای اثر کیف و سرگرمی حلزون و همچنین مژده دانش پژوه، هنگامه حکیمیان و نرگس تیموری برای اثر عروسک معطر باجی (جنوبی) تعلق گرفت.

بخش طرح‌های ثبت اسباب‌بازی:

آثار رسیده برای داوری در دو بخش طرح‌های ثبتی و مجوز تولیدی تماماً مربوط به سال ۱۳۹۵ بودند.

گروه حرکتی‌مهارتی:

آثار دریافتی در گروه حرکتی‌مهارتی، هرچند دارای محدودیت‌های کیفی بود، اما آثار ذیل مورد توجه و امتیاز داوری قرار گرفته است. به این ترتیب:

لوح تقدیر و کارت هدیه به مبلغ ۵.۰۰۰.۰۰۰ریال روح اله امین رعایا برای اثر دومینو آدمکی (۹۶ عددی) و رتبه‌ دوم محمد حسن سراج صادقی برای اثر کش‌بال، شامل تندیس جشنواره، لوح تقدیر، کارت هدیه‌ ۱۵.۰۰۰.۰۰۰ریال و ۳۰۰۰عدد هولوگرام (برای دو محصول) تعلق گرفت.

*در گروه حرکتی مهارتی، اثری حائز رتبه‌ اول و سوم نشد.

گروه آموزشی و کمک آموزشی:

در این بخش از شرکت کارابال فریار برای اثر سری «دینو کیت من» با لوح تقدیر و کارت هدیه به مبلغ ۵.۰۰۰.۰۰۰ریال تقدیر شد و لوح تقدیر و کارت هدیه به مبلغ ۱۰.۰۰۰.۰۰۰ریال و ۲۰۰۰عدد هولوگرام (برای یک محصول) برای کسب رتبه‌ سومبه شرکت مهارت پژوهان اشل برای مجموعه‌ آثار پودمان پرورش و نگهداری گیاهان، پودمان نقشه‌کشی، پودمان معماری و سازه و رتبه اول به نگار رضایی و غزل اسماعیلی برای اثر مکاریزه؛ تندیس جشنواره، لوح تقدیر، کارت هدیه به مبلغ ۲۰.۰۰۰.۰۰۰ریال و ۵۰۰۰ عدد هولوگرام (برای دو محصول) اختصاص یافت.

* هیئت داوران برای کسب رتبه‌ دوم اثری را در این گروه حائز شرایط ندانست.

گروه فکری:

در گروه اسباب‌بازی فکری با توجه به تنوع سرگرمی‌های ارایه‌شده، رتبه‌ سوم به دو اثر تعلق گرفت. به این ترتیب که لوح تقدیر، کارت هدیه به مبلغ ۱۰.۰۰۰.۰۰۰ریال و ۲۰۰۰عدد هولوگرام (برای یک محصول) برای کسب رتبه‌ سوم به انتشارات نوبهار برای اثر نمدچین آبی و موسسه‌ میراث و فرهنگ و تمدن پارس برای مجموعه‌ آثار جورچین سه بعدی پل خواجو، منارجنبان، کاخ شمس‌العماره، سقاخانه‌ی اسماعیل طلایی و سردر باغ ملی تعلق گرفت.

همچنین تندیس جشنواره، لوح تقدیر، کارت هدیه به مبلغ ۱۵.۰۰۰.۰۰۰ریال و ۳۰۰۰ عدد هولوگرام (برای یک محصول) برای کسب رتبه‌ دوم به نادر گیاهی برای اثر مکانیک کوچولو اختصاص یافت.

در گروه اسباب‌بازی فکری هیئت داوران اثری را حائز کسب رتبه‌ اول ندانست.

گروه فرهنگی‌- هنری:

در گروه فرهنگی‌- هنری از فرزانه بابایی برای مجموعه‌عروسک‌های آیینی و سنتی (عروسک لیلی)، محمد اسمعیل‌پور و مسعود صباحی برای مجموعه‌عروسک‌های انگشتی جیرتدان (از نظر قصه) تقدیر شد. همچنین تندیس جشنواره، لوح تقدیر، کارت هدیه به مبلغ ۱۵.۰۰۰.۰۰۰ریال و ۳۰۰۰ عدد هولوگرام (برای یک محصول) برای کسب رتبه‌ دوم فاطمه‌هاشمیان برای اثر جادوی سایه‌ها و تندیس جشنواره، لوح تقدیر، کارت هدیه به مبلغ ۲۰.۰۰۰.۰۰۰ریال و ۵۰۰۰ عدد هولوگرام (برای ۲ محصول) برای کسب رتبه اول به سعید، مهدی، ابوالفضل و نفیسه شکوری برای اثر سکروچین ۲ و ۳ (راز نقوش) تعلق گرفت.

* در گروه اسباب‌بازی‌های فرهنگی‌هنری اثری حائز رتبه‌ سوم شناخته نشد.

گروه الکترونیکی و رایانه‌ای:

هیئت داوران در این گروه از موسسه‌ی فن گستران رباتیک بارمان برای اثر بسته‌ی ربات امداد کوچولو با اهدای لوح تقدیر و کارت هدیه به مبلغ ۵.۰۰۰.۰۰۰ریال تقدیر کرد. همچنین رتبه‌ سوم به شرکت فناوری پیشرفته‌ کاوشگر نیاز فردا برای مجموعه‌ بازی‌های الکترومغناطیسی با اهدای لوح تقدیر، کارت‌هدیه به مبلغ ۱۰.۰۰۰.۰۰۰ریال و ۲۰۰۰ عدد هولوگرام (برای یک محصول) و رتبه دومامیر حیدری فراهانی، محمد جواد ابراهیمی بسابی برای اثر مدرسه‌ انرژی خورشیدی، با اهدای تندیس جشنواره، لوح تقدیرو کارت هدیه به مبلغ ۱۵.۰۰۰.۰۰۰ریال و ۳۰۰۰ عدد هولوگرام (برای یک محصول) تعلق گرفت.

* هیئت داوران در گروه الکترونیکی و رایانه‌ای، اثری را حائز رتبه‌ی اول ندانست.

بخش مجوز تولید اسباب‌بازی:

ملاک ارزشیابی آثار در بخش مجوز تولید اسباب‌بازی هیئت داوران سومین جشنواره‌ ملی اسباب‌بازی فارغ از انتخاب محتوای مناسب برای تولید، کیفیت تولید محصول، عوامل بصری، دیداری، بروشور و راهنما و همچنین کیفیت بسته‌بندی و شیوه‌ عرضه‌ آن بود. در این بخش از سیامک محی‌الدین بناب برای اثر، قطار چوبی با اهدای لوح تقدیر و کارت هدیه به مبلغ ۵.۰۰۰.۰۰۰ریال و صادق کمیلی نژاد برای مجموعه‌ تولیدات چوبی (به دلیل کیفیت آثار و توجه به محیط زیست) با اهدای لوح تقدیر و کارت هدیه به مبلغ ۵.۰۰۰.۰۰۰ریال تقدیر شد.

همچنین رتبه‌ سوم به شرکت «ایران پتک» برای مجموعه‌ تولیدات و سرگرمی‌های چوبی با اهدای لوح تقدیر، کارت هدیه به مبلغ ۱۰.۰۰۰.۰۰۰ریال و۲۰۰۰هولوگرام (برای یک محصول) و رتبه دوم، به طور مشترک، به انتشارات عسل نشر برای مجموعه‌ تولیدات با ۵ عنوان سرگرمی‌فکری با اهدای تندیس جشنواره، لوح تقدیر، کارت هدیه به مبلغ ۱۵.۰۰۰.۰۰۰ریال و ۳۰۰۰ عدد هولوگرام (برای یک محصول) و شرکت بازی تا برای مجموعه‌ی تولیدات با ۱۶ عنوان سرگرمی با اهدای تندیس جشنواره، لوح تقدیر، کارت هدیه به مبلغ ۱۵.۰۰۰.۰۰۰ ریال و ۳۰۰۰ عدد هولوگرام (برای یک محصول) اختصاص پیدا کرد.

جایزه‌ فناوری:

امسال ستاد توسعه‌ فناوری‌های نرم و هویت‌ساز معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری با هدف توسعه‌ اقتصاد دانش‌بنیان در زمینه‌ی فناوری‌های نرم و هویت‌ساز در کشور، حمایت از فرایند تجاری‌سازی ایده‌های برتر اسباب‌بازی را به عنوان یکی از موضوعات فناوری‌های اصلی فرهنگی سرلوحه‌ فعالیت‌های خود قرار داده است و در این راستا از دو اثر به دلیل نوآوری در ایده و طراحی و بهره‌مندی از فناوری‌های نوین متناسب با ظرفیت‌ها و نیاز کشور با عنوان «جایزه‌ فناوری» در سومین جشنواره و نمایشگاه ملی اسباب‌بازی تقدیر به عمل می‌آورد. این دو اثر در دو گروه آموزشی و کمک آموزشی و الکترونیکی و رایانه‌ای حائز رتبه‌ شده اند.

جایزه‌ دوم فناوری امیر حیدری فراهانی، محمد جواد بسابی برای اثر مدرسه‌ انرژی خورشیدی لوح تقدیر و کارت هدیه به مبلغ ۲۰.۰۰۰.۰۰۰ریال و جایزه‌ اول فناوری نگار رضایی، غزل اسماعیلی برای اثر مکاریزه لوح تقدیر وکارت هدیه به مبلغ ۳۰.۰۰۰.۰۰۰ریال تعلق گرفت.


--------------------------------------------------------------------------

تذکر: کاربر محترم! انتشار مطالب دیگر رسانهها از سوی پایگاه خبری تحلیلی بی‌باک لزوما به معنای صحت و تایید محتوای آنها نیست و صرفا جهت اطلاع کاربران از فضای رسانه‌ای بازنشر می‌شود. در ضمن شما می توانید اخبار و مطالب وزین خود را که تا کنون در هیچ رسانه‌ای منتشر نشده است از طریق بخش "تماس با ما" یا پل ارتباطی این آدرس ایمیل توسط spambots حفاظت می شود. برای دیدن شما نیاز به جاوا اسکریپت دارید برای ما ارسال نمایید تا در صورت دارا بودن مولفه‌های لازم، منتشر گردد.

------------- با کلیک بر روی لینکهای ذیل تمامی روزنامه‌های کشور را رایگان مطالعه کنید -------------

روزنامه‌های عمومی | روزنامه‌های اقتصادی | روزنامه‌های ورزشی | سایر روزنامه‌ها| هفته‌نامه و ماهنامه | نشریات استانی

منبع: بی باک نیوز

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.bibaknews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «بی باک نیوز» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۴۴۴۶۶۰۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

برگزیدگان جشنواره تلویزیونی «عروسک‌خونه» معرفی شدند/ انتقاد پیشکسوت نمایش عروسکی از وفور جیغ و دست هورا در تلویزیون!

به گزارش خبرنگار گروه فرهنگ و جامعه خبرگزاری علم و فناوری آنا، آیین اختتامیه دومین دوره جشنواره نمایش عروسکی تلویزیونی «عروسک‌خونه» شامگاه شنبه هشتم اردیبهشت ۱۴۰۳ با اجرای حامد مدرس در مرکز همایش های برج میلاد برگزار شد.

علاوه بر جمع زیادی از کودکان و خانواده های آنان و شرکت کنندگان در این جشنواره، هنرمندانی همچون عادل بزدوده، وحید آقاپور مریم سعادت، حسن دادشکر، مهدی صبایی، هومن حاج عبداللهی، محمد بحرانی، رضا فیاضی، ماشاالله شاهمرادی زاده، ساقی زینتی، حسن دادشکر در‌ کنار محسن برمهانی معاون سیما، محمدرضا باطنی مدیر شبکه امید و حامد علامتی مدیرعامل کانون پرورش فکری کودکان و نوجوانان از حاضران در این مراسم بودند.

در این نشست که با حدود ۹۰ دقیقه تاخیر آغاز شد، پس از قرائت آیاتی چند از قرآن‌ کریم توسط قاری خردسال و سرود ملی جمهوری اسلامی ایران، یک نمایش موزیکال کوتاه توسط سه بازیگر کودک اجرا شد.

در ادامه نمایش عروسکی کوتاهی توسط «خاله گلی» و گودرز اجرا شد.

در ادامه این نشست، محسن برهانی معاون سیمای رسانه ملی پشت تریبون آمد و عنوان کرد: باید از همه کسانی که این رویداد مهم رسانه‌ای را برای دومین بار برگزار کردند تشکر کنم.

وی اظهار کرد: در دورانی که تولید محصول برای خردسالان و کودکان به سمت پویانمایی و واقعیت مجازی رفته است، کمک به این‌گونه تولید محتوای کودک‌ کار بزرگی است. از آقای باطنی و دبیر جشنواره سپاسگزارم که رویدادی را برگزار کردند که بیست میلیون نفر از کودکان و خردسالان ما با رأی دادن در آن مشارکت کردند.

وی اظهار کرد: امیدوارم سال آینده این رویداد به صورت بین‌المللی برگزار شود، چرا که خلأ آن در منطقه احساس می‌شود چراکه در کشورهای دیگر هم بحث نمایش عروسکی با آمدن ابزارهای رایانه‌ای کم‌رنگ شده است.

معاون سیما گفت: امروز قرار بود آقای جبلی ریاست محترم سازمان هم در این مراسم حضور داشته باشند که به خاطر کار غیرمترقبه‌ای که پیش آمد از بنده خواستند تا به نمایندگی از ایشان در این جمع صمیمانه و پرنشاط حاضر شوم.

در ادامه، مهدی صبایی وحید آقاپور به روی سن آمدند تا در کنار محسن برهانی معاون سیما جوایز تعدادی از منتخبان را اهدا کنند.

در بخش بازیگری از گروه تئاتر «کی بود کی بود من نبودم» تقدیر به عمل آمد.

محمدصادق باطنی مدیر شبکه کودک در ادامه این مراسم روی سن آمد و گفت: عروسک‌ها از مهم‌ترین‌ زبان‌های مشترک ما و کودکان است و کارشان این است که ما را به دنیای خیال ببرند. مدتی بود که حضور عروسک‌ها در تلویزیون کم‌رنگ شده بود. تلاش ما در برگزاری این جشنواره این بود که عروسک‌ها را با قدرت و باشکوه به تلویزیون برگردانیم و خاطره سازی این عروسک‌ها را که در دهه شصت و هفتاد پررنگ بود را دوباره احیا کنیم.

مدیر شبکه کودک اظهار کرد: ما شاهد ارسال بیست میلیون رأی به جشنواره دوم «عروسک‌خونه» بودیم ضمن این‌که ویدىوهای ما در این دوره از جشنواره در سراسر کشور ۲۴۰ میلیون تماشا داشت. این استقبال و همراهی مخاطبان حتماً انگیزه ما را برای ادامه مسیر بیشتر می‌کند.

در ادامه رضا فیاضی، وحید جلیلی، هومن حاج عبداللهی و مریم سعادت برای تجلیل از حسن دادشکر پیشکسوت نمایش عروسکی و تئاتر کودک و نوجوان روی صحنه آمدند.

حسن دادشکر با ابراز تشکر از این مراسم نکوداشت گفت: آن چیزی که من و هم‌نسلان من انجام دادند چیزی جز وظیفه نبوده؛ من از سال ۱۳۵۰ با دیدن یک نمایش عاشق کار کودک شدم و پس از دوران دانشجویی این راه را ادامه داد. م به امید این‌که نسلی از هنرمندان جدید را برای این کشور تربیت کنم.

این هنرمند پیشکسوت افزود: نمایش کودک فقط یک پدیده سرگرم‌کننده نیست، بلکه فرهنگ‌ساز است و تحول ایجاد می‌کند.

من اینجا و هر جا که تریبونی بوده وظیفه خود دانستم و می‌دانم این بگویم که ما کارهایی زیادی در سطح کشور داریم که ملغمه‌ای از جیغ و هورا کشیدن است. این شکل از برنامه‌سازی کار درستی نیست. چرا در تلویزیون همه مثل هم کار می‌کنند و خلاقیت ندارند؟ چرا همه از بچه‌ها می‌خواهند جیغ و هورا بکشند؟ ما نباید تماشاگرمان را خسته کنیم و بعد از آنها بخواهیم که حیف و داد بکشند

وی عنوان کرد: با جیغ و دست هورا و تشویق فقط احساسات را تخلیه می‌کنیم؛ بنابراین به عنوان یک علاقه‌مند از مسئولان تلویزیون خواهش می‌کنم؛ و پیشنهاد می‌کنم که فکری برای این فرمول دست و جیغ و هورا بکنند.

دادشکر اظهار کرد: من خدمتگزار بچه‌های ایران هستم و از این جشنواره و همکاران و اساتید خودم که در این مراسم حضور دارند تشکر می‌کنم. ما نسلی بودیم‌ که‌ جز خدمت به فرهنگ و هنر به کار دیگری فکر نمی‌کردیم.

در ادامه، با پخش کلیپ‌هایی از مجموعه‌های تلویزیونی خاطره ساز دهه شصت و هفتاد از عادل بزدوده عروسک‌سازی پیشکسوت تقدیر به عمل آمد.

وی در صحبت‌های کوتاهی گفت من بیشتر با عروسک‌ها زندگی می‌کنم و با آنها صحبت می‌کنم.

بزدوده افزود: خاطره‌ای هم دارم که مربوط به طراحی عروسک مجموعه «ماجراهای تا به نا» است. وقتی اسم عجیب‌وغریب «زی زی گولو آسی پاسی دراکوتا تا به تا» برای این عروسک انتخاب شدو ما اولین سکانس‌ها را کار می‌کردیم تنها کسی که در اولین پلان‌ها توانست این اسم را درست بگوید، مانی نوری ۶ ساله بود که برای ما شگفت‌آور بود. چون خانم برومند اصرار داشت که این اسم سیلاب بندی شود و آهنگین شود تا در ذهن‌ها ماندگار باشد.

انتهای پیام/

سید مرتضی حسینی

دیگر خبرها

  • معرفی برگزیدگان هشتمین جشنواره ملی طنز و رسانه
  • نامزد‌های سومین دوره جشنواره پژواک معرفی شدند
  • برگزیدگان ششمین دوره کنگره ملی شعر خلیج فارس معرفی شدند
  • زمان برگزاری نخستین جشنواره پایان‌نامه برتر حقوقی
  • برگزیدگان جشنواره عروسک خونه معرفی شدند
  • جشنواره «عروسکخونه» برگزیدگان خود را شناخت/ تجلیل از حسن دادشکر و عادل بزدوده
  • برگزیدگان جشنواره تلویزیونی «عروسک‌خونه» معرفی شدند/ انتقاد پیشکسوت نمایش عروسکی از وفور جیغ، دست و هورا در تلویزیون!
  • برگزیدگان جشنواره تلویزیونی «عروسک‌خونه» معرفی شدند/ انتقاد پیشکسوت نمایش عروسکی از وفور جیغ و دست هورا در تلویزیون!
  • برگزیدگان جشنواره تلویزیونی «عروسک‌خونه» معرفی شدند
  • سومین جشنواره چند رسانه‌ای گردشگری کشور به میزبانی کرمان برگزار می‌شود