Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرگزاری بین‌المللی قرآن (ایکنا) به نقل از روابط عمومی شبکه قرآن و معارف سیما، محمدرضا مسیب‌زاده، مدیرکل قرآن، عترت و نماز وزارت آموزش و پرورش عصر امروز 28 مرداد در برنامه زنده رصد شبکه قرآن و معارف سیما با اشاره به برگزاری مسابقات دانش‌آموزی اظهار داشت: این مسابقات در بخش‌های مختلفی برگزار می‌شود که دوره مسابقات پژوهشی در اردبیل با حضور 2 هزار و 200 دانش‌آموز برگزیده و بخش آوایی با حضور 2 هزار دانش‌آموز برگزیده در مشهد مقدس برگزار شد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


وی از حضور 4 هزار و 500 دانش‌آموز در سه مرحله مسابقات قرآن مدارس، منطقه و استان خبر داد و گفت: برگزیدگان این رقابتها به مسابقات کشوری راه یافتند و در مرحله کشوری با هم رقابت کردند.
مسیب‌زاده در ادامه به تفاوت مسابقات قرآن دانش‌آموزی با سایر مسابقات اشاره کرد و افزود: ما از مسابقات آنچه دنبال می‌کنیم ایجاد انگیزه و فضای رقابتی به منظور تربیت قرآنی و میل به فعالیت‌های قرآنی در بین دانش‌آموزان است.
مسیب‌زاده با بیان اینکه هدف ما از مسابقات قرآن حرفه‌ای شدن دانش آموزان در عرصه‌‎های قرآنی نیست خاطر نشان کرد: ما در این رقابتها به مباحث تربیتی توجه داریم و همواره در صدد رشد قرآنی دانش آموزان هستیم.
وی با اشاره به ادغام مسابقات قرآن شکوفه‌ها و مسابقات دانش آموزی اظهار داشت: ما در رقابت‌های قرآنی دانش آموزان هدف حرفه‌ای شدن را به صورت جدی دنبال نمی‌کنیم اما تلاش برای برگزاری مسابقه جدی را داریم به طوری که علاوه بر دعوت از داوران درجه اول به پخش تلویزیونی و سایر امور اهتمام داریم.
مدیرکل قرآن عترت و نماز وزارت آموزش و پرورش ادغام مسابقات قرآن شکوفه‌ها با دانش آموزی را درخواست ستاد عالی مسابقات مطرح کرد و افزود: ما از این درخواست استقبال کردیم و ثمر آن هر سال بهتر دیده می‌شود.
مسیب زاده با اشاره به اینکه دانش آموزان اگر قرار باشد به صرف رقابت از قرآن دور شوند نه تنها به اهداف نرسیدیم بلکه عقب‌نشینی هم کردیم گفت: در این مسابقات دانش آموزان بدون محدودیت سنی می‌توانند شرکت کنند. البته برای ایجاد انگیزه بیشتر آن‌ها مسابقات 3 سال اول و دوم در سطح منطقه، مسابقات دوره متوسطه اول در سطح استان و مسابقات مقطع متوسطه دوم در سطح کشوری برگزار می‌شود.
وی در ادامه از حضور مشاوران در عرصه رقابت‌ها خبر داد و افزود: امسال برای اولین بار مشاورانی را وارد حوزه مسابقات کردیم، هم مشاوره روانی و هم مشاوره تحصیلی که خوشبختانه در چنین فضایی نتایج خوبی هم داشت.
مسیب‌زاده با بیان اینکه ما در چند سال اخیر میزبان رقابتها را برای نظام‌دهی به مسابقات مشخص کردیم خاطر نشان کرد: ما برنامه‌ریزی 10 ساله داشتیم سال آینده میزبان 5 سال بعد هم مشخص می‌کنیم تا استان‌های میزبان آماده شوند و دانش آموزان هم آمادگی‌های لازم را کسب کنند البته مسابقات قرآن دانش آموزی سال آینده در تهران و خراسان رضوی برگزار می‌شود و سال 1398 هم این رقابت‌ها به میزبانی استان زنجان برپا خواهد شد.

منبع: ایکنا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت iqna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایکنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۴۴۴۷۰۷۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

برگزاری کارگاه آموزشی سامانه جامع حمد در یاسوج

به گزارش خبرگزاری صدا و سیمای کهگیلویه و بویراحمد، مدیرکل فرهنگ و ارشاد اسلامی این استان گفت:این کارگاه چه به منظور آشنایی و استفاده بهینه از سامانه جامع امور قرآنی با حضور مدیران موسسات قرآن و عترت استان برگزار شد. امین درخشان افزود: یکی از نکات برگزاری این کارگاه ساماندهی و بسط و گسترش نظام‌مند امورات قرآنی در استان بوده است به نوعی یک سامانه راهبر و پشتیبان برای موسسات قرآن و عترت می‌تواند گام و نقش بسزایی در این زمینه ایفا نماید. درخشان اظهار داشت:این چنین برنامه‌هایی می‌تواند شروع یک جریان سازی قرآنی در استان و به تبع آن کشور باشد و به نوعی رصد مسائل قرآنی در سطح کلان می‌تواند گام مهمی برای تحقق مسائل قرآنی و تصمیم‌گیری‌های کلان برای متولیان و مروجان امورات قرآنی درجامعه باشد. رئیس گروه قرآن و عترت هم گفت: در این کارگاه ضمن اشاره به اینکه سامانه حمد می‌تواند چتر مناسبی برای افراد قرآنی باشد و از این طریق بیمه فعالان قرآنی، ساماندهی کلاس‌های قرآن، ارائه تسهیلات، بهره‌مندی اتحادیه‌هاو تشکل‌های قرآنی و همچنین هیئت‌های رسیدگی به صدور مجوز‌های قرآنی می‌تواند نقطه قوتی برای متولیان وجامعه قرآنی باشد. مصلحی افزود :تقویت و هدایت فعالیت‌های موسسات قرآن عترت سراسر کشور منوط به توجه ویژه مسئولان و در ادامه مدیران موسسات قرآن و عترت سراسر کشور به این سانه می‌باشد.  درپایان مدیران موسسات به بیان مشکلات خود در سامانه حمد اشاره کردند.

دیگر خبرها

  • دورهمی دانش آموزان و دبیران ۲۹ سال پیش در میبد
  • برپایی نمایشگاه مشاغل دانش‌آموزی زارچ 
  • برگزاری کارگاه آموزشی سامانه جامع حمد در یاسوج
  • معرفی و تجلیل از برترین‌های مسابقات قرآنی کارکنان و دانش‌آموزان با نیازهای ویژه استان سمنان
  • برگزاری مسابقات قرآن بین کودکان و دانش آموزان در روستای الیف + تصاویر
  • طرح ملی سواد آبی در یزد ۳ ساله شد
  • رقابت دانش‌آموزی «کیدکد» با حمایت روبیکا برگزار شد
  • رقابت‌های قرآنی دانش‌آموزی استان مرکزی
  • مسابقات قرآن دانش‌آموزی استان مرکزی
  • موفقیت دانش آموزان کیش در مسابقات لیگ علمی دانش آموزی پایا