Web Analytics Made Easy - Statcounter

خبرگزاری میزان- احزاب مذهبی و سیاسی پاکستان از جمله حزب متحده قومی برای اتحاد با «پرویز مشرف» اعلام آمادگی کردند.

به گزارش سرویس بین الملل خبرگزاری میزان، احزاب مذهبی و سیاسی پاکستان از جمله حزب متحده قومی مومنت برای اتحاد با «پرویز مشرف» اعلام آمادگی کردند.

بیش از 24 حزب برای همراهی مشرف در انتخابات آینده با وی به توافق رسیدند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

حزب مشرف (حزب مسلم لیگ برای تمام مردم پاکستان) اعلام کرد: بیش از 24 حزب از جمله حزب پیر پگارا، حزب مسلم لیگ شاخه قائد اعظم،حزب سنی اتحاد، حزب اتحاد بین المسلمین، حزب متحده قومی مومنت و حزب پاک سرزمین برای همراهی مشرف در انتخابات سال 2018 اعلام آمادگی کرده‌اند.

به گزارش دیلی اوصاف، احزاب سیاسی که قصد همراهی پرویز مشرف را دارند اعلام کردند حاضرند با وی همکاری کنند اما در انتخابات سال 2018 مبارزات سیاسی را با نام حزب خودشان انجام خواهند داد.

این احزاب سیاسی اعلام کردند بعد از پیروزی در انتخابات کرسی‌های مجلس را که به دست آورده‌اند در اختیار پرویز مشرف می‌گذارند و به وی برای تشکیل حکومت پاکستان کمک می‌کنند.

پرویز مشرف به تازگی خواستار ملاقات با فرزند «ژنرال حمید گل» رئیس اسبق سرویس امنیت پاکستان شده است و پیش‌بینی می‌شود در خصوص انتخابات آینده با وی به تبادل نظر خواهد پرداخت.

برخی اعضای احزاب سیاسی مطرح پاکستان از جمله حزب تحریک انصاف،حزب مردم و حزب مسلم لیگ شاخه نواز شریف نیز برای حمایت از پرویز مشرف اعلام آمادگی کردند.

رهبران بیش از 24 حزب پاکستانی در دبی با پرویز مشرف ملاقات و برای همراهی وی در انتخابات آینده به توافق رسیدند.

ملاقات رهبران سیاسی پاکستان با پرویز مشرف ادامه دارد و وی به دنبال تشکیل یک اتحاد سیاسی قدرتمند برای به قدرت رساندن به اصطلاح قدرت سیاسی سوم است.

پرویز مشرف چندی پیش در یک مصاحبه گفت: اوضاع پاکستان خوب نیست و فساد مالی تأثیر منفی روی اقتصاد کشور دارد، بنابراین بهتر است قدرت سیاسی سوم روی کار بیاید.

وی چندی پیش در یک مصاحبه جنجالی گفت: ارتش کشور را سر و سامان می‌دهد سیاسیون همه چیز را خراب می‌کنند.

مشرف تأکید کرد: تقاضای مردم حل مشکلات و پیشرفت کشور است و به دموکراسی و دیکتاتوری کاری ندارند.

مشرف تأکید کرد: کشورهای آسیایی در حکومت‌های دیکتاتوری پیشرفت کردند و پاکستان هم در زمان روی کار آمدن ارتش پیشرفت کرد.

پرویز مشرف اظهار داشت: اگر مشکلات مردم حل نشود و کشور پیشرفت نکند برگزاری انتخابات و فعالیت سیاسی فایده‌ای ندارد.

انتهای پیام/

منبع: خبرگزاری میزان

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mizan.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری میزان» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۴۴۴۹۴۶۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

انتخابات به نظام مشروعیت می‌بخشد

ابوالقاسم رئوفیان دبیرکل حزب اسلامی ایران زمین و عضو هیأت‌عالی شورای وحدت نیرو‌های انقلاب اسلامی در گفت‌وگو با باشگاه خبرنگاران جوان درباره اهمیت حضور مردم در انتخابات دور دوم مجلس اظهار کرد: احزاب و تشکل‌های سیاسی نسبت به ترغیب و تشویق مردم نسبت به شرکت مردم در انتخابات دور دوم مجلس نقش کلیدی دارند.

او افزود: شرایط اقتضا می‌کند که رسانه ملی و گروه‌های تاثیر گذار از هیچ تلاشی برای تشویق مردم به شرکت در انتخابات فروگذار نکنند و تلاش بیشتری در این حوزه انحام دهند.

رئوفیان متذکر شد: اصلی که به هر نظام سیاسی مشروعیت مردمی می‌بخشد مشارکت مردمی در انتخابات است که رهبر فرزانه انقلاب اسلامی هم بیش از هر کلید واژه‌ای، به ویژه در انتخابات ۱۱ اسفند ۱۴۰۲، از این کلیدواژه استفاده کردند تا اینکه مشارکت مردم نسبت به پیش‌بینی‌ها و نظرسنجی‌های رسمی افزایش پیدا کرد.

عضو هیأت‌عالی شورای وحدت نیرو‌های انقلاب اسلامی گفت: مردم از شرایط موجود و عملکرد دولت و مجلس ناراضی‌اند و خواهان تحول هستند.

او متذکر شد: مجلس باید نسبت به ایجاد تحول در جامعه تلاش کند که لازمه تحقق این امر شکل گیری کمیسیون‌های تخصصی مبتنی بر معیار‌های تحول آفرین است. همچنین هیات رئیسه مجلس باید بتواند منشا تغییرات مثبت باشد و لازمه آن انتخاب اعضای با کفایت برای هیات رئیسه است.

رئوفیان درباره اولویت‌های مجلس دوازدهم گفت: نمایندگان مجلس باید به اولویت‌های مردم از جمله کاهش نرخ بیکاری و کنترل نوسان ارز بپردازند، چرا که این موارد مشکلات عدیده‌ای را برای کشور رقم زده است.

باشگاه خبرنگاران جوان سیاسی احزاب و تشکل‌ها

دیگر خبرها

  • اشتباه مهم من در دوره اول این بود: زیادی خوب بودم!- ترامپ 
  • چالش‌ها و راهکار‌های مشارکت سیاسی آگاهانه
  • روزنامه سازندگی: مهدی نصیری توهم اتحاد نامقدس دارد
  •  واکنش اصلاح‌طلبان به سخنان نصیری درباره اتحاد شاهزاده و تاجزاده؛ تکرار یک شوخی بی‌مزه است | ارتباطی به جریان اصلاحات ندارد | واقعا یک توهم است
  • مهدی نصیری و توهم اتحاد
  • انتخابات به نظام مشروعیت می‌بخشد
  • رسانه عبری: نتانیاهو در محاصره ۳ میدان مین است
  • توافق مهم ضد تروریستی ایران و پاکستان چه بود؟ | محل استقرار افسران رابط نظامی مشخص شد
  • در جنگ‌ روایت‌ها به رسانه‌ها جدی‌تر توجه کنیم
  • شعار دهه کرامت امسال اعلام شد