Web Analytics Made Easy - Statcounter

مدیر کل قرآن، عترت و نماز وزارت آموزش و پرورش با بیان اینکه هدف از برگزاری مسابقات قرآن حرفه‌ای شدن دانش‌آموزان در عرصه‌های قرآنی نیست گفت: همواره درصدد رشد قرآنی دانش آموزان هستیم.

به گزارش خبرنگار فرهنگی باشگاه خبرنگاران پویا، محمدرضا مسیب زاده مدیر کل قرآن، عترت و نماز وزارت آموزش و پرورش دیروز شنبه 28 مردادماه با حضور در برنامه «رصد» شبکه قرآن و معارف سیما به تشریح برنامه‌های قرآنی این وزارتخانه پرداخت.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

مسیب زاده با اشاره به مسابقات قرآن و عترت فرهنگیان اظهار کرد: پس از حدود 40 سال از پیروزی انقلاب اسلامی دومین دوره مسابقات قرآن و عترت فرهنگیان آموزش و پرورش ماه گذشته در جوار حرم رضوی برگزار شد. همچنین دوره پژوهشی دانش‌آموزان نزدیک 2 هزار و 200 دانش‌آموز برگزیده در استان اردبیل اجرا شد و تقریباً با حضور 2 هزار نفر بخش آوایی در مشهد مقدس به کار خود خاتمه داد.

وی با بیان اینکه حضور 4 هزار و 500 دانش‌آموز در سه مرحله مسابقات قرآن مدارس, منطقه و استان به رقابت پرداختند اظهار کرد: مرحله کشوری آن نیز در تابستان جاری برگزار شد و طی آن پرونده این دوره مسابقات دانش‌آموزان بسته شد.
مدیر کل قرآن، عترت و نماز وزارت آموزش و پرورش درباره وجه تمایز مسابقات این وزارتخانه به نسبت دیگر مسابقات تصریح کرد: ما از مسابقات آنچه در نظر گرفته ایم ایجاد انگیزه برای پیشبرد اهداف قرآنی وزارتخانه است، هدف ما از مسابقات قرآن حرفه‌ای شدن دانش آموزان در عرصه های قرآنی نیست، همواره درصدد رشد قرآنی دانش آموزان هستیم.

مسیب‌زاده در این باره تصریح کرد: البته اینکه ما تمام اهدافمان برای حرفه‌ای شدن پیش نمی گیریم بدین منظور نیست که اصلاض به دنبال ارتقاء کمی و کیفی مسابقات باشیم. در حالیکه تاکنون برای مسابقات از انتخاب داوران طراز اول تا پخش مستقسم تلویزیونی و غیره برای دیده شدن دانش‌آموزان صورت گرفته است اما هدف اصلی ما انس و الفت بیشتر دانش‌آموزان با قرآن کریم است.

وی در خصوص تلفیق مسابقات دانش‌آموزی و شکوفه‌ها نیز گفت: واگذاری مسابقات شکوفه ها که پیش از ان سازمان اوقاف اجرا می‌کرد، به درخواست ستاد عالی مسابقات کشور بود که ما نیز از آن استقبال کردیم و برکات زیادی را نیز به دنبال داشت. دانش‌آموزان اگر بخواهند به واسطه فضای مسابقات از اصل و کنه ماجرا دور شوند نقض غرض خواهد بود و نه تنها به اهداف نرسیم، عقب نشینی هم داشته‌ایمغ بنابر این روح و روان دانش‌آموز از اهمیت بالایی برخوردار است از این جهت شرائط کاملاض مهیاست و دانش آموزان بدون محدودیت سنی می توانند در مسابقات شرکت کنند.

وی در ادامه افزود: برای ایجاد انگیزه بیشتر آن‌ها، مسابقات 3 سال اول و دوم در سطح منطقه, مسابقات دوره متوسطه اول در سطح استان و مسابقات مقطع متوسطه دوم در سطح کشوری برگزار می‌شود.

مسیب زاده درباره حضور تیم مشاوران و روانشناسان در مسابقات دانش‌آموزان اظهار کرد: امسال برای اولین بار مشاورانی را وارد حوزه مسابقات کردیم, هم مشاوره تربیتی و اخلاقی و هم مشاوره تحصیلی تا نگرانی انتخاب شغل و انتخاب رشته در کنکور سراسری از این جهت مرتفع شود.

وی درباره ارزیابی دانش‌آموزان نیز گفت: در مسابقات امسال، نسبت تاثیر پذیری فعالیت‌های قرآنی و عترت دانش‌آموزان به نسبت دیگر متسابقین و میزان هوش این عزیزان بررسی و ارزیابی شده است که در دوره خواهران 60 درصد آن بررسی و برادران 100 درصدمورد ارزیابی قرار گرفت که بازخورد آن در آینده منتشر خواهد شد.

مدیر کل قرآن، عترت و نماز وزارت آموزش و پرورش به زمان بندی مسابقات و میزبانی استان‌ها اشاره کرد و گفت: ما برنامه ریزی 10 ساله داشتیم و سال آینده میزبان 5 سال بعد هم مشخص می‌کنیم؛ مسابقات قرآن دانش‌آموزی سال آینده در تهران و خراسان رضوی برگزار می‌شود، سال 1398 هم این رقابت‌ها به میزبانی استان زنجان برپا خواهد شد.

انتهای پیام/

R1444/P1356/S4,37/CT11

منبع: تسنیم

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tasnimnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تسنیم» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۴۴۵۰۱۰۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

کمبود ۷۰ هزار مشاور و نیروی پرورشی در مدارس 

به گزارش گروه آموزش و دانشگاه خبرگزاری علم و فناوری آنا، حجت‌الاسلام محمدحسین پورثانی، معاون پرورشی و فرهنگی وزیر آموزش و پرورش در یک برنامه تلویزیونی، با بیان اینکه در سال ۱۳۸۵ قانون احیای معاونت پرورشی و تربیت‌بدنی در مجلس شورای اسلامی به تصویب رسید گفت: بعد از ۱۸ سال که از این قانون می‌گذرد هنوز هم می‌گوییم معاونت پرورشی آن‌چنان که باید باشد نیست.

کمبود ۷۰ هزار مشاور و نیروی پرورشی در مدارس 

وی با بیان اینکه در هجده سالی که بعد از قانون احیا می‌گذرد تقریبا یک بار جذب مربی پرورشی داشتیم ادامه داد: سایر جذب‌هایی که در حوزه مربی پرورشی و مشاور صورت گرفته، در حد سالی ۷۰۰ ـ۸۰۰ نفر بوده، امروز تقریبا ۴۵ هزار نیروی پرورشی و مشاور داریم و حدود ۷۰ هزار کمبود نیرو داریم.

مربیان پرورشی از ابزار لازم برای تربیت دانش‌آموزان بهره‌مند نیستند

معاون پرورشی و فرهنگی وزیر آموزش و پرورش با بیان اینکه اکثر فضا‌های پرورشی متروکه شده بودند گفت: تقریبا ۳۴۶ اردوگاه دانش‌آموزی داریم. در بحث محتوا نیز حوزه پرورشی نه به صورت صد درصد، اما در بسیاری مواقع به حوزه‌ای کناردستی و کیفیت‌بخشی تبدیل شده است، مربیان پرورشی در مدارس از ابزار لازم برای تربیت دانش‌آموزان بهره‌مند نیستند بنابراین در عنصر محتوا، نیروی انسانی و فضا که سه ضلع اصلی کار تربیتی هستند مشکل و کمبود داریم و تا رسیدن به حد مطلوب فاصله داریم.

پورثانی با بیان اینکه ۱۱۲ هزار مدرسه و ۶۰۰ هزار کلاس درس و حدود یک میلیون فرهنگی داریم افزود: رهبر معظم انقلاب فرموده بودند دستگاه آموزش و پرورش با بقیه دستگاه‌ها قابل مقایسه نیست، بقیه دستگاه‌ها نیرو را استفاده می‌کنند ولی وزارت آموزش و پرورش نیروی انسانی را تربیت می‌کند.

وی با بیان اینکه رهبر معظم انقلاب همچنین فرموده بودند مصالح کشور و نکات دیگر را معاونت پرورشی با رویکرد عقلانی برای دانش‌آموزان جا بیاندازد ادامه داد: ما نه فقط گروه‌های مردمی بلکه از نهاد‌های انقلابی و گروه‌هایی که دغدغه تربیت دارند، استقبال می‌کنیم. 

معاون پرورشی و فرهنگی وزارت آموزش و پرورش با اشاره به برنامه هفتم توسعه عنوان کرد: طبق دستورالعمل اوقات فراغت، برای اولین بار در سال گذشته فضای مدرسه در زمان اوقات فراغت در اختیار گروه‌های مردمی قرار گرفت.

پورثانی با بیان اینکه در حال حاضر ۵۰ هزار گروه دانش‌آموزی جهاد تبیین در کشور وجود دارد گفت: سند تحول بنیادین آموزش و پرورش می‌گوید که کل جریان آموزش و پرورش برای رسیدن به مراتبی از حیات طیبه است. کسانی که سند را نوشته بودند پیشنهاد داده بودند که وزارت آموزش و پرورش به وزارت تربیت رسمی جمهوری اسلامی تغییر نام یابد. در تمامی صفحات مبانی سند تحول یک کلمه به نام آموزش و پرورش پیدا نمی‌کنید و فقط یک کلمه به نام تربیت وجود دارد.

سطح شبهات دانش‌آموزان زیاد، اما عمق کمی دارد

وی با بیان اینکه در هر استان و هر منطقه‌ای که گروه جهادی و مردمی وجود داشته باشد پیگیری لازم برای فعالیتش انجام می‌شود افزود: در ۷۲۰ منطقه کشور، هر منطقه یک معاون پرورشی داریم.

معاون پرورشی و فرهنگی وزیر آموزش و پرورش با بیان اینکه سال گذشته ۵۰۰ هزار دانش‌آموز در اعتکاف دانش‌آموزی شرکت کردند، اظهار کرد: سطح شبهات دانش‌آموزان زیاد، اما عمق کمی دارد، باید اقتضائات دانش‌آموزان درک و برای آن برنامه‌ریزی شود.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • آموزش و پرورش طرح نماد را با جدیت بیشتری دنبال کند
  • کارگاه آموزشی جامع مدیریت امور قرآنی در یاسوج برگزار شد
  • کمبود ۷۰ هزار مشاور و نیروی پرورشی در مدارس 
  • تجلیل از معلمان ماندگار ‌زنجان/ حال خوش معلمان ۸۰ ساله+‌فیلم
  • برگزاری کارگاه آموزشی سامانه جامع حمد در یاسوج
  • معرفی و تجلیل از برترین‌های مسابقات قرآنی کارکنان و دانش‌آموزان با نیازهای ویژه استان سمنان
  • تقدیر از ۱۵۰ فعال قرآنی دانشگاه علوم پزشکی زاهدان
  • برگزاری مسابقات قرآن بین کودکان و دانش آموزان در روستای الیف + تصاویر
  • مشکل رفت‌وآمد دانش آموزان شهرستان دیر حل شود
  • مرحله استانی مسابقات قرآن عترت و نماز در چرام