Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ایسنا»
2024-04-29@13:14:41 GMT

آنچه در آخرین جلسه شورای شهر یاسوج گفته شد +تصاویر

تاریخ انتشار: ۲۹ مرداد ۱۳۹۶ | کد خبر: ۱۴۴۵۰۳۸۲

آخرین نشست شورای دوره چهارم شهر یاسوج با حضور 10 نفر از اعضای شورای شهر و همچنین شهردار به همراه برخی از مدیران و مسئولان مجموعه شهرداری برگزار شد.

به گزارش ایسنا، هدایت اکبری، رئیس شورای دوره چهارم شهر یاسوج گفت: اصحاب رسانه بازوی شورای شهر و شهرداری بودند که از این قشر زحمت کش تشکر ویژه می کنم.

وی افزود: این چهارسال با همه فراز و نشیب ها به پایان رسید و قضاوت در مورد عملکرد شورا و شهرداری با مردم است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

ضعف هایی در برخی بخشها داشته ایم

اکبری بیان کرد: شورای چهارم و شهرداری عزم خود را جزم کرده تا در زمینه زیرساختهای گردشگری اقداماتی انجام دهد بطوریکه 40 هکتار به فضای سبز شهر یاسوج اضافه شد و امسال جمعیتی دو برابر سالهای قبل در تعطیلات عید فطر وارد این شهر شد که دیگر مسئولان دغدغه کمتری برای اسکان آنها داشتند.

رئیس شورای شهر یاسوج خاطرنشان کرد: در زمینه مبلمان شهری و فرهنگی آنچه در خور شأن پایتخت طبیعت ایران است انجام نشد.

اکبری تصریح کرد: با همه کمی و کاستی ها کارنامه ای را به مردم ارائه دادند که از دید عده ای مردود بوده و از دید عده کثیری قابل قبول است.از سوی برخی مسئولان دولتی تقدیر و تشکر هایی از شورای چهارم و شهرداری صورت گرفت.

وی ادامه داد: بحث های پیش آمده در شورای چهارم بر روی مسایل و منافع شخصی نبوده بلکه برای منافع عمومی و مردم بوده است. نام جاوید در شهرداری یاسوج، جاودان خواهد ماند و خدماتش بر کسی پوشیده نیست.

رئیس شورای شهر یاسوج اضافه کرد: اکثر رسانه و دستگاههای نظارتی از سوالات اعضای شورای شهر از شهردار مطلع هستند و استانداری، سازمان بازرسی و کمیته تخلفات وزارت کشور از تخلفات مطرح شده در شهرداری اطلاع دارند.

همچنین محمد علی جاوید، شهردار یاسوج نیز گفت: از همه اعضای شورای شهر یاسوج بابت همراهی هایی که داشتند، تشکر می کنم و اگر قصوری از سوی مجموعه شهرداری وجود داشته عذرخواهی می کنم. به روز کردن حقوق و مزایای کارکنان و کارگران شهرداری از جمله اقدامات مدیریت بنده بود و هم اکنون حقوق مرداد ماه کارگران خدمات شهری را پرداخت کرده ایم در حالی که در گذشته حقوق این کارگران 10 ماه معوق بود.

وی افزود: دغدغه مردم در حوزه شهرسازی شهرداری بود که برای کارهای خود ماهها معطل می ماندند اما با یک میلیارد تومان اعتبار این حوزه ساماندهی شد و هم اکنون مردم می توانند در پنج دفتر پیشخوان کار کارشناسی و صدور پروانه های ساختمانی خود را انجام دهند.

جاوید در خصوص مسایل وضعیت مالی بیان کرد: شهرداری یاسوج چهار سال پیش 35 میلیارد تومان با توجه به اسناد بدهی داشت که روزهای آخر با بدهی صفر تحویل می دهم.

شهردار یاسوج در خصوص کمیسیون توافقات شهرداری خاطرنشان کرد: این کمیسیون را منحل کرده ام و تعهدات از قبل ایجاد شده را پرداخت کردیم. 1000متر فضای اداری به ساختمانهای شهرداری اضافه کرده ایم و طی 4 سال اخیر سه واحد مهمانسرا ایجاد شده است. سازمان عمران شهرداری را ایجاد کرده ایم که ده ها پروژه را از جمله پارک غدیر، ولایت، ساختمان فنی، نمایشگاه را تکمیل و به بهره برداری رسانده ایم که کمتراز یک دهم هزینه شده است.

جاوید تصریح کرد: کل بدهی های سازمان عمران شهرداری 700میلیون تومان بود که 350 میلیون تومان پرداخت شده و مابقی طی یکی دو روز آینده پرداخت می شود. در زمینه فضای سبز کارها و اقدامات خوبی انجام شده هر چند مبالغی بدهی در این خصوص وجود دارد ک در تلاشیم طی چند روز آینده این بدهی ها پرداخت کنیم.

وی ادامه داد: قبل از مدیریت چهار ساله اخیر شهرداری پارک شهری در یاسوج وجود نداشت اما هم اکنون چهل هکتار پارک از جمله پارک ولایت، چشمه نباتی، پارک غدیر و بانوان ساخته و ایجاد شده است، اینکه برخی ها می گویند پارک ساخته شده اما آب ندارد، بی انصافی است. پارکینگهایی در سطح شهر یاسوج ایجاد شده و دو پارک محله تا پایان شهریور ماه به بهره برداری می رسد.

شهردار یاسوج با بیان اینکه برخی از زمین های شهرداری در بلوار پاسداران آزاد سازی و به فضای سبز تبدیل شده است، عنوان کرد: همچنین اقدامات خوبی در زمینه سنگ فرش پیاده روها، جدول گذاری و روشنایی معابر شهر ایجاد شد.

جاوید تاکید کرد: در عرصه فرهنگی سنگ تمام گذاشته ایم البته نیاز به تداوم و استمرار داشت، برای ایجاد سینما در این شهر کار مجتمعی که در آن سینما پیش بینی شده است در حال انجام است،بهترین فضای شهرداری را به نمازخانه اختصاص داده اند، نیاز بود کارهای فرهنگی بیشتری انجام شود اما با همه وجود کارهای خوبی صورت گرفت که نیاز به تبلیغ داشتند.

وی بیان کرد: در مناطق مختلف شهر آسفالت خیابان ها صورت گرفت، بیش از دو میلیارد و 370 میلیون تومان هزینه نمایشگاه شهرداری شد که 14 هزار مترمربع پارکینگ دارد و با خلاقیت و هزینه یک میلیارد تومان فضایی که از قبل وجود داشت به پایانه مسافربری تبدیل کردیم.

شهردار یاسوج ضمن ابراز نگرانی از اینکه برخی ها عملکرد چهار سال اخیر بنده را با عملکرد سایر شهرداران مقایسه می کنند، ادامه داد: طی این مدت بی قانونی، فساد و هرج و مرج را در شهرداری برداشتم، قطعا اشکالاتی وجود داشت اما اینکه برخی ها بخواهند صرف زیر سوال بردن عملکرد بنده شورا را زیر سوال ببرند ظلم به خودمان است چرا که عملکرد شورای دوره چهارم نسبت به گذشته بی نظیر بوده است.

جاوید با اشاره به اختلافات و ناهماهنگی های اعضای شورای چهارم تاکید کرد: به نظر می رسد بیشترین تقصیر در این زمینه را فرماندار بویراحمد داشت که به عنوان فرماندار می توانست با پا درمیانی ناهماهنگی ها و اختلافات ایجاد شده را رفع کند نه اینکه با گروهی از اعضای شورای شهر جلسه بگذارد که خیلی ها از اختلافات سوء استفاده های لازم را کردند. فرماندار برای برخی اعضای شورای شهر که مخالف شهردار بودند، شاخص بود.

وی گفت: با عزت، افتخار و اقتدار چهار سال پای تمام مشکلات شهر و شهرداری ایستادم و از رفتن نگرانی ندارم چرا که شهرداری موروثی نیست بلکه فرصتی بود برای خدمت به مردم به من رسید. هر آمدنی، رفتنی دارد اما آنچه که به یادگار می ماند خاطرات و عملکردهاست.

شهردار یاسوج بیان کرد: تا کنون خیلی خویشتن داری کرده ام اما الان می خواهم بگم. استیضاح و سوال حق اعضای شورای شهر است اما چرا گذاشتند تا دوره چهارم تمام شد با کمیته تخلفات وزارت کشور مکاتبه کردند که در شهرداری تخلفاتی صورت گرفته است.در محافل و مجالس عمومی، استانداری و برخی دستگاههای نطارتی تخلفاتی برای من مطرح شده که با وجود اتهامات صورت گرفته باید از خودم دفاع و رفع اتهام کنم.

جاوید افزود: نیروهای معاونت های شهرداری رسمی نبودند که پس از مکاتبات استانداری ابلاغ آنها را لغو کردم و در حال حاضر هیچ معاونتی ندارم.

وی در خصوص باز کردن حساب بانکی بدون تشریفات قانونی در بانک توسعه تعاون، بیان کرد: شهرداری یک حساب بانکی در بانک شهر و یک حساب در بانک ملی دارد. 200 میلیون وام از بانک شهر گرفتم همانطوریکه را همه شما و مجموعه شهرداری نیز گرفتید و آیا باید نام آن را رانت گذاشت.

شهردار یاسوج عنوان کرد: مگر می‌شود پارک ولایت را بدون طرح و نقشه اجرا کرده باشیم در حالی که تنها پروژه‌ای که طرح آن را به مزایده گذاشتیم همین پارک ولایت بود و 110میلیون تومان برای آن اختصاص داده شد .

جاوید در خصوص واگذاری پارک چشمه نباتی گفت: اگر تخلفی شده اشد مجازات را برای متخلف در نظر بگیرید که ما یک محلی که مورد تهدید برای این شهر بود را به بهترین فضای تفریحی تبدیل کردیم و آیا به جای تشکر باید این صحبت ها شود؟ . اولا برای این کار از شورا مجوز گرفتیم و دوما در روزنامه آگهی کردیم و به آن کسی هم که واگذار شد نه پسر خاله و نه پسر عموی ما بود .

وی افزود: طرح این مسایل تهمت است که با شکایت در دستگاه قضایی از خود دفاع خواهم کرد. استفاده از رانت جهت خود و خانواده‌ام تهمت بزرگی است و مطرح کردن آن در رسانه کار درستی نبود هر چند که سر من در چنین مواردی بالاست و اما حق پیگیری برای من محفوظ است .

شهردار یاسوج در خصوص بازارچه ماهی گفت: می‌گویند بازارچه ماهی را بهرامی(شهردار اسبق) ساخت در حالی که یک سوله خشک و خالی بود و به اینجا رسید و کار مهم‌تر زمینی بود که در کنار آن خریداری شد تا مسیری در کنار آن برای رفت و آمد باشد .

جاوید در مورد پایانه مسافربری بیان کرد: در دوره آقای نیکزاد این موضوع مطرح شد و کاری که باید با 14میلیارد تومان انجام می‌شد را با یک میلیارد و 400 میلیون تومان انجام دادم .

وی در خصوص عدم تکریم ارباب رجوع خاطرنشان کرد: در خانواده‌ای با ادب بزرگ شده‌ام و ارباب رجوع را تکریم می‌کنم اما در مقابل هرگونه شانتاژ بازی می‌ایستم و رعایت قانون را ملاک قرار می‌دهم.

شهردار یاسوج در خصوص فعالیت های خبری و پرداخت هزینه آن‌ها ضمن انتقاد از بزرگ جلوه دادن برخی رقم‌ها گفت: با یک سایت خبری قرارداد 10میلیونی بسته شده و این رقم 38 میلیون تومان را نمی‌دانم از کجا آمده و قرارداد با این سایت هم از گذشته بوده و مربوط به دوره ما نبوده است بلکه بنده ادامه اش دادم .

جاوید با اشاره به بکارگیری سه نفر برای تهیه خبر در شهرداری تصریح کرد: به مانند کارهای عمرانی در حوزه اطلاع‌رسانی هم باید کار می‌شد که با قراردادی که با دو سه نفر بسته بودیم این کار را انجام دادیم و اکنون هم مدت قرارداد آن‌ها تمام شده است.

وی در رابطه با قرار داد 122میلیون تومانی پارک جنگلی بیان کرد: این قرار داد 50 میلیون تومان بود و پرداخت 122 میلیون تومان صحت ندارد و اعاده حیثیت را برای خود محفوظ می دانم.

شهردار یاسوج عنوان کرد: به هیچ وجه با مردم بصورت دوگانه در دریافت عوارض برخورد نکرده ام اما برخی دستگاههای دولتی که ظرفیت مالی داشتند کامل گرفتم و برخی که ضعیف بودند کمتر گرفتم.

جاوید ادامه داد: چهار کار در زمینه زمین تامین اجتماعی، اوقاف و امور خیریه، جمعه بازار(بازار سنتی) و هلال احمر انجام داده ام که تبعات آنها را هر چه باشد، می پذیرم.

همچنین شیروان وظیفه شناس، عضو شورای شهر یاسوج نیز گفت: ای کاش فضای شورا به شهرداری تبدیل نمی شد آنچه که ما انتظار داشتیم تاکنون تحقق نیافته است. باید عضو شورای شهر می‌بودیم تا عضو شورای شهرداری که متأسفانه هم در یاسوج و هم در بیشتر جاهای کشور این چنین بود.

وی افزود: بی انصافی است که تلاش و زحمات شهرداری را نادیده بگیریم، طبیعتا عیب و اشکالاتی وجود دارد و شورا انتقاداتی نسبت به شهرداری داشت که امیدواریم این وضعیت اختلافات از خصومت به تفاهم تبدیل شود و خاتمه یابد.

وظیفه شناس بیان کرد: کسی بی عیب و نقص نبوده و نیست اما درست نیست که به روز های آخر شورا با ناسازگاری خاتمه دهیم.

علی علی پور، دیگر عضو شورای چهارم شهر یاسوج نیز گفت: چهار سال شورای چهارم به پایان خواهد رسید و از مجموعهد مدیریت شهری و شورای شهر تقدیر و تشکر می کنم.

وی افزود: قطعا در این دوره کارهای خوبی صورت گرفته و حتما اشکالاتی وجود دارد که در آینده تبعات آنها را خواهیم دید. جایی که قانون حاکم باشد دیگر تفسیر و برداشت شخصی جایی ندارد.

علی پور بیان کرد: آیا هیچ مشکلی در این شهر وجود نداشت که شهردار در جلسات شورا حضور یابد در حالی که حضور شهردار می توانست خیلی از ابهامات را برطرف کند اما متاسفانه روحیه دعوت در شورا نبود و این ایراد بر شورای چهارم بود.

این عضو شورای چهارم تصریح کرد: باید پرسید که در این دوره چقدر به وظایف خود عمل کردیم . باید پرسید اگر نظارتی وجود داشت چند درصد در نظارت‌ها موفق بوده ایم و آیا تنها یک عده قلیل در شورا باید منتقد باشند .

علی پور با بیان اینکه نامگذاری این جلسه به‌ عنوان آخرین جلسه شورای شهر یاسوج اقدام درستی نیست، افزود: یکم شهریور ماه آخرین روز کاری شورای چهارم است و پیشنهاد می شود با توجه به وقت باقی مانده جلسه فوق‌العاده‌ای برای رسیدگی به سوالات از شهردار برگزار شود .

وی همچنین در پاسخ به شهردار یاسوج که فرماندار بویراحمد را در برخی اختلافات پیش آمده شورای شهر از مقصرین می دانست ضمن رد این موضوع خاطرنشان کرد: آقای نظری از شاخص‌ترین چهره های استان در تعامل با شوراها و بهترین‌ها هستند .

این عضو شورای شهر اسوج ادامه داد: آقای جاوید خودتان هم جلساتی با گروه دیگری از اعضای شورای شهر به صورت خاص برگزار می‌کردید.

علی پور تاکید کرد: خوشبختانه در جمهوری اسلامی اگر کسی در مسئولیتی بود و مسئولیتش تمام شد اما تخلفاتی را مرتکب شد بعداز اتمام مسئولیتش سراغش می روند و به تخلفاتش رسیدگی می کنند که شهردار یاسوج باید جوابگوی تخلفاتش باشد.

وی تصریح کرد: در صورتی که شهردار در چارچوب قانون حرکت می کرد این مسایل و سوالات پیش نمی آمد. چرا باید پارک ولایت ایجاد شود اما طرخ و نقشه نداشته باشد؟

سرافراز اردشیری، عضو شورای چهارم شهر یاسوج نیز در این نشست گفت: بدترین دوره شهرداری یاسوج دوره شورای چهارم بود که 114 نفر نیروی خدمات شهری در این دوره به 197نفر افزایش یافت.

مرتضی فروغ فر، عضو دیگر شورای چهارم نیز گفت: آخرین روز کاری شورای چهارم یکم شهریور ماه است. برای شهروندان و شهر به خوبی نتوانسته ایم ارائه خدمت کنیم.

وی افزود: زیبنده شهر یاسوج نیست که بخواهیم در روزهای آخر کار برخی حرف هایی که برای مردم سودی ندارند بزنیم تا بگوییم تیر خلاص را زده ایم.

فروغ فر بیان کرد: نصب پلاک شهدا بر سر در خانواده های شهدا، برگزاری روز ملی یاسوج، نصب تمثال شهدا در سطح شهر از برخی کارهای فرهنگی شهرداری و شورای چهارم در سطح شهر بود.

هدایت امیری، عضو شورای شهر یاسوج گفت: برخی رفتارهای دوگانه فضای شورا و شهرداری را مسموم کرد. بنده نقش اساسی در انتخاب جاوید بعنوان شهردار داشتم اما اگر شهردار از عملکرد خود می گوید خروجی شورای شهر است. اما اگر در خصوص سوالاتی که از آقای جاوید بود همکاری و تعامل برای پاسخگویی و شفاف سازی بود خیلی از مشکلات و اختلافات حل و مسیر کارهای بعدی هموار می شد.

وی افزود: به استناد قانون راه اندازی برخی سازمانها در شهرداری باید طبق مصوبه شورای شهر بود اما شهردار نپذیرفت اما برخی اعضای شورای شهر از شهردار دعوت برای پاسخ به سوالات و رفع ابهامات را نمی کردند.

امیری تصریح کرد: همین که بعداز چهارسال معاونت های غیر قانونی برداشته شدند یعنی تخلف صورت گرفت.

وی با اشاره به بکارگیری چند نفر در روابط عمومی شهرداری اضافه کرد: مگر شهرداری می خواست چه کاری انجام دهد که این تعداد نیرو را بکار گرفت.

به گزارش ایسنا، در حالی که اعضای منتقدین و سوال کنندگان( هدایت امیری، علی علی پور، سرافراز اردشیری و خدابخش امیری) شهردار در شورای شهر یاسوج قصد داشتند ادامه سوالات و ابهامات خود را مطرح کنند، رئیس شورا بدلیل اتمام وقت و اینکه به تمام سوالات پاسخ داده شده ختم جلسه سوال از شهردار را اعلام کرد. که سوال کنندگان اعلام کردند از پاسخ های شهردار قانع نشدند.


انتهای پیام

منبع: ایسنا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.isna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۴۴۵۰۳۸۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

شهرداری منطقه ۲ شیراز ظرفیت اقتصادی ویژه‌ای دارد

مدیریت شهری در دوازدهمین ایستگاه بازدید‌های نظارتی خود به شهرداری منطقه ۲ شیراز رسید. در بازدید نظارتی مدیریت شهری در شهرداری منطقه ۲ شیراز مطابق سلسله بازدید‌های پیشین که با هدف تکریم ارباب رجوع، خدمت‌رسانی بهتر و ایجاد امیدآفرینی انجام شد، میز خدمت مردمی، گفت‌وشنود با مدیران و کارکنان منطقه و جلسه بررسی مسائل به منظور رفع موانع و پیشبرد امور انجام گرفت.

رئیس شورای اسلامی شهر شیراز در این بازدید نظارتی اظهار کرد: شهرداری منطقه ۲ ویژگی خاص خود را دارد و علاوه بر نقاط قوت بسیار زیاد که قابل مقایسه با سایر مناطق نیست، این منطقه مسائل و مشکلات ویژه‌ای دارد که این موضوعات به بافت فرسوده و قدیمی بودن آن بر می‌گردد.

سید ابراهیم حسینی تصریح کرد: بخشی از این منطقه به عنوان شناسنامه شیراز است و ظرفیت اقتصادی ویژه‌ای دارد که در سایر مناطق نیست؛ از سوی دیگر با بخش‌های فرهنگی نیز این منطقه دارد و علاوه بر آن یک‌سوم دانشگاه فرهنگیان در این منطقه قرار دارد.

او با اشاره به اینکه شهرداری منطقه ۲ شیراز استعداد‌های خاص خود را دارد، ادامه داد: این درخواست را مطرح کردیم که معاونین شهردار شیراز بخش‌های مختلف آن را فعال کنند و آن را به شکوفایی برسانند.

رئیس شورای اسلامی شهر شیراز در خصوص عملکرد اجرایی شهرداری در این منطقه گفت: اقدامات مدنظر و قابل پیگیری که از سوی شهرداری و ناظر شورای اسلامی شهر در این منطقه صورت گرفته است، رضایت بخش بوده و پیشرفت منطقه صعودی است و رضایتمندی مردم از مجموعه اقدامات بسیار بالاست. 

حسینی ضمن قدردانی از شهردار و اعضای شورای اسلامی شهر شیراز، شهردار منطقه و کارکنان و یاوران شورا این منطقه، خاطر نشان کرد: با اقداماتی که در دستور کار است، افق مناسبی را در این منطقه شاهد هستیم و امید است شاهد شکوفایی و پیشرفت در این منطقه باشیم؛ چراکه این منطقه مستعد بهترین ارائه خدمات است.

رفع مسائل شهروندان مناطق در دیدار‌های چهره به چهره 

 شهردار کلان‌شهر شیراز نیز اظهار کرد: دوازدهمین مرحله بازدید از مناطق و برگزاری میز خدمت در شهرداری منطقه ۲ شیراز بود که این میز خدمت به اتفاق رئیس، ناظر و تعدادی از اعضای شورای اسلامی شهر شیراز و همکاران شهرداری در حوزه ستادی و برخی از معاونین در این منطقه برگزار شد. 

محمدحسن اسدی افزود: یکی از اهداف اصلی بازدید و سرکشی از مناطق برگزاری میز خدمت با حضور شهروندان مناطق است که شهروندان منطقه ۲ به جهت رفع مسائل و مشکلات خود تقاضای برگزاری میز خدمت و گفتگو با مدیران شهری را داشتند.

او عنوان کرد: در این بازدید که با مراجعین و شهروندان ساکن در منطقه دیدار داشتیم، درخواست‌های آنها مورد بررسی قرار گرفت؛ ضمن اینکه مسائل و مشکلات یاوران شورای محلات نیز بررسی شد.

شهردار شیراز افزود: بر اساس مسائل مطرح شده، ارجاعات و دستورات لازم صادر شد.

اسدی بیان کرد: در ادامه دیدار مستقیم و بدون واسطه با همکارانم در منطقه ۲ داشتیم که خوشبختانه با روحیه خوب و با نشاطی مشغول به کار و خدمات‌رسانی به مردم بودند.

این مقام ارشد مدیریت شهری شیراز به ارائه گزارش عملکرد اقدامات انجام شده و برنامه‌های پیش رو توسط شهردار منطقه ۲ نیز اشاره کرد.

او گفت: عملکردها، مسائل، مشکلات و موضوعات گفته‌شده مورد بررسی قرار گرفت و راهکار‌های پیش رو تبیین شد. 

شهردار شیراز ضمن اظهار خرسندی از عملکرد شهرداری منطقه ۲ بیان کرد: جلسات بسیار خوبی از سال گذشته تاکنون به صورت مستمر توسط مدیریت ارشد شهری برگزار شده و از مزایای خوب این دیدارها، بی‌واسطه و چهره به چهره بودن آن است و که در وهله نخست باعث رضایتمندی مراجعین و شهروندان است و بعد از آن مشکلات همکاران خودمان به واسطه این دیدار‌ها به حداقل ممکن رسانده می‌شود.

استقبال شهروندان از میز‌های خدمت 

نایب رئیس شورای اسلامی شهر شیراز نیز در این بازدید تصریح کرد: در بازدید‌های انجام شده، استقبال بسیار خوبی از سوی مردم صورت گرفت و در این میز خدمت‌هایی که برگزار می‌شود، دیدار و گفتگوی بی واسطه مردم با اعضای شورا و مدیران شهری فراهم می‌شود.

محمدتقی تذروی خاطرنشان کرد: هدف از برگزاری چنین نشست‌هایی، ارتباط چهره به چهره با مردم است و در موضوعاتی که نیاز است شهردار شیراز دستورات را مستقیم اعلام کند، این اقدام صورت می‌گیرد تا مشکلات شهروندان حل و فصل شود. 

او اضافه کرد: در بسیاری از مواقع مردم با حضور خود در میز خدمت‌ها، بسیاری از مشکلات و موضوعات را اطلاع‌رسانی می‌کنند. 

عضو و ناظر شورای اسلامی شهر در شهرداری منطقه ۲ شیراز ضمن قدردانی از یاوران شورای این منطقه که مسائل و مشکلات را با شهردار و اعضای شورای اسلامی شهر مطرح داشتند، گفت: مسائل و مشکلاتی که از سوی شهروندان در این منطقه مطرح می‌شود، یقینا در برنامه‌ریزی برای آینده و تخصیص بودجه، تاثیرگذار خواهد بود. 
 
تذروی همچنین با قدردانی از شهردار منطقه ۲ شیراز اضافه کرد: در اوایل این موضوع را شاهد بودیم که مراجعات مردمی بسیار زیاد بود، اما با دیدار چهره‌به. چهره و رفع مشکلات شهروندان در این منطقه، مراجعه شهروندان نسبت به گذشته بسیار کاهش یافته است و این موضوع نشان از اثرگذاری ارتباط مردمی بین مسئولین و مردم است.

مشارکت مردم در حوزه مدیریت شهری

نایب‌رئیس کمیسیون شهرسازی، معماری و هوشمند‌سازی شورای اسلامی شهر شیراز نیز در این بازدید اظهار کرد: نخستین میز خدمت در سال جاری در منطقه ۲ برگزار شد.

محمود صفایی ابراز امیدواری کرد: حضور شهردار شیراز و سایر مدیران شهرداری و رئیس و اعضای شورای اسلامی شهر منجر به کاهش، رفع مشکلات و مسائل مطرح شده از سوی شهروندان این منطقه شود. 

او ادامه داد: شهروندان در این منطقه مسائل عمده‌ای مطرح کردند که اغلب موضوعات در خصوص زمین و تملکات بود. 

نایب‌رئیس کمیسیون شهرسازی، معماری و هوشمند‌سازی شورای اسلامی شهر شیراز اضافه کرد: برخی از یاوران شورای اسلامی شهر موضوع خدمات زیربنایی را در محلات خود مطرح کردند و دستورات لازم از سوی شهردار شیراز و رئیس شورای اسلامی شهر شیراز ابلاغ شد. 

صفایی خاطرنشان کرد: برخی از مشکلات شهروندان در این میز خدمت رفع شد و برخی از مسائل دیگر مقرر شد در جلساتی که در شهرداری و شورای اسلامی شهر شیراز برگزار می‌شود، پیگیری شود. 

او ابراز امیدواری کرد: همچون سال گذشته جلسات میز خدمت به صورت مستمر با حضور مدیران شهری و مردم برگزار شود تا علاوه بر رفع مشکلات شهروندان، مشارکت مردم در حوزه مدیریت شهری تداوم یابد.

ضرورت نگاه ویژه مدیریت شهری به شهرداری منطقه ۲ شیراز 

رئیس کمیته محرومیت‌زدایی شورای اسلامی شهر شیراز نیز در دوازدهمین بازدید نظارتی با حضور در شهرداری منطقه ۲ شیراز اظهار کرد: این منطقه یکی از مناطقی است که بیشترین تعداد محلات محروم را دارد و در سطح محلات برای احصا و رفع مشکلات همواره از یاوران شورا و رابطین و ظرفیت آنها استفاده شد و کار محرومیت‌زدایی در این منطقه از محلات از مردم محله برای مردم محله اولویت‌بندی می‌شود. 

سیده مریم حسینی افزود: نیاز است از سوی مدیریت شهری به صورت ویژه به این منطقه نگاه شود و این موضوع با درنظر گرفتن بودجه و کارمندانی که دغدغه رفع مشکلات مردم را دارند مدنظر است.

او خاطرنشان کرد: کارمندان شهرداری منطقه ۲ در این منطقه همواره معتقد هستند نهایت رأفت قانونی در برخورد با شهروندان در این منطقه صورت می‌گیرد تا مشکلات آنها رفع شود و این اقدام به معنای نگاه یک شهروند به شهروند دیگر نه نگاه یک مسئول به یک شهروند است. 

رئیس کمیته محرومیت زدایی شورای اسلامی شهر شیراز ابراز امیدواری کرد: با تنوع فعالیت‌هایی که در این منطقه صورت می‌گیرد روزبه‌روز در رفع محرومیت برای مردم این منطقه گام‌های بیشتری برداریم.

ایجاد پرچم سومین حرم اهل‌بیت (ع) در شهرداری منطقه ۲ شیراز

شهردار منطقه ۲ شیراز نیز در این بازدید نظارتی از دیدار چهره به چهره شهردار کلان‌شهر و رئیس و اعضای شورای اسلامی شهر شیراز با مردم شریف این منطقه خبر داد.

محمد مقدس‌زاده گفت: این بازدید منجر به تسهیل در تصمیم‌گیری‌های مثبت و تأثیرگذار در جهت احصای نیاز‌های مردم و ایجاد انگیزه و نشاط اجتماعی و امیدآفرینی در بین مردم شد.

او اظهار کرد: در شهرداری منطقه ۲ ظرفیت‌های مختلف فرهنگی، سرمایه‌گذاری، اقتصادی، عمرانی، خدمات شهری و زیست محیطی وجود دارد.

شهردار منطقه ۲ شیراز با اشاره به ظرفیت مذهبی این منطقه بیان کرد: اقدامات خوبی در این راستا انجام که برای نخستین بار پرچم سومین حرم اهل‌بیت علیهم السلام طراحی، قرارداد آن منعقد و در حال اجراست.

مقدس‌زاده با توجه به ظرفیت‌های سرمایه‌گذاری عنوان کرد: قراردادی به اعتبار ۱۴۰۰ میلیارد تومان جهت اجرای پروژه بنکداران در نقطه‌ای کم‌برخوردار تعریف، طراحی و قرارداد منعقد شد. 

او با توجه به پهنا و وسعت منطقه ۲ گفت: از میدان امام حسین (ع) تا پل شهدای نیروی دریایی در کمربندی، پروژه‌های متفاوتی از قبیل ساماندهی بولوار خلیج فارس، پروژه آبش خاتون با زیرساخت‌های گردشگری در چهارراه دفاع مقدس و ساماندهی خیابان لطفعلی‌خان زند از معابر کهن شهر شیراز در دستور کار شهرداری منطقه ۲ قرار گرفته است.

شهردار منطقه ۲ شیراز گفت: در راستای اجرای پروژه‌های بزرگ توسط این منطقه با مصوبه شورای اسلامی شهر شیراز، بولوار ۴۵ متری محراب جهت تأمین دسترسی و اتصال بلوار مدرس به کمربندی با دارابودن زیرگذر زیرسطحی در دستور کار قرار گرفته است.

باشگاه خبرنگاران جوان فارس شیراز

دیگر خبرها

  • ۱۰۴۰ نوجوان دهه‌هشتادی کار خود را در محلات رفسنجان آغاز کردند
  • قرارداد در چین؛ دلخوری در شورای شهر تهران/ چرا قرارداد زاکانی با چینی‌ها بحث‌برانگیز شد؟
  • اختصاص ۷۰۰ میلیارد تومان برای آسفالت خیابان‌های کرمان
  • آبستراکسیون ناموفق در شورای شهر تهران در اعتراض به شهردار!
  • جزئیات حواشی ایجاد شده در شورای شهر تهران
  • تلاش ۷ عضو شورای شهر تهران برای از حدنصاب انداختن جلسه شورا
  • قراردادهای شهرداری تهران با چین به شورای شهر ارسال شود
  • طرح سوال از شهردار در دستور کار جلسه علنی روز دوشنبه شورا قرار دارد
  • طرح سوال از شهردار مشهد مقدس کلید خورد
  • شهرداری منطقه ۲ شیراز ظرفیت اقتصادی ویژه‌ای دارد