Web Analytics Made Easy - Statcounter

بین الملل>آمریکا - ایسنا نوشت: کنگره تحت کنترل اپوزیسیون ونزوئلا اختیارات "خودخوانده" قانونگذاری مجلس تازه تاسیس موسسان را رد کرد؛ اقدامی که باعث تشدید اختلافات سیاسی در این کشور بحران زده می‌شود.

به گزارش خبرگزاری رویترز، اعلام "مقاومت" کنگره ونزوئلا به دنبال بیانیه‌های گروهی متشکل از ۱۲ کشور منطقه‌ای به اضافه آمریکا مطرح شد که در آن آمده است، آنها همچنان کنگره و نه مجلس موسسان را به عنوان تنها هیات قانونگذاری مشروع ونزوئلا به رسمیت می‌شناسند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!



فردی گوئوارا، معاون رئیس کنگره ونزوئلا در جلسه ویژه گفت: این یک "کنگره در مقاومت" نسبت به دیکتاتوری نظامی مسلحی است که اختیارات کنگره را زیر سلطه برده و آنچه را که نمی‌تواند در جریان انتخابات به دست آورد به صورت نظامی به چنگ آورده است.

اپوزیسیون ونزوئلا در سال ۲۰۱۵ میلادی کنترل کنگره را به دست آورد اما دادگاه عالی ونزوئلا که به شدت به نیکولاس مادورو، رئیس‌جمهور این کشور وفادار است هر قانونی را که کنگره تصویب کرده رد کرده است.

این مساله در شرایطی است که ونزوئلا با یک تورم سه رقمی و کمبود موادغذایی و دارو دائما در یک رکود عمیق‌تر فرو می‌رود.

مجلس موسسان اواخر ژوئیه سال جاری میلادی تاسیس شد تا قانون اساسی را بازنویسی کند؛ اقدامی که به گفته مادورو تنها راه حل برای برقراری صلح در ونزوئلا پس از چهار ماه اعتراضات مرگبار است. اپوزیسیون این انتخابات را تحریم کرد و آن را ضربه‌ای به دموکراسی خواند.

منتقدان مادورو خواستار برگزاری یک انتخابات ریاست جمهوری زودهنگام هستند و مطمئن هستند همزمان با کاهش محبوبیت مادورو به دنبال بحران اقتصادی وی در این انتخابات شکست خواهد خورد. روز جمعه مجلس موسسان که ۵۴۵ عضو دارد به صورت خودخوانده اختیاراتی را برای تصویب قانون به خودش داد.

بلوک منطقه‌ای لیما متشکل از پرو، آرژانتین، برزیل، کانادا، کلمبیا و هفت کشور دیگر در نیم کره جنوبی آمریکا اواخر روز جمعه در انتقاد از مجلس موسسان به خاطر غصب قدرت‌های کنگره، به آمریکا پیوستند.

این در حالی است که دولت مادورو در بیانیه‌ای مداخله واشنگتن در امورش را رد کرد.

مجلس تازه تاسیس موسسان، اپوزیسیون را به خاطر ناآرامی‌هایی که از آوریل سال جاری میلادی به راه افتاده و در آن بیش از ۱۲۵ تن کشته شدند، مقصر می‌داند.

52310

کلید واژه‌ها : ونزوئلا -

منبع: خبرآنلاین

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.khabaronline.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرآنلاین» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۴۴۵۱۱۰۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

۲۱ اردیبهشت؛ تعیین تکلیف ۴۵ کرسی مجلس

احمد وحیدی وزیر کشور با اشاره به مرحله دوم انتخابات مجلس گفت: در مرحله اول انتخابات دوازدهمین دوره مجلس، ۲۴۵ نماینده انتخاب شدند و تعیین تکلیف ۴۵ کرسی به دور دوم کشید.   وی افزود: انتخاب این ۴۵ نماینده در ۲۲ حوزه انتخابیه و بالغ بر ۱۱۰۰۰ شعبه صورت می‌گیرد؛ همچنین انتخابات در ۸ حوزه به صورت کاملاً الکترونیکی انجام می‌گیرد. در این حوزه‌ها علاوه بر اینکه احراز هویت الکترونیکی است، شمارش آراء هم به صورت الکترونیکی انجام می‌شود. آموزش‌های لازم در این زمینه انجام شده است و امیدواریم مردم در دور دوم نیز حضور پرشور و ارزشمندی را رقم بزنند.   وزیر کشور همچنین با ارائه توضیحاتی درباره بودجه اختصاص یافته به مبلغ ۳ میلیارد دلار به دیوار کشی در استان سیستان و بلوچستان، تصریح کرد: این طرح در گذشته تصویب شده بود که رئیس جمهور دستور آن را صادر کردند، البته این منابع مربوط به یک سال نیست بلکه مربوط به کل طرح است.   وی اضافه کرد: یکی از موضوعات مهم ما انسداد مرزهاست و با توجه به حساسیتی که رئیس جمهور بر این موضوع دارند، دستور آن را صادر کرده و کار‌های آن در حال انجام است. این اتفاق قرار است در تمام مرز‌های کشور بیفتد، اما با توجه به حساسیت، مرز‌های شرق و غرب به ویژه مرز‌های شرقی اولویت دارد.   وحیدی هم در پاسخ به سوال که تکلیف حوزه انتخابیه تهران، ری و شمیرانات با تصویب لایحه دولت برای تشکیل استان تهران شرقی و غربی چه می‌شود، گفت: بحث طرح استان تهران شرقی و تهران غربی مورد بررسی است، هرچند باید مراحل بررسی و قانونی شدن این لایحه انجام شود، در صورت به نتیجه رسیدن هم ری و شمیرانات همچنان در حوزه تهران باقی خواهند ماند.     باشگاه خبرنگاران جوان سیاسی دولت

دیگر خبرها

  • ۲۱ اردیبهشت؛ تعیین تکلیف ۴۵ کرسی مجلس
  • اسلامی: نتایج انتخابات الکترونیکی یک‌ساعته حاضر می‌شود
  • نتایج انتخابات الکترونیکی یک‌ساعته حاضر می‌شود
  • اسلامی: ۱۱ هزار و ۵۰۰ شعبه در مرحله دوم انتخابات مجلس فعال است
  • مالیات بر سوداگری و سفته‌بازی فقط یک درصد را شامل می‌شود
  • مالیات بر سوداگری و سفته‌بازی فقط یک درصد از افراد جامعه را شامل می‌شود
  • ۱۱ هزار و ۵۰۰ شعبه در مرحله دوم انتخابات مجلس فعال است
  • پیش‌بینی ذوالنوری از ترکیب مجلس دوازدهم
  • جزئیات برگزاری دور دوم انتخابات مجلس
  • مشارکت بیشتر در انتخابات، هزینه‌های امنیتی را کاهش می‌دهد