Web Analytics Made Easy - Statcounter

رئیس سابق شورای عالی استان ها گفت: جذب زائر می تواند عامل تقویت اقتصاد شهر و به دنبال آن اشتغال شود، یعنی مدل فعالیت های شورای شهر پنجم و شهردار مشهد باید بر اساس اشتغال زایی باشد.

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ غلامرضا بصیری پور در گفتگو با صبح توس؛با بیان این‌کهشهر مشهد سراسرفرصت است، اظهار کرد: جمعیت 30 میلیون زائری که سالانه به مشهد سفر می کنند که اگر ظرفیت های آن به ثمر ننشیند و اگر شخصی به عنوان شهردار نتواند از آن ظرفیت استفاده کند ضرر کرده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی افزود: مشهد شهری با عنوان فرهنگی است که در کنار آن هم یک ابر قدرت اقتصادی است که شهردار آینده باید بتواند در بحث اقتصادی از تمام ظرفیت های شهر بهره برداری کند.

عضو شورای شهر چهارم مشهد ضمن برآیند تقریبی از درآمد شهر مشهد، عنوان کرد: اگر یک زائر در سطح شهر مشهد روزانه به صورت متوسط هزینه اش می شود که این متوسط را در 30 میلیون نفر بکنیم روزانه چندین میلیارد تومان درآمد خالص زائرین شهر مشهد می شود.

وی ادامه داد: جذب زائر می تواند عامل تقویت اقتصاد شهر و به دنبال آن اشتغال بشود، یعنی مدل فعالیت های شورای شهر پنجم و شهردار مشهد باید بر اساس اشتغال زایی باشد.

بصیری پور با تاکید بر اینکه شهر مشهد باید در کنار ظرفیت زیارتی به ظرفیت گردشگری و توریستی نیز توجه داشته باشد، گفت: مهم ترین بخش توجه و کانون اهتمام شورای شهر پنجم باید تکیه بر فرهنگ زیارت باشد و در کنار آن فعالیت هایی مبتنی بر توسعه اقتصادی و گردشگری مانند نمایشگاه مشهد دوست داشتنی ایجاد کند.

وی با اشاره به اینکه یکی از راه های پیش روی شورای شهر پنجم جذب سرمایه گذار داخلی است، تاکید کرد: سرمایه گذار بر سه نوع شهری، کشوری و بین المللی است که می تواند از خود مردم عادی این شهر، مردم سایر استان های داخلی کشور و سرمایه داران کشورهای خصوصا عربی است که خودشان به این شهر سفر کرده و با سرمایه گذاری می توانند به اشتغال زایی و پیشرفت این شهر کمک کنند.

رئیس سابق شورای عالی استان ها با تاکید بر اهمیت حمل و نقل شهری و کنترل ترافیک در شهر مشهد، بیان کرد: شورای پنجم باید بتواند مشکل ترافیک را در نقاطی از شهر که در آن گره ترافیکی وجود دارد کنترل کند، من معتقدم شورای شهر پنجم به سراغ احداث زیر گذر برود.

وی تصریح کرد: ساخت پروژه هایی مانند روگذر غیر همسطح اشتباه بوده زیرا هزینه ای بیش از 20 برابر از بودجه را صرف می کند و ترافیک را نیز به اندازه ای که باید رفع نمی کند؛ 40 زیرگذر در سطح شهر می تواند به روان سازی ترافیک کمک شایانی کند.

بصیری پور با تاکید بر اینکه سرویس های جابجاییشهری اطراف حرم باید توسعه یابد، اضافه کرد: شورای پنجم باید بر فعالیت های وقف محور تکیه کند و مثلا همانطور که زائرسرا و مسجد وقف می کنند، بعد از فراخوان شهرداری برای وقف اتوبوس بدون شک از آن استقبال فراوانی می شود و مردم نیز بدون پرداخت هزینه در این امور همکاری کرده و به کاهش ترافیک کمک کنند.

وی تصریح کرد: ضرورت تعامل شورای شهر پنجم با نهادهای موثر شهر مانند آستان قدس که البته تاثیر بین المللی دارد بسیار مهم است و باید با این نهاد مقدس و خدمتگذار همکاری کنند.

انتهای پیام/

منبع: دانا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.dana.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «دانا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۴۴۵۲۶۰۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

پویش «مشهد مهربان»، عامل یکپارچه‌سازی اجتماعی مشهد مقدس

عضو شورای شهر مشهد گفت: پویش‌های مردمی با افزایش مشارکت مردمی و ایجاد هم‌بستگی زمینه حل معضلات اجتماعی را فراهم می‌کنند و بسیاری از معضلات اجتماعی با مشارکت مردم حل می‌شود.

سیدحسین علوی‌مقدم در خصوص اجرای پویش «مشهد مهربان» در گفت‌وگو با خبرنگار ایمنا در خراسان‌رضوی اظهار کرد: ماده اول قانون تشکیلات، شوراهای اسلامی و شهرداری‌ها را یک نهاد اجتماعی می‌داند، از این رو تکلیف اولیه شهرداری اجرای پویش‌هایی است که با پیروی از اخلاق اجتماعی مسائل و ناهنجاری‌های جامعه را حل کند، یکی از این پویش‌ها مشهد مهربان است که هدف آن تزریق مهربانی و افزایش حساسیت مردم نسبت به معضلات اجتماعی است.

وی افزود: پویش‌های مردمی با افزایش مشارکت مردمی و ایجاد هم‌بستگی زمینه حل معضلات اجتماعی را فراهم می‌کنند و لازم به ذکر است که بسیاری از معضلات اجتماعی در سطح خردوکلان با مشارکت و هم‌دلی مردم حل می‌شود.

عضو شورای شهر مشهد اظهار کرد: معضلات اجتماعی باید دغدغه همه مردم باشد و مردم نباید نسبت به مشکلات یکدیگر بی‌تفاوت باشند، در صورتی که معضلات اجتماعی دغدغه همگانی شود به سوی مدینه فاضله حرکت خواهیم کرد.

علوی‌مقدم در پایان ضمن اشاره به مهاجرپذیری مشهد مقدس به دلیل هم‌جواری با امام رضا (ع) گفت: پویش «مشهد مهربان» با افزایش مشارکت و هم‌بستگی باعث یکپارچه‌سازی اجتماعی شهر می‌شود و این مشارکت‌ها عاملی است که افراد خود را در برابر مشکلات تنها نبینند.

کد خبر 749056

دیگر خبرها

  • حمایت از طرح‌های نوآورانه و ایجاد اشتغال نخبگان در دانشگاه
  • پویش «مشهد مهربان»، عامل یکپارچه‌سازی اجتماعی مشهد مقدس
  • اشتغالزایی برای ۱۲ هزار و ۴۸۱ مددجوی کمیته امداد آذربایجان‌غربی
  • اعزام ۱۴ هزار خوزستانی زائر اولی به مشهد در دولت سیزدهم
  • خانه‌های مولد در سواحل کشور طراحی شده است
  • مشکلات ۴۱۲ نقطه حادثه خیز پرتصادف مرتفع شد/ پیش‌بینی ۴ میلیون زائر برای اربعین امسال
  • طرح‌های اقتصادی در سواحل توسعه می‌یابد/ ایجاد شهرهای مولد کشاورزی
  • شهرهای مولد در سواحل نقش مهمی در تقویت معیشت خانوارها دارد
  • هدایت نقدینگی به‌سمت صنایع پایین‌دست نفت، اشتغال‌زایی و سودآوری به‌ همراه دارد
  • خراسان رضوی بیش از ۹ هزار زائر حج تمتع آماده اعزام دارد