Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ایسنا»
2024-05-06@20:36:19 GMT

«روز جهانی مساجد، نسخه دوم روز قدس است»

تاریخ انتشار: ۲۹ مرداد ۱۳۹۶ | کد خبر: ۱۴۴۵۳۱۱۲

«روز جهانی مساجد، نسخه دوم روز قدس است»

رئیس مرکز رسیدگی به امور مساجد با ارائه پیشنهادی مبنی بر راه‌اندازی یک دبیرخانه دائمی برای روز جهانی مساجد گفت: از تمام مقامات و سازمان‌ها درخواست داریم که یک دبیرخانه دائمی برای این روز برپا شود، چرا که روز جهانی مساجد نسخه دوم روز قدس و یک روز ضدصهیونیستی است.

به گزارش ایسنا، حجت‌الاسلام والمسلمین حاج‌علی اکبری روز یکشنبه (۲۹ مردادماه) در پانزدهمین اجلاس روز جهانی مساجد با بیان اینکه جامعه در التهاب ایام حج است و بخشی از حجاج مشرف و بخش دیگری به آن‌ها می‌پیوندند، اظهار کرد: امیدواریم امسال حج ابراهیمی با شکوه و صیانت برگزار شود و در آینده نزدیک بیت عتیق از اسارت آزاد شود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

امیدواریم این مراسمِ حیات‌بخش بتواند این موانع را برطرف کند و یاد حجاج را در سال ۶۶ گرامی می‌داریم.

وی ادامه داد: امروز همه‌جا سخن از شهید حججی است و اخلاص و نورانیت این شهید در همه‌جا دیده می‌شود. در چنین روزی که روز انقلابی و ضدصهیونیستی است، ما جلسه را با رویکرد ایثار، شهادت، مقاومت و ایستادگی برگزار می‌کنیم. قاسم سلیمانی و سربازهای او یک پدیده الهام‌بخش در جهان اسلام هستند و این شخصیت نماد وفا، بصیرت و سرافرازی است. حاج قاسم حلقه وصل مجاهدان اول انقلاب و شهدای دفاع مقدس با نسل کنونی است و در شخصیت او تأثیر رهبر را می‌توان دید.

بچه‌های حاج قاسم همه‌جا هستند و توانسته‌اند در دل همگان یک تحول بزرگی ایجاد کنند که این حرکت تا اروپا و آمریکا و آفریقا هم رفته است.رئیس مرکز رسیدگی به امور مساجد تأکید کرد: سردار قاسم سلیمانی نماد بصیرت و روشن‌بینی است. بچه‌های حاج قاسم همه‌جا هستند و توانسته‌اند در دل همگان یک تحول بزرگی ایجاد کنند که این حرکت تا اروپا و آمریکا و آفریقا هم رفته است.

وی تأکید کرد: نقش سازمان صداوسیما به عنوان یک رسانه ملی بسیار تأثیرگذار است و می‌تواند از هویت ملی ما و پیشبرد معارف الهی حمایت کند. امیدواریم آقای علی‌عسگری که نگاه مسجدی دارد بتواند در فرهنگ‌سازی جامعه ما از طریق رسانه ملی بیشتر از قبل ظرفیت‌سازی ایجاد کند.

حاج علی‌ اکبری تأکید کرد: بیانات مقام معظم رهبری در دیدار با ائمه مساجد کشور در سال گذشته نقشه راه عمران و آبادانی مساجد و رسیدن به مسجد تراز اسلامی را برای ما فراهم کرد. رهبری در ابتدای سخنان‌شان به جایگاه رفیع ائمه جماعات اشاره داشتند و فرمودند که آن‌ها نقش جامع و موثری در جامعه دارند و بحث دوم رهبری، درباره کیفیت نماز و باز بودن درب مساجد بود. مساجد باید تحت هر شرایطی بر محور نماز حرکت کند و ایجاد جایگاه خاص برای جوانان در مساجد مورد توجه رهبری بود. جوانان موضوع دیروز، امروز و فردای ما هستند و محل مناقشه ما و کفر و استکبار جهانی جوانان هستند. مساجد باید با همت و حکمت، زمینه مناسبی برای جذب جوانان فراهم کند. رویکرد اجتماعی باید همواره مورد توجه مساجد باشد.

وی یادآور شد: مسجد باید نقطه امن و فریادرس افراد جامعه باشد. مسئله بعدی که رهبری هم بر آن تأکید ویژه‌ای داشتند، هسته مقاومت فرهنگی مساجد بود که باید برای حفظ هویت دینی در برابر هجوم دولت‌های غربی بایستند و فرمودند که مساجد باید انقلابی باشند. این سخن رهبری در مقابل مسجد سکولار که هدف غرب است قرار می‌گیرد. روز جهانی مسجد یک روز انقلابی است که رهبری هم به آن اشاره داشتند.

حاج‌علی‌ اکبری تصریح کرد: مسجد اگر از چهره انقلابی و گفتمان و جلوه و سیمای انقلابی خالی شود، این مسجد یک مسجد دشمن‌پسند می‌شود. مسجد باید در برابر امواج گوناگون طراحی‌های دشمن بایستد. حاج قاسم و بچه‌های او در مسجد تربیت شده‌اند. مساجد باید باز باشند و احیاگر دین. این موضوعی است که از سال گذشته به آن توجه ویژه‌ای داشته‌ایم و جزو برنامه‌های راهبردی مرکز است. ما برای مساجد برنامه میان مدت، کوتاه مدت و بلندمدت طراحی کرده‌ایم.

رئیس مرکز رسیدگی به امور مساجد گفت: تقویت بُعد امامت و آموزش و جایگاه امامت از دیگر مسائلی است که در مسجد به آن توجه می‌شود. همچنین بحث خادمان و آموزش‌های آن‌ها مورد توجه جدی قرار گرفته است. اقدامات قرآنی و نهج‌البلاغه از دیگر مواردی است که به آن پرداخته‌ایم. روز جهانی مساجد امسال در حالی برگزار می‌شود که حادثه ۵۰ سال پیش مسجدالاقصی نیز دوباره در حال رخ دادن است و ما روز جهانی مسجد را هر سال قوی‌تر از سال قبل برگزار می‌کنیم. ما برای روز جهانی مساجد یک کار ویژه با رویکرد بین‌المللی را در دست اقدام داریم. از مقامات و سازمان‌هایی همچون سپاه، سپاه قدس، وزارت امور خارجه، سازمان فرهنگ و ارتباطات اسلامی، صداوسیما، مجمع جهانی تقریب مذاهب اسلامی، مجمع جهانی اهل بیت، سازمان فرهنگ و ارتباطات اسلامی و...می‌خواهیم که یک دبیرخانه دائمی برای این روز طراحی شود چرا که این روز می‌تواند نسخه دوم روز قدس و یک روز ضدصهیونیستی باشد.

انتهای پیام

منبع: ایسنا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.isna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۴۴۵۳۱۱۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

کارگاه آموزشی کارآفرینی و اشتغال «همت در مسجد» در بندرعباس برگزار شد

هرمزگان-جام جم انلاین-کارگاه آموزشی کارآفرینی و اشتغال «همت در مسجد» به همت ستاد هماهنگی کانون های فرهنگی هنری مساجد استان هرمزگان ویژه مسجدی های شهر بندرعباس در محله پل خواجو برگزار شد.     به گزارش روابط عمومی ستاد هماهنگی کانون های فرهنگی هنری مساجد استان هرمزگان، 40 نفر از برادران و خواهران عضو کانون های فرهنگی هنری شهر بندرعباس که به حوزه کارآفرینی و کسب کار علاقه مند بودند در این کارگاه شرکت کردند.   اسلام خواجه یی، سرپرست ستاد هماهنگی کانون های فرهنگی هنری مساجد استان هرمزگان در حاشیه برپایی این کارگاه گفت: شناسایی و حمایت از کسب و کار و کارآفرینی ویژه بچه های مسجد، بهره‌گیری بهینه از توانمندی‌ها و ظرفیت‌های موجود در راستای تحقق شعار سال مبنی بر «مهار تورم و رشد تولید»، اجرای منویات مقام معظم رهبری مبنی بر جلب مشارکت اقتصادی مردم در فعالیت‌های اقتصادی، تحکیم اقتصادی کانون های فرهنگی هنری مساجد و حمایت از کسب و کار‌های خرد ازجمله اهداف برگزاری این کارگاه است.   وی افزود: محمدحسین قمری مدیر کل دفتر خدمات عمومی وزارت صمت، محسن امیدوار مسئول اندیشکده دینا و مهدی آقائی کارشناس ستاد مرکزی کانون های مساجد کشور از مربیان این کارگاه بودند.   سرپرست ستاد هماهنگی کانون های فرهنگی هنری مساجد استان هرمزگان با بیان اینکه آیین اختتامیه طرح همت در مسجد قریب به یک ماه دیگر برگزار می شود، اظهار کرد: اعطای تسهیلات سه میلیون ریالی و انجام کار عملی(فعالیت اقتصادی و کسب و کار خرد) توسط فعالان از دیگر اقدامات پیش از آیین اختتامیه است.وی افزود: در آینده از طرح و ایده های منتخب مطرح شده در کارگاه آموزشی کارآفرینی و اشتغال «همت در مسجد » حمایت خواهد شد.

دیگر خبرها

  • کتاب پژوهشی «تبلیغ دینی در مسجد؛ رویکردی آسیب‌شناسانه»
  • مسجد و هویت‌بخشی به محله
  • کارگاه آموزشی کارآفرینی و اشتغال «همت در مسجد» در بندرعباس برگزار شد
  • کج‌سلیقگی‌ مدیران فرهنگی نوجوانان را از مسجد فراری کرد
  • کانون‌های مساجد ظرفیت مؤثری برای غنی‌سازی اوقات فراغت هستند
  • برگزاری جشنواره سراسری تئاتر مردمی بچه‌های مسجد در بافق
  • چرا دختران و پسران با مسجد قهر کردند؟/ تاثیر اجرای تئاتر در مساجد
  • برگزاری جشنواره جشنواره سراسری تئاتر مردمی بچه‌های مسجد در بافق
  • برگزاری خیمه‌های عزاداری صادق آل محمد در ۴۰۰ مسجد منتخب تهران
  • مساجد پنهان در کوچه‌پس‌کوچه‌های توکیو