Web Analytics Made Easy - Statcounter

علیرضا مقصودی کارشناس و تحلیل‌گر سیاسی بیان داشت: وزن کابینه دوم جناب آقای روحانی به‌مراتب پایین‌تر از کابینه قبلی‌شان است و میانگین سنی اعضای کابینه به غیر گزینه وزارت ارتباطات بالاتر از میانگین سنی کابینه قبلی است.

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ به نقل ازمرودشت نا، علیرضا مقصودی علیرضا مقصودی کارشناس و تحلیل‌گر سیاسی اقتصادی در گفتگو با خبرنگار ما در خصوص کابینه دولت دوازدهم گفت: وزن کابینه دوم جناب آقای روحانی به‌مراتب پایین‌تر از کابینه قبلی‌شان است و میانگین سنی اعضای کابینه به غیر گزینه وزارت ارتباطات بالاتر از میانگین سنی کابینه قبلی است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی بیان داشت: به‌هیچ‌وجه جوان‌گرایی رعایت نشده است و دولت‌های قبل از دولت آقای روحانی به‌مراتب از جوانان بیشتر استفاده می‌کردند و حتی در دولت قبل علیرغم اینکه در شعارها استفاده از بانوان به‌عنوان وزیر مطرح نشده بود شاهد این بودیم که اندیشمند محترمه سرکار خانم دکتر مرضیه وحید دستجردی به‌عنوان وزیر بهداشت انتخاب شدند.

مقصودی در خصوص نحوه چینش اعضای کابینه تصریح کرد: به نظر می‌رسد خطاهای عمدی یا سهوی در دولت جناب آقای روحانی درصد بالایی از امورات را به خود اختصاص داده و در دولت یازدهم وقتی فشارهای اقتصادی بر مردم بود وزرای فرهنگی را تغییر دادند و امروز وقتی نیاز اساسی به تغییر وزرای دولت در حوزه‌هایی مثل راه و مسکن، نفت و... احساس می‌شود تغییرات دیگری را انجام می‌دهند.

وی مجلس فعلی را به لحاظ ترکیب ضعیف‌ترین مجلس تاریخ ایران دانست و گفت: بنده مجلس فعلی را به خاطر ترکیب آن و درگیر شدن جناح‌های مختلف در ارائه لیست‌های ضعیف، ضعیف‌ترین مجلس در تاریخ پارلمان ایران به لحاظ ترکیب می‌دانم و به‌جز یک حداقلی بقیه آقایان در عیار تصمیمات بزرگ برای کشور و انقلاب نیستند ولی برای مردم آرزو دارم که این ۴ سال را با صبر و شکیبایی و وحدت کلمه سپری کنند.

این کارشناس سیاسی در خصوص شفاف‌سازی اموال وزرا گفت: در باب لیست اموال وزرا در این دولت، قانون‌گذار مجرا را مشخص کرده و باید مجلس و قوه قضاییه نظارت کنند و موارد را به اطلاع مردم برسانند.

وی در خصوص تغییرات تیم اقتصادی کابینه دولت روحانی گفت: تیم اقتصادی دولت به‌جز جناب آقای طیب نیا که یک اقتصاددان نهادگرا محسوب می‌شود بقیه حضور دارند و تغییری اتفاق نیفتاده است. حتی انتظار می‌رود با رفتن وزیر اسبق اقتصاد که مهار تورم البته در آمار نه واقعیت مرهون تلاش ایشان بوده شاهد تورم مهارنشدنی در سال‌های آتی باشیم.

انتهای پیام/

منبع: دانا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.dana.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «دانا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۴۴۵۵۷۶۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

طعنه سنگین روحانی به شورای نگهبان و دولت؛ باید حسرت انتخابات کشور‌های همسایه را بخوریم!

روحانی رمز توفیق برجام را حمایت ۸۰ درصدی مردم از آن عنوان کرد و گفت: تکیه‌گاه ما در مذاکرات برجام مردم بودند. در تمام نظرسنجی‌ها حتی نظرسنجی‌هایی که مخالفین دولت انجام دادند، نشان می‌داد ۸۰ درصد مردم موافق مذاکرات برجام بودند.

به گزارش سایت رسمی رئیس جمهور سابق ایران، حسن روحانی در جلسه دوره‌ای خود با وزیران و معاونان رئیس‌جمهور در دولت‌های یازدهم و دوازدهم، با تأکید بر اینکه اگر مردم از حکومت فاصله گرفتند، اداره جامعه سخت خواهد بود، افزود: ما در دولت دوازدهم با مشکلات ویژه‌ای روبه‌رو بودیم. گویا داعش و ترامپ و کرونا کافی نبود که اقداماتی هم در داخل شد تا دولت را زمین بزنند. در طول ۴ سال دولت دوازدهم به مردم گفتند اگر ما بیاییم مسائل شما را در کوتاه‌مدت حل می‌کنیم. در اقتصاد و سیاست و سیاست خارجی به مردم قول دادند، گفتند برجام دولت قوی می‌خواهد. اما ضربه کاری میزان مشارکت در انتخابات ۱۴۰۰ پس از انتخابات کم‌رمق مجلس در سال ۱۳۹۸ بود. وقتی مردم کنار زده می‌شوند و در امور کشور مشارکت ندارند، چطور می‌خواهند مشکلات را حل کنند؟

او رمز توفیق برجام را حمایت ۸۰ درصدی مردم از آن عنوان کرد و گفت: تکیه‌گاه ما در مذاکرات برجام مردم بودند. در تمام نظرسنجی‌ها حتی نظرسنجی‌هایی که مخالفین دولت انجام دادند، نشان می‌داد ۸۰ درصد مردم موافق مذاکرات برجام بودند. چون اکثریت مردم پشتوانه برجام بودند، این قانون به تصویب رسید وگرنه نمی‌گذاشتند برجام تحقق پیدا کند. وقتی ۷۳ درصد مردم در انتخابات حضور پیدا کردند معلوم است از دولت منتخب حمایت می‌کنند، وقتی مشارکت زیر ۵۰ درصد شد، مشخص است چه مشکلاتی پیدا می‌کنیم؟ روزی در منطقه افتخار می‌کردیم انتخاباتی با ۸۰ و ۸۴ درصد مشارکت برگزار می‌کنیم، حالا باید حسرت انتخابات کشور‌های همسایه را بخوریم.

دیگر خبرها

  • الزام واجدان شرایط شرکت در دور دوم انتخابات مجلس به مراجعه به شعب قبلی
  • سخنگوی شورای نگهبان: رد صلاحیت حسن روحانی دلایل متعدد دارد / ایرادات به لایحه حجاب پابرجاست
  • پاسخ سخنگوی شورای نگهبان به ادعای حسن روحانی
  • دولت روحانی چگونه سفره مردم را کوچک کرد؟
  • انتقادات عجیب روحانی معروف از سبک زندگی مردم | همه‌تان باید کار کنید | حق ندارید همه چیز را گردن دولت بیاندازید!
  • دلایل ردصلاحیت روحانی علنی می‌شود/ سخنگوی حزب اعتدال و توسعه: رئیس دولت دوازدهم برای حفظ شأن شورای نگهبان این کار را می‌کند
  • محدودیت‌ها و تنگناهای رژیم صهیونیستی برای حمله به رفح
  • طعنه سنگین روحانی به وضعیت مشارکت در انتخابات
  • طعنه سنگین حسن روحانی به شورای نگهبان و دولت رئیسی / باید حسرت انتخابات کشور‌های همسایه را بخوریم!
  • طعنه سنگین روحانی به شورای نگهبان و دولت؛ باید حسرت انتخابات کشور‌های همسایه را بخوریم!