Web Analytics Made Easy - Statcounter

خبرگزاري آريا - وزير بهداشت، درمان و آموزش پزشکي از احداث 24 هزار تخت در دولت ياز‌دهم خبر داد و گفت: ‌توسعه زيرساخت‌هاي درماني در حاشيه تهران را مجدانه پيگيري مي‌کنم‌. به گزارش خبرگزاري تسنيم از شهريار، سيد‌حسين قاضي‌زاده هاشمي امشب در گردهمايي بزرگ خيّرين بيمارستان امام خميني(ره) که در شهريار برگزار شد، ضمن اشاره به رأي اعتماد نمايندگان مجلس شوراي اسلامي به وزراي دولت دوزادهم اظهار داشت: اميدواريم دولت دوازدهم از الطاف الهي بهره‌مند شود تا گره‌هايي اساسي از مشکلات مردم را باز کند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


وي ادامه داد: کلنگ احداث بيمارستان 313 تختخوابي امام خميني(ره) در زمان دولت آيت‌الله هاشمي به زمين زده شد، البته جاي تأسف دارد که در 16سال گذشته پيشرفتي کم داشته است؛ اما از اين جهت خوشحاليم که در اين دولت پيشرفت خوبي داشته و اميدوارم ظرف يک سال و نيم آينده به بهره‌برداري برسد.
وزير بهداشت، درمان و آموزش پزشکي تصريح کرد: در ملارد و شهر قدس نيز همچون ديگر شهرستان‌هاي استان تهران با کمبود تخت بيمارستاني مواجه هستيم؛ اما در دولت يازدهم با ايجاد طرح تحول سلامت تلاش کرديم تا اين طرح با کمترين کاستي به پيش برود.
هاشمي با اشاره به برگزاري گردهمايي بزرگ خيّرين بيمارستان امام خميني(ره) گفت: جاي بسيار افتخار دارد که انسان از دارايي خود براي جامعه خود بهره بگيرد، و اميد است که در اين مراسم با همراهي‌ خيّرين بتوانيم در مسير رشد و تعالي اين بيمارستان مشارکت کنيم، مبلغ مهّم نيست اين را بايد ياد داشت که نفس اين کار مهّم است؛ چرا که سرمايه دنيا و آخرت فرد خيّر خواهد بود و رفته رفته به يک فرهنگ‌سازي در مسير کار خير تبديل مي‌شود.
وي در ادامه با اشاره به اهميّت ترويج فرهنگ کار خير عنوان کرد: حضور خيّرين در اين موارد بسيار ارزنده است، هر مقدار که شما کمک کنيد، دولت 10 برابر آن را کمک خواهد کرد و به دنبال اين هستيم که با نگاه يکسان به تمام مناطق مختلف، خدمات در حاشيه شهرها و مناطق محروم نيز به خوبي ارائه شود.
وزير بهداشت، درمان و آموزش پزشکي در پايان با بيان اينکه توسعه زيرساخت‌ها در حاشيه تهران را مجدانه پيگيري خواهيم کرد گفت: با کمک مسئولان شهرستان‌ها در اين منطقه، اين پروژه در حضور بعدي به ميزان بيش از 30درصد در کنار اين رشدي که تا به امروز داشته است، پيشرفت خواهد داشت، اين تلاش‌شدني است؛ چرا که در مدّت فعاليت دولت يازدهم با احداث 24 هزار تخت اقدامات بهداشتي خدماتي بسياري صورت گرفته است.
انتهاي پيام/‌

منبع: خبرگزاری آریا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.aryanews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری آریا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۴۴۶۱۶۷۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

انتظار ۵ ساله مردم شهر جدید سهند برای احداث بیمارستانی مجهز

شهر جدید سهند در شهرستان اسکو استان آذربایجان شرقی واقع شده است. هدف از احداث این شهر، اسکان دادن سرریز جمعیت تبریز بوده که با استقبال گستردهٔ مردم این کلان‌شهر رو به رو شد و به همین جهت هفتمین شهر پرجمعیت استان آذربایجان شرقی محسوب می‌شود.

به گفته شهروند خبرنگار ما این شهر فقط یک درمانگاه در فاز یک دارد و با توجه به جمعیت بالای آن نیازمند احداث بیمارستانی مجهز است. ۵ سال گذشته تصمیماتی جهت احداث بیمارستان گرفته شد، اما تاکنون اقدامی صورت نگرفته است.

شهروند خبرنگار ما با ارسال پیام از مسئولان درخواست رسیدگی کرد.

متن پیام شهروند خبرنگار
باسلام و عرض ادب، مردم شهر جدید سهند در انتظار احداث بیمارستان هستند. این شهر بیش از ۲۰۰ هزار نفر جمعیت دارد حدود ۵ سال گذشته تمام زمینه‌ها برای احداث بیمارستانی بزرگ و مجهز توسط خیرین انجام شد و مقرر شد دولت زمینی را با برآورد هزینه روز به خیرین بیمارستان ساز به فروش برساند تا بتوانند اقدامات عمرانی را با هماهنگی دانشگاه علوم پزشکی تبریز برای احداث این بیمارستان پیش ببرند.
اما تغییراتی که در بدنه دانشگاه علوم پزشکی به وقوع پیوست علی رغم صدور موافقت‌های اولیه توسط وزارتخانه، عملیات احداث بیمارستان به دلیل عدم هماهنگی صدور مجوز‌های بعدی متوقف شد. مرد سهند از استاندار درخواست رسیدگی مجدد به این موضوع را دارند.
مردم سهند که به کمترین امکانات زندگی راضی هستند، بیش از دو دهه است که برای دریافت کوچک‌ترین خدمات بهداشتی و درمانی ۲۰ کیلومتر مسیر طی می‌کنند تا به تبریز برسند و چه بسا انسان‌هایی که به خاطر همین نبود بیمارستان، راهی مقصد آخرت شده‌اند. شهر سهند فقط یک درمانگاه عمومی دارد که برای بیماران سرپایی قابل استفاده است که در فاز یک این شهر واقع شده است.

برای یادگیری اصول تصویربرداری خبری به صفحه «آموزش تصویربرداری برای شهروندخبرنگاران» مراجعه کنید.

 

باشگاه خبرنگاران جوان شهروند خبرنگار شهروند خبرنگار

دیگر خبرها

  • کمالشهر صاحب بیمارستان جدید می‌شود
  • سند مالکیت حدنگار و تک‌برگ اراضی خجیر به نام دولت صادر شد
  • صدور ۱۰ مجوز فعالیت گردشگری سلامت در مشهد
  • رایگان شدن هزینه‌های درمانی کودکان زیر ۷ سال
  • مصدومیت ۱۰ نفر در واژگونی یک دستگاه مینی‌بوس در آستانه اشرفیه
  • درمان رایگان کودکان زیر ۷ سال در بیمارستان های دولتی سمنان
  • انتظار ۵ ساله مردم شهر جدید سهند برای احداث بیمارستانی مجهز
  • این مورد جزو خدمات درمان رایگان کودکان نیست | ۲ سامانه برای ثبت شکایت از بیمارستان‌ ها 
  • جمع‌آوری نمای کامپوزیت برخی از بیمارستان‌های تهران به دلیل ناایمن‌بودن
  • احداث ۲۰ پروژه جدید در جنوب تهران/ ساخت پارکینگ زیرسطحی در محله جوادیه