Web Analytics Made Easy - Statcounter

معاون درمان وزیر بهداشت با اشاره به مساله بیمه پیوند عضو، از سازمان‌های بیمه‌گر خواست به تعهدات‌شان در این حوزه عمل کنند.

دکتر محمد آقاجانی در گفت‌وگو با ایسنا، درباره مساله بیمه پیوند عضو که اجرایش همچنان در ابهام است، گفت: باید توجه کرد که شورای‌عالی بیمه، بیمه پیوند را تصویب کرده است و انتظار وزارت بهداشت هم این است که سازمان‌های بیمه‌گر آن را اجرا کنند، اما متاسفانه این موضوع از جمله مواردی است که همچنان دستخوش مشکلاتی قرار دارد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

قرار بود هزینه‌های پیوند میان وزارت بهداشت و سازمان‌های بیمه‌گر تقسیم شود و بر همین اساس وزارت بهداشت بخشی از هزینه‌های بیماران پیوندی را از طریق پرداخت به بیمارستان‌ها تامین می‌کند و دستمزد تیم پیوند و بخشی دیگر از هزینه‌های آن را وزارت بهداشت پرداخت می‌کند.

عدم پرداخت هزینه‌های سه خدمت پیوندی از سوی بیمه‌ها

وی با بیان اینکه قرار بود هزینه‌های هتلینگ، آزمایشات و داروهای مربوط به بیماران پیوندی را سازمان‌های بیمه‌گر تقبل کنند، افزود: این درحالیست که هنوز این اتفاق نیفتاده و امیدورایم که بیمه‌ها هر چه سریع‌تر به تکالیف‌شان در این حوزه عمل کنند. البته ما هم پیگیر این موضوع هستیم و امیدوارم سال ۹۶ سال حل مشکلات هزینه‌های پیوند از سوی سازمان‌های بیمه‌گر باشد.

حکایت ناتمام حمل هوایی اعضای پیوندی

آقاجانی درباره حمل هوایی اعضای پیوندی به اقصی نقاط کشور، برای بهبود دسترسی بیماران نیازمند پیوند عضو، با توجه به نبودن مراکز پیوند عضو در همه استان‌ها، ادامه داد: ما برای رفع این مشکل، دو سیاست را دنبال می‌کنیم؛ اولین سیاست‌مان گسترش مراکز پیوند عضو است که به طور جدی در دستور کار ما قرار دارد. بر این اساس مراکز پیوند کمتر فعال را هم فعال و در عین حال مراکز جدیدی را هم ایجاد کرده و همچنان ایجاد خواهیم کرد.

معاون درمان وزیر بهداشت از ایجاد ۱۶ مرکز پیوند عضور در کشور در طی این دولت خبر داد و گفت: البته طبق برنامه ما هشت مرکز دیگر نیز در آینده به بهره‌برداری می‌رسند. از طرفی باید توجه کرد که تاسیس شورای‌عالی پیوند توسط وزیر بهداشت نیز به بهبود وضعیت پیوند عضو در کشور کمک کرد.

آقاجانی تاکید کرد: بنابراین وزارت بهداشت در این حوزه دو سیاست را تعقیب می‌کند؛ اول گسترش مراکز پیوند عضو که به طور جدی در دستور کار است و دوم ایجاد امکان انتقال سریع عضو پیوندی از بیمار دچار مرگ‌مغزی به بیمار نیازمند پیوند عضو. البته انجام این کار به صورت هوایی یکبار مورد آزمایش قرار گرفت و خوب هم جواب داد، اما ادامه آن نیازمند حمایت سایر سازمان‌ها و در عین حال وجود منابع کافی است.

مشکلات اعتباری طرح تحول؛ گریبانگیر بیماران پیوندی

وی ادامه داد: این درحالیست که ما در حال حاضر در طرح تحول نظام سلامت با مشکل جدی منابع اعتباری مواجه هستیم؛ به طوریکه در سال ۹۳، ۵۵۰۰ میلیارد تومان از اعتبارات طرح تحول نظام سلامت تخصیص پیدا کرده است، اما میزان تخصیص اعتبارات در سال ۹۵، ۱۷۰۰ میلیارد تومان است. بنابراین با توجه به کاهش شدید اعتبارات طرح تحول نظام سلامت، اصلا نمی‌توانیم به افق‌های جدید از جمله در حوزه پیوند فکر کنیم. البته ما به این برنامه اعتقاد داریم و برای آن برنامه‌ریزی هم کرده‌ایم. در عین حال امیدمان این است که امسال سازمان برنامه و بودجه وضعیت اعتبارات طرح تحول سلامت را به‌گونه‌ای اصلاح کند که وزارت بهداشت از پس هزینه این خدمات برآییم.

وی با بیان اینکه برای انجام حمل هوایی عضو پیوندی، درخواست‌هایی هم از سایر سازمان‌ها داشته‌ایم، گفت: یکی از کارهایی که باید انجام شود، حمایت سازمان‌های بیمه‌گر از این حوزه است. اگر بیمه‌ها همان بخش از تعهدات‌شان را که درباره هزینه‌های پیوند پذیرفته‌اند، انجام دهند، باری از روی شانه‌های وزارت بهداشت برمی‌دارند و می‌توانیم خدمات جدید را هم در این حوزه ارائه دهیم. البته در این زمینه تفاهم‌نامه‌ای هم با سپاه پاسداران انجام شد و امیدوارم انگیزه‌ای برای پیگیری مجدد آن ایجاد و منابع آن هم تامین شود.

منبع: الف

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.alef.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «الف» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۴۴۶۲۱۹۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

سمی و سرطان‌زا بودن سیگارهای الکترونیک

رئیس دبیرخانه ستاد کشوری کنترل دخانیات وزارت بهداشت با بیان اینکه سیگارهای الکترونیک جزو موارد قاچاق به حساب می‌آیند، اظهار کرد: تقاضاهایی برای اجازه فعالیت در زمینه عرضه و رسمیت بخشیدن به این سیگارها انجام شده اما وزارت بهداشت زیر بار صدور مجوز برای تولید، فروش و عرضه این سیگارها نمی‌رود.

بهزاد ولی‌زاده با بیان اینکه در ارتباط با مضرات مصرف سیگارهای الکترونیک اطلاع‌رسانی کرده‌ایم، اظهار کرد: سیگارهای الکترونیک جزو کالاهای قاچاق محسوب می‌شوند و تمام آنها از مسیرهای غیررسمی وارد کشور می‌شوند.

وی با بیان اینکه جلسه‌ای با ستاد مرکزی مبارزه با قاچاق کالا و ارز برگزار کرده‌ایم، افزود: موضوع خطرات سیگارهای الکترونیک، قوانین ممنوعیت فروش و وجود این محصولات در بازار غیررسمی کشور در این جلسه مطرح و مقرر شد ستاد برنامه‌ریزی لازم را برای برخورد با این کالای قاچاق با همکاری ارگان‌های ذی‌ربط انجام دهد.

ولی‌زاده درباره برخورد با متخلفان عرضه محصولات دخانی نوپدید گفت: دبیرخانه ستاد کشوری کنترل دخانیات از طریق مرکز سلامت محیط و کار وزارت بهداشت، به منظور نظارت و بازرسی اماکن فروش دخانیات و برخورد با متخلفانی که سیگارهای الکترونیک را عرضه می‌کنند، بخشنامه‌های لازم را به دانشگاه‌های علوم‌پزشکی سراسر کشور ابلاغ کرده است.

رئیس دبیرخانه ستاد کشوری کنترل دخانیات وزارت بهداشت به ایسنا گفت: سیگارهای الکترونیک جزو موارد قاچاق به حساب می‌آیند و به همین دلیل می‌توان از ظرفیت قانونی ستاد مبارزه با قاچاق کالا و ارز استفاده کرد. موضوع مبارزه با سیگارهای الکترونیک در دستور کار ۲ وزارتخانه «بهداشت، درمان و آموزش پزشکی» و «صنعت، معدن و تجارت» قرار گرفته است.

وی درباره برخی تقاضاها برای رسمیت بخشیدن عرضه سیگارهای الکترونیک به صورت قانونی گفت: اگرچه تلاش‌ها و اقداماتی برای مبارزه با سیگارهای الکترونیک انجام شده اما تقاضاهایی برای اجازه فعالیت در زمینه تولید، عرضه و رسمیت بخشیدن این سیگارها انجام می‌شود. وزارت بهداشت زیر بار صدور مجوز برای تولید، فروش و عرضه سیگارهای الکترونیک نمی‌رود، چرا که مضرات این سیگارها شناخته شده است.

ولی‌زاده گفت: وزارت بهداشت نسبت به سمی و سرطان‌زا بودن مواد سیگارهای الکترونیک گزارش داده، همچنین مواردی در ارتباط با انفجار در صورت مصرف‌کننده‌ها گزارش شده است.

وی با بیان اینکه این یک باور غلط است که سیگارهای الکترونیک دارای آسیب کمتری هستند، افزود: نگاه مردم باید نسبت به محصولاتی که آسیب‌رسان سلامت هستند تغییر کرده و در ارتباط با مصرف این کالاها باید تجدیدنظر کنند. هدف صنایع دخانی از تولید و ترویج این محصولات به اعتیاد کشاندن نوجوانان و جوانان به نیکوتین و حفظ بازار سمی و مرگبار خود است. این صنایع باید بهای اقدامات خود را بپردازند.

ولی‌زاده با بیان اینکه سیگارهای الکترونیک جزو موارد قاچاق هستند، گفت: مردم از طریق سامانه ۱۹۰ می‌توانند هرگونه تخلف درباره فروش سیگارهای الکترونیک را گزارش کنند.

دیگر خبرها

  • بیش از ۷۰ درصد جمعیت کردستان از خدمات وزارت کار بهره‌مند هستند
  • خوب و بد قلیان‌ اکسیژن
  • ۲۵ هزار نیروی جدید در وزارت بهداشت جذب می‌شوند
  • ۴.۵ میلیون زوج نابارور تحت پوشش بیمه قرار گرفتند
  • وزارت بهداشت فلسطین: جان تمامی شهروندان نوار غزه در خطر است
  • سمی و سرطان‌زا بودن سیگارهای الکترونیک
  • شانه‌زدن مو‌های آقای رئیس‌جمهور سوژه شد (فیلم)
  • ببینید | اردوغان جنجال به پا کرد؛ شانه زدن موهای رئیس‌جمهور هنگام ورود به دادگاه
  • افزایش شمار شهدای غزه به ۳۴ هزار و ۳۵۶ نفر
  • افزایش شمار شهدای نوار غزه به 34 هزار و 356 نفر