Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «تسنیم»
2024-05-01@16:00:40 GMT

۸ گزینه‌ نهایی شهرداری تبریز مشخص شدند + سوابق

تاریخ انتشار: ۳۰ مرداد ۱۳۹۶ | کد خبر: ۱۴۴۶۳۵۰۷

۸ گزینه‌ نهایی شهرداری تبریز مشخص شدند + سوابق

منتخبان دوره پنجم شورای اسلامی شهر تبریز در آخرین جلسه خود برای تعیین گزینه‌های تصدی شهرداری تبریز ۸ نفر را معرفی کردند که هر یک سوابق کاری گوناگونی دارند.

به گزارش خبرگزاری تسنیم از تبریز، منتخبان دوره پنجم شورای اسلامی شهر تبریز در آخرین جلسه خود برای تعیین گزینه‌های تصدی شهرداری تبریز، 8 نفر را معرفی کردند که هر یک سوابق کاری گوناگونی دارند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

در این گزارش بنا داریم به معرفی و بررسی پیشینه کاری این نفرات بپردازیم.

میرعلی اصغر الموسوی: الموسوی متولد 1333 در تبریز و زادۀ یکی از خاندان‌های معروف مذهبی این شهر است. لیسانس و فوق‌لیسانس خود را در رشته حقوق قضایی به ترتیب از دانشگاه بهشتی تهران و بیروت لبنان دریافت کرده است و مدتی برای کسب دکترا راهی فرانسه شده اما با وقوع انقلاب اسلامی به ایران برگشته و به‌عنوان دادیار و سپس دادستان شهر مسجدسلیمان خوزستان مشغول به کار شده است. وی در سال 58 مسئولیت امور مرزی استانداری آذربایجان شرقی با اتحاد جماهیر شوروی را بر عهده داشت که این آغازی برای ورودش به دستگاه دیپلماسی کشور بود.

الموسوی از سال 1362 وارد وزارت امور خارجه شد و به‌عنوان سفیر ایران در سودان، کلمبیا و پاناما و همچنین کاردار ایران در نیکاراگوئه و نفر دوم کنسولگری ایران در جمهوری آذربایجان فعالیت کرد. الموسوی بعد از کناره‌گیری از مناصب دیپلماتیک، از سال 88 به مدت 4 سال به همراه خانواده‌اش در مالزی اقامت گزید و بعد از بازگشت به ایران، در انتخابات دوره دهم مجلس شورای اسلامی نامزد شد و به دوره دوم انتخابات هم راه یافت اما از کسب آرای لازم بازماند.

علیرضا رحیمی ممقانی:رحیمی متولد 1357 در تبریز است و اتفاقاً پدرش نیز شهردار یکی از شهرهای اطراف تبریز بود. او فارغ‌التحصیل دکترای پزشکی از دانشگاه تبریز در سال 82 است و تخصص طب فیزیکی و توان‌بخشی خود را از دانشگاه علوم پزشکی اصفهان دریافت کرده است. رحیمی پیش‌تر عضو هیئت‌مدیره سازمان نظام پزشکی آذربایجان شرقی و دبیر نظارت بر تعرفه‌ها بود اما در این دوره موفق به کسب آرای کافی نشد و هم‌اکنون مدیرکل سلامت و امور اجتماعی شهرداری تبریز است.

این پزشک جوان که کم سن و سال‌ترین فرد بین گزینه‌ها به شمار می‌رود، سابقه فعالیت ورزشی در رشته هنرهای رزمی را داراست و از سال 92 رییس هیئت ورزشی‌های رزمی استان است. شاید بیش‌تر شهرت وی به خاطر حضور به‌عنوان پزشک تیم‌های تراکتورسازی، ماشین‌سازی، گسترش فولاد و دبیری و نیز جراحی تعداد زیادی از فوتبالیست‌های معروف کشور باشد. وی همچنین عضو هیئت‌مدیره باشگاه دبیری تبریز است.

مهدی سلیمان پور: سلیمان پور یکی از باسابقه‌ترین مدیران شهرداری و از نیروهای موردعلاقه علیرضا نوین شهردار پیشین تبریز است. او بهترین عملکرد خود را در سال 86 تا 88 و هنگامی‌که شهردار منطقه 2 تبریز بود تجربه کرده است و موفق شد در این دوران اصلاحات گسترده‌ای در این بخش از تبریز به وجود آورد. سپس به‌عنوان معاون برنامه‌ریزی و توسعه شهرداری انتخاب شد و پس‌ازآنکه علیرضا نوین در سال 92 از شهرداری تبریز کنار رفت، اعلام بازنشستگی کرد.

رحیم شهرتی‌فر:شهرتی فر را هم باید جزء گزینه‌هایی دانست که بیش‌تر به خاطر سوابق سیاسی و ارتباط با اصلاح‌طلبان در این لیست قرار گرفته است. وی متولد 1340 در تبریز است و دکترای تاریخ از دانشگاه تبریز دارد. او سابقهمدیرکلی سیاسی و انتظامی استانداری آذربایجان شرقی، فرمانداری میانه، معاونت توسعه منابع انسانی تراکتورسازی و عضویت در هیئت‌علمی دانشگاه ابهر را در کارنامه دارد.

وی سال 92 در شرایطی که گفته می‌شد به‌عنوان مدیرکل سیاسی استانداری منصوب خواهد شد، نهایتاً به‌عنوان فرماندار تبریز انتخاب گردید و کماکان این سمت را در اختیار دارد.

ایرج شهین باهر: وی کارشناس ارشد شهرسازی است و بیش از هر چیزی به فعالیت در همین حوزه شناخته می‌شود. او که دو دوره سابقه حضور در شورای شهر تبریز را دارد، هم‌اکنون نیز رئیس کمیسیون توسعه و عمران شهری شوراست اما در انتخابات اخیر با کسب رتبه چهاردهم عضو علی‌البدل شد و از ورود به عمارت تاریخی ساعت بازماند.

باهر پیش‌تر در ادوار پنجم و ششم عضو هیئت‌مدیره سازمان نظم مهندسی استان بود و در بخش‌ها و کمیته‌های مختلف این سازمان فعالیت کرده است. وی کارشناس رسمی قوه قضائیه است و مدتی هم رئیس کانون کارشناسان رسمی استان بود.

شهین باهر اولین باری نیست که نامش در قامت شهردار مطرح می‌شود؛ وی در سال‌های 85 تا 89 شهردار باسمنج بود که اتفاقاً در همین دوران توانست به‌عنوان شهردار نمونه انتخاب شود و قبل از آن هم مشاور شهرداری مرند بود.

عبادالله فتح اللهی:فتح اللهی چهره ناآشنایی برای مردم تبریز نیست. وی که متولد 1339و فارغ‌التحصیل رشته مدیریت دانشگاه تهران است، در سال‌های 78 تا 82 هم شهردار تبریز بود و جالب‌تر آنکه نخستین شهردار این شهر بود که پس از تشکیل شوراهای شهر و توسط منتخبان دوره نخست به این سمت انتخاب شد.

اما این تنها پیشینه اجرایی فتح اللهی محسوب نمی‌شود. بلکه او شهردار منطقه 4 تهران، شهردار منطقه 19 تهران، قائم‌مقام معاونت شهرسازی و معماری شهرداری تهران، مشاور شهردار تهران، مدیرکل حمل‌ونقل و ترافیک سازمان شهرداری‌ها و دهیاری‌های کشور، مدیرکل شرکت عمران و بافت‌های فرسوده وزارت مسکن، فرماندار هشترود، فرماندار مرند، فرمانده بسیج استان آذربایجان شرقی، فرمانده سپاه زنجان و فرمانده بسیج دانشجویی دانشگاه تهران نیز بوده است. ازجمله بزرگ‌ترین اقدامات وی در دوران تصدی شهرداری منطقه 19 تهران تبدیل پادگان قلعه مرغی به پارک ولایت بود.

فتح اللهی که در انتخابات 88 از حامیان میرحسین موسوی بود، بعدها به جرگه یاران محمدباقر قالیباف پیوست و در دو انتخابات ریاست جمهوری اخیر در ستاد او فعالیت می‌کرد. وی هم‌اکنون مدیرعامل سازمان نوسازی شهرداری تهران است.

مصطفی مولوی:وی متولد 1338 در میانه و فارغ‌التحصیل رشته عمران است. او در دوران دفاع مقدس از معاونان شهید مهدی باکری فرمانده لشکر عاشورا بود و حالا جزو بزرگان جریان اصلاحات در استان به شمار می‌رود. مولوی در سال 88 ریاست ستاد میرحسین موسوی و در سال 92 معاونت ستاد حسن روحانی در انتخابات را بر عهده داشت.

او در سال 94 به همراه مسعود پزشکیان برای نامزدی انتخابات مجلس دهم ثبت‌نام کرد اما صلاحیتش مورد تائید قرار نگرفت. گفته می‌شود در سال‌های اخیر سمت‌های اجرایی مختلفی به وی پیشنهاد شده است اما از پذیرش آن‌ها امتناع کرده است.

صادق نجفی:طبیعتاً یکی ازگزینه‌های هر دوره انتخاب شهردار جدید، کسی است که در حال حاضر آن سمت را در دست دارد. صادق نجفی شهردار فعلی تبریز که 57 سال دارد، متولد عجب‌شیر است و هرچند مدیریت خوانده است، اما سابقه‌اش سراسر اقتصادی است.

او که فعالیت خود را با عضویت در سپاه پاسداران و دیگر نهادهای انقلابی آغاز کرده، ده‌ها سمت اجرایی را در کارنامه خود دارد که شاخص‌ترین آن‌ها مدیرکلی بازرگانی آذربایجان شرقی، مدیرعاملی و ریاست هیئت‌مدیره منطقه آزاد ارس و مشاوری وزیر بازرگانی است.

حال بایستی چند هفته‌ای منتظر بمانیم تا ببینیم منتخبان مردم تبریز کدام‌یک از این 8 نفر را برای نامزدی نهایی و در پایان به‌عنوان پنجاه و ششمین شهردار تبریز بر خواهند گزید. منتخبان شورای پنجم شهر تبریز قرار است با گلچین از این 8 نفر، در نهایت از 3 یا 4 نفر برنامه عملیاتی‌تر و جدی‌تری مطالبه کرده و در شورا از برنامه خود دفاع کنند.

گزارش از سینا سلمان‌زاده ممقانی

انتهای پیام/

R7887/P1486/S6,47/CT7

منبع: تسنیم

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tasnimnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تسنیم» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۴۴۶۳۵۰۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

قرارداد خرید اتوبوس از چینی‌ ها کجاست؟

روز یکشنبه درست روزی که قرار بود مدیریت شهری پایتخت با دعوت از نمایندگان ادوار پیشین شورای شهر تهران در حوزه شهری، بیست‌وپنجمین سالگرد روز شورا‌ها را جشن بگیرند، ابهامات مطرح‌شده در قرارداد ۲ میلیارد یورویی شهرداری تهران و چینی‌ها دویست‌وسی‌ویکمین جلسه شورای شهر تهران را به تنش کشاند.   پس از اینکه زاکانی در صحن شورای شهر ادعا کرد قرارداد ۲ میلیارد یورویی را در اختیار جعفری تشکری‌ هاشمی، رئیس کمیسیون عمران و حمل‌ونقل، همچنین نرجس سلیمانی، رئیس کمیسیون نظارت و حقوقی شورای شهر تهران قرار داده است، تشکری‌ هاشمی با تکذیب این ادعا صحن شورای شهر تهران را به نشانه اعتراض ترک کرد. سوده نجفی، جعفر شربیانی، ناصر امانی، مهدی اقراریان، مهدی عباسی و علی‌اصغر قائمی دیگر اعضای پارلمان شهری پایتخت نیز جلسه شورای شهر را ترک کردند. البته مهدی چمران ادعا کرده که به دلیل تمام شدن وقت جلسه و رسیدن به نماز، برخی از اعضای شورای شهر، صحن علنی را ترک کرده‌اند.   سوال بی‌جوابی که گم شد به گزارش هم‌میهن، اما مهم‌ترین مسئله را مهدی اقراریان، عضو کمیسیون نظارت و حقوقی شورای شهر تهران درباره قرارداد با چینی‌ها مطرح کرده و گفت: «آیا در جریان سفر به کشور چین، قراردادی در خصوص تجهیزاتی غیر از حوزه حمل و نقل نیز منعقد شده است؟ نکته این است که رفتار و اقدام شهردار و شهرداری به پای مجموعه شورای شهر نیز نوشته می‌شود.   نباید این تصور ایجاد شود که مدیریت شهری در این دوره، وعده‌های بزرگ داده، اما اقدامات کوچک انجام می‌دهد. این خطرناک بوده و می‌تواند به اعتماد عمومی آسیب بزند.» سوال مهم اقراریان درباره خرید تجهیزاتی غیر از حمل و نقل عمومی، در تنش‌های بعدی شورای شهر تهران گم شد و پاسخی به آن داده نشد. شاید اشاره او به خرید خودرو و موتورسیکلت برقی است که در حیطه وظایف شهرداری تهران نیست.   چینی‌ها باید التماس کنند جالب آنکه این قرارداد در اختیار اعضای شورای شهر تهران قرار نگرفته و بسیاری از نمایندگان پارلمان شهری پایتخت ابهامات آن را از رسانه‌ها پیگیری کرده‌اند و به گفته تشکری‌هاشمی، این قرارداد حتی به این کمیسیون (که کمیسیون تخصصی است) ارسال نشده است. با این وجود محسن هرمزی، معاون حمل و نقل و ترافیک شهرداری تهران ادعا کرد: «در تماس تلفنی شبانه‌ای که با تشکری‌هاشمی داشته او را متقاعد کرده است.»   جعفر تشکری‌هاشمی، رئیس کمیسیون عمران و حمل و نقل شورای شهر تهران در این باره گفت: «من این قرارداد را در فضای مجازی و سایت‌ها دیدم. به جز قرارداد مذکور، قرارداد‌های دیگری هم وجود دارد که هنوز اعضای شورای شهر تهران به آن دسترسی پیدا نکرده‌اند و اینکه گفته شده من را متقاعد کرده‌اند یک موضوع بی‌ربطی است. هرمزی در تماس تلفنی گفت که قرارداد را برای شما ارسال کردیم و من گفتم که چنین چیزی صحت ندارد. همین.»   شنیده‌ها حاکی از آن است که این شرکت چینی قرار است ساخت تمام تونل‌های متروی تهران را هم شروع کند. تشکری‌هاشمی با اشاره به اینکه ساخت خطوط مترو در شورای شهر تهران تصویب نشده است، گفت: «این موضوعات با هزینه ۱۲ میلیارد یورو برنامه‌ریزی شده است. از جمله این برنامه‌ها ساخت خطوط ۹ و ۱۱ مترو است که قرار است به این شرکت فاینانسور بدهند. البته هنوز نه بودجه آن در شورای شهر تهران تصویب شده و نه جزئیات فنی این قرارداد‌ها مطرح شده است.»   او افزود: «وقتی مشکلی پیش می‌آید وااسلاما سر داده و آن را به تحریم نسبت می‌دهیم که از ناپختگی است. شرکت‌های خارجی باید برای فروش این محصولات التماس کنند. اگر به ملاحظات بپردازیم منطقی‌تر است تا اینکه با استفاده از کلمه پرابهامی به نام «تحریم» همه روش‌های قانونی را زیر پا گذاشته و از هر راه غیرمتعارفی پیش برویم.»   قرارداد چینی‌ها کجاست؟ اعضای شورای شهر تهران می‌گویند قرارداد ۲میلیارد یورویی را ندیده‌اند و شهرداری ادعا می‌کند آن را به شورای شهر رسانده است. سوال این است که قرارداد چینی‌ها کجاست؟ این قرارداد آنطور که گفته می‌شود به دفتر مهدی چمران، رئیس شورای شهر تهران رسیده و شهرداری رونوشت نامه آن را به اعضای شورای شهر تهران ارسال کرده است، اما قرارداد از دفتر رئیس شورای شهر تهران برای اعضا ارسال نشده است. از سوی دیگر یک نسخه آن در اختیار نرجس سلیمانی، رئیس کمیسیون نظارت و حقوقی شورای شهر تهران قرار گرفته و او در یکشنبه پرتنش شورای شهر تهران از آن به عنوان «شبه‌قرارداد» یاد کرد.   قراردادی وجود ندارد؟ پس از آنکه اعضای شورای شهر تهران به شفاف نبودن این قرارداد اعتراض کردند، اعلام شد که بیم بهم‌خوردن این قرارداد تجاری افزایش یافته است. در فضای مجازی هم برخی تاکید داشتند؛ «شهرداری به دلیل تحریم‌هاست که با یک شرکت قرارداد بسته است.»   درحالی‌که خودرو‌های چینی به راحتی وارد ایران می‌شوند، پس استفاده از «تحریم‌ها» در این خصوص بی‌اساس به نظر می‌رسد. اما روایتی دیگر از قرارداد ۲ میلیارد یورویی با چینی‌ها این است که اصلاً قراردادی وجود نداشته و تنها شعار آمدن اتوبوس‌های خیالی سرداده‌اند. شاید به همین دلیل است که نرجس سلیمانی روی «شبه‌قرارداد» تاکید کرده است. برخی بر این عقیده‌اند که عدم شفافیت در مذاکرات با چین حالا قرارداد نبودن و MOU بودن (یک گام فراتر از تفاهم‌نامه) این ادعای شهرداری را برای ورود اتوبوس‌ها به تهران قوت بخشیده است.   اعضای شورای شهر تهران منتخب زاکانی پاسخگویی علیرضا زاکانی به اعضای شورای شهر تهران آن‌هم در صحن علنی گاهی به انگ‌زنی انجامید و گاه به تحقیر اعضای شورای شهر. رفتار‌های زاکانی در این جلسه القاکننده این بود که او اعضای شورای شهر تهران را انتخاب کرده است. او به یکی از اعضای شورای شهر تهران گفت: «وسط حرف بزرگ‌تر خود نپر.»   درحالی‌که شخصیت حقوقی اعضای شورای شهر بالاتر از شهردار است و شهردار است که باید پاسخگوی شورای شهر باشد، بنابراین سن و سال افراد در نظارت بر عملکرد شهرداری تاثیری ندارد. حتی زمانی که برخی از اعضا در حال ترک صحن بودند زاکانی به آن‌ها گفت: «کجا می‌روید اگر نقدی را مطرح کردید بایستید و جواب خود را بشنوید.»   و جای دیگری گفت: «بی‌تردید از این به بعد حرف می‌زنم، چون عده‌ای برای اینترنشنال خوراک خبری تولید می‌کنند و برخی با حرف‌هایشان امید و ایمان را می‌کشند. دوستان می‌گویند آنچه اعلام شده را قبول نداریم، خب قبول نداشته باشید.»   پرویز سروری، نایب‌رئیس شورای شهر تهران که نقش پررنگی در انتخاب زاکانی داشت نیز از این برخورد شهردار تهران مصون نماند. در جایی که پرویز سروری برای کاهش تنش اعلام کرد که وقت جلسه شورای شهر تمام شده، زاکانی (با عصبانیت از دیگر اعضای شورای شهر تهران) با لحنی تند اعلام کرد که می‌خواهد حرف بزند.   زاکانی در اظهارنظر آزاد است مهدی عباسی، عضو شورای شهر تهران درباره رفتار زاکانی با اعضای شورای شهر تهران و پاسخ به این سوال که زاکانی اعضای شورای شهر تهران را انتخاب کرده یا اعضای شورای شهر تهران او را؟ گفت: «در ساختار شورایی که جواب مشخص و قطعی است که شورای شهر در یک جلسه شهردار را انتخاب می‌کند. شهردار تهران هم در اظهارنظر آزاد است. ما قضاوت این رفتار را به جامعه می‌سپاریم. مطمئناً جامعه افراد باوقار، متین و دارای آرامش را انتخاب می‌کند.»   او درباره دو دستگی بین اعضای شورای شهر تهران بر سر تصمیم‌گیری‌ها مانند قرارداد ۲ میلیارد یورویی شهرداری با چین، تاکید کرد: «دو دستگی وجود ندارد. شاید برخی از اعضای شورای شهر تهران اطلاعات کاملی در خصوص این قرارداد دارند، اما اطلاعات ما ناقص است.»   مهم شفافیتِ قرارداد چین است مهدی اقراریان، عضو شورای شهر تهران نیز در واکنش به رفتار‌های شهردار تهران در صحن علنی شورای شهر پایتخت، گفت: «ما شاهد حادثه ناراحت‌کننده‌ای در روز شورا‌ها بودیم و آن‌هم ادبیات از بالا به پایین شهردار تهران با برخی از اعضای شورای شهر تهران است. زاکانی فردی بدون تجربه و سابقه کار اجرایی است، اما تجربه نمایندگی مردم را در مجلس دارد و با ضوابط حاکم بر صحن آشناست.   یکی از مسائلی که باعث انتقاد من به رفتار زاکانی می‌شود، نوع گویش و ادبیاتی است که آقای زاکانی به کار می‌برد. وقتی خبرنگار می‌گوید، «شما قول دادید کمر ترافیک تهران را بشکنید، اما کمر ما در ترافیک شکست.» زاکانی می‌گوید: «مشکل کمر شماست.»   این ادبیات آن‌هم از سوی شهردار پایتخت غیرقابل قبول است. ضمن آنکه برچسب‌زنی به منتقدین زاکانی به ابزاری تبدیل شده و گاهی این برچسب‌زنی توسط رسانه‌هایی انجام می‌شود که هزینه آن‌ها از بودجه عمومی تامین می‌شود. این رسانه‌ها باید به جای فامیل‌بازی روی رسالت خود تمرکز کنند.»   او افزود: «برچسب‌زنی به منتقدین از سوی زاکانی و دنباله‌های او به یک راهبرد تبدیل شده است. شورای شهر برآمده از یک لیست واحد است، اما برای ایجاد دوگانه انقلابی و غیرانقلابی در این لیست تلاش می‌شود و این سناریوی سوخته است. شهردار تهران قبلاً می‌توانست از این شیوه در برخورد با رقبای سیاسی خود استفاده کند، اما باید بداند که از انتخابات ریاست‌جمهوری ۱۴۰۰ سه سال گذشته و تمام شده و سه سال است که او شهردار تهران است و این سال آخر دوره مدیریت و سال پاسخگویی و یوم‌الحساب اوست. اما زاکانی می‌خواهد با مطالبه‌گری و برچسب‌زنی، سوالات فنی اعضای شورای شهر را به حاشیه براند.»   اقراریان با بیان اینکه من و منتقدان زاکانی خواستار شفافیت قرارداد چین هستیم، تاکید کرد: «نمایندگان مردم نامحرم هستند؟ وقتی به یکی از اعضای شورای شهر توهین شد، رئیس شورای شهر تهران به صراحت اعلام کرد که زاکانی از این افراد رای گرفته است. به نظرم چه زاکانی بپذیرد یا نپذیرد، باید به قواعد حقوقی جاری و ساری در روابط اعضای شورای شهر تهران و شهردار احترام بگذارد. متاسفانه شاهدیم که با مطرح کردن مسائلی تلاش می‌کند گفتگو‌های فنی و تخصصی را به یک موضوع سیاسی تقلیل دهد. مسئله اصلی وعده‌های زاکانی مانند جمع‌آوری دو هفته‌ای معتادان متجاهر است که باید درباره این وعده‌ها پاسخگو باشد.» کانال عصر ایران در تلگرام بیشتر بخوانید: تنش در شورای شهر تهران / تعدادی از اعضای شورا هنگام سخنرانی شهردار ، جلسه را ترک کردند واکنش چمران به ترک جلسه برخی از اعضای شورای شهر هنگام سخنرانی زاکانی: اتفاق خاصی نبود، جلسه طولانی شده بود

دیگر خبرها

  • توضیح زاکانی درباره امکان همکاری شهرداری تهران با «طرح نور»
  • توضیح زاکانی درباره امکان همکاری شهرداری تهران با «طرح نور »
  • واکنش زاکانی به حواشی قرارداد واردات خودروهای برقی
  • قرارداد خرید اتوبوس از چینی‌ ها کجاست؟
  • آغاز ساخت ایستگاه مترو بازارک رباط کریم
  • جلوگیری از تضییع حقوق شهرداری تهران در پرونده ۷۷ میلیاردی
  • خروج علیه شهردار تهران
  • قرارداد در چین؛ دلخوری در شورای شهر تهران/ چرا قرارداد زاکانی با چینی‌ها بحث‌برانگیز شد؟
  • زمان پایان لیگ بیست و سوم مشخص شد + برنامه بازی ها
  • آغاز فرایند تأیید سوابق تحصیلی داوطلبان کنکور