Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «فردا»
2024-04-27@05:05:54 GMT

آیا سند تک برگی برای دریافت تسهیلات مسکن الزامی است؟

تاریخ انتشار: ۳۰ مرداد ۱۳۹۶ | کد خبر: ۱۴۴۶۴۵۳۲

ارائه سند تک برگی برای دریافت تسهیلات مسکن الزامی نیست و سندهای دفترچه‌ای نیز باید از سوی شعب بانکها مورد پذیرش قرار گرفته و برای متقاضی پرونده تشکیل داده شود.

خبرگزاری مهر:ارائه سند تک برگی برای دریافت تسهیلات مسکن الزامی نیست و سندهای دفترچه‌ای نیز باید از سوی شعب بانکها مورد پذیرش قرار گرفته و برای متقاضی پرونده تشکیل داده شود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!
در حالی که بسیاری از شعب بانک عامل بخش مسکن همزمان با الزام به تک برگی شدن اسناد مالکیت واحدهای مسکونی در زمان نقل و انتقال املاک نسبت به پذیرش اسناد دفترچه ای متقاضیان در زمان تکمیل مدارک به منظور ثبت نام و دریافت تسهیلات مسکن دچار ابهام بودند، بانک مسکن با صدور بخشنامه ای از این موضوع رفع ابهام کرد.
هر چند مطابق با قوانین جدید، اخیرا همه مالکان واحدهای مسکونی به خصوص در زمان نقل و انتقال املاک ملزم به تبدیل اسناد دفترچه ای به سند تک برگ شده اند، بسیاری از شعب بانک عامل بخش مسکن در مورد تشکیل پرونده برای متقاضیان دریافت تسهیلات با استفاده از سند دفترچه ای یا الزام متقاضیان به دریافت و ارائه سند تک برگی دچار ابهام بودند که بانک عامل بخش مسکن به این ابهام پاسخ داده است.

بر اساس بخشنامه ای که با همین موضوع طی روزهای اخیر صادر شده است بانک عامل بخش مسکن اعلام کرده الزامی از بابت تبدیل اسناد دفترچه ای به سند تک برگی در زمان تشکیل پرونده برای پرداخت تسهیلات به متقاضیان ندارد و حتی در زمان پرداخت تسهیلات نیز ارائه سند دفترچه ای کفایت کرده و از نظر بانک مسکن سند دفترچه ای و سند تک برگی مالکیت واحدهای مسکونی به لحاظ اعتبار برای تشخیص هویت املاک و مالکان آنها اعتباری برابر دارند.

در واقع مطابق با این بخشنامه، احراز هویت و مالکیت افراد بر روی ملکی مشخص، ملاک قرار گرفته و مالکان اسناد دفترچه ای برای دریافت تسهیلات مسکن نیازی به ارائه سند تک برگی ندارند.

به این ترتیب، متقاضیان دریافت تسهیلات در صورتی که اسناد مالکیت دفترچه ای معتبر در اختیار داشته باشند برای دریافت تسهیلات مسکن نیازی به صرف زمان برای دریافت اسناد تک برگی ندارند.

رئیس اداره کل سازمان و روش های بانک مسکن نیز در این باره گفت:برخی شعب در خصوص پذیرش یا عدم پذیرش اسناد دفترچه ای در زمان تشکیل پرونده متقاضیان برای دریافت تسهیلات با ابهام مواجه بودند که بانک مسکن با بخشنامه ای مبنی بر کفایت اسناد دفترچه ای برای احراز هویت ملک و مالک، این ابهام را بر طرف کرده است.

محمود یوسفی افزود: بانک مسکن هیچ گاه الزامی از بابت ارائه اسناد تک برگ در زمان تشکیل پرونده و حتی دریافت تسهیلات برای متقاضیان نداشته است و با استفاده از اسناد دفترچه ای نیز عملیات و فرآیند پرداخت تسهیلات به متقاضیان همواره انجام شده است.

وی خاطر نشان کرد : با این حال، شعب موظف به اطلاع رسانی به مشتریان و متقاضیان دریافت تسهیلات هستند مبنی بر اینکه در زمان نقل و انتقال ملک الزامات قانونی مبنی بر تبدیل اسناد دفترچه ای به اسناد تک برگی وجود دارد که هر چند بانک مسکن سند تک برگی را ملاک پرداخت تسهیلات قرار نداده است اما در زمان نقل و انتقال املاک در دفترخانه ها فرایند تبدیل سند دفترچه ای به اسناد تک برگی نیز دنبال خواهد شد.

منبع: فردا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.fardanews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «فردا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۴۴۶۴۵۳۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

دولت سیزدهم عزم راسخی برای تأمین مسکن اقشار کم‌برخوردار دارد

معاون استاندار و فرماندار ویژه شهرستان میاندوآب گفت: افزایش سهمیه شهرستان میاندوآب از یک‌هزار و ۲۰۰ واحد مسکونی به یک‌هزار و ۷۰۰ واحد، بیانگر توجه ویژه دولت به مناطق محروم و روستاییان است.

به گزارش خبرگزاری ایمنا از آذربایجان‌غربی، محمدرضا رضایی، امروز _پنج‌شنبه ششم اردیبهشت_ در دومین جلسه شورای تأمین مسکن شهرستان میاندوآب اظهار کرد: دولت عزم راسخی برای تأمین مسکن اقشار کم‌برخوردار دارد.

وی افزود: افزایش سهمیه شهرستان میاندوآب از یک‌هزار و ۲۰۰ واحد مسکونی به یک‌هزار و ۷۰۰ واحد، بیانگر توجه ویژه دولت به مناطق محروم و روستاییان است.

معاون استاندار و فرماندار ویژه شهرستان میاندوآب گفت: تسهیلات خوبی توسط دولت سیزدهم برای به‌سازی و مقاوم‌سازی مساکن روستایی با سود ۲۳ درصد درنظر گرفته است که تنها پنج درصد از سود این تسهیلات توسط اشخاص پرداخت می‌شود و ۱۸ درصد باقی مانده نیز توسط دولت پرداخت می‌شود.

رضایی تصریح کرد: در زنجیره پرداخت تسهیلات مساکن روستایی تعداد معرفی شده به بانک‌ها زیاد، اما تعداد عقد قرارداد و تسهیلات پرداخت شده به مراتب کمتر است.

وی با بیان اینکه هستند کسانی که باوجود معرفی به بانک پیگیر موضوع نشده و تشکیل پرونده نداده‌اند، تأکید کرد: بنیاد مسکن موظف است، طی دو هفته نسبت به تعیین تکلیف معرفی‌شدگان، سنجش میزان رضایتمندی معرفی‌شدگان از بانک‌های عامل و اعلام گزارش کامل از مراجعه نداشتن برای تشکیل پرونده و عقد قرارداد اقدام و راهکار مناسبی برای شناسایی و رفع مشکل ارائه دهد.

رضایی ادامه داد: هدف شورای تأمین مسکن باید حفظ و افزایش سهمیه در به‌سازی و مقاوم‌سازی مساکن روستایی باشد، انتظار داریم بانک‌های عامل با دید تسهیل‌گرانه نسبت به دریافت ضمانت پرداخت عمل و تابع قوانین باشند.

معاون استاندار و فرماندار ویژه شهرستان میاندوآب خاطرنشان کرد: شهرستان میاندوآب با پوشش ۵۵ درصدی معرفی شدگان برای اخذ تسهیلات، تعداد سهمیه و عملکرد بانک‌های عامل رتبه نخست استان را کسب کرده که اقدامی ارزنده و شایسته تقدیر است.

کد خبر 747855

دیگر خبرها

  • پرداخت ۱۶۰ هزار میلیارد تومان وام ازدواج در کشور
  • دریافت وام قرض الحسنه 10 تا 100 میلیونی برای یارانه بگیران
  • گلستان جزء استان‌های برتر در زمینه پرداخت تسهیلات مسکن شهری و روستایی
  • سهمیه یک‌هزار و ۷۰۰ واحدی میاندوآب در طرح نهضت ملی مسکن
  • دولت سیزدهم عزم راسخی برای تأمین مسکن اقشار کم‌برخوردار دارد
  • پرداخت بخشی از وام ودیعه مسکن به متقاضیان
  • ۱۴ هزار زوج اردبیلی وام ازدواج دریافت کردند
  • ۱۱ هزار متقاضی در اردبیل تسهیلات فرزندآوری دریافت کرده اند
  • ۴۰۰ روستایی در چناران تسهیلات ساخت مسکن دریافت کردند
  • دریافت تسهیلات ساخت مسکن ۴۰۰ روستا در چناران