Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «بی باک نیوز»
2024-04-29@12:47:59 GMT

آمریکا و انگلیس مقصر گسترش وبا در یمن هستند

تاریخ انتشار: ۳۰ مرداد ۱۳۹۶ | کد خبر: ۱۴۴۶۶۴۵۴

آمریکا و انگلیس مقصر گسترش وبا در یمن هستند

سه محقق انگلیسی در دانشگاه کوئین مری شهر لندن در گزارشی فاش کردند آمریکا و انگلیس "نقشی مهم" در گسترش فاجعه بار بیماری وبا در یمن داشته‌اند.

به نقل از پایگاه ایندیپندنت، این سه پژوهشگر در تحلیلی که جزئیاتش در پایگاه اینترنتی "لانست" منتشر شد گفتند که از هر ۱۰ مورد مرگ ناشی از بیماری وبا در یمن هشت مورد در مناطق تحت کنترل حوثی‌ها اتفاق افتاده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

این پژوهشگران با بررسی آخرین داده‌های سازمان بهداشت جهانی و ترسیم نقشه‌ای بر مبنای این داده‌ها مشخص کردند که گسترش بیماری وبا در یمن به شکلی نامتناسب و با درصد زیادی مناطق تحت کنترل حوثی‌ها را تحت تاثیر قرار داده است.

این در حالی است که شرکت آمریکایی و انگلیسی همچنان به فروش سلاح به عربستان به رغم نگرانی‌های فزاینده درباره کشتار غیرنظامیان از سوی ائتلاف عربستان در یمن ادامه می‌دهد.

سه محقق مذکور با نام‌های "جاناتان کندی"، "اندرو هارمر" و "دیوید مک‌کوی" نوشتند: هر دو طرف جنگ در یمن متهم هستند به اینکه آسایش غیرنظامیان را مورد بی‌اعتنایی قرار داده و قوانین انسان دوستانه بین‌المللی را زیر پا گذاشتند اما دولت مورد حمایت ائتلاف عربستانی در یمن خیلی منابع بیشتری در اختیار دارند.

آنها نوشتند مناطق تحت کنترل حوثی‌ها در نتیجه این وضعیت به شکلی نامتناسب تحت تاثیر جنگ بوده و شرایط منجر به گسترش بیماری وبا را پیدا کرده‌اند.

این پژوهشگران تاکید کردند: حملات هوایی عربستان به یمن موجب نابودی زیرساخت‌های حیاتی نظیر بیمارستان‌ها، سیستم‌های آبرسانی شده و مناطق غیرنظامی را هدف قرار داده‌اند و مردم را در شرایط پر ازدحام و غیر بهداشتی آواره ساخته‌اند. جلوگیری از واردات کالا از سوی عربستان به یمن موجب کمبود غذا، دارو، سوخت و کلورین و محدود شدن دسترسی‌های انسانی شده است.

کندی در بیانیه‌ای جداگانه گفت: عربستان سعودی هم‌پیمان آمریکا و انگلیس است. شرکت‌های آمریکایی و انگلیسی تعیین کننده حجم بالای تجهیزات نظامی عربستان بوده و به نیروهای مسلح آنها اطلاعات و حمایت لجستیکی ارائه می‌دهند.

وی تاکید کرد: این حمایت امکان حملات هوایی عربستان و محاصره یمن را ایجاد کرده و بنابراین آمریکا و انگلیس نقشی موثر در ایجاد شرایط مناسب برای شیوع بیماری وبا در یمن ایفا کرده‌اند.

 

--------------------------------------------------------------------------

تذکر: کاربر محترم! انتشار مطالب دیگر رسانهها از سوی پایگاه خبری تحلیلی بی‌باک لزوما به معنای صحت و تایید محتوای آنها نیست و صرفا جهت اطلاع کاربران از فضای رسانه‌ای بازنشر می‌شود. در ضمن شما می توانید اخبار و مطالب وزین خود را که تا کنون در هیچ رسانه‌ای منتشر نشده است از طریق بخش "تماس با ما" یا پل ارتباطی این آدرس ایمیل توسط spambots حفاظت می شود. برای دیدن شما نیاز به جاوا اسکریپت دارید برای ما ارسال نمایید تا در صورت دارا بودن مولفه‌های لازم، منتشر گردد.

------------- با کلیک بر روی لینکهای ذیل تمامی روزنامه‌های کشور را رایگان مطالعه کنید -------------

روزنامه‌های عمومی | روزنامه‌های اقتصادی | روزنامه‌های ورزشی | سایر روزنامه‌ها| هفته‌نامه و ماهنامه | نشریات استانی

منبع: بی باک نیوز

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.bibaknews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «بی باک نیوز» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۴۴۶۶۴۵۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

درخواست آمریکا پس از کمک به اوکراین چیست؟

مقامات آمریکایی تصور می‌کنند کمک‌های جدید واشنگتن به اوکراین کمک خواهد کرد جلوی پیشروی روسیه طی ماه‌های آینده گرفته شود اما مشکلات دیگری بر سر راه کی‌یف وجود دارد و ایالات متحده از آن می‌خواهد به کمبود نیروهای اوکراینی رسیدگی کند و ظرفیت‌های دفاعی‌اش را افزایش دهد زیرا بدون این موارد بعید است اوکراین تا سال ۲۰۲۵ بتواند حمله‌ای بزرگ انجام دهد.

به گزارش ایسنا، هفته گذشته لایحه کمک کنگره آمریکا به اوکراین به ارزش بیش از ۶۰ میلیارد دلار که با مخالفت سرسختانه جمهوری‌خواهان مجلس نمایندگان آمریکا مواجه شده بود، به تصویب رسید.

روزنامه واشنگتن‌ پست در گزارشی می‌نویسد: «همزمان با اینکه محموله‌های اولیه تسلیحات از جمله گلوله‌های توپخانه، موشک‌های دفاع هوایی و خودروهای زرهی به اوکراین می‌رسند، مقامات آمریکایی انتظار دارند این تسلیحات جدید، زمان را برای کی‌یف بخرد تا ارتش و دفاع میدان نبرد را پیش از حمله احتمالی روسیه تقویت کند.»

یکی از مقامات دفاعی آمریکا بدون آنکه نامش افشا شود، گفت: «کمک‌های آمریکا به اوکراینی فرصتی می‌دهد تا با حملات مداوم روسیه چه در خط مقدم و چه در آسمان بهتر مقابله کند و با تاثیرگذاری بیشتری از سربازان و هم‌چنین غیرنظامیان دفاع کند. اما زمان ارزشمند است و نباید هدر شود.»

روزنامه واشنگتن پست تاکید می‌کند: «پس از ۲ سال از جنگ اوکراین، نیروهای این کشور شتاب اولیه‌ای را که در میدان نبرد داشتند، از دست داده‌اند. اکثر مقامات آمریکایی طی مصاحبه‌هایی گفته‌اند که زلنسکی (رئیس‌جمهور اوکراین) جهت بازپس‌گیری ۲۰ درصد از کشورش – که در حال حاضر تحت کنترل روسیه است –هیچ مسیر نظامی مشخصی ندارد.»

«راب لی» تفنگدار سابق نیروی دریایی آمریکا که اکنون در موسسه تحقیقات سیاست خارجی مشغول به کار است و جنگ اوکراین را از نزدیک رصد می‌کند، گفت: «وضعیت نیروهای میدان نبرد اوکراین مشکل جدی است. اگر این مسئله حل‌وفصل نشود، بسته آمریکا کمکی به اوکراین نخواهد کرد.»

کی‌یف هنوز اعلام نکرده است که در سال ۲۰۲۴ و ۲۰۲۵ به چه تعداد نیرو نیاز خواهد داشت. فرمانده ارشد سابق اوکراین که در ماه فوریه توسط رئیس‌جمهور زلنسکی کنار گذاشته شد، می‌گفت که حدودا «نیم میلیون نیرو» نیاز خواهد بود اما جانشین او می‌گوید که تعداد نیروهایی که اوکراین نیاز دارد، «کم‌تر» است.

روزنامه واشنگتن پست با اشاره به همین موضوع می‌نویسد: «کمبود نیروهای اوکراین بر چالش‌های سیاسی که دولت زلنسکی با آنها مواجه است، تاکید می‌کند. مسئله استقرار و بسیج نیروها از جمله مسائلی هستند که زلنسکی برای دور نگه داشتن روسیه و هم‌چنین حفظ اتحاد ملی اوکراین آن هم پس از ۲ سال جنگ و خونریزی باید به آن رسیدگی کند.»

حفر گور برای نیروهای کشته شده ارتش اوکراین

این روزنامه علاوه بر کمبود نیروها که آمریکا از اوکراین می‌خواهد تا آن را بهبود ببخشد، به نقل از مقامات آمریکایی مسئله دیگری را برجسته می‌کند.

واشنگتن پست می‌نویسد: «مقامات آمریکایی نیاز می‌بینند که دفاع فیزیکی اوکراین پیش از حمله احتمالی روسیه بهبود پیدا کند. نیروهای اوکراینی سال گذشته را به حفر، ایجاد موانع و مین‌گذاری گذراندند اما مقامات آمریکایی معتقدند باید اقدامات بیشتری در این راستا انجام شود. آنها امیدوارند مین‌های ضد تانک و ضد نفر که در بسته تسلیحاتی روزهای اخیر اعلام شد، کمک حال اوکراینی‌ها باشد.»

دولت «جو بایدن» با توجه به کمک‌هایی که ارائه کرده است، از اوکراین دستاورد نظامی می‌خواهد اما در عین حال می‌داند که کمبود نیروهای این کشور جنگ‌زده اروپایی مسئله حائز اهمیتی است، از این رو واشنگتن به کی‌یف می‌گوید که «هم نیروهایش و هم ظرفیت‌های دفاعی‌اش را افزایش دهد.»

انتهای پیام

دیگر خبرها

  • پروژه آمریکا برای منحرف کردن جامعه عراق ناکام ماند
  • درخواست آمریکا پس از کمک به اوکراین چیست؟
  • شکست تلاش‌ آمریکا برای گسترش نفوذ در آفریقا
  • نخستین مسجد اسلام گسترش می‌یابد
  • انگلیس قصد دارد ارتش خود را با موشکهای ساخت داخلی مجهز کند
  • حمایت دانشجویان مسیحی دانشگاه اوهایو از دانشجویان مسلمان
  • هاآرتص: ما «عنصری نامطلوب» هستیم/ تحریم فرهنگی اسرائیل در سراسر جهان رو به گسترش است
  • گسترش اعتراضات حامیان فلسطین در اروپا
  • دانشجویان فرانسه به دنبال گسترش تظاهرات ضد صهیونیست
  • بلاروس: ناتو باعث سلطه آمریکا بر اروپا شده