Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «رویداد24»
2024-05-02@17:03:20 GMT

تخریب به صنعت کم‌هزینه و سودآور تبدیل شده‌است

تاریخ انتشار: ۳۰ مرداد ۱۳۹۶ | کد خبر: ۱۴۴۶۶۵۱۰

رویداد۲۴-معاون صنایع دستی و هنرهای سنتی کشور گفت: در روزگار ما تخریب به یک صنعت کم‌هزینه و سودآور تبدیل شده است.مراسم تکریم زهرا احمدی پور؛ رئیس سابق سازمان میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری و معارفه علی اصغر مونسان، معاون رئیس جمهوری و رئیس جدید این سازمان با حضور اسحاق جهانگیری؛ معاون اول رئیس جمهوری، اکبر ترکان؛ دبیر شورای هماهنگی مناطق آزاد تجاری و ویژه اقتصادی کشور، محسن مهرعلیزاده؛ رئیس کمیته گردشگری اتاق بازرگانی در محل سازمان میراث فرهنگی درحال برگزاری است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

بهمن نامورمطلق (معاون صنایع دستی و هنرهای سنتی کشور) در این مراسم اظهار داشت: این تودیع و معارفه فقط به جابجایی دو رئیس سازمان محدود نمی‌شود، بلکه تودیع و معارفه دو دولت نیز تلقی می گردد، البته تفاوتی میان تغییرات در این دولت با دولت‌های پیشین وجود دارد؛ نخست اینکه تداوم فعالیت‌ها به خصوص در سطح میانی و پایینی حفظ شد و دوم اینکه با وجود منش‌های متفاوت، هر سه رئیس یک نگرش و پارادایم واحدی را دنبال کرده‌اند و به بیان دیگر این تغییرات با تدبیر دولت و تلاش‌های دکتر جهانگیری تغییر همراه با پیوستگی بوده نه با گسستگی و به همین دلیل سازمان توانسته است موفقیتهای کم‌نظیری را کسب کند.

نامور مطلق در ادامه گفت: قانونمندی و قانونگذاری، توجه به ساختارها و زیرساخت‌ها، ترویج تفکر اقتصادی و تجاری سازی، اشتغالزایی و کارآفرینی، مردمی کردن و خصوصی سازی، انضباط و اخلاق مداری، نشاندار کردن و برندسازی، همکاری، همگرایی، به روز کردن و نوآوری و به خصوص فرهنگسازی و گفتمان‌سازی را از جمله محورهای مهم انجام شده در سازمان میراث فرهنگی دولت یازدهم برشمرد.

او افزود: از آنجا که در روزگار ما تخریب به یک صنعت کم هزینه و سودآور تبدیل شده است، گاهی این فعالیت‌ها دیده نمی‌شود یا حتی انکار می‌شود و به خاطر پیش بینی این وضعیت، هر یک از معاونتهای سازمان میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری، فعالیت‌هایش را تبدیل به متن و کتاب کرده تا به یادگار بماند.

معاون سازمان میراث فرهنگی تاکید کرد: سازمان در حوزه میراث فرهنگی هیچگاه تا به این حد نقش جهانی نیافته، چرا که اصلا در یک دوره استرداد اموال میراثی به کشور را نداشته‌ایم، همچنین سطح هماهنگی، مشارکت و مطالبات مردمی به این اندازه افزایش نداشته است.

او افزود: در حوزه صنایع دستی نیز شاهد رشد بی‌سابقه صادرات بودیم. همچنین جلوگیری از ریزش کارگاهها، تثبیت و سپس افزایش اشتغالزایی سالانه به میزان حداقل 20 درصد، بخشی از فعالیتهای انجام شده بوده است.

نامور مطلق یادآور شد: در حوزه گردشگری، ساخت هتلها و اقامتگاهها از رشد بی نظیری برخوردار بوده و امروز کشور ما در جهان به عنوان یکی از قطب های نوظهور گردشگری شناخته می شود.

نانور مطلق گفت: ارتقای جایگاه اجتماعی و جایگاه نهادی و کسب عنوان دستگاه برگزیده در جشنواره شهید رجایی از جمله توفیقات این سازمان در دولت یازدهم است.

او گفت: برای اینکه این سازمان بتواند در ماموریتهای پیش بینی شده در برنامه‌های توسعه ای کشور به خصوصی برنامه ششم توسعه به طور کامل موفق شود و انتظارات مردم و مخاطبان خود را برآورده کند، لازم است حمایتهای بیشتری از آن صورت گیرد.

نامور مطلق بیان داشت: با وجود اینکه انتظارات و ماموریتها، بسیار افزایش یافته است، هنوز نهادهای تصمیم گیر نتوانسته‌اند امکانات و اعتبارات را با وضعیت جدید هماهنگ کنند، تصویر و تصمیمات دیرتر از واقعیتها و فعالیتها تغییر می کند و این خود موجب کندی فرآیندها می شود.

وی از دکتر روحانی و دکتر جهانگیری درخواست کرد نهادها و وزارتخانه ها را نسبت به همکاری بیشتر ترغیب کنند.

معاون سازمان میراث فرهنگی به سهم قابل توجه زهرا احمدی پور، رئیس سابق سازمان میراث فرهنگی در موفقیت این سازمان اشاره کرد و گفت: وی مدیری کوشا، متعهد و دلسوز است که توجه خاصی به محرومان دارد و در همین فرصت اندک توانسته در این زمینه ها کارهای خوبی انجام دهد.

وی با تاکید بر اینکه احمدی پور در سخت ترین شرایط سازمان میراث فرهنگی را تحویل گرفت، بیان داشت: همه می دانیم که در ماه های پایانی یک دولت تا چه حد مدیریت دشوار و سیال می شود. استادان میراث فرهنگی، هنرمندان صنایع دستی و فعالان گردشگری وی را فراموش نخواهند کرد.

نامور مطلق خطاب به مونسان گفت: تغییر سه رئیس در یک دولت برای رئیس جدید سازمان یک فرصت محسوب می شود، زیرا او سه مدل مدیریتی را پیش رو دارد و می تواند نقاط قوت هریک را گرفته و با افزوده‌های خویش، مدل ترکیبی را صورت بندی کند.

او تاکید کرد: کارنامه دولت دوازدهم، وضعیت معیشتی مردم و همچنین سرشت دولت سیزدهم و سرنوشت کشور را شکل خواهد داد،خوشبختانه هم شرایط دولت بهتر شده است، هم مجلس هماهنگ تر و هم اغلب نهادهای عمومی از جمله شهرداری ها همراه ترند، بنابراین سازمان میراث فرهنگی، بیشترین عناصر را برای موفقیت در اختیار دارد.

منبع: رویداد24

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.rouydad24.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «رویداد24» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۴۴۶۶۵۱۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

تقویم رویدادهای گردشگری کشور بوی گل و گلاب گرفت

ایسنا/مرکزی مدیر میراث‌فرهنگی خمین از ثبت جشنواره « گل محمدی و گلاب» در ضمیمه تقویم رویدادهای گردشگری ملی خبر داد.

علی مشهدی با اعلام این خبر اظهار کرد: گل محمدی و گلاب دو محصول استراتژیک منطقه شهابیه خمین هستند. با توجه به این پیشینه و با پیگیری اداره‌کل میراث‌فرهنگی استان و شهرستان، شورای اسلامی و دهیاری روستای شهابیه،این رویداد در تقویم رویدادهای گردشگری کشور به ثبت رسید.

رئیس اداره میراث‌فرهنگی، گردشگری و صنایع‌دستی شهرستان خمین تصریح کرد: بر این اساس، هر ساله این جشنواره در روزهای نوزدهم تا بیست و یکم اردیبهشت ماه به عنوان «روز گل محمدی و گلاب» برگزار خواهد شد.

او هدف از ثبت این رویداد در تقویم گردشگری کشور را تحقق و ساماندهی و حرفه‌ای‌سازی گردشگری و همچنین ساماندهی مقصدها و مسیرهای جدید گردشگری دانست و خاطرنشان کرد: این امر مهم می‌تواند در رونق صنعت گردشگری و حضور بیش‌ از پیش مسافران و توریست‌ها به شهرستان کمک شایانی بکند.

به گزارش ایسنا، به نقل از میراث‌فرهنگی استان، مشهدی گفت: نمایشگاه گل، صنایع دستی، نمایشگاه گلاب، مراسم آئینی، گُل‌غلتان کودکان و... از برنامه‌های جشنواره گل و گلاب شهابیه است.

انتهای پیام

دیگر خبرها

  • رئیس سازمان فرهنگ و ارتباطات اسلامی در ارمنستان چه می‌کند؟
  • قصه سنگلج به کجا رسید؟
  • پاسخ میراث فرهنگی به ماجرای «سنگلج»
  • سازمان‌های بین‌المللی در ایجاد صلح و حل منازعات بین دولت‌ها نقش به‌سزایی دارند
  • تقویم رویدادهای گردشگری کشور بوی گل و گلاب گرفت
  • ساخت فرودگاه هایی که تبدیل به لانه پرندگان شد
  • همایش بین‌المللی معماری دست‌کند کشور در لرستان برگزار می‌شود
  • باید ۲۵ درصد به پایه بودجه فرهنگی اضافه شود
  • توجه به بسته‌بندی صنایع‌دستی در اولویت قرار بگیرد
  • تخریب آثار تاریخی در باران شدید کرمان؛ قسمت اسلامی قلعه نرماشیر ریخت