Web Analytics Made Easy - Statcounter

رئیس کمیته امداد خراسان رضوی گفت: جمعیت مددجویان تحت پوشش کمیته امداد خراسان رضوی 13 برابر سایر استان‌های کشور است.

محسن مسعودیان‌راد در گفت‌وگو با خبرنگار ایسنا، اظهار کرد: از اعتبار 2100 میلیارد تومانی که در سال 96 به کمیته امداد کشور اختصاص داده شده تقریبا حدود هفت یا هشت درصد (معادل 143 میلیارد تومان) به خراسان رضوی تعلق می‌گیرد همچنین این اعتبارات بین شهرستان‌های اطراف متناسب با استعدادسنجی و نیاز به اشتغال در هر شهرستان تقسیم می‌شود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی گفت: جمعیت زیاد خراسان رضوی نسبت به سایر استان‌ها، موجب شده که سهم کمیته امداد خراسان رضوی از مجموع مددجویان کشور حدود هشت درصد و 13 برابر جمعیت مددجویان سایر استان‌ها باشد، در نتیجه موجب افزایش اعتبارات کمیته امداد شده است.

رئیس کمیته امداد خراسان رضوی تصریح کرد: این میزان اعتبارات، سبب شده که هر ساله کمیته امداد خراسان رضوی در سطح کشوری از جهت اعتبار، رتبه‌های دوم و سوم را به خود اختصاص دهد، همچنین بر اساس اعتبارات سال 96 برنامه‌ریزی برای حداقل 10 هزار طرح اشتغال انجام شده که تا کنون 1200 طرح اجرا شده است.

مسعودیان‌راد ادامه داد: پرداختی‌های وام در سال جاری نسبت به سال گذشته افزایش داشته است، تنها حدود 143 میلیارد اعتبارات بانکی به کمیته‌ امداد اختصاص داده شده که به ازای سایر اعتبارات در مجموع موجب افزایش دو برابری اعتبارات ما نسبت به سال پیش گشته این در حالی است که در سال گذشته مجموع اعتباراتی که در باب اشتغال جذب کرده‌ایم حدود 81 میلیارد تومان بوده است.

وی اظهار کرد: اعتبارات اختصاص داده شده به کمیته امداد به تازگی ابلاغ شده است و در دستور کار قرار می‌گیرد، اعتبارات سال جاری، نسبت به سال‌های گذشته زودتر ابلاغ شده این در حالی است که در سال‌های گذشته، در دی و بهمن ماه اعلام می‌شد، بر اساس این اعتبارات، از ابتدای سال جاری تاکنون حدود 800 طرح اجرا شده که هزینه اجرای هر کدام 10 تا 15 میلیون تومان بوده است.

رئیس کمیته امداد استان عنوان کرد: در حوزه پرداخت اعتبارات، یک‌سری از پرداخت‌ها که باید توسط بانک‌ها صورت بگیرد قطعی نیست، زیرا در برخی مواقع، دولت اعتباری را اختصاص می‌دهد، اما گاهی اوقات پرداخت وام‌ها از طریق بانک با تاخیر یا عدم پرداخت مواجه می‌شود مانند بسیاری از وام‌هایی که در زمینه‌ وام ازدواج، فراهم کردن جهیزیه و ... اعلام شده است.

حدود 65 درصد از مددجویان خراسان رضوی زنان هستند

مسعودیان‌راد خاطرنشان کرد: بیشتر جمعیت تحت پوشش کمیته‌ امداد را زنان تشکیل می‌دهند و حدود 65 درصد از مددجویان خراسان رضوی زنان هستند همچنین بیشتر مشاغل خانگی را زنان عهده¬دار شده¬‌اند، در نتیجه بر اساس ارتباط سودمند کمیته‌ امداد با سازمان‌های دیگر نظیر استانداری وفنی و حرفه‌ای، تنها در سال گذشته به 30 هزار نفر از مددجویان در زمینه¬ اشتغال آموزش داده شده که بسیاری از آنان زنان و آموزش در حوزهمشاغل خانگی بوده که در انتها منجر به خوداتکایی شده است.

وی در مورد فعالیت در حوزه اشتغال، اظهار کرد: فعالیت در بخش اشتغال دارای یک فرآیند است؛ اولین گام که در سال گذشته اجرایی شد موضوع استعدادسنجی است، به این معنا که تمام مددجویان و خانواده‌های تحت پوشش، بر اساس 70-60 شاخص مورد بررسی دقیق قرار می‌گیرند، در نتیجه شرایط آن‌ها، توانشان، تحصیلاتشان، سوابق وام آن‌ها، آموزش دیده‌اند یا خیر، همه این شاخص‌ها بررسی می-شود تا هر مددجویی به درستی استعداد سنجی شود.

رییس کمیته امداد خراسان رضوی تصریح کرد: بسیاری از برنامه‌های کمیته‌ امداد بر اساس این بانک اطلاعاتی موجود، به ارزیابی مهارت‌های مددجو می‌پردازد که پس از آن به تشکیل پرونده و پذیرش مددجو منجر می‌شود، در انتها بر اساس اطلاعات به دست آمده، به ارائه تسهیلات، آموزش منجر می‌شود و در نهایت بیمه در اختیار مددجو قرار می‌گیرد تا شرایطی برای وی فراهم شود که بتواند به درجه استقلال برسد.

مسعودیان‌راد اظهار کرد: برای توانمند کردن مددجو چند شاخص مد نظر است: 1-میزان درآمد، 2-توان و مهارت‌های استمرار این طرح، 3-تعداد خانواده و درآمدهایی که از نواحی دیگر می‌گیرد، مانند: خیران، امداد و ... این‌ شاخص‌ها در کنار هم سبب توانمندسازی مددجو می‌شوند.

وی خاطرنشان کرد: فراهم کردن این شرایط بر عهده کمیسیون توانمندسازی است که متشکل از مسئول اشتغال و توانمندسازی، معاون توانمندسازی و مددکاران مربوطه است و این افراد شاخص‌های مدنظر را در کنار یکدیگر قرار می‌دهند و در مجموع تعیین می‌کنند که خانواده‌های تحت پوشش قابلیت توانمندی را دارند یا خیر.

رئیس کمیته امداد ادامه داد: در سال گذشته بر اساس توانمندسازی مددجویان، حدود 16 هزار خانوار را از پوشش حمایتی امداد خارج کرده‌ایم در حالی که میزان وام‌های پرداختی به این مددجویان بیشتر از 10-15 میلیون تومان نبوده است، اما درآمدهای قابل قبولی حدود یک یا دو میلیون تومان داشته‌اند و این درحالی است که از ابتدای سال جاری ما تنها افزایش مددجو داشتیم.

مسعودیان‌راد افزود: میزان درآمد برای استقلال مددجو از کمیته‌ امداد، خط فقر نیست؛ زیرا خط فقر در کمیته‌ امداد نمی‌تواند معنا داشته باشد، ما شرایط موجود را متناسب بسیاری از نیازمندی‌های جامعه در نظر می‌گیریم و افراد باید به یک توانمندی برسند و بعد از آن از پوشش حمایتی کمیته‌ امداد خارج می‌شوند.


انتهای پیام

منبع: ایسنا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.isna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۴۴۶۷۱۰۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

جریمه دیرکرد بابت وام مددجویان کمیته امداد دریافت نمی شود

به گزارش خبرگزاری مهر، علی عاشوری، در نشست خبری با اشاره به فعالیت ۳۴ شعبه صندوق قرض‌الحسنه امداد ولایت در ۳۱ استان کشور، گفت: علاوه بر شعب، در دفاتر کمیته امداد نیز یک نفر به عنوان عامل صندوق، خدمات تسهیلات، پرداخت و سایر خدمات را به مراجعان ارائه می‌کند.

وی با بیان اینکه تسهیلات صندوق تا ۱۰ میلیون تومان هیچ‌گونه کارمزدی اخذ نمی‌شود، ادامه داد: برای تسهیلات بالای ۱۰ میلیون تومان نیز ۳ درصد، فقط یکبار به عنوان کارمزد دریافت می‌کنیم. همچنین عدم دریافت جریمه کارمزد و دیرکرد اقساط همچنان جاری است و ما هیچگونه جریمه‌ای از بابت دیرکرد اقساط دریافت نمی‌کنیم.

سپرده‌گذاری ۱۰ میلیون نفر در صندوق امداد ولایت

وی با ارائه آمار میزان سپرده‌گذاران صندوق قرض‌الحسنه امداد ولایت، اظهار کرد: در حال حاضر در مجموع حدود ۱۰ میلیون نفر به عنوان سپرده‌گذار در این صندوق حساب دارند و از خدمات آن استفاده می‌کنند.

مدیرعامل صندوق قرض‌الحسنه امداد ولایت یادآور شد: بزرگترین شبکه قرض‌الحسنه را در کشور داریم و علاوه بر اینکه خدمات را به صورت حضوری به جامعه هدف ارائه می‌دهیم، یکی از سیاست‌های ما این است که بتوانیم خدمات الکترونیکی را توسعه دهیم و در سال جاری سه خدمت جدید به شعبه دیجیتال صندوق قرض‌الحسنه امداد ولایت اضافه می‌شود.

عاشوری گفت: به منظور جلوگیری از سوء استفاده احتمالی، همه پیامک‌های صندوق قرض‌الحسنه امداد ولایت از طریق سرشماری SQEV ارسال می‌شود.

مدیرعامل صندوق قرض الحسنه امداد ولایت به ارائه عملکرد سال ۱۴۰۲ پرداخت و گفت: در حوزه دریافت تضامین، تسهیلگری صورت گرفت دو سال گذشته درصد معوقات تسهیلات به زیر یک درصد کاهش پیدا کرد.

پرداخت تسهیلات به ۲۷۰ هزار نفر در سال گذشته

عاشوری ادامه داد: طبق بودجه سال ۱۴۰۲ باید ۴۵۰۰ میلیارد تومان تسهیلات پرداخت می‌کردیم که با تلاش صورت گرفته، با افزایش منابع حدود هزار میلیارد تومانی مواجه بودیم و همین عامل باعث شد بتوانیم بیشتر از سقف تعهد در سال گذشته تسهیلات پرداخت کنیم.

وی میزان کل تسهیلات پرداخت شده در سال گذشته را حدود ۵۳۰۰ میلیارد تومان به تعداد ۲۷۰ هزار فقره اعلام کرد و افزود: بیشترین میزان پرداخت تسهیلات با ۳,۷۵۶ میلیارد تومان به تعداد ۲۱۵ هزار و ۸۰۶ فقره در سرفصل تسهیلات کارگشایی پرداخت شد.

مدیرعامل صندوق قرض‌الحسنه امداد ولایت خاطرنشان کرد: در این مدت همچنین ۹۳۱ میلیارد تومان تسهیلات اشتغال و ۵۹۱ میلیارد تومان تسهیلات مسکن شامل خرید، احداث و تعمیر مسکن پرداخت شد.

عاشوری در بخش دیگری از سخنان خود گفت: از ابتدای فعالیت صندوق تا سال گذشته کل تسهیلات پرداخت شده بالغ بر ۲۰ هزار و ۷۰۰ میلیارد تومان به تعداد دو میلیون و ۲۵۰ هزار فقره است. همچنان بیشترین میزان تسهیلات پرداخت شده در حوزه کارگشایی با ۱۳ هزار و ۳۳۸ میلیارد تومان به تعداد یک میلیون و ۸۰۶ هزار فقره است.

وی افزود: در این مدت ۴۵۹۰ میلیارد تومان تسهیلات اشتغال، ۲۴۰۰ میلیارد تومان تسهیلات مسکن و ۳۷۲ میلیارد تومان تسهیلات فرهنگی پرداخت شده است.

ارائه جایزه خوش‌حسابی بانک مرکزی به صندوق قرض‌الحسنه امداد ولایت

مدیرعامل صندوق قرض الحسنه امداد ولایت گفت: بانک مرکزی جمهوری اسلامی ایران همه ساله به بانک‌ها، مؤسسات اعتباری و صندوق‌های قرض‌الحسنه که رقم سپرده‌های مالی را در بانک مرکزی تأمین می‌کنند، جایزه سپرده قانونی پرداخت می‌کند که صندوق قرض‌الحسنه امداد ولایت در سال ۱۴۰۲ از همین مرجع ۵ میلیارد و ۹۰۰ میلیون تومان دریافت نموده است.

وی خاطرنشان کرد: در مجموع از سال ۹۶ تا ۱۴۰۲ بیش از ۱۹ میلیارد و ۵۰۰ میلیون تومان از سوی بانک مرکزی به صندوق قرض‌الحسنه امداد ولایت جایزه سپرده قانونی پرداخت شده است.

کد خبر 6092496

دیگر خبرها

  • بازنشستگی ۵۵۲ مددجوی کمیته امداد بوشهر با پرداخت ۱۰ سال بیمه
  • توزیع رایگان تخم نوغان بین مددجویان کمیته امداد گیلان
  • جریمه دیرکرد بابت وام مددجویان کمیته امداد دریافت نمی شود
  • جریمه دیرکرد وام از مددجویان کمیته امداد دریافت نمی شود
  • پرداخت ۱۰۶ میلیارد تسهیلات به مددجویان کمیته امداد
  • ۲۴۰۰۰ خدمت مشاوره‌ای و روانشناسی به مددجویان کرمانشاهی ارائه شد
  • پرداخت ۶۰ درصد بودجه مصوب اشتغال مددجویان کمیته امداد اردبیل
  • افزایش ۳۰ درصدی مستمری مددجویان ایلام در سال جاری
  • پرداخت سه هزار و ۵۷۰ میلیارد ریال مستمری و کمک معیشت به مددجویان ایلامی
  • پرداخت ۶۰درصد بودجه مصوب اشتغال مددجویان کمیته امداد اردبیل