Web Analytics Made Easy - Statcounter

خبرگزاری میزان- بازیگر فیلم "خانه" گفت: شاید توقع زیادی باشد اما انتظار داشتم جایزه جشن منتقدین را بگیرم. البته خیلی خوشحالم که در اولین تجربه بازیگری در کنار اسامی بازیگران بزرگی همچون ثریا قاسمی و لیلا حاتمی قرار داده شدم.

محدثه حیرت بازیگر جوان فیلم سینمایی "خانه" در گفت‌وگو با خبرنگار گروه فرهنگی خبرگزاری میزان، با اشاره به تنفر خود از بازیگری گفت: شاید باورتان نشود که در ابتدا بی‌نهایت از سینما و بازی در این عرصه متنفر بودم اما بعد از آشنایی با گروه اصغر یوسفی نژاد و درس‌هایی که از وی گرفتم به طور کلی نظرم عوض شود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

با تمام قدرت می‌خواهم به راهم ادامه دهم و سعی می‌کنم در انتخاب‌هایم با نهایت دقت عمل کنم.

وی درخصوص چگونگی ورود خود به عرصه بازیگری افزود: من در شهر تبریز از زمان هنرستان بازیگری خواندم و بعد از آن تحصیلات دانشگاهی خود را نیز در همین زمینه ادامه دادم. زمانی که قرار شد اصغر یوسفی‌نژاد فیلم "خانه"را بسازد از من دعوت شد تا برای این نقش تست دهم و خوشبختانه برای ایفای آن پذیرفته شدم.

وی اولین تجربه سینمایی‌اش را اینگونه توصیف کرد: در هرصورت بازی در اولین فیلم تنش و استرس‌های فراوانی را به همراه دارد و من هم از این قاعده مستثنا نبودم اما بعد همه چیز به سرعت رنگ دیگری پیدا کرد و این هیجانات به آرامش مبدل شد. اگر عاشق سینما باشی تمام سختی ها و هیجانات آن به لذت تبدیل می‌شود.

وی درباره نامزد شدنش در جشن منتقدان سینما برای دریافت جایزه بهترین بازیگر نقش اول زن تصریح کرد: شاید توقع زیادی باشد اما انتظار داشتم جایزه جشن منتقدین را بگیرم. البته خیلی خوشحالم که در اولین تجربه بازیگری در کنار اسامی بازیگران بزرگی همچون ثریا قاسمی و لیلا حاتمی قرار داده شدم.

حیرت با اشاره به زمان اکران فیلم "او(خانه)"، درباره حضور دوباره‌اش در جشنواره فجر امسال خاطرنشان کرد: فیلم "او" به امید خدا پاییز امسال اکران خواهد شد. چندین پیشنهاد جدی داشته‌ام اما در حال حاضر قراردادی بسته نشده است. به طور قطع در جشنواره فجر امسال حاضر خواهم بود و امیدوارم اتفاقات خوبی برای من بیفتد. من در تئاتر جایزه بسیار زیادی گرفتم و گرفتن جایزه فجر برایم اهمیتی ندارد اما در اصل فجر جایگاهی است که فیلم به خوبی دیده می‌شود.

انتهای پیام/

منبع: خبرگزاری میزان

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mizan.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری میزان» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۴۴۶۷۲۷۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

۳ جایزه و یک تقدیر از سینمای ایران در جشنواره مسکو

چهل و ششمین جشنواره بین‌الملی فیلم مسکو به کار خود پایان داد و فیلم «آه سرد» موفق به کسب جایزه بهترین کارگردانی شد و جایزه بهترین مستند هم به «رُخ» رسید.

به گزارش ایسنا، چهل و ششمین جشنواره فیلم مسکو از ۱۹ تا ۲۶ آوریل (۳۱ فروردین تا ۷ اردیبهشت) در روسیه برگزار شد و در شب اختتامیه فیلم «آه سرد» به کارگردانی ناهید عزیزی صدیق جایزه سنت جورج نقره‌ای بهترین کارگردانی بخش مسابقه اصلی، جایزه بهترین فیلم از نگاه تماشاگران و تقدیرنامه نتپک (شبکه ارتقای سینمای آسیا و اقیانوسیه) شد و همچنین جایزه بهترین مستند این رویداد سینمایی هم به «رُخ» ساخته سام کلانتری رسید.

در جشنواره مسکو امسال هم جایزه سنت جورج طلایی بهترین فیلم این رویداد سینمایی نیز به فیلم مکزیکی «شرم» ساخته «میوئل سالگادو» رسید.

«آهو» ساخته هوشنگ گلمکانی، «رُخ» ساخته سام کلانتری در بخش مسابقه آثار مستند، «سرد روشن» ساخته علی دارایی و «تاکسیدرمیست» ساخته سوسن سلامت و بهزاد علوی در بخش مسابفه فیلم های کوتاه و انیمیشن کوتاه «پیچ تاریخی» به کارگردانی میلاد محمدی و سریال «پوست شیر» برادران محمودی دیگر آثار ایرانی جشنواره مسکو امسال بودند.

چهل و ششمین جشنواره بین‌المللی فیلم مسکو در بخش ویژه‌ای نیز به مرور آثار داریوش مهرجویی کارگردان فقید ایرانی پرداخت و فیلم‌های «هامون»، «گاو»، «درخت گلابی»، «لیلا»، «پری» و «اشباح» از جمله آثار این کارگردان فقید ایرانی به نمایش گذاشته شد.

جشنواره مسکو امسال طی هشت روز برگزاری میزبان نمایش ۲۴۰ فیلم از ۵۶ کشور بود. این جشنواره در سال ۱۹۳۵ تأسیس شد که آن را به دومین جشنواره قدیمی فیلم جهان پس از ونیز تبدیل می‌کند. جشنواره مسکو در ابتدا به صورت دوسالانه برگزار می‌شد اما از سال ۱۹۹۵ رویدادی سالانه شد، اگرچه در سال های ۱۹۹۶ و ۱۹۹۸ برگزار نشد.

انتهای پیام

دیگر خبرها

  • داوران جشنواره کن معرفی شدند
  • داوران جشنواره کن چه کسانی هستند؟
  • لواندوفسکی: توپ طلای ۲۰۲۰ حق من بود و الان هم آن را می‌پذیرم
  • گراوید از میاندوآب نامزد دریافت بهترین فیلم کوتاه جشنواره لتونی شد
  • احمدعباسی بازیکن برتر و آقای گل جام شد؛ محمدی بهترین دروازه بان
  • احمدعباسی بازیکن برتر و آقای گل جام شد؛ محمدی بهترین دروزاه بان
  • ۳ جایزه و یک تقدیر از سینمای ایران در جشنواره مسکو
  • جایزه بهترین مستند جشنواره فیلم مسکو برای فیلمساز ایرانی
  • جایزه بهترین مستند جشنواره فیلم مسکو برای سام کلانتری
  • دو بازی ایرانی نامزد جایزه MENA Games Industry شدند