Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش ایسکانیوز رحمان احمدی با بیان اینکه خدمات ۴۰ روزه به موکبداران در سال گذشته ارائه شده گفت: در طول یک ماه بیش از یک میلیون و ۸۰۰ هزار زائر و حداقل شبی ۱۰۰ هزار نفر در صحن حضرت زهرا (س) سکونت پیدا کردند.

وی درباره مهم‌ترین پروژه‌های انجام‌شده و یا در دست اقدام ستاد بازسازی عتبات عالیات نجف اشرف گفت: مهم‌ترین پروژه این ستاد در نجف اشرف مربوط به ساخت صحن حضرت زهرا(س) در حرم مطهر امیرالمؤمنین(ع) که بزرگترین پروژه جهان اسلام به حساب می‌آید، است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

احمدی افزود: پروژه مرمت و طلاکاری گنبد مطهر امیرالمؤمنین(ع) انجام و تحویل تولید محترم حرم شده، البته دور قاب و پنجره‌های پایین این گنبد باقی مانده است.

جانشین ستاد بازسازی عتبات عالیات نجف اشرف تصریح کرد: اخیراً قرارداد ایوان طلا و گلدسته‌های حرم علوی با دیوان وقف شیعی عراق منعقد شده و بازسازی طلاها در حال انجام است و بازسازی طلاها به روش ملقمه‌کاری و مقرنس‌کاری انجام خواهد شد.

طلاکاری 800 خشت و کتبیه باب الساعه

احمدی اظهار داشت: برای مرمت گنبد مطهر امیرالمؤمنین(ع) 2 کارگاه اختصاصی مرمت و آبکاری طلا راه‌اندازی شده که این کار به‌خوبی پیش رفته و تحویل تولیت حرم مطهر شده است.

وی در مورد بهسازی کتیبه‌های بالای درب باب‌الساعه زمان صدام حسین چون اشعار این کتیبه‌ها به زبان فارسی بود، توسط حکومت بعث برداشته شد، ولی هم‌اکنون این کتیبه‌ها در حال بازسازی و حدود 800 خشت آن در حال طلاکاری است.

جانشین ستاد بازسازی عتبات عالیات نجف اشرف درباره مسقف کردن بخش‌هایی از صحن حضرت امیرالمؤمنین(ع) افزود: بعد از انجام بخش‌هایی از این کار سنگ‌کاری 2000 مترمربع زمین آن جهت راحتی، رفاه و آسایش بیشتر زائران انجام خواهد شد تا آنها بتوانند در زیر سایه‌های این سقف‌ها به عبادت بپردازند، ضمن اینکه تا پایان انجام این پروژه زمان زیادی باقی نمانده است.

مسقف کردن مقام هود و صالح در دستور کار

احمدی در مورد اقدامات صورت‌گرفته در خصوص مرمت و بازسازی مقام هود و صالح 2 پیامبر خدا در وادی‌السلام گفت: بعد از فوت سردار علی‌اکبر دانشیار جانشین دفتر دبیر شورای عالی امنیت ملی در بالای سر مقام امام زمان(عج) در قبرستان وادی‌السلام، ستاد بازسازی عتبات عالیات نجف اشرف به فکر بازسازی مقام هود و صالح از پیامبران خدا افتاد.

وی در توضیح این موضع خاطرنشان کرد: هم‌اکنون این کار با دیوارکشی و نصب ستون‌های درب‌های جلو و بازسازی زمین آن پیشرفت خوبی دارد، ضمن اینکه این 2 پیامبرخدا که در وادی‌السلام دفن شده‌اند، همواره میزبان زائران زیادی برای زیارت این 2 مقام هستند. همچنین برنامه مسقف کردن مقام هود و صالح در دستور کار است.

جانشین ستاد بازسازی عتبات عالیات نجف اشرف درباره خدمات ارائه‌شده با زائران اربعین در سال 95 تصریح کرد: سال گذشته با رایزنی‌های صورت‌گرفته بیش از 3000 کپسول گاز توسط ستاد بازسازی عتبات عالیات نجف اشرف تحویل و بین موکب‌های ایرانی توزیع شد؛ چرا که آنها توانایی انجام این کارها را نداشتند.

احمدی با بیان اینکه زائران اربعین بعد از 2 تا 3 روز استقرار در کربلا این شهر را ترک کرده و عمده حضور خود را در عراق در نجف اشرف می‌گذرانند، افزود: به دلیل امکانات بیشتر در شهر نجف اشرف نظیر پذیرایی و اسکان، زائران ایرانی روزهای بیشتری را در این شهر می‌مانند.

وی ادامه داد: اقدامات خدماتی به زائران اربعین سال گذشته از 2 ماه قبل آغاز شد، ضمن اینکه سال جاری با آماده شدن طبق بالای بخش زیارتی صحن حضرت زهرا(س) که در آن زائران می‌توانند گنبد مطهر امیرالمؤمنین(ع) را رؤیت کنند، ‌می‌تواند لذت معنوی بیشتری را در حین اسکان زائران اربعین به آنها دهد. این در حالی است که کاشی‌کاری و نمای بیرون صحن حضرت زهرا (س) هم تا اربعین تمام خواهد شد.

جانشین ستاد بازسازی عتبات عالیات نجف اشرف افزود: اسکان زائران در صحن حضرت زهرا(س) در سال جاری بسیار راحت‌تر از سال قبل خواهد بود، چون اکثر کارها انجام شده و کارگاه‌های آن جمع‌آوری شده است.

احمدی بیان داشت: سال گذشته در اوج کار اربعین بیش از 80 هزار غذا بین زائران در صحن حضرت زهرا (س) توزیع شد. این در حالی است که تعداد وعده‌های غذایی توزیع‌شده در طول یک ماهی که این کار انجام می‌شد کمتر از این رقم و یا همین رقم بوده است. همچنین غذاهای پخت‌شده قبل از حضور انبوه زائران اربعین به پیشقراولان موکب‌ها داده می‌شد.

سکونت حداقل 100 هزار نفر در صحن حضرت زهرا (س)

وی در مورد اسکان خواب زائران اربعین تصریح کرد: در طول یک ماه بیش از یک میلیون و 800 هزار زائر که حداقل شبی 100 هزار نفر در صحن حضرت زهرا(س) سکونت پیدا می‌کردند را پذیرایی کردیم.

جانشین ستاد بازسازی عتبات عالیات نجف اشرف تصریح کرد: ستاد بازسازی عتبات عالیات نجف اشرف تمرکز 40 روزه‌ای را برای ارائه خدمات به زائران اربعین داشت، به‌طوری‌که از هم‌اکنون این ستاد پتوهای توزیعی بین زائران را شسته، بسته‌بندی کرده و در مکانی پاکیزه نگاه می‌دارد.

احمدی به موکب‌داران توصیه کرد؛ امکانات لازم موکب خود را همراه خود به عراق آورده و در مورد تغذیه پیش قراولان موکب‌ها هم برنامه‌ریزی لازم را انجام دهند و اجازه دهند تا ستاد بازسازی عتبات عالیات نجف اشرف به فکر زائران باشند نه به فکر صاحبان موکب‌ها و پیشقراولان آنها.

وی در پایان بابیان اینکه رئیس ستاد بازسازی عتبات عالیات نجف اشرف به صورت سرزده و در طول 24 ساعت در ایام اربعین به موکب‌ها رفته و با زائران موکب‌ها صحبت می‌کنند، گفت: در این بازدیدها بدون واسطه کم‌ و کاستی‌ها مشخص شده و آقای فداکار به‌عنوان رئیس ستاد بازسازی عتبات عالیات نجف اشرف سریعاً دستور رفع آنها را می‌دهد.

فارس

700

منبع: ایسکانیوز

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.iscanews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسکانیوز» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۴۴۶۷۴۶۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

جزئیات اعزام زائران حج تمتع منطقه کاشان اعلام شد

رئیس اداره حج و زیارت کاشان در همایش متمرکز زائران حج تمتع منطقه کاشان جزئیات این سفر را تشریح کرد. - اخبار استانها -

به گزارش خبرگزاری تسنیم از کاشان، همایش متمرکز زائران حج تمتع منطقه کاشان با حضور زائران، حمیدرضا بهروری‌فر رئیس اداره حج و زیارت، مدیران کاروان‌ها، عوامل اجرایی کاروان‌های حج تمتع منطقه کاشان و دیکر مسئولان برگزار شد.

حمیدرضا بهروزی‌فر صبح امروز در همایش زائران حج تمتع منطقه کاشان، ضمن عرض تسلیت به مناسبت فرا رسیدن شهادت امام صادق(ع) اظهار داشت: جلسات آموزشی زائران از روزهای گذشته آغاز شده و اقدامات مختلف برای اعزام زائران انجام شده است.

وی با بیان اینکه امسال شاهد این هستیم که از منطقه کاشان، 885 زائر به همراه کادر عوامل اجرایی و فرهنگی عازم کشور عربستان می‌شوند، افزود: 840 نفر زائر، 26 نفر عوامل کاروان، هفت نفر عوامل مجموعه در ماموریت سفر حج هستند و 10 نفر نیز به عنوان عوامل آشپزخانه مرکزی در خدمت زائران هستند.

رئیس اداره حج و زیارت کاشان ابراز داشت: مجموعه کاشان با یک نفر مسئول و هفت نفر  در یک هتل مستقر بوده و مدیریت آن هتل را بر عهده می‌گیرند و به زائران تهران، خوزستان و کاشان خدمت‌رسانی می‌کنند و ظرفیت آن هتل بیش از یک هزار نفر است.

وی با بیان اینکه تعداد کاروان‌های کاشان 6 کاروان شامل سه مدینه قبل و سه مدینه بعد هستند، گفت: امسال نسبت به سال‌های گذشته اعزام زائران از منطقه کاشان افزایش پیدا کرد به نحوی که از این کاروان‌ها یک کاروان به آران و بیدگل و مابقی به کاشان اختصاص یافت.

بهروزی‌فر با بیان اینکه 54 درصد از زائران خانم‌هاست، تصریح کرد: میانگین سنی زائران در کاشان 57 سال است به نحوی که کمترین زائر کاشانی 17 سال سن از بانوان و مسن‌ترین زائر نیز 90 سال سن بوده که تنها زائر از خانواده معظم شهدا در میان زائران است.

وی ضمن تاکید بر مردمی‌سازی فرآیند حج و زیارت تاکید کرد: 220 نفر از ظرفیت عوامل کاهش پیدا کرد و به نسبت آن به زائران اضافه شد و این کاهش عوامل با طرح‌هایی مشارکت زائران در انجام برنامه‌های اجرایی میسر شد.

رئیس اداره حج و زیارت کاشان افزود: امسال سعی شد هتل‌ها با ظرفیت بالاتر و کیفیت مطلوب‌تر باشد و سرانه اسکان زائران ما چهار متر مربع پیش‌بینی شده است و اتاق‌های سه و چهار نفره برای زائران پیش‌بینی شده است.

وی با بیان اینکه در سرزمین عرفات 120 سانتی‌متر مربع و در سرزمین منا 80 سانتی‌متر مربع سرانه اسکان پیش‌بینی شده است، ابراز داشت: امسال در صورت امکان برای حمل و نقل ریلی نیز پیش‌بینی شده است و امیدواریم با ایجاد شرایط فاصله بین مکه و مدینه با استفاده از حمل و نقل ریلی امکلن‌پذیر باشد.

همایش روز شوراهای خراسان جنوبی برگزار شد

بهروزی‌فر با بیان اینکه 380 نفر کادر درمان در هتل‌ها و دو بیمارستان در مکه و مدینه به ارائه خدمات می‌پردازند، گفت: از سوی دیگر بر اساس صرفه‌جویی صورت گرفته هزینه‌های ارزی ما نسبت به سال گذشته کاهش افزایش یافته اما به دلیل تفاوت نرخ ارز باعث شده است که شاهد کاهش قیمت سفر نباشیم.

انتهای پیام/801/.

دیگر خبرها

  • جزئیات اعزام زائران حج تمتع منطقه کاشان اعلام شد
  • از روستای مهمویی تا عتبات عالیات 
  • سومین نشست هم‌اندیشی سخنرانان اعزامی به عتبات عالیات برگزار شد
  • جزییاتی از آخرین اقدامات مطلوب برای پیاده‌روی اربعین در کرمانشاه
  •  تقویت زیرساخت‌های مرز بین المللی خسروی در دستور کار استانداری
  • مواکب کوچک اربعین ساماندهی می‌شود
  • برگزاری نخستین جلسه ستاد اربعین وزارت ارتباطات
  • کمک ۴ میلیاردی مردم لرستان برای بازسازی عتبات‌عالیات
  • سفر به عتبات یک سفر توحیدی است
  • احداث ۴ شبستان جدید در آستان حسینی