Web Analytics Made Easy - Statcounter

مسئول گفت‌وگو با ادیان ابراهیمی در شورای جهانی کلیساها، گفت: تفسیر متون مقدس می‌تواند به عامل صلح در جهان و یا ابزاری برای توجیه خشونت تبدیل شود.

به گزارش ایسنا، خانم کلارا آموس –مسئول گفت‌وگو با ادیان ابراهیمی در شورای جهانی کلیساها- امروز (دوشنبه، ۳۰ مردادماه) در نهمین گفت‌وگوی دینی مرکز ادیان و تمدن‌ها با موضوع «نقش تفسیری متون مقدس برای ایجاد جهان عاری از خشونت» با حضور علما و اندیشمندانی از جهان اسلام و مسیحیت در سازمان فرهنگ و ارتباطات اسلامی برگزار شد، گفت: در دور هفتم این گفت‌وگوها که در تهران برگزار شد،برخی از محققین معتقد بودند که قرآن می‌تواند نردبانی برای انسان‌ها باشد تا آنها را به بهشت برساند و یا مانند طنابی باشد که انسان را به قعر چاه تاریکی بکشاند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

می‌توانیم این مسأله را در مورد انجیل هم به کار ببریم و بر اساس این اندیشه بود که شورای جهانی کلیساها و مرکز بین‌المللی گفت‌وگوی ادیان و تمدن‌های سازمان فرهنگ و ارتباطات اسلامی، موضوع «نقش تفسیری متون مقدس برای ایجاد جهان عاری از خشونت» را برای نهمین دور گفت‌وگوها برگزیدند.

آموس ادامه داد: تفسیر متون مقدس موضوع بسیار مهمی برای انسان امروز محسوب می‌شود، موضوعی که می‌تواند عامل صلح در جهان شود و یا ابزاری برای توجیه خشونت.

وی سپس با اشاره به حوادث تروریستی و نژادپرستی هفته گذشته در اروپا و آمریکا، گفت: تا زمانی که نپذیریم ما بخشی از مشکل هستیم، هرگر نخواهیم توانست بخشی از درمان و راه‌حل باشیم.

مسئول گفت‌وگو با ادیان ابراهیمی در شورای جهانی کلیساها در بخش دیگری از سخنانش با بیان اینکه گاهی اوقات برگزای این اجلاس‌های آکادمیک با موضوع گفت‌وگوهای دینی مورد انتقاد گروهی قرار می‌گیرد و با این سؤال مواجه می‌شویم که چرا این اجلاس‌ها برگزار می‌شوند، اظهار کرد: یکی از راهکارهایی که می‌توان با استفاده از آن بخش بیشتری از جامعه را متأثر از نتایج سودمند این گفت‌وگوها کرد، انتشار گسترده مقالات و سخنرانی‌های انجام شده در این اجلاس‌ها است.

وی برقراری تعاملات گسترده بین اندیشمندان حاضر در نشست‌های بین‌الادیانی و حضور در برنامه‌های آموزشی مراکز مختلف دینی در کشورهای گوناگون را از دیگر تأثیرات مثبت برگزاری این نشست‌ها عنوان کرد و افزود: باید به جوانان تضمین دهیم که اگر نمی‌توانند پشت این میزها حضور یابند تا از مطالب اندیشمندان بهره‌مند شوند، می‌توانند با استفاده از مطالعه منشورات این نشست‌ها، خیلی جدی وارد گفت‌وگوی میان مسلمانان و مسیحیت شوند.

کلارا آموس همچنین پیش از آغاز سخنان خود، پیام اولاف فیکس، دبیرکل شورای جهانی کلیساها را قرائت کرد. اولاف فیکس در این پیام، دنیای عاری از خشونت را موضوعی پراهمیت برای جهان امروز عنوان کرده و آورده است: نگران شیوه‌هایی هستیم که بر اساس آن، برخی از مردم که دارای سوءنیت هستند، از متون مقدس سوءاستفاده می‌کنند. همچنین می‌دانیم که تفسیر درست از متون مقدس سبب صلح و درمان در جهان می‌شود.

اهداف تمام انبیاء صلح و دوستی بشریت بوده است

در ادامه، اسقف اعظم سیبوه سرکیسیان –خلیفه ارامنه تهران- با بیان اینکه همه ما آگاه هستیم که اتفاقاتی در جهان در حال رخ دادن است که سبب آشوب در زندگی انسان‌ها شده است، اظهار کرد: تمام کشورها، دولتمردان و سازمان‌های ملی و منطقه‌ای همه در حال برگزاری سمینار و اجلاس هستند تا بتوانند آنچه را رخ می‌دهد بررسی کنند و صلح را برای جوامع بشری به ارمغان آورند.

وی ادامه داد: پیامبران آمدند که صلح را به ارمغان بیاورند. به اعتقاد ما حضرت موسی (ع) تورات را آورد و حضرت مسیح (ع) به صورت روح‌القدس ظاهر شد که بگوید چگونه زندگی کنیم و حضرت رسول اکرم (ص) از طرف خدا آمد تا در چارچوب قرآن زندگی را به انسان‌ها بیاموزد. اکنون ما به کجا می‌رویم؟ اگر به تاریخ نگاه کنیم افرادی را می‌بینیم که پیشینه‌های خوب و بدی داشتند و افرادی که تفسیر غلط از متون مقدس ارائه داده‌اند و سوءتفسیرها باعث شد که انسان‌ها با فاجعه روبرو شوند. تفسیر غلط در زمان‌هایی سبب این شد که امپراطوری‌ها در مقابل یکدیگر بایستند و حتی در زمانی از مردم خواستند که به شرک خودشان برگردند. در قرآن، تورات و انجیل آیاتی است که باید براساس خودشان آن‌ها را تفسیر کنیم که اگر این گونه نباشد ممکن است از آن‌ها سوءبرداشت‌هایی صورت بگیرد.

وی ادامه داد: ما در دنیایی زندگی می‌کنیم که آشوب‌زده است و در سفری کوتاه به سر می‌بریم که باید در نهایت به سعادت برسیم و بهترین راه رسیدن به سعادت،درک یکدیگر است و نباید سوءبرداشت و سوءتفسیری از یکدیگر داشته باشیم. تمامی عناصری که می‌تواند همزیستی مسالمت‌آمیز را به خطر بیاندازد باید از بین برود و عشق و پذیرش یکدیگر را درک کنیم و به آن برسیم.

انتهای پیام

منبع: ایسنا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.isna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۴۴۶۹۶۶۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

الگوی حکمرانی مردمی و مدیریت مشارکتی در تمام شهرها اجرا شود

دستیار ویژه رئیس جمهور با تحسین الگوی حکمرانی مردمی و مدیریت مشارکتی گفت: تحقق این الگو زمانی رخ می‌دهد که دولت اسلامی شکل بگیرد و کارگزار و شیوه اداره آن اسلامی و مردم در آن تصمیم‌گیر باشند و باید در تمام شهرهای استان و کشور اجرا شود.

به گزارش خبرگزاری ایمنا از کرمان، سیداحمد عبودتیان امروز _یکشنبه، نهم اردیبهشت_ در آئین رونمایی از الگوی حکمرانی مردمی و مدیریت مشارکتی شهرداری رفسنجان، اظهار کرد: امروز مدیریت شهری رفسنجان در ادامه اراده خداوند برای خلقت انسان و تعیین جانشینی خدا روی زمین، جمعی از نوجوانان را مسئول کرده است تا اختیار بیشتری به آن‌ها بدهد و ثابت کند آرمان جمهوری اسلامی تحقق وعده الهی و هدف خلقت انسان است.

وی اقدام شهرداری و شورای شهر رفسنجان را در راستای فطرت انسان توصیف کرد و افزود: آرمان‌های انقلاب اسلامی آرمان‌های بشری است؛ در جنگ اتفاق بزرگی رخ داد و کل دنیا علیه ما جمع شد تا ما نباشیم اما امام (ره) تهدید را به فرصت تبدیل کرد و وعده داد که کاری می‌کند تا قدرت برتر نظامی دنیا شویم و این امر محقق شد.

دستیار رئیس جمهور در امر مردمی‌سازی دولت با اشاره به وعده صادق جمهوری اسلامی، تصریح کرد: آن روز ما سیم خاردار هم نداشتیم و اولین مایحتاج خود را باید از سایر کشورها می‌گرفتیم و به ما نمی‌دادند، اما امروز به تولید موشک و پهباد روی آورده‌ایم و این افتخاری برای جمهوری اسلامی است.

وی با بیان اینکه راه‌اندازی داعش در منطقه یکی دیگر از اقدامات ضد اسلامی برای جمع کردن تفکر اسلام بود که با تدبیر مقام معظم رهبری و ورود حاج قاسم به میدان و حضور لشکریان دفاع از حرم مسیحی و مسلمانان شیعه و سنی متوقف شد، گفت: یک روزی می‌خواستند ما نباشیم، اما اکنون ما سردمدار فرهنگی منطقه هستیم.

عبودتیان توجه به فرمایشات مقام معظم رهبری را موجب تبدیل تهدید به فرصت دانست و افزود: قرار بود دهه هشتادی‌ها نسل برانداز شوند، اما امروز دهه هشتادی‌ها نسل پیشران شده‌اند؛ لذا اگر براساس دستور خدا و الگوی امام و اسلام عمل کنیم، می‌توانیم به عنوان خلیفه و جانشین خدا روی زمین مسیر رشد را به خوبی طی کنیم.

وی در ادامه شکل‌گیری الگوی حکمرانی و مدیریت مشارکتی شهرداری رفسنجان را تبریک گفت و افزود: این طرح جوان محور و نوجوان محور و شگفتی‌ساز است و توجه به حضور بانوان و استفاده از تجربه بزرگترها و قرار دادن آن‌ها در رأس حلقه اصلی و محله محوری و مسجدمحوری را می‌توان از امتیازات آن برشمرد.

دستیار رئیس جمهور ادامه داد: تحقق این الگو زمانی رخ می‌دهد که دولت اسلامی شکل بگیرد و کارگزار و شیوه اداره آن اسلامی و مردم در آن تصمیم‌گیر باشند و این الگو را که در جهت مسیر انبیای الهی است، امروز در بخشی از اداره شهر پیاده می‌کنیم و باید در تمام شهرهای استان و کشور اجرا شود.

کد خبر 748908

دیگر خبرها

  • الگوی حکمرانی مردمی و مدیریت مشارکتی در تمام شهرها اجرا شود
  • پرفورمنس خروش ملت‌ها در حمایت از اعتراضات دانشجویان آمریکا
  • (تصاویر) عکس‌های خیره کننده و جذاب کیت وینسلت
  • حمایت بسیج اساتید از دانشگاهیان جهان علیه رژیم صهیونیستی
  • محکومیت شدید برخوردهای خشونت آمیز علیه اساتید و دانشجویان غربی
  • وزارت راه تکلیف جاده‌های ترانزیتی اردبیل را مشخص کند
  • آینده شغلی طلبه تداوم کار انبیاء است
  • حق معلم با مادیات ادا نمی شود
  • (ویدئو) اشک‌های سردار رادان در قم
  • (عکس) جدیدترین تصویر از فرهاد مجیدی و پسرش در امارات