Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «باشگاه خبرنگاران»
2024-04-30@07:03:26 GMT

شبکه‌های استانی ۳۳ پل رسانه ملی هستند

تاریخ انتشار: ۳۰ مرداد ۱۳۹۶ | کد خبر: ۱۴۴۶۹۸۴۸

شبکه‌های استانی ۳۳ پل رسانه ملی هستند

به گزارشحوزه رادیو تلویزیون گروه فرهنگی باشگاه خبرنگاران جوان؛ سیدحسین ناظر مدیر کل صدا و سیمای مرکز بوشهر در گفت‌وگو با ستاد خبری بیستمین جشنواره تولیدات مراکز استان‌ها گفت: یک شبکه استانی یک پل از ۳۳ پل مراکز استان‌ها و هویت بخش اصلی رسانه ملی است.

وی شبکه‌های استانی را عرصه‌ای برای تقویت فرهنگ ملی و پالایش و شکوفایی فرهنگ‌های بومی دانست و افزود: شبکه‌های استانی تسهیل‌گر فرایند توسعه همه جانبه و نمایشگر تمدن اصیل اسلامی ایرانی هستند که با ایجاد همدلی و هم‌افزایی ادیان، مذاهب و اقوام رنگین‌کمان وفاق و اقتدار ملی را به تصویر کشیده و استحکام بخش نظام مقدس جمهوری اسلامی ایران هستند

ناظر از تقلید بی چون و چرای صاحبان و برنامه‌سازان به‌عنوان مهم‌ترین آسیب شبکه‌های استانی و از عشق و وفاداری به بومی ماندن به‌عنوان کلید موفقیت آنها نام برد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

مدیر کل صدا و سیمای مرکز بوشهر با اشاره به گسترش فضای مجازی و تداخل آن با برنامه‌های شبکه‌های استانی گفت: در شبکه‌های استانی پیام‌رسان فاعل و پیام‌گیر منفعل دیگر وجود ندارد و مسئولان و برنامه‌سازان باید بین فضای مجازی و آنتن پخش یک رابطه منطقی و اثرگذار ایجاد کنند.

وی درباره ضرورت برگزاری جشنواره و تاثیر آن در برنامه‌سازی شبکه‌های استانی گفت: جشنواره تولیدات مراکز استان‌ها قدیمی‌ترین، بزرگ‌ترین و تاثیرگذارترین جشنواره رسانه ملی و بهترین فرصت برای معرفی توانمندی‌های رسانه‌ای مراکز استان‌ها است.

ناظر از جشنواره به‌ عنوان محلی برای جلوه‌گری فرهنگ ملی و بومی و تجلی‌گاه هیئت‌های اندیشه‌ورز و محلی برای استانداردسازی و الگوسازی و ابراز وجود رسانه‌ای نام برد و گفت: بیستمین جشنواره تولیدات مراکز استان‌ها هماوردگاه لشکر فرهنگی رسانه ملی و عرصه حرکت به سمت پیروزی برای وفاق ملی است.

وی در ادامه با اشاره به ضرورت شناسایی و جذب استعدادهای جوان گفت: جشنواره تولیدات نقطه امید هنرمندان و برنامه‌سازان جوان و راهی برای کشف استعدادهای آنان و خط دهی برای تعامل مناسب و موثر میان شبکه‌های استانی و شبکه‌های سراسری است.

مدیر کل صدا و سیمای مرکز بوشهر افزود: مسئولان برگزاری جشنواره باید از تمام ظرفیت‌ها و فرصت‌ها و استعدادهای جوانان استان‌ها بیشترین بهره‌برداری را داشته و در تولید آثار رسانه‌ای از استعداد و انرژی سرشار مراکز استفاده بهینه کرده و ضمن ایجاد شرایط نوآوری و ابتکار و خلاقیت بهترین فرصت را برای بروز و ظهور هنرمندان و برنامه‌سازان جوان بوجود آورند.

وی درباره برنامه‌های سال گذشته برای آمادگی حضور فعال در جشنواره کردستان گفت: همکاران خلاق و نوآور صدا و سیمای مرکز بوشهر در یک اقدام منحصر به فرد بین جشنواره نوزدهم و جشنواره بیستم، اولین جشنواره تولیدات داخلی مرکز بوشهر با عنوان «جشنواره یک پل از ۳۳ پل» را در پنج ساختار صدا، سیما، خبر، موسیقی و پژوهش برگزار و بر اساس رای هیئت داوران ۳۳ اثر به‌عنوان آثار برتر انتخاب و شایسته تقدیر معرفی شدند.

وی ادامه داد: برگزاری جشنواره داخلی «یک پل از ۳۳ پل» مراکز استان‌ها باعث شد تا این مرکز با آمادگی کامل در جشنواره بیستم حضور یابد.

انتهای پیام/

منبع: باشگاه خبرنگاران

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.yjc.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «باشگاه خبرنگاران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۴۴۶۹۸۴۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

تاکید رئیس شبکه دامپزشکی طرقبه شاندیز بر ممنوعیت کشتار غیر مجاز دام در منازل و معابر

به گزارش خبرگزاری صدا وسیما مرکز خراسان رضوی، دکتر علیرضا قدرتی، رئیس شبکه دامپزشکی شهرستان گفت: کشتار غیر مجاز دام در معابر و منازل ضمن گسترش آلودگی و ایجاد رعب و وحشت در افراد علی الخصوص کودکان، باعث انتشار بیماری‌های مشترک از جمله بیماری‌های تب خونریزی دهنده کریمه کنگو، بروسلوز وسیاه زخم می‌ شود
وی افزود: با توجه به اینکه دام ناقل بیماری تب خونریزی دهنده کریمه کنگو فاقد هر گونه علائم بالینی است، آگاهی افراد جامعه از راه‌های انتقال این بیماری (گزش کنه، له کردن کنه‌ها با دست، تماس با خون و ترشحات دام آلوده، تهیه گوشت قرمز از مراکز غیر معتبر، کشتار خانگی، مصرف گوشت و جگر خام و نیم پز) و روش‌های پیشگیری مانند سم پاشی دام و جایگاه نگهداری دام، استفاده از تجهیزات فردی در زمان مراجعه به دامداری ها، نگهداری گوشت تازه گرم در بسته بندی بدون نشت به مدت ۲۴ ساعت در دمای ۰ تا ۴ درجه سانتی گراد، تهیه گوشت قرمز صرفا از مراکز عرضه معتبر و دارای مهر و لیبل دامپزشکی نقش موثری در کنترل این بیماری در جوامع انسانی دارد.

دیگر خبرها

  • کشف ۸۵۰ کیلوگرم گوشت و آلایش‌های غیربهداشتی و غیرقابل مصرف دام و طیور
  • درخشش خبرنگار خبر خورستان در جشنواره استانی ره آورد سرزمین نور
  • بیانیه تند تراکتور علیه تلویزیون؛ چرا در مورد حق پخش چیزی نمی‌گویید؟
  • نوزدهمین جشنواره هنر‌های نمایشی کانون پرورش فکری آذربایجان‌غربی آغاز شد
  • بیانیه تند تراکتور علیه تلویزیون سهند تبریز
  • آغاز نوزدهمین جشنواره هنرهای نمایشی کانون پرورش فکری آذربایجان‌غربی
  • بیانیه تند باشگاه تراکتور؛ «مطالبه‌گری» را دستاویز پوشش ضعف‌هایتان نکنید!
  • انتقاد شدید باشگاه تراکتور از مجریان شبکه تلویزیونی «سهند»
  • کشف و جمع آوری ۱۸ قلم دارو و واکسن تاریخ گذشته در شهرستان بیرجند
  • تاکید رئیس شبکه دامپزشکی طرقبه شاندیز بر ممنوعیت کشتار غیر مجاز دام در منازل و معابر