Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرگزاری فارس از یزد، رقیه کرمانیان در نشست کارگروه زنان و خانواده استان یزد که با موضوع حقوق کودکان و با حضور دبیر مجمع ملی کنوانسیون حقوق کودک ایران و جمعی از مسئولین استانی در سالن موحدین استانداری یزد برگزار شد با برشمردن اهمیت جایگاه کودک در جامعه بر لزوم حفظ کرامت آن‌ها و توجه ویژه در امور مربوط به تربیت و رشد آن‌ها بر اساس دستورات دینی و قوانین تأکید کرد و افزود: احترام به حقوق کودکان و تربیت و سلامت آن‌ها در همه ابعاد همواره موردتوجه امام راحل و مقام معظم رهبری بوده و در اسناد بالادستی کشور نیز به آن تأکید ویژه شده است و رعایت این حقوق، سلامت جامعه در آینده را تضمین خواهد کرد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

مدیرکل دفتر امور بانوان و خانواده استانداری یزد ادامه داد: در سطح بین‌الملل نیز برای جلوگیری از خشونت و کودک‌آزاری بخصوص در مواقع جنگ و احتمال به وجود آمدن آسیب‌های گوناگون برای این قشر از جامعه، کنوانسیون حقوق کودکان تشکیل و کشور ایران در سال 1372 با حق شرط مخصوص خود به عضویت این کنوانسیون درآمد و در این راستا در سال 88 مجمع ملی کنوانسیون حقوق کودک در وزارت دادگستری تأسیس شد که در استان‌ها مسئولیت پیگیری این امور بر عهده دفتر امور بانوان و خانواده استانداری است.

وی افزود: کنوانسیون حقوق کودک تمام آنچه برای رشد و تعالی کودک لازم و یا مانع آن است را بررسی و راهکار مناسب برای آن اندیشیده است.

کرمانیان در ادامه با اشاره به همکاری‌های مؤثر نهادها و سازمان‌های دولتی و تشکل‌های استان در راستای صیانت از حقوق کودکان و ایجاد شرایط رشد و سلامت کودکان و نوجوانان در همه ابعاد افزود: بااین‌وجود هنوز برخی معضلات در استان وجود دارد که امیدواریم در آینده نزدیک و با تداوم همکاری‌ها و اقدامات شاهد کمرنگ شدن آن‌ها باشیم.

وی در ادامه با تشریح ویژگی‌ها و برخی خصوصیات اجتماعی و فرهنگی در یزد به آسیب‌های اجتماعی موجود اشاره کرد و ضمن بیان آمار مربوط به تولد و فوت کودکان یزدی به آمار ازدواج کودکان در استان اشاره کرد و اظهار داشت: هرچند این مقدار چشمگیر نیست اما همین تعداد نیز آمار نگران‌کننده‌ای است که طبق بررسی‌های صورت گرفته فقر فرهنگی و اقتصادی والدین ازجمله دلایل اصلی این ازدواج‌ها بوده است.

انتهای پیام/چ

منبع: فارس

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.farsnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «فارس» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۴۴۷۰۶۸۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

چرا نرخ طلاق در استان البرز بالاست؟

مدیرکل امور اجتماعی استانداری البرز گفت: بیشتر آمار طلاق‌های این استان مربوط به البرز نیست و از شهرهای مجاور طلاق خود را البرز ثبت می‌کنند. - اخبار استانها -

محمدجواد کاظمینی مدیرکل امور اجتماعی البرز در حاشیه اختتامیه طرح تربیت خبرنگار محله، با عنوان طرح "رسا محله" در گفتگو با خبرنگار تسنیم در کرج، اظهار داشت: نظرآباد بیش‌ترین آمار ثبت طلاق را دارد در صورتی که کم‌ترین بومی نظر‌آباد در‌خواست طلاق می‌دهند.

مدیرکل اجتماعی البرز اذعان داشت: علت ثبت طلاق بالا در نظرآباد نرخ پایین هزینه‌های‌ دفتر ثبت طلاق به خصوص شهر کرج است ‌که از شهرهای مجاور برای ثبت طلاق به آنجا مراجعه می‌کنند.

این مقام مسئول در خصوص کاهش طلاق در استان افزود: تا سال گذشته 3.5 درصد کاهش طلاق در استان شاهد بودیم که این قابل قبول نیست و باید تلاش بیشتری شود که یکی از آنها تقویت مراکز پیشگیری و همچنین راه اندازی قرارگاه جوانان و ازدواج می باشد.

کاظمینی در ادامه افزود: در دل ازدواج مسکن، اشتغال، اقتصاد و مسائل فرهنگی هم هست که با راه اندازی قرارگاه جوانان و ازدواج آن را پوشش خواهیم داد.

15 درصد آسیب های اجتماعی کشور در البرز رخ می‌دهد استانداری البرز: کودک کار خیابانی ایرانی نداریم

محمد جواد کاظمینی همچنین اظهار داشت: بالاترین علت طلاق در استان البرز مهاجرپذیری بالاست که این امر باعث اختلاف سلیقه، فرهنگی و تفکرات مردم می باشد که کاملا در وجودشان مخفی است و در زندگی مشترک مشخص می شود.

مدیرکل اجتماعی البرز در ادامه گفت: شاخص های ازدواج باید در دوران دبیرستان به آن پرداخته شود و به جرات می‌توان گفت ما در حوزه کاهش طلاق کاری نکردیم و باید به کوشیم این معضل اجتماعی کمرنگ تر شود.

کاظمینی در پایان اظهار کرد: از ثبت احوال مطالبه‌ای در این خصوص داشتیم که قرار شد سامانه ای تدارک دیده شود تا برای استفاده از برخی خدمات باید شخص اثبات کند که در آن محل سکونت دارد و بزودی این سامانه راه اندازی خواهد شد.

انتهای پیام/.

دیگر خبرها

  • قاسمی: استادان در هویت‌سازی و فرهنگ‌سازی اهتمام داشته باشند
  • استادان در هویت‌سازی و فرهنگ‌سازی اهتمام داشته باشند
  • صادرات دست آفریده‌های بانوان تهرانی
  • ۵ هزار کودک خیابانی در تهران
  • پرونده ٢ شهرستان استان یزد در حال پیگیری برای تبدیل به فرمانداری ویژه
  • بحران کودک‌همسری در آمریکا
  • زنان عالِم جایگاه ویژه‌ای در خودسازی و جامعه‌پردازی دارند
  • خانه های هلال کشور توسعه می یابند
  • چرا نرخ طلاق در استان البرز بالاست؟
  • پرداخت ۵.۶ همت تسهیلات ازدواج و فرزندآوری