Web Analytics Made Easy - Statcounter

عضو پنجمین دوره شورای شهر تهران، در برنامه تیتر امشب شبکه خبر درباره آلودگی هوای تهران اظهار کرد: زحمات زیادی برای رفع آلودگی هوای تهران کشیده شده است. به گزارش خبرگزاری صدا وسیما به نقل از شبکه خبر، محسن هاشمی که از او به عنوان گزینه احتمالی ریاست پنجمین دوره شورای شهر تهران یاد می شود در این برنامه افزود: همچنین تنها راه ممکن برای رفع ترافیک شهری، جایگزین کردن راه آهن شهری برای کلان شهر تهران است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی ادامه داد: ما باید 12 خط مترو داشته باشیم و 10 میلیون نفر را با این روش جا به جا کنیم، 5 میلیون نفر هم با اتوبوس جا به جا می شوند که مجموعا 15 میلیون نفر می شود که می تواندحجم ترافیک را به طور چشمگیری کاهش دهد.محسن هاشمی افزود: در بخش اتوبوسرانی باید این شبکه را بر مترو عمود کنیم که برای رسیدن به این مرحله، باید بین 7 تا 9 هزار اتوبوس به شبکه ناوگان اتوبوسرانی و 3 هزار واگن داشته باشیم، ما در حال حاضر تونل و ریل ها را ساخته ایم اما واگن نداریم که افزایش واگن می تواند زمان رسیدن آن را به 3 دقیقه کاهش دهد.او ادامه داد: ما براساس قوانین موجود می خواهیم در سطح تهران سیستم حمل و نقل کارایی داشته باشیم.این عضو شورای پنجم شهر تهران افزود: یک سری از نظارتها توسط مردم صورت می گیرد و مردم از طریق تماس با شهرداری، مشکلات شهری را اطلاع رسانی می کنند، به طور مثال آلودگی صوتی، دستفروشی و ساخت و ساز غیرمجاز به ترتیب سه مورد از مهمترین شکایت های مردمی است.او گفت: یک سری از شکایت ها هم مربوط به فساد داخلی در شهرداری است که باید رسیدگی شود، بنابراین نظارت در شورای پنجم باید جدی تر از شورای چهارم دنبال شود.هاشمی تاکید کرد: یکی از کارهایی که در شورای پنجم دنبال می کنیم، شفاف سازی قانون شهرسازی است، تفصیل پذیری قانون باید رفع و شفافیت، بر قانون حاکم شود.رئیس شورای شهر چهارم نیز در ادامه این گفتگو با اعلام اینکه در شورای چهارم نظارت هوشمند بر خیابان ها را دنبال کردیم، افزود: تا پیش از این تهران برنامه جامعی در این باره نداشت که در سال 92 طرح جامعی برای تهران نگارش و تدوین شد و سیستمی طراحی کردیم تا هر پروانه ای که برای ساختمان ها آماده می شود، به صورت برخط ببینیم و به تخلفات واکنش نشان دهیم.او ادامه داد: ما توانستیم بروکراسی های اداری را کم کنیم و از حضور فیزیکی مراجعان بکاهیم.مهدی چمران افزود: بخش اعظم نامه های مردم تقاضا برای اشتغال، درخواست کمک مالی و یا تخفیف در عوارض بوده که این امر غیرممکن است، گرفتن تراکم هم بخش دیگری از درخواست هاست که این امر هم تخلف به حساب می آید.رئیس شورای شهر چهارم در پایان تاکید کرد: نقطه قوت شورای چهارم این بود که تفکرات جناحی در تصمیمات اصلی شورا دخیل نبود.

منبع: خبرگزاری صدا و سیما

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.iribnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری صدا و سیما» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۴۴۷۳۴۷۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

دیدگاه اساتید دانشگاه تهران درباره تحول در علوم انسانی

دریافت 48 MB

به گزارش خبرنگار مهر، نشست ۵ ساعته خانه گفتگوی تحول در علوم انسانی با حضور بیش از ۸۰ استاد برجسته و چهره‌های علمی و فرهنگی کشور در سالن شهید سلیمانی دانشگاه تهران برگزار شد.

محمد مقیمی استاد دانشکده مدیریت و رییس دنشگاه تهران در این نشست گفت: اجتهاد علمی در حوزه تحول علوم انسانی یعنی اینکه دو بال قدرت نظریه پردازی و جسارت و جرأت و پذیرش ریسک که عمدتا ناظر بر اجرای این مقوله در محیط دانشگاه است را مدنظر داشته باشیم و این موضوع را با جدیت در دانشگاه دنبال کنیم. در راستای این دغدغه، شورای تحول علوم انسانی در شورای عالی انقلاب فرهنگی شکل گرفت و یک دوره مدیریتی را پشت سر گذاشت و امروز در دوره جدید مدیریت شورای تحول علوم انسانی که آقای دکتر عاملی استاد محترم دانشگاه تهران مسئولیت آن را پذیرفتند، دوره‌ای تازه را در زمینه تحول در علوم انسانی آغاز کرده‌ایم.

در ادامه این نشست سعید رضا عاملی رییس دانشکده مطالعات جهان دانشگاه تهران گفت: دانشجویان المپیادی های فیزیک و ریاضی اکثرا در رشته های فیزیک و ریاضی تحصیل می کنند و همه تمایلات به سمت رشته های پزشکی، مهندسی های پول ساز و رشته هایی که به لحاظ کسب و کار و به شئون اجتماعی در جایگاه بالایی قرار دارند است.

مهدی الوانی رییس سابق دانشکده مدیریت دانشگاه علامه طباطبایی نیز در این نشست گفت: یک نوعی شبکه های دانش آفرینی بین دانشگاهیان ایجاد کنیم این شبکه ها باید ایجاد شود و اداره بازی و ستاد درست کردن فایده ندارد، استادان ما با یکدیگر ارتباط ندارند و این یعنی ما شبکه های دانش آفرینی نداریم.

کد خبر 6092279

دیگر خبرها

  • فیلم| واکنش شهید سردار سلیمانی به یک تصمیم در فصل پنجم سریال پایتخت
  • افزایش فرزندآوری در مادران ۲۰ تا ۲۴ سال | روند صعودی زایمان فرزند چهارم و پنجم
  • وزیر کشور: انتقال پایتخت ۱۰۰ میلیارد دلار لازم دارد
  • افزایش تعداد مددسراها و پایگاه‌های خدمات اجتماعی در پایتخت
  • افزایش تعداد مددسرا‌ها و پایگاه‌های خدمات اجتماعی در پایتخت
  • چرا مافیا جلوی واردات خودوی برقی را گرفته است؟+فیلم
  • چرا مافیای خودرو جلوی واردات خودوی برقی را گرفته است؟+فیلم
  • نوسازی ۷ برابری اتوبوس های پایتخت نسبت به دوره قبل مدیریت شهری
  • دیدگاه اساتید دانشگاه تهران درباره تحول در علوم انسانی
  • افزایش جابه‌جایی درختان در دوره زاکانی