Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «افکارنيوز»
2024-04-30@06:49:26 GMT

ماجرای پیانیستی که دریک حادثه دستش را از دست داد

تاریخ انتشار: ۳۱ مرداد ۱۳۹۶ | کد خبر: ۱۴۴۷۴۴۵۴

ماجرای پیانیستی که دریک حادثه دستش را از دست داد

فرنوش عابدی کارگردان انیمیشن «ملکوت» با اشاره به اینکه این انیمیشن در مرحله طراحی شخصیت ها است، گفت: تا ۲ ماه دیگر مرحله مدل سازی «ملکوت» که تهیه کنندگی آن را مرکز گسترش سینمای مستند و تجربی برعهده دارد، تمام می‌شود.

وی ادامه داد: «ملکوت» داستان پیانیستی است که بر اثر حادثه یکی از دست های خود را از دست می دهد و دیگر نمی تواند پیانو بزند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

او به همین دلیل تحت جراحی قرار می گیرد و دستی به او پیوند زده می شود که دست یک مجرم مرده است و بعد از پیوند، پیانیست به کارهای شرارت بار و کشتن آدم ها دست می زند.

این کارگردان انیمیشن با اشاره به اینکه این داستان الهام گرفته از زندگی رژو شرش آهنگساز مجارستانی است، تاکید کرد: این پیانیست و آهنگساز در یک حادثه یکی از دست‌هایش را از دست داد و بعد از آن بود که به آهنگ‌ نویسی و خوانندگی روی آورد و یاد گرفت که با یک دست پیانو بنوازد. وی آهنگ‌های بسیاری ساخت اما معروف‌ترین آنها «یکشنبه غم‌انگیز» نام دارد که برایش بدنامی آورد و در سراسر دنیا موجب خودکشی هزاران نفر شد. من با توجه به این داستان، سوژه پیانیستی را که دست‌هایش را از دست داده برای جدیدترین کارم انتخاب کردم، اما داستان انیمیشن من کاملاً با داستان زندگی وی متفاوت است.

وی با اعلام اینکه «ملکوت» به مدت ۸ دقیقه و به صورت ۳D ساخته می شود، بیان کرد: ساخت چنین انیمیشن هایی بیشتر به دلیل علاقه من به ژانر «هارور» است و فضای انیمیشن جدیدم از انیمیشن «پیشخدمت» ترسناک تر است.

این کارگردان توضیح داد: ما در سینمای ایران ژانر «هارور» نداریم و از نظر من «پیشخدمت» یک گام اولیه در این زمینه بود اما «ملکوت» تکامل یافته «پیشخدمت» است و می تواند برای مخاطب جذاب باشد.

وی بیان کرد: با توجه به طراحی های صورت گرفته برای ساخت انیمیشن «ملکوت»، شاید اولین هارور قجری تاریخ سینمای ایران را می سازیم، به این معنا که به دنبال ساخت یک انیمیشن با فضای گوتیک بومی شده ایرانی و با لباس ها و معماری قجری هستیم.

عابدی در پایان تاکید کرد: فکر می کنم ۲ سال زمان برای ساخت این انیمیشن لازم است تا بتوان یک اثر قابل توجه را ارائه کرد.

عوامل تولید این انیمیشن عبارتند از نویسنده و کارگردان: فرنوش عابدی، مشاور هنری: کیانوش عابدی، نگاه فردیار، طراحی کارکتر و فضا: احسان کافی، مدلسازی: سینا کوهی‌دهکردی، پینت: محدثه پیله‌وریان، ریگ و سیمولیشن: حامد پورکرمان، موسیقی و افکت: سروش عابدی، تهیه‌کننده: فرنوش عابدی، تهیه شده در مرکز گسترش سینمای مستند و تجربی.

منبع: افکارنيوز

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.afkarnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «افکارنيوز» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۴۴۷۴۴۵۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

«آوای ابرها» به جشنواره کاریبتونز کلمبیا راه یافت

به گزارش قدس آنلاین از روابط عمومی پروژه، انیمیشن کوتاه «آوای ابرها» به کارگردانی محمد لطفعلی و نویسندگی و تهیه‌کنندگی هادی فیروزمندی از تولیدات مرکز فیلم جوان سوره، به سومین دوره جشنواره بین‌المللی انیمیشن کاریبتونز (Caribetoons International Aanimation Festival) کلمبیا راه یافت.

این جشنواره از ۱۶ تا ۱۸ می ۲۰۲۴ برابر با ۲۷ تا ۲۹ اردیبهشت ماه سال جاری در شهر سانتا مارتا ی کشور کلمبیا برگزار می‌شود.

همزمان با اولین حضور بین‌المللی «آوای ابرها»، از پوستر بین‌المللی این اثر که طراحی آن برعهده سینا رعیت‌دوست بوده است، رونمایی شد. 

هدف جشنواره کاریبتونز، تشویق ساخت انیمیشن‌های سمعی و بصری و همچنین ارایه سناریوهایی‌ست که در آن شیوه‌های دیجیتالی توسعه یافته به کار برده شده است. همچنین این رویداد استعدادهایی را که در این حرفه در سطح منطقه‌ای، ملی و بین‌المللی مطرح می‌شوند، شناسایی می‌کند. 

در خلاصه داستان «آوای ابرها» که روایتی از دل بمباران‌های متعدد بر سر کودکان غزه دارد و با تکنیک دوبعدی دیجیتال ساخته شده، آمده است: کودکان فلسطینی نمی‌میرند، آنها برای مدت کوتاهی به جایی میان ابرها سفر می‌کنند...

دیگر عوامل این اثر عبارتند از؛ مدیر هنری: محمد لطفعلی، طراحی و ترکیب صدا: احسان افشاریان، موسیقی: امید روشن‌بین، تدوین، انیمیشن و کامپوزیت: سینا پورجلال، مهدی خماریان، طراح گرافیک: سینا رعیت‌دوست، روابط عمومی: سپیده شریعت‌رضوی و محصول: مرکز فیلم جوان سوره.

پخش بین‌المللی این انیمیشن کوتاه برعهده مرکز بین‌الملل سوره است.

محدثه رضایی

دیگر خبرها

  • ببینید | ترس و وحشت یک گربه هنگام تماشای انیمیشن تام و جری
  • ماجرای اظهار نظر سردار سلیمانی در سریال پایتخت ۵
  • ماجرای واژگونی وحشتناک ام وی ام X55 چه بود؟
  • اعلام تعداد پزشکان مسموم شده در ماجرای مهمانی شیراز
  • بیرانوند به بازی سپاهان هم نمی‌رسد؟
  • وقتی باشگاه های فوتبال از برنامه های دوستیابی برای انتخاب سرمربی جدید خود استفاده می کنند / انیمیشن بلیچر ریپورت
  • پریناز ایزیار و حلقه طلای خاصی که دستش کرد | چهره سرشناس سینمای ایران ازدواج کرده است؟
  • شهر شلوغ پلوغ
  • «آوای ابرها» به جشنواره کاریبتونز کلمبیا راه یافت
  • رفع خطر از ۲۱۲ محل حادثه خیز تهران | ساخت پهلوگاه‌های اضطراری در بزرگراه‌های تهران