Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «فردا»
2024-05-06@19:03:58 GMT

طرح جامع مناسبی برای حوزه گردشگری وجود ندارد

تاریخ انتشار: ۳۱ مرداد ۱۳۹۶ | کد خبر: ۱۴۴۷۴۸۲۰

نماینده مردم شاهرود و میامی در مجلس با اشاره به اینکه طرح جامع مناسبی برای حوزه گردشگری وجود ندارد، گفت: بر اساس این طرح می‌توان سرمایه‌گذار خارجی و داخلی را جذب کرد.

خبرگزاری مهر: نماینده مردم شاهرود و میامی در مجلس با اشاره به اینکه طرح جامع مناسبی برای حوزه گردشگری وجود ندارد، گفت: بر اساس این طرح می‌توان سرمایه‌گذار خارجی و داخلی را جذب کرد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


به گزارش روابط عمومی دفتر نماینده مردم شاهرود و میامی در مجلس، سیدحسن حسینی‌شاهرودی در مجلس اعتقاد دارد با تهیه طرح جامع برای هر استان می‌توان سرمایه‌گذار خارجی و داخلی را برای توسعه زیرساخت‌ها جذب کرد، در خصوص اولویت‌هایی که ضرورت دارد در دستور کار رییس جدید سازمان میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری قرار گیرد، افزود: باید نگاه کاری در این عرصه تغییر یابد زیرا در هر دوره‌ای بیشتر به یک بعد توجه شده است.

وی با بیان اینکه دولت نمی‌تواند به طور کامل اعتبارات حوزه‌های میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری را تأمین کند و بر این اساس رویکرد جدیدی در سازمان مذکور بر مبنای مشارکت با بخش خصوصی ایجاد شده است، اظهار کرد: حضور بخش خصوصی در این حوزه سبب به دست آمدن دستاوردهای مناسبی از جمله احیاء بناهای تاریخی، حفط میراث فرهنگی و رونق گردشگری داخلی شد؛ البته باید دانست که با چشم انداز ۱۴۰۴ فاصله زیادی وجود دارد.

رییس جدید سازمان میراث فرهنگی سابقه عملکردی خوبی دارد

نماینده مردم شاهرود و میامی در مجلس شورای اسلامی ضمن تأکید بر اینکه شاید بتوان گفت حدود ۱۰ درصد در حوزه توجه به میراث فرهنگی رشد داشته‌ایم و این امر در حالیست که رشد صنعت گردشگری در گرو توجه بیشتر به حوزه میراث فرهنگی است، ادامه داد: باید اذعان کرد که علاوه بر میراث تاریخی و فرهنگی، ایران اسلامی دارای میراث طبیعی بسیاری است که نیازمند معرفی و برنامه ریزی برای استفاده مردم از آنها است.

حسینی‌شاهرودی با اشاره به اینکه طرح جامع مناسبی برای حوزه گردشگری وجود ندارد در حالیکه همه استان ها باید دارای طرح یاد شده باشند، افزود: بر اساس این طرح می‌توان سرمایه‌گذار خارجی و داخلی را جذب کرد و امور را با برنامه زمان بندی پیش برد.

وی با اشاره به اینکه رئیس جدید سازمان میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری سابقه مناسبی در سمت قبلی خود در منطقه کیش داشته و به نظر می رسد بتواند در این جایگاه اقدامات خوبی را انجام دهد، تصریح کرد: به عنوان مثال اجرای پایلوت گردشگری میراثی در بازار عرب ها در منطقه کیش از جمله اقدامات مناسب وی در راستای رونق گردشگری منطقه بوده است.

اقتصاد صنعت گردشگری و میراثی باید احیاء شود

این نماینده مردم در مجلس با اشاره به اینکه اقتصاد صنعت گردشگری و میراثی باید احیاء شود، ادامه داد: با شکوفایی در صنعت گردشگری می‌توان ارزآوری خوبی ایجاد کرد؛ به عنوان مثال کشوری مانند یونان با جمعیتی بالغ بر ۱۱ میلیون نفر در چشم اندازی که برای سال ۲۰۱۷ درنظر گرفته جذب ۳۳ میلیون گردشگری ورودی است.

حسینی‌شاهرودی ضمن اشاره به بازدیدش از کشور یونان، تصریح کرد: باید اذعان کرد که جاذبه‌های تاریخی و فرهنگی ایران کهن بسیار جذاب‌تر از مناطق این کشور است اما متأسفانه نتوانسته‌ایم از این موقعیت خوب بهره ببریم.

وی با بیان اینکه برای توسعۀ صنعت گردشگری نیاز به هدفگذاری در توسعه زیرساخت‌های مرتبط با این حوزه وجود دارد، ادامه داد: اگر بتوانیم جذب گردشگری خارجی را افزایش دهیم می‌توانیم ارزش افزوده زیادی را کسب کنیم؛ به عنوان مثال برای پرواز هواپیماها به منظور انتقال گردشگران ایرانی به کشورهای همسایه یارانه پرداخت می‌کنیم؛ در این میان هر کدام از ایرانیان حداقل ۱۰ الی ۲۰ هزار دلار ارز را از کشور خارج می‌کنند اما همین هواپیماها در موقع برگشت مجدد مسافران ایرانی را باز می گردانند لذا باید به سمتی حرکت کنیم که گردشگر خارجی بیشتری وارد ایران شود.

منبع: فردا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.fardanews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «فردا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۴۴۷۴۸۲۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

کشف اثر تاریخی، پیاده راه سازی در بافت مرکزی همدان را متوقف کرد

به گزارش خبرگزاری خبرآنلاین استان همدان، محسن معصوم علیزاده در گفتگویی با اعلام این خبر افزود: به دنبال اجرای این طرح، امروز در هنگام خاک برداری، قسمتی از یک اثر تاریخی در محدوده میدان امام همدان نمایان شد که به صورت موقت ادامه اجرای کار متوقف شده است.

معصوم علیزاده گفت: تیم کارشناسی بررسی ابعاد مختلف این اثر تشکیل شده است تا هرچه زودتر نسبت به انجام مراحل کاوش و ادامه روند اجرای طرح تصمیم‌گیری شود.

وی اضافه کرد: تصمیم داریم در صورت کشف اثر تاریخی، از آن به عنوان بک ظرفیت گردشگری برای شهر همدان استفاده کنیم.

مدیرکل میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع‌دستی استان همدان خاطرنشان کرد: در کنار انجام کاوش، نمی‌خواهیم جلوی اقدامات عمرانی شهر گرفته شود و تلاش داریم کارهای عمرانی شهر ادامه داشته باشد.

وی با اعلام اینکه همدان یکی از تاریخی‌ترین شهرهای ایران است و باید آثار تاریخی آن حفظ شود، اظهار داشت: همانطور که در همه نقاط استان از میراث فرهنگی حفاظت می‌شود، ناظران یگان حفاظت میراث فرهنگی بر این طرح نیز توجه ویژه دارند تا از هرگونه آسیب و دخل و تصرف در آن جلوگیری شود.

وی یادآور شد: هنوز ابعاد مختلف این اثر شناسایی نشده و در نخستین فرصت نسبت به کاوش آن تصمیم‌گیری خواهد شد.

مدیرکل میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع‌دستی استان همدان با بیان اینکه بارها به شهرداری و شرکت‌های خدمات رسان اعلام شده که با هر کنده‌کاری در همدان احتمال برخورد به آثاری وجود دارد و شواهد باستان‌شناسی در این شهر فراوان است ادامه داد: در محدوده میدان امام خمینی(ره)، با توجه به سایت‌موزه‌ای که در این محوطه پیدا شده، ممکن است در هر خیابان نزدیک آن، به آثاری باستانی برخورد کنیم.

وی با تاکید بر اینکه پیدا شدن این بنا را یک ظرفیت مناسب گردشگری برای شهر همدان می‌دانیم که می‌توان در پیاده‌راه باباطاهر هم شاهد یک سایت موزه شبیه میدان امام(ره) بود و با پوشش شیشه‌ای در معرض دید عموم قرار داد، افزود: این موارد باید بررسی شود و باستان‌شناسان ما جلساتی برگزار کنند و به موارد لازم برسند که تاکید این است، قابلیت یک سایت موزه کوچک در ابتدای باباطاهر وجود دارد.

لازم به ذکر است، عملیات پیاده راه‌سازی خیابان باباطاهر به عنوان سومین خیابان به میدان مرکزی شهر همدان، دوشنبه هفته گذشته (۱۰ اردیبهشت) با یکصد میلیارد ریال اعتبار آغاز شده است.

استان همدان به عنوان پایتخت تاریخ و تمدن ایران زمین، بیش از یک هزار و ۸۰۰ اثر تاریخی و گردشگری دارد که بیش از یک‌هزار مورد آن ثبت ملی شده است.

۴۶

برای دسترسی سریع به تازه‌ترین اخبار و تحلیل‌ رویدادهای ایران و جهان اپلیکیشن خبرآنلاین را نصب کنید. کد خبر 1903264

دیگر خبرها

  • تعلیق و لغو مجوز فعالیت ۲ دفتر خدمات مسافرتی در گیلان
  • کشف اثر تاریخی، پیاده راه سازی در بافت مرکزی همدان را متوقف کرد
  • تخصیص اعتبارات لازم برای حوزه میراث‌فرهنگی شهرستان گرمی
  • ثبت ملی روستای «نوسنگی» در درفک رودبار
  • از پاسداشت زبان فارسی تا تجلیل از فعالان و کنشگران حوزه میراث‌ فرهنگی
  • گردشگری نخستین رکن سند توسعه و پیشرفت شهرستان نایین است
  • تور‌های بازدید از نمایشگاه کتاب تهران در دیگر کشور‌ها را فعال کنیم
  • از سند ثبت ملی مهارت لَردِه دوزی روستای بیابانک ثبت‌شده در فهرست میراث‌ فرهنگی ناملموس رونمایی شد
  • تورهای بازدید نمایشگاه کتاب تهران در دیگر کشورها شوند
  • از سند ثبت ملی بافت تاریخی روستای بیابانک رونمایی شد