Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «فردا»
2024-05-04@07:44:00 GMT

بمب‌های شیمیایی تروریست‌ها کجا تولید می‌شوند؟

تاریخ انتشار: ۳۱ مرداد ۱۳۹۶ | کد خبر: ۱۴۴۷۵۶۱۱

اخیرا مقامات دولت سوریه انگلیس و آمریکا را تأمین کننده سلاح‌های شیمیایی برای تروریست‌ها در این کشور عنوان کردند.

خبرگزاری میزان: اخیرا مقامات دولت سوریه انگلیس و آمریکا را تأمین کننده سلاح‌های شیمیایی برای تروریست‌ها در این کشور عنوان کردند که یک تحلیلگر روس در این باره می‌گوید: اتهام مطرح شده از سوی دمشق بسیار جدی است و باید بررسی‌های لازم در این راستا انجام گیرد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


«واسیلی نبنزیا»، نماینده روسیه در سازمان ملل، در این باره می‌گوید: این اتهام که آمریکا و انگلیس گروه‌های تروریستی در سوریه را به سلاح‌های شیمیایی تجهیز می‌کنند باید از سوی مأموران سازمان ملل مورد بررسی قرار گیرد.

هفته گذشته «فیصل المقداد»، معاون وزیر امور خارجه سوریه، اعلام کرد که شواهد به دست آمده از حلب و حومه دمشق نشان می‌دهند که آمریکا و انگلیس تروریست‌ها در سوریه را به سلاح‌های شیمیایی تجهیز می‌کنند.

«ولادیمیر شاپووالوف»، تحلیلگر سیاسی و معاون رئیس مرکز تاریخ و سیاست مؤسسه آموزشی دولتی مسکو، در این باره می‌گوید: این اتهام لندن و واشنگتن را در شرایطی قرار می‌دهد که نمی‌توانند تحقیقات بین‌المللی درباره موضوع را رد کنند.

شاپووالوف در مصاحبه با رادیو اسپوتنیک گفت: موضع روسیه در این‌باره کاملا منطقی است، به علاوه من فکر می‌کنم واشنگتن و لندن باید اجازه انجام چنین تحقیقاتی را بدهند زیرا در صورت ممانعت از انجام چنین تحقیقاتی جوامع بین‌المللی این تصور را خواهند داشت که آمریکا و انگلیس تأمین کننده سلاح‌های شیمیایی برای تروریست‌ها در سوریه و در تلاش برای پنهان کردن حقایق هستند.

این تحلیلگر سیاسی افزود: اطلاعات منتشر شده از سوی دولت سوریه بسیار جدی و نگران کننده است و باید بدون در نظر گرفتن جو سیاسی موجود مورد بررسی قرار گیرند،هرگونه فعالیت در زمینه مواد سمی باید به دقت مورد بررسی و نظارت قرار گیرد، این یک بازی یکجانبه نیست، صرف نظر از مبدء انتقال، هرگونه انتقال در این زمینه باید مورد ارزیابی قرار گیرد، تا جایی که اطلاعات ارائه شده از سوی دمشق نشان می‌دهد شواهد در این باره بسیار قوی هستند.

بنا به اعلام وزارت خارجه سوریه مواد سمی یافت شده در حلب و حومه دمشق در یک شرکت انگلیسی و دو شرکت آمریکایی تولید می‌شوند.

فیصل المقداد روز چهارشنبه گذشته گزارش داد: تجهیزات یافت شده شامل نارنجک‌های دستی و همچنین بمب‌های حاوی عناصر سمی «CS»(سزیم) و «CN»(سیانید) هستند، بمب‌هایی حاوی مواد CS وCN تولید شرکت «Federal Laboratories» مستقر در آمریکا و مواد و مهمات شیمیایی کشف شده تولید شرکت انگلیسی «Cherming Defence UK» و شرکت آمریکایی «NonLethal Technologies» هستند.

وی همچنین تأکید کرد که طبق ماده 5 کنوانسیون منع توسعه، تولید، ذخیره سازی و استفاده از سلاح های شیمیایی، استفاده از مواد سمی تنها برای مبارزه با شورش ها مجاز بوده و استفاده از آنها در جنگ ممنوع است.

پنتاگون در پاسخ به این سخنان مقداد اعلام کرد: حمایت آمریکا از معارضان، نه اکنون و نه هیچ زمان دیگری شامل گازهای سمی نبوده است.

منبع: فردا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.fardanews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «فردا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۴۴۷۵۶۱۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

درخواست ممنوعیت فروش سلاح به تل آویو در کنگره

به گزارش «تابناک» به نقل از مهر از الجزیره، برخی نمایندگان کنگره آمریکا خواستار اعمال محدودیت در کمک واشنگتن به تل آویو شدند.

در همین ارتباط گزارش شده است که حداقل ۸۸ نماینده کنگره در نامه‌ای به «جو بایدن»، رئیس جمهور آمریکا از او خواسته‌اند تا سیاست ممنوعیت فروش تسلیحات به کسانی که مانع کمک آمریکا به غزه می‌شوند، در مورد اسرائیل اعمال شود.

این ۸۸ عضو کنگره در نامه خود به بایدن، محدودیت‌های رژیم صهیونیستی در کمک به غزه را باعث ایجاد یک فاجعه انسانی بی سابقه در غزه عنوان کرده‌اند.

از طرف دیگر اعضای هیئت علمی کالج هنر و علوم دانشگاه اموری آمریکا در جورجیا خواستار اخراج رئیس دانشگاه شدند و در جلسه‌ای دانشگاهی به رئیس دانشگاه رأی عدم اعتماد دادند.

رأی عدم اعتماد بخشی از اعضای هیئت علمی دانشگاه اموری به رئیس این دانشگاه در حالی صورت گرفته است که او پیشتر طی هفته گذشته از نیروهای پلیس جهت اقدام علیه دانشجویان معترض در دانشگاه دعوت کرده بود.

در واقع به نظر می‌رسد درخواست برای برکنار رئیس دانشگاه اموری مرتبط با همکاری او با نیروهای امنیتی آمریکا جهت سرکوب و بازداشت دانشجویان معترض صورت گرفته است.

این در حالی است که حمایت جهانی جنبش‌های دانشجویی و دانشگاهی از فلسطین ادامه دارد و در تازه‌ترین رویداد از این دست، بیش از ۱۲۰ نفر از اعضای هیئت علمی دانشگاه نیویورک در اعتراض به دومین بازداشت شدید دانشجویان توسط نظامیان دست به اعتصاب زدند.

از سوی دیگر، دانشگاه‌های ترکیه نیز همگام با دانشگاه‌های آمریکا به حمایت از غزه برخواستند.

همچنین حمایت دانشجویان آلمانی و فرانسوی از مردم غزه همچنان دارد. گفته شده است که دانشجویان دانشگاه هومبولت در آلمان در حمایت از غزه و محکومیت نسل‌کشی ارتش رژیم صهیونیستی مقابل این دانشگاه تحصن کردند. همچنین دانشجویان دانشگاه لئون در فرانسه با سردادن شعار «همه ما غزه هستیم»، با ملت فلسطین اعلام همبستگی کردند.

براساس گزارش‌ها، پلیس برلین برای متفرق کردن تظاهرات حمایت از غزه در دانشگاه هومبولت به خشونت متوسل شده است.

این تحولات در حالی است که «ایهود اولمرت»، نخست وزیر اسبق رژیم صهیونیستی در سخنانی به شدت علیه نتانیاهو و جنگ غزه نتیجه گیری کرده است.

اولمرت در این ارتباط گفت: «ما از این جنگ پیروز خارج نخواهیم شد و باید خیابان‌ها را از تظاهرات کنندگان علیه نتانیاهو و همپیمانانش پر کنیم.»

ماه گذشته نیز نخست وزیر اسبق رژیم صهیونیستی خواستار توقف فوری جنگ در غزه و بازگرداندن اسرای اسرائیلی بازداشت شده در غزه شد و تاکید کرد که در این صورت دستاورد اسرائیل بسیار بیشتر از ادامه این جنگ خواهد بود.

وی تاکید کرد که نتانیاهو برای نجات اسرای اسرائیلی جنگ را ادامه نمی‌دهد، بلکه می‌خواهد خودش را نجات دهد.

اولمرت پیش از این نیز خواستار توقف جنگ غزه شده و تاکید کرده بود که این جنگ نمی‌تواند اهداف مشخص شده توسط بنیامین نتانیاهو نخست‌وزیر اسرائیل را محقق کند.

گفتنی است با تداوم جنگ علیه نوار غزه و عدم کسب هرگونه دستاورد نظامی از سوی رژیم صهیونیستی انتقادها در سرزمین‌های اشغالی علیه بنیامین نتانیاهو نخست‌وزیر این رژیم و کابینه وی شدت گرفته است. مخالفان نتانیاهو وی را به خریدن وقت برای باقی‌ماندن در قدرت جهت فرار از محاکمه در پرونده‌های قضائی اقامه‌شده علیه او متهم می‌کنند. علاوه بر این خانواده‌های اسیران صهیونیست خواهان آن هستند که رژیم صهیونیستی بدون اتلاف وقت و به هر قیمتی اسیران صهیونیست نزد مقاومت را در جریان توافق با مقاومت فلسطین آزاد کند و از ادامه حمله‌های بی فایده به نوار غزه که علاوه بر کشتار فلسطینیان کشتار این اسیران را نیز در پی دارد دست بردارد.

دیگر خبرها

  • درخواست ممنوعیت فروش سلاح به تل آویو در کنگره
  • حمله موشکی به پایگاه آمریکا در شرق سوریه
  • حمله به پایگاه آمریکا در شرق سوریه
  • آمریکا از چین و روسیه خواست کنترل سلاح‌های هسته‌ای را به «هوش مصنوعی» نسپارند
  • آمریکا روسیه را به استفاده از «سلاح شیمیایی» در اوکراین متهم کرد
  • ادعای ترکیه مبنی بر کشتن ۴۳ تروریست در یک هفته
  • از دجله تا راین!/کدام کشور اروپایی رکورددار تجهیز صدام به تسلیحات شیمیایی بود؟
  • اتهامات آمریکا علیه روسیه نفرت‌انگیز و بی‌اساس است
  • آنتونوف: اتهام‌زنی آمریکا درباره تسلیحات شیمیایی نفرت‌انگیز است
  • مدودف: سلاح‌های روسیه دشمنان را می‌لرزاند