Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش ایسکانیوز، دکتر مریم بختیاری در نشست یک روزه عملکرد ۴ ساله حوزه سلامت روان دانشگاه‌های علوم پزشکی کشور گفت: مشاوران، رؤسا و مسئولان ادارات مشاوره برای رسیدن به موفقیت در حوزه کاری‌ باید در وهله نخست شناخت خوبی از خود داشته باشند و با نفوذ و تاثیرگذاری خود بر دیگران بتوانند به حل مشکلات دانشجویان بپردازند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

بختیاری در این نشست به ویژگی‌های فردی و اجتماعی مشاوران و روسای ادارات مشاوره دانشگاهی دانشگاه‌های علوم پزشکی اشاره کرد و گفت: الهام بخش بودن برای دیگران ایجاد ارتباط و اعتماد با دانشجویان، هدایت تغییر، تصمیم‌گیری راهبردی، نفوذ، تشویق، خلاقیت ونوآوری برای حل مشکلات دانشجویان در حوزه سلامت روان و داشتن برنامه و چشم‌انداز قوی از خصوصیات یک رئیس موفق اداره دانشجویی است.

وی خطاب به رؤسا و مدیران ادارات مشاوره دانشجویی دانشگاه‌های علوم پزشکی کشور گفت: شما رؤسای ادارات مشاوره دانشگاه‌ها باید قبل از انجام هر کاری ایده داشته باشید و نفوذ و نوآوری در کار را در اولویت قرار دهید تا بتوانید به اهداف مورد نظرتان دست یابید تا به خوبی در بحث مشاوره سلامت روان دانشجویان تسلط داشته باشید.

معاون مدیرکل دانشجویی وزارت بهداشت، داشتن مهارتهای ارتباط کلامی را یکی از ارکان لازم برای روسای ادارات مشاوره دانشگاه‌های علوم پزشکی عنوان کرد و گفت: برای کسب موفقیت در حوزه مشاوره سلامت روان باید خلاقیت و انعطاف پذیری را سرلوحه کار قرار دهیم تا بتوانیم به راحتی یک ساختار سلامت روان یا یک مرکز مشاوره را در دانشگاه مدیریت کنیم.

وی به صلاحیت‌ها در حوزه مشاوره سلامت روان اشاره کرد و گفت: مهارت و دانش فردی، مهارت بین فردی، مهارت‌های مدیریتی، مهارت‌های دگرگون کردن و دانش درباره خط مشی‌ها وبرنامه‌ها از خصوصیات یک فرد صلاحیت دار در حوزه مشاوره سلامت روان است.

بختیاری با اشاره به اینکه ابلاغیه‌های افراد گروه روانشناختی باید همواره به روز باشد، خاطرنشان کرد:حتما این ابلاغیه‌ها باید در سامانه « سیناسا»- سامانه یکپارچه نظام جامع آمار و اطلاعات سلامت ایران- قید شود و در خصوص اشکالات ایجاد شده در سامانه فرآور و سیناسا، باید مسئولان مربوطه در ستاد وزارتخانه را در جریان قرار دهند.

وی خطاب به مسئولان و رؤسای ادارات مشاوره دانشگاه‌های علوم پزشکی گفت: هیچ آمار، ارقام و اطلاعات مربوط به پرونده سلامت روان دانشجویان نباید به هر دلیلی به هیچ یک از ادارات و واحدهای دانشگاهی ارجاع داده شود مگر این که با هماهنگی و دستور کتبی معاونت فرهنگی و دانشجویی دانشگاه باشد چرا که اطلاعات مربوط به پرونده سلامت روان دانشجویان، داده‌های محرمانه است از این رو هیچ گونه نام و نام خانوادگی فرد مراجعه‌کننده به ادارات مشاوره نباید در سیستم اتوماسیون اداری درج شود و همه اطلاعات کاملا محرمانه نزد ادارات مشاوره باقی خواهند ماند.

معاون مدیرکل دانشجویی وزارت بهداشت افزود: همچنین در کمیته روانشناختی حتما باید برای حل مشکلات دانشجویان در حوزه مشاوره و سلامت روان، از یک روانشناس تربیتی استفاده شود تا اینکه پرونده تحصیلی و دانشجویی، دانشجوی آسیب‌رسان مورد بررسی قرار گیرد. ضمن اینکه اگر اداره مشاوره دانشجویی یک دانشگاه تصمیم گرفت جواب کمیته انضباطی را بدهد باید کمیته‌های روانشناختی در وهله نخست، اعلام نظر کنند و بعد نسبت به آن پرونده تصمیم‌گیری شود.

در این نشست، رؤسای ادارات مشاوره دانشگاه‌های علوم پزشکی کشور در یک بحث گروهی، به بررسی مشکلات موجود در ادارات مشاوره دانشجویی پرداختند و راهکارها و پیشنهادات لازم به منظور کیفیت بخشی به مسائل حوزه سلامت روان دانشگاه‌های علوم پزشکی ارایه شد.

منبع: مفدا

منبع: ایسکانیوز

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.iscanews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسکانیوز» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۴۴۷۵۶۴۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

مصالحه ۷۰ درصدی پرونده‌ها، حاصل تلاش ۹۰ روانشناس در پلیس اصفهان است

فرمانده انتظامی استان اصفهان مصالحه ۷۰ درصدی پرونده‌های تشکیل شده در کلانتری‌ها طی سال گذشته را حاصل تلاش متعهدانه و دلسوزانه ۹۰ روانشناس شاغل در مجموعه این فرماندهی اعلام کرد.

به گزارش خبرگزاری ایمنا و به نقل از پایگاه اطلاع‌رسانی پلیس، سردار حمید علینقیان پور ضمن تبریک روز جهانی روانشناس و مشاور به جامعه روانشناسان و مشاوران کشور اظهار کرد: در عصر پرتلاطم حاضر که انسان‌ها هر روز با مشکلات و چالش‌های مختلفی دست و پنجه نرم می‌کنند، موضوع سلامت روح و روان از اهمیت بیسیار زیادی برخوردار است.

وی افزود: امروز همگان دریافتند جامعه‌ای که از نظر روحی و روانی دچار آسیب باشد نمی‌تواند پیشرفت کند و به اهداف عالیه‌ای که برای خود در نظر گرفته دست یابد و بر همین اساس نقش روانشناسان و مشاوران بسیار حائز اهمیت و وجود این افراد برای هر جامعه‌ای لازم و ضروری است.

فرمانده انتظامی استان اصفهان از روانشناس و مشاور به عنوان سنگ صبور، محرم اسرار مردم و مرهم دل‌های رنجور یاد و تصریح کرد: با توجه به نقش مفید و مؤثری که روانشناسان و مشاوران در حوزه پیشگیری از آسیب‌های اجتماعی و کمک به بزه آسیب دیدگان جامعه دارند، استخدام و بهره‌گیری از این افراد در دستور کار پلیس قرار گرفت و امروز که بیش از دو دهه از فعالیت این افراد می‌گذرد، منشأ اثرات خیر برای مجموعه سازمان انتظامی کشور و عموم مردم بودند.

سردار علینقیان پور گفت: هم اکنون ۹۰ روانشناس و مشاور و مددکار اجتماعی در مجموعه فرماندهی انتظامی استان اصفهان مشغول فعالیت هستند که بیشتر آنها تحصیلات عالیه دارند و به گره گشودن از مشکلات مردم و تأمین آرامش روانی جامعه تلاش می‌کنند.

وی اظهار داشت: در سال گذشته ۸۶ هزار و ۲۰۷ نفر به مرکز مشاوره آرامش و واحدهای مشاوره و مددکاری مستقر در کلانتری‌های استان مراجعه کردند که بالغ بر ۷۰ درصد از پرونده‌های ارجاعی به آنان منجر به صلح و سازش و از ورود این پرونده‌ها به دستگاه قضائی جلوگیری شده است.

فرمانده انتظامی استان اصفهان برگزاری ۳۳۰۸ جلسه در قالب طرح مشاوره فعال، برگزاری ۲۴ جلسه مشاوره گروهی، تألیف یک جلد کتاب در حوزه روانشناسی خانواده و هزار و ۷۲۴ مورد تعامل و همکاری با سایر نهادها و سازمان‌های دولتی و غیر دولتی در جهت ارائه خدمت رسانی بهتر به مردم را از جمله مهمترین اقدامات مرکز مشاوره آرامش این فرماندهی در سال گذشته برشمرد و ادامه داد: از ۱۱۰ کلانتری در سطح استان، ۷۹ کلانتری دارای واحد مشاوره و مددکاری هستند و حداقل یک روانشناس در آنجا به مراجعان خدمت رسانی می‌کند و تقویت و تجهیز کلانتری‌های بدون واحد مشاوره و مددکاری به این واحد و استفاده از کارشناسان مشاوره در دست اقدام است.

سردار علینقیان پور با قدردانی از تلاش‌ها و زحمات روانشناسان و مشاوران که سلامت و آرامش روحی و روانی را به مردم هدیه می‌دهند، گفت: بی‌شک این افراد نقش بزرگی در امنیت روانی جامعه دارند و پلیس همواره این تلاش را ارج می‌نهد و به عنوان حافظ امنیت جامعه از دانش و تخصص آنان برای آرامش و آسایش هرچه بیشتر جامعه بهره می‌برد.

کد خبر 749112

دیگر خبرها

  • آئین بزرگداشت روز روانشناسی در بوشهر برگزار شد
  • ایجاد مراکز مشاوره فعال برای حل مشکلات دانشجویان
  • آئین گرامیداشت روز جهانی روانشناس و مشاور برگزار شد
  • روانشناسان نقش بسیار کلیدی در سلامت فردی و اجتماعی دارند
  • مصالحه ۷۰ درصدی پرونده‌ها در اصفهان
  • مصالحه ۷۰ درصدی پرونده‌ها، حاصل تلاش ۹۰ روانشناس در پلیس اصفهان است
  • ارتقای سطح سلامت روان اقشار کم‌برخوردار
  • ویزیت‌های نجومی روانشناسان؛ ۴۵ دقیقه ۲ میلیون تومان!
  • تجلیل از فعالان حوزه سلامت روان مهاباد
  • خدمات رایگان مشاوره ای به آحاد جامعه