Web Analytics Made Easy - Statcounter

ایران اکونومیست - به گزارش ایران اکونومیست ؛ بر اساس گزارش تازه وزارت ارتباطات و فناوری اطلاعات تلفن های ثابت دایری کشور تا پایان خردادماه امسال درحالی به سی میلیون و 590 هزار و 323 شماره رسیده است که این رقم تا پایان پارسال سی میلیون و 506 هزار و 633شماره بوده است.

تلفن های ثابت کشور در بازه زمانی اسفند1395 تا پایان خرداد ماه امسال 83 هزار و 690 شماره افزایش داشته است .

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!



تعداد مشترک پهن باند ثابت کشور تا پایان خردادماه امسال در حالی به 10 میلیون و 281 هزار و 423مشترک رسیده است که این تعداد تا پایان اسفندماه پارسال 9 میلیلون و 408 هزار و 23 مشترک بوده است.

تعداد تلفن همگانی کشورتا پایان خردادماه امسال 113،807 دستگاه بوده است درحالی که تعداد تلفن همگانی کشورتا پایان سال 1395 حدود 115 هزار و 764دستگاه بوده است و این امر نشان از کاهش تعداد دستگاه های تلفن همگانی در کشور در رقابت با تلفن همراه است.

تازه ترین گزارش دفتر بررسی های فنی معاونت برنامه ریزی وزارت ارتباطات و فناوری اطلاعات تعداد روستاهای دارای تلفن خانگی را 48،958 روستا

اعلام کرده است درحالی که این تعداد تا پایان اسفندماه پارسال 49 هزار و 29روستا بوده است

منبع: ایران اکونومیست

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت iraneconomist.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایران اکونومیست» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۴۴۷۹۲۴۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

رسانه‌ها به مساله مطالعه ضریب بدهند

به گزارش خبرگزاری مهر، محمدمهدی رحمتی مدیرعامل گروه رسانه ای مهر درباره برپایی سی و پنجمین نمایشگاه بین المللی کتاب تهران گفت: این‌رویداد را می‌توان به جشن کتاب تعبیر کرد که هر سال برگزار می‌شود و فرصت بیشتری برای توجه به کتاب و مطالعه در کشور را فراهم می‌کند. نویسندگان و ناشران در این مجال جدیدترین آثار خود را معرفی می‌کنند.

وی افزود: نمایشگاه فرصتی برای حضور اهل قلم زیر یک سقف است. همینطور محل قرار فرهنگی اقشار مختلف به ویژه خانواده‌هاست. مخاطبان گسترده این نمایشگاه باید مورد توجه اصحاب رسانه نیز باشند و به مسئله مطالعه ضریب دهند. آنها باید با این رویداد مهم ملی و بین‌المللی همراهی مناسبی داشته باشند.

مدیرعامل خبرگزاری مهر ادامه داد: از چگونه مطالعه کردن تا معرفی نویسندگان برتر می‌تواند سرفصل کارهای مهم رسانه‌های عمومی ایران در ایام برپایی نمایشگاه بین‌المللی کتاب تهران باشد. امیدوارم امسال نیز نمایشگاه خوبی داشته باشیم و مخاطبان بتوانند نیازهای خود از بازار کتاب را به خوبی تامین کنند.

رحمتی یادآوری نقش و جایگاه یادگیری را عامل مهمی در جلب نظر عموم شهروندان برای دعوت آنها به نمایشگاه کتاب دانست و در همین رابطه گفت: خوب است برگزارکنندگان نمایشگاه بین‌المللی کتاب تهران هرچه بیشتر در مورد اتفاق‌ها و برنامه‌هایی که در این رویداد بزرگ اجرا می‌شوند، به موقع مردم را مطلع کنند. توجه به ابعاد و کارکردهای کتاب و مطالعه در دعوت مردم به نمایشگاه تاثیر بسزایی خواهد داشت.

وی در رابطه با شعار امسال نمایشگاه کتاب با عنوان «بخوانیم و بسازیم»، افزود: هر چقدر ارجاع به کتاب و توجه به علم و دانش در جامعه گسترش یابد نتایج آن را در تمام شئونات خواهیم دید. رسانه‌ها نیز می‌توانند در توجه به علم مخاطبان خود را بیش از هر زمان دیگری آگاه کنند تا نگاه آنها به مطالب غیرعلمی کمتر جلب شود.

مدیرعامل خبرگزاری مهر به جایگاه نمایشگاه بین‌المللی کتاب تهران در توسعه دیپلماسی فرهنگی پرداخت و گفت: قدرت‌های جهانی به دلایلی مختلف از ایران در دیگر کشورهای جهان تصویر مخدوشی ارائه می‌کنند، زمانی که توانمندی‌های کشورمان را به فعالان حوزه‌های مختلف در دیگر کشورها بازگو می‌کنیم، مورد باور آنها قرار نمی‌گیرد. به طور مثال باور نمی‌کنند که در ایران این تعداد رسانه فعال وجود دارد و یا رویدادهایی فرهنگی بزرگی چون نمایشگاه بین‌المللی کتاب تهران برگزار می‌شود.

رحمتی گفت: نمایشگاه کتاب فرصت بی‌بدیل ایجاد می‌کند تا آرا و اندیشه‌های گوناگون در ایران منعکس شوند و ما بتوانیم به این واسطه ظرفیت‌های ملی خود را میان دیگر ملل جهان به خوبی معرفی کنیم. این به خودی خود کمک می‌کند تا تصویر درستی از کشورمان ایجاد شود. همچنان که استقبال بی‌نظیری همه ساله از نمایشگاه کتاب تهران صورت می‌گیرد این خود بیانگر اهمیت و ارزش این رویداد بزرگ ملی و بین المللی است.

وی در پایان، در مورد انتخاب یمن به عنوان مهمان ویژه سی‌وپنجمین نمایشگاه بین‌المللی کتاب تهران، گفت: به طور قطع فعالیت‌های چاپ و نشر کشور یمن که حدود ۱۰ سال است در جنگ و محاصره به سر می‌برد دچار تنگنا شده است. این موضوع مهم در کنار همه آسیب‌های جنگ به جامعه و مردم یمن خسارت وارد می‌کند. با این اوصاف آنها چاپ و نشر را به کناری نگذاشته‌اند. به نظر من حضور یمن در نمایشگاه بین‌المللی کتاب تهران یک اتفاق ارزشمند است. نویسندگان و ناشران یمن با حضور در نمایشگاه کتاب تهران این مهم را یادآور می‌شوند که کتاب برایشان مهم است.

کد خبر 6099554 فاطمه میرزا جعفری

دیگر خبرها

  • محمد حسین صفار هرندی: اختلاف داخلی زمینه‌ساز نفوذ دشمن است
  • برگزاری رویداد المپیک فناوری در پایان مهرماه
  • وزیر ارتباطات: اینترنت به سرعت نور می‌رسد / امیدوارم تا پایان سال، چند برند جدید موبایل ایرانی داشته باشیم
  • برنامه وزارت علوم برای افزایش ضریب نفوذ فناوری در صنایع سنتی
  • دستگیری فرد مدعی نفوذ در سفارتخانه‌ها برای اخذ ویزا
  • نکات مهم در انتخاب گیربکس صنعتی
  • رسانه‌ها به مساله مطالعه ضریب بدهند
  • پایان راه موبایل قاپان با شلیک پلیس
  • اجرای پویش ملی اهدای اسناد و منابع کهن
  • ۱۶۰۰ روستای کردستان از ارتباط پایدار و با کیفیت برخوردار هستند