Web Analytics Made Easy - Statcounter

خیرالله خادمی، مدیرعامل شرکت ساخت و توسعه زیربناهای حمل و نقل در گفت‌وگو با خبرنگار اقتصادی ایلنا درباره آخرین وضعیت ساماندهی 5 محور جاده ای منتهی به استان های شمالی در جهت کاهش ترافیک، اظهار داشت: ترافیک محورهای منتهی به شمال در ایام پیک و تعطیلاات یکی از معضلات ملی محسوب می‌شد که برای رفعه این مشکل تعریض و تسهیل عبور از 5 محور منتهی به شمال را در دستور کار خود قرار دادیم.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی ادامه داد: در زمان‌های پیک تردد به شمال و ایام تعطیلات همواره در محورهای منتهی به استان های شمالی به دلیل عدم گنجایش و ظرفیت پایین ترافیک طولانی ایجاد می شد و مردم ساعت ها در این محورها معطل می شدند و این ترافیک به یک مشکل برای مسافران و مردم بومی منطقه تبدیل شده بود.

معاون وزیر راه و شهرسازی گفت: یکی از اولین اقدامات در ابتدای دولت یازدهم، برنامه ریزی برای ساماندهی این محورها بود و آقای آخوندی تاکید ویژه ای بر روی این موضوع داشت.

خادمی با اشاره به مشکلات تردد بومیان حاشیه محورهای منتهی به استان های شمالی در زمان های پیک ترافیک، گفت: یکی از مشکلات ناشی از ایجاد گره ترافیکی در این مسیرها، دسترسی بومیان مناطق استان های گیلان، مازندران و گرگان به محورها برای جابه جایی در مناطق اطراف است. بنابراین در همان ابتدای شروع به کار دولت یازدهم با حضور وزیر راه وشهرسازی جلسه ای با عنوان ساماندهی محورهای شمال برگزارش د و در این جلسه 5 محور برای انجام عملیات تعریف، بزرگراه سازی و یا تسریع در ساخت انتخاب شدند.

خادمی تاکید کرد: تنها در سال گذشته بالغ بر 1000 میلیارد تومان در محورهای منتهی شمال هزینه شد که 600 میلیارد آن به تکمیل آزاد راه تهران- شمال اختصاص پیدا کرد.

تحویل محور رودهن- ساری به صورت بزرگراهی تا پایان سال

مدیر عامل شرکت ساخت و توسعه زیربناهای حمل و نقل با اشاره به اولین محور منتهی به شمال کشور برای تعریض و تبدیل آن بزرگراه اظهار داشت: اولین پروژه ای که تعریض و تبدیل آن به بزرگراه آغاز شد، محور محور رودهن- فیزوزکوه – قائم شهر- ساری بود که این محور از شرق تهران به سمت شمال کشور (استان مازندران ) امتداد دارد. این محور پس از اتمام پروژه، اولین بزرگراه منتهی به شمال کشور خواهد بود که تهران را به مرکز مازندران وصل می کند.

وی افزود: این محور امکان دسترسی به مسیرهای منتهی به گلستان و مشهد را فراهم می سازد.

خادمی با بیان اینکه در طول سه سال گذشته در پروژه تبدیل بزرگراه رودهن – فیروزکوه- قائم شهر- ساری حدود 220 میلیارد تومان هزینه شده است، گفت: تنها در سال گذشته 100 میلیارد تومان برای تکمیل این پروژه هزینه شده است. گلوگاه های این محور با ساخت تونل ها و پل های خاص رفع شد که اواخر سال گذشته با حضور رییس جمهوری بخشی از این پروژه به افتتاح رسید.

معاون وزی راه وشهرسازی با بیان اینکه تعریض 5 کیلومتر از این مسیر باقی مانده است، اظهار داشت: 5 کیلومتر باقیمانده در منطقه مسکونی قرار داد که با تملک این اراضی و ساخت آن، تا پایان سال تمام این محور به صورت بزرگراه، تحویل داده می شود.

تعریض محور هراز به صورت کامل تا دو سال آینده

خادمی با اشاره به پروژه بعدی در طرح ساماندهی محورهای منتهی به شمال در جهت بازگشایی گلوگاه های ترافیکی گفت: یکی دیگر از محورهای تعریف شده در این پروژه، تعریض محور هراز است. در سال های گذشته در تعریض این محور اقدامات زیادی انجام نشد اما در طول چهار سال گذشته حجم کاری که برای تعریض این محور عملیاتی شد قابل توجه بود به طوری که تا کنون 60 کیلومتر از این محور حد فاصل ورودی آمل تا بایجان و بخشی از این محور در محدوده استان تهران مورد بهره برداری قرار گرفته است.

معاون وزیر راه و شهرسازی ادامه داد: در حال حاضر ادامه تکمیل این پروژه در دست اجرا است و در این محور باید 17 کیلیومتر تونل ساخته شود که بخشی زیادی از آن عملیاتی شده است.

وی با بیان اینکه در حال حاضر در کل این محور در پروژه تعریض حدود 45 کیلیومتر باقیماند است، گفت: امیدواریم پروژه تعریض این محور تا دو سال آینده به افتتاح برسد اما به بهره برداری رسیدن این محور در دو سال آینده چیزی حدود 600 میلیارد تومان هزینه می خواهد.

پیشرفت فیزیکی آزادراه شمال به 85 درصد رسید

مدیر عامل شرکت ساخت و توسعه زیربناهای حمل و نقل با بیان اینکه از مهم ترین پروژه های جاده ای منتهی به شمال کشور، آزادراه تهران- شمال است، گفت: هر چند که ساخت و اتمام این پروژه دچار رکود چند ساله شده بود اما در طول چهار سال گذشته در دولت یازدهم به ویژه از 2.5سال پیش اقدامات قابل توجهی در این محور انجام شد.

وی ادامه داد: قطعه چهار آزادراه تهران- شمال که پیش از دولت یازدهم زیر بار ترافیک رفته بود در این دولت تکمیل و ترمیم شد و قطعه اول از 35 درصد پیشرفت فیزیکی به 85 درصد رسید که میزان پیشرفت فیزیکی در محوری با مشخصات آزاد راه تهران- شمال در طول کمتر از سه سال بسیار قابل توجه است.

افتتاح 60 کیلومتر از محور قزوین- تنکابن تا یک سال آینده

خامی درباره ساخت و تکمیل محور جدید قزوین- الموت- تنکابن، گفت: پروژه بعدی که در طرح ساماندهی محورهای منتهی به استان های شمالی قرار دارد، محور قزوین- الموت- تنکابن است که یک مسیر جدید برای اتصال به استان مازندران محسوب می شود و بخشی از ترافیک مسیر فعلی را کاهش خواهد داد.

وی با بیان اینکه پیشرفت فیزیکی این پروژه نزدیک به 40 درصد است، ادامه داد: قرار بر این است که تا یک سال آینده 60 کیلومتر از محور قزوین تا الموت را که یکی از مناطق گردشگری کشور محسوب می شود، به بهره برداری برسانیم.

رفع گلوگاه آزادراه قزوین- رشت

معاون وزیر راه وشهرسازی با بیان اینکه محور دیگر در این پروژه تکمیل آزادراه قزوین- رشت است، گفت: هر چند که آزادراه قزوین- رشت در سال گذشته به افتتاح رسید اما 11 کیلومتر از این مسیر که گلوگاه این محور است و یکی از سخت ترین نقاط این آزادراه از نظر اجرا محسوب می شود، ساخته نشد.

وی افزود: ساخت این 11 کیلومتر را در اولویت قرار دادیم چراکه در برخی از مواقع در ایام پیک میزان ترافیک در این نقطه حتی به 10 ساعت هم می رسید.

خادمی گفت: در این 11 کیلومتر باید تونل و پل های خاص ساخته می شد، که اواخر سال گذشته 3.3 کیلومتر تونل به صورت رفت و برگشت در این محور را به افتتاح رسانیدم.

معاون وزیر راه وشهرسازی با بیان اینکه در حال حاضر 8 کیلومتر از این مسیر باقیمانده است، گفت: در حال جذب سرمایه گذار برای تکمیل این محور هسیتم.

منبع: ایلنا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.ilna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایلنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۴۴۷۹۳۳۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

بهره‌برداری از ۱۳ پروژه ورزشی تا پایان اردیبهشت ماه در تبریز

به گزارش خبرگزاری مهر، یعقوب هوشیار در بازدید هفتگی خود از پروژه‌های ورزشی شهر که به همراه پرویز هادی، رئیس کمیسیون ورزش و جوانان شورای اسلامی شهر و مدیران شهرداری و در قالب شعار " جمعه‌های بدون تعطیل " انجام می‌گیرد، اظهار کرد: توسعه زیرساخت‌ها و افزایش اماکن و سرانه ورزشی در شهر تبریز یکی از نیازهای اساسی و مطالبات مهم شهروندان این شهر به شمار می‌رود که به صورت جدی مورد توجه شهرداری و شورای اسلامی شهر تبریز قرار دارد.

وی با اشاره به آماده‌سازی پروژه شاخص مجموعه اداری، ورزشی و رفاهی باشگاه شهرداری تبریز برای افتتاح در روزهای آتی افزود: این پروژه یکی از مهمترین پروژه‌های رفاهی ورزشی تبریز است که با نظارت و پیگیری‌های مستمر و با حمایت اعضای شورای اسلامی شهر، روزهای پایانی را جهت بهره برداری طی می‌کند.

شهردار تبریز با اشاره به پروژه‌های ورزشی افتتاح شده در سال گذشته عنوان کرد: پروژه‌های ورزشی افتتاح شده در سال گذشته، از جمله استادیوم ورزشی قویدل، زورخانه و برخی سالن‌های ورزشی، در حال حاضر نیز قابل بهره برداری هستند.

وی خطاب به مدیران شهرداری تبریز تاکید کرد: انشعابات آب، برق، گاز، فاضلاب سالن‌های ورزشی افتتاح شده و همچنینی مسیر دسترسی آنها باید تأمین شود تا علاوه بر افتتاح قابل بهره بردای نیز باشد.

هوشیار همچنینی از مدیرعامل شرکت باشگاه ورزشی شهرداری تبریز خواست تا برنامه چگونگی بهره برداری از پروژه‌های جدید را ارائه کند.

هوشیار با اشاره به مشخصات پروژه فنی مجموعه اداری، ورزشی و رفاهی باشگاه شهرداری تبریز خاطرنشان کرد: این پروژه با زیربنای سه هزار مترمربع و در هفت طبقه سازه‌ای با هزینه‌کرد ۴۲۰ میلیارد ریال در خیابان ورزش در دست احداث است که آخرین مراحل اجرایی را پشت سر می‌گذارد.

وی اضافه کرد: همزمان با این پروژه ۱۲ پروژه ورزشی دیگر همچون چمن‌های مصنوعی، سالن‌های ورزشی چندمنظوره و رینک دوچرخه‌سواری خاوران نیز به بهره‌برداری می‌رسد.

شهردار تبریز با اشاره به بودجه هزار میلیارد تومانی برای احداث پروژه‌های ورزشی یادآور شد: هزار میلیارد تومان برای اجرای ۵۵ پروژه ورزشی اختصاص یافته است که برخی از آن پروژه‌ها به بهره‌برداری رسیده و برخی دیگر امسال افتتاح می‌شوند.

هوشیار ورزش و سلامت جامعه را اولویت دوره فعلی مدیریت شهری دانسته و ابراز کرد: مطابق وعده خود در روزهای آغازین دوره فعلی مدیریت شهری مبنی بر شروع روزهای خوب ورزش تبریز، امسال پروژه‌های مختلف ورزشی میزبان ورزشکاران تبریزی در رشته‌های مختلف فوتسال، فوتبال، والیبال، گلف، اسکواش، شنا دوچرخه سواری، ورزش همگانی و سایر ورزش‌ها خواهند بود.

وی ادامه داد: تلاش کردیم اولویت اجرای پروژه‌های ورزشی مناطق کم‌برخوردار شهر و به خصوص محلات فاقد امکانات ورزشی باشد.

گفتنی است ۱۳ پروژه ساختمان رفاهی، اداری، تجاری و ورزشی، زمین ورزشی ستارخان، استادیوم ورزشی بهشتی، زمین ورزشی تلاش، سالن چندمنظوره چاوان با پروژه‌های جانبی، سالن فضیلت، سالن شمس، سالن ورزشی خاوران، زمین ورزشی پارک مشروطه، زمین ورزشی کوی پلیس و رینک دوچرخه خاوران تا پایان اردیبهشت به بهره‌برداری می‌رسند.

کد خبر 6096084

دیگر خبرها

  • تمامی محورهای منتهی به تهران قفل شد
  • قطعه سوم کمربندی نسیم شمال قزوین افتتاح می‌شود
  • محور هراز یک‌طرفه شد
  • بهره‌برداری از ۱۳ پروژه ورزشی تا پایان اردیبهشت ماه در تبریز
  • شهردار تهران: اتصال بزرگراه یادگار امام به بروجردی و آزاد راه ساوه
  • تردد در جاده چالوس و آزاد راه تهران - شمال یکطرفه شد
  • تردد از جاده چالوس و آزادراه تهران –شمال به سمت مازندران ممنوع شد
  • تکمیل بیمارستان رازی کوهدشت تا پایان سال ۱۴۰۴
  • نرخ سود بین بانکی تغییر کرد/ جزییات
  • ◄ رویکرد ترافیک‌ زای شهرداری تهران در زمینه توسعه پارکینگ