Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از اهواز، علی ممبینی، رئیس اداره آموزش و پرورش استثنایی خوزستان بیان داشت: نوزدهمین دوره مسابقات ورزشی برگزار شد و در این مسابقات دانش‌آموزان پسر و دختر با نیازهای ویژه خوزستان موفق به کسب مقام‌های کشوری مختلفی شدند.

وی تصریح کرد: مهدی آلبوعلی (گروه سندرم داون) در رشته دو - ماده پرش طول مقام اول کشور و در رشته دو - ماده 45 متر مقام سوم کشوری را کسب کرد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

همچنین محمد (گروه نابینایان) در رشته دو - ماده 100 متر کلاس B2 مقام سوم کشوری و در رشته دو - ماده 400 متر کلاس B2 مقام سوم کشوری را کسب کرد.

رئیس اداره آموزش و پرورش استثنایی خوزستان ادامه داد: علی تقدیری در رشته دو - ماده 45 (گروه سندرم داون) مقام دوم کشوری، عارف حمدی در رشته دو - ماده پرش طول (گروه سندروم داون) مقام دوم کشوری و عرفان زیلابی در رشته گویرانی (گروه سندروم داون) مقام اول کشوری را به دست آوردند.

ممبینی ادامه داد: همچنین رضا طعمی‌عذار (گروه سندروم داون) در رشته گویرانی مقام دوم کشوری، رضا آل‌محمد در رشته گویرانی (گروه سندروم داون) مقام سوم کشوری و تیم 3 نفره پسران دو و میدانی گروه سندرم داون نیز مقام نخست کشوری را بدست آورد.

وی افزود: در بخش دختران مریم چتینی‌خینی (گروه کم‌توان ذهنی) در رشته دو - ماده 400 متر مقام اول کشور و در رشته دو - ماده پرش طول نیز مقام سوم کشوری را کسب کرد. نغمه علوانی (گروه نابینایان) در رشته شطرنج کلاس B2 مقام سوم کشوری و زینب چلداوی (گروه کم‌توان ذهنی) در رشته دو - ماده 45 متر مقام اول کشوری را به دست آوردند.

رئیس اداره آموزش و پرورش استثنایی خوزستان گفت: فاطمه تراهی (گروه کم‌توان ذهنی) در رشته دو - ماده 45 متر مقام اول کشوری، آسیه قلاوند (گروه کم‌توان ذهنی) در رشته دو - ماده 20 متر مقام سوم کشوری و کیانا کریمیان (گروه نابینایان) در رشته دو - ماده 60 متر کلاس B2 مقام دوم کشوری را اخذ کردند. وی همچنین در رشته دو - ماده 400 متر کلاس B2 نیز مقام سوم کشوری را کسب کرد

ممبینی ادامه داد: مبینا کریمیان (گروه نابینایان) در رشته دو - ماده 200 متر کلاس B2 مقام سوم کشوری، محدثه دیناری (گروه نابینایان) در رشته دو - ماده پرش طول کلاس B3 مقام سوم کشوری و نیلوفر صفاری (گروه سندروم داون) در رشته گویرانی مقام اول کشوری را به دست آوردند.

وی گفت: زینب عچرش (گروه سندروم داون) در رشته گویرانی مقام سوم کشوری، معصومه سلیمانیان (گروه سندروم داون) در رشته گویرانی مقام سوم کشوری و نیلوفر صفاری و زینب در رشته دوبل گویرانی مقام دوم کشوری را به دست آوردند.


انتهای پیام/م

منبع: باشگاه خبرنگاران

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.yjc.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «باشگاه خبرنگاران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۴۴۸۰۲۰۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

لزوم هدایت درست انتخاب رشته دانش آموزان در دانشگاه‌

ایسنا/مازندران رئیس دانشگاه آزاد اسلامی گفت: در کنکور چند روز قبل ۱۲۰ هزار نفر در رشته ریاضی، سه برابر در سایر رشته‌ها و ۶ برابر در تجربی شرکت کردند و این حکایت از یک ناهنجاری انتخاب رشته در جمع دانش آموزان دارد که این ناهنجاری اگر عالمانه هدایت نشود می‌تواند آینده کشور را به خطر بیندازد.

محمد مهدی طهرانچی ۱۰ اردیبهشت در حاشیه اجلاسیه افق تحول دانشگاه ۲ در جمع خبرنگاران که در دلگشا چالوس برگزار شد، با اشاره به اهمیت این اجلاسیه اظهار کرد: در این اجلاسیه مباحثی را پیرامون موضوع رفتار اجتماعی جامعه و دانش آموزان، دانشجویان و داوطلبان آموزشی در پرداختن به حوزه انسانی به اشتراک گذاشتیم.

وی افزود: آینده آموزش عالی در گرو توجه به حرکت‌هایی است که امروز در قالب انتخاب رشته رخ می‌دهد و این آینده کشور را رقم می‌زند.

رئیس دانشگاه آزاد اسلامی با اشاره به اینکه هر روز در خبرها از شرکت مجموعه‌ای از دانش آموزان در کنکور می‌شنویم، تصریح کرد: پنج شنبه‌ای که گذشت ۱۲۰ هزار نفر در ریاضی، سه برابر در سایر رشته‌ها و ۶ برابر در تجربی شرکت کردند و این حکایت از یک ناهنجاری انتخاب رشته در جمع دانش آموزان دارد که این ناهنجاری اگر عالمانه هدایت نشود می‌تواند آینده کشور را به خطر بیندازد.

طهرانچی گفت: دانش آموزان بر اساس دریافت خودشان یک انتخاب را انجام می‌دهند و ما دانشگاهیان و دلسوزان جامعه باید علل این انتخاب و توزیع نامتوازن را بررسی کنیم که در این اجلاسیه به صورت نشست دو روزه در حوزه علوم اجتماعی مورد بحث قرار گرفت.

افزایش ۳۰ تا ۳۵ درصدی افزایش حقوق در دانشگاه آزاد اسلامی

وی با بیان اینکه در این اجلاسیه مسائل جدی مطرح و با همتی که وجود دارد باید اقدام به رفع آن شود، یادآور شد: نکته مهمی که در کشور وجود دارد این است که ما در یک جنگ ترکیبی قرار گرفته‌ایم و در این خصوص هنر و رسانه نقش جدی را ایفا می‌کند و جامعه شناسی و مخاطب شناسی جایگاه مهمی دارد.

رئیس دانشگاه آزاد اسلامی خاطر نشان کرد: بیش از ۷۰ نفر از جامعه شناسان سراسر کشور به این موضوع پرداختند که جایگاهشان در نقش آفرینی جدیدشان در دانشکده‌های هنر و رسانه را بتوانند جایگاه دقیقی قرار دهند.

طهرانچی در ادامه به خبری در مورد افزایش حقوق هیئت علمی و کارکنان دانشگاه آزاد اسلامی سراسر کشور پرداخت و گفت: دولت امسال ۲۰ درصد برای اعضای هیئت دولت در نظر گرفته است و در جلسه اخیر که در شورای معاونین داشتیم در حال آماده سازی لایحه‌ای برای هیئت امنا هستیم که ۳۰ تا ۳۵ درصد افزایش حقوق دانشگاه آزاد رقم بخورد.

انتهای پیام

دیگر خبرها

  • افزایش حقوق کارکنان دانشگاه آزاد
  • لزوم هدایت درست انتخاب رشته دانش آموزان در دانشگاه‌
  • جزئیات جدید نحوه ارزش‌یابی امتحانات کشوری «ریاضی» و «علوم» پایه ششم
  • ثبت نام دور جدید مسابقات روبوتیکاپ دانش آموزی آغاز شد
  • نمایش دستاوردهای خودکفایی دانش‌آموزان با نیازهای ویژه در سنندج
  • دانش‌آموزان کردستانی در جشنواره سفیران سلامت درخشیدند
  • تقویت هنرستان‌های فنی و حرفه‌ای از اولویت‌های جدی ما است
  • تحویل ۷۰ کلاس درس به دانش آموزان دشت آزادگان و هویزه
  • معلم خوزستانی نمونه کشوری شد
  • نمایشگاهی از معرفی هفته مشاغل در آران وبیدگل