Web Analytics Made Easy - Statcounter

رئیس سازمان جهاد کشاورزی خراسان‌جنوبی گفت: سامانه بهین‌یاب برای ارائه تسهیلات بلندمدت به فعالان بخش کشاورزی فعال است که افراد می‌توانند در آن ثبت‌نام کنند.

به گزارش ایسنا، «هاشم ولی‌پور مطلق»، امروز(31 مردادماه)، در جمع خبرنگاران اظهار کرد: پارسال یکی از عللی که باعث افزایش قیمت زرشک شد، تسهیلات سامانه بهین‌یاب بود که باعث شد کارخانه راکد مجدد راه‌اندازی شود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی در خصوص ارائه تسهیلات برای افرادی که قرار است در فرآوری محصولات کشاورزی نقش داشته باشند، افزود: محدودیتی در ارتباط با پرداخت تسهیلات در استان وجود ندارد اما قدرت جذب تسهیلات کم است.

رئیس سازمان جهاد کشاورزی خراسان‌جنوبی با بیان اینکه موانعی در این زمینه وجود دارد که به نتیجه نمی‌رسد، تصریح کرد: سازمان جهاد کشاورزی با پرداخت نقدینگی به کشاورزان استان کمک می‌کند.

ولی‌پور مطلق با بیان این‌که تولیدات زرشک و عناب از جمله تولیدات خراسان‌جنوبی است، افزود: 97 درصد تولیدات زرشک و عناب دنیا را در این استان تولید می‌شود.

وی با بیان این‌که 342 پروژه بخش کشاورزی هم‌زمان با آغاز هفته دولت در شهرستان‌های خراسان‌جنوبی افتتاح خواهد شد، اظهار کرد: از محل افتتاح این پروژه‌ها در هفته دولت برای 522 نفر اشتغال جدید و پایدار ایجاد می‌شود.

رئیس سازمان جهاد کشاورزی خراسان‌جنوبی ادامه داد: با همت و تلاش دولت مردان و فعالان عرصه کشاورزی استان از محل اعتبارات دولتی، خودیاری و اعتبارات تسهیلاتی و با سرمایه‌گذاری بالغ بر382 میلیارد ریال شاهد بهره‌مندی بیش از 43 هزار نفر جمعیت برخوردار هستیم.

ولی‌پور مطلق یادآور شد: از مجموع این پروژه‌ها، 153 پروژه آب و خاک، 80 پروژه دامی، 66 پروژه مکانیزاسیون، 17 پروژه باغی، 11 پروژه منابع طبیعی، 2 پروژه تعاونی روستایی و یک پروژه آبزی‌پروری است.

وی افزود: از مهم‌ترین این پروژه‌ها به انتقال آب با لوله آبیاری تحت‌فشار و کم‌فشار، استخر ذخیره آب کشاورزی، واحدهای گلخانه‌ای، کارخانه خوراک دام، مرغداری گوشتی، کشتارگاه صنعتی طیور است.

رئیس سازمان جهاد کشاورزی خراسان‌جنوبی با بیان این‌که مجموع کل سرمایه‌گذاری انجام شده از محل افتتاح 153 پروژه آب وخاک در استان، بالغ بر 12میلیارد ریال است، یادآور شد: بیشترین شمار پروژه‌های افتتاحی در شهرستان نهبندان خواهد بود.

انتهای پیام

منبع: ایسنا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.isna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۴۴۸۰۲۳۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

جزئیات بررسی پرونده های امور اراضی استان تهران تشریح شد

به گزارش خبرنگار مهر، میرمحمد غراوی عصر جمعه در جمع خبرنگاران در تشریح جزئیات برگزاری اولین جلسه کمیسیون تبصره یک ماده یک امور اراضی استان تهران که با حضور مدیران کل سازمان‌های؛ جهاد کشاورزی، راه و شهرسازی، حفاظت محیط زیست و امور اراضی استان تهران و سایر اعضا برگزار شد، اظهار کرد: در این جلسه ۴۵ پرونده مورد بررسی و تعیین تکلیف قرار گرفت.

غراوی گفت: پرونده‌های بررسی شده مربوط به درخواست تغییر کاربری اراضی کشاورزی در ۱۶ شهرستان استان تهران بود.

معاون هماهنگی امور عمرانی استانداری تهران عنوان کرد: پس از بررسی و تبادل نظر در خصوص پرونده‌های مذکور که مربوط به حوزه اجرای زیرساخت‌های بخش کشاورزی و غیر کشاورزی بود، آرا مربوط به هر پرونده صادر شد.

بر اساس این گزارش، طبق تبصره یک ماده یک قانون حفظ کاربری اراضی زراعی و باغ‌ها، تشخیص موارد ضروری تغییر کاربری اراضی زراعی و باغ‌ها در هر استان به عهده کمیسیونی مرکب از رؤسای سازمان جهاد کشاورزی، امور اراضی، مسکن و شهرسازی، حفاظت محیط زیست آن استان و یک نفر نماینده استانداری است که به ریاست سازمان جهاد کشاورزی آن استان تشکیل می‌شود.

کد خبر 6096028

دیگر خبرها

  • جزئیات بررسی پرونده های امور اراضی استان تهران تشریح شد
  • ارائه خدمات به بیش از ۱۶۰۰ سرمایه‌گذار و فعال اقتصادی
  • مهم‌ترین رسالت استادان جهاد تبیین است
  • خراسان جنوبی/کارگران، فعالان عرصه اقتصاد و تولید
  • ۲ هزار و ۹۵۰ پروژه در خراسان رضوی به بهره‌برداری می‌رسد
  • پرداخت بیش از ۲۱ هزار فقره تسهیلات توسط صندوق‌های قرض الحسنه
  • اتمام رفع تداخلات اراضی در سیستان و بلوچستان
  • اجرای طرح آبخیز تا جالیز در لرستان
  • انتصاب رئیس سازمان جهاد کشاورزی مازندران
  • کشت برنج در ۶۷ هزار هکتار شالیزار مازندران