Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «فردا»
2024-04-25@18:55:24 GMT

۱۰ نوع از بدترین غذاها که روزانه مصرف می‌کنید

تاریخ انتشار: ۳۱ مرداد ۱۳۹۶ | کد خبر: ۱۴۴۸۱۴۸۰

۱۰ نوع از بدترین غذاها که روزانه مصرف می‌کنید

گوشت فرآوری شده که شامل بیکن، ژامبون، هات داگ، سوسیس، سالامی و کالباس است. که در غذای آماده و فست فودها بیشتر مورد استفاده قرار می‌گیرد، خطر ابتلا به بیماری‌های قلبی عروقی و همچنین برخی از سرطان‌ها را افزایش می‌دهد.

سرویس سبک زندگی فردا؛ بشیر قلی‌زاده سرچشمه:طول عمر افرادی که پنج وعده میوه و سبزی مصرف می‌کنند بیشتر است از افرادی که چنین رژیمی را رعایت نمی‌کنند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!
شما می‌توانید لااقل روزی یک عدد سیب مصرف کنید و تا جایی که برایتان مقدرو باشد از خوردن مواد غذاهایی که مناسب شما نیستند پرهیز کنید.


۱. گوشت بیکن شده
هر شخصی که عاشق بیکن است، خوشمزه بودنش را انکار نمی‌کند اما باید بدانید که این ماده غذایی برای شما خوب نیست. شاید تصورش برایتان سخت باشد اما گوشت بیکن شده یکی از بدترین چیز هایی است که می‌توانید به عنوان غذا بخورید. یک قاشق غذا خوری متوسط از گوشت بیکن شده حاوی ۴۳۵ میلی گرم سدیم است. این درست حدود یک و پنجم مقدار نیاز بدن، یک فرد بزرگ سال است. [منبع: Magee].
یک فرد بالغ در طول یک روز باید رژیم غذایی که بالغ بر ۲۰۰۰ کالری انرژی داشته باشد را مصرف کند. این رژیم غذا از ۴۵ الی ۶۵ درصد کربوهیدرات تشکیل شده است (و به یاد داشته باشید که کربوهیدرات شامل شکر نیز است که می‌خورید، نه فقط نان و ماکارونی) در ضمن شما حدود ۶۶ گرم چربی نیز مصرف می‌کنید. از این بین تنها ۲۰ گرم آن از چربی اشباع است. توجه داشته باشید که بدن شما به بیش از ۲۴۰۰ میلی گرم سدیم در روز نیاز ندارد. [منبع: Klein ، Jacob].
اگر رژیم غذایی‌تان پر از مواد سرخ شده، گوشت گاو و گوجه فرنگی باشد، خطر ابتلا به برخی از بیماری‌ها در شما افزایش پیدا می‌کند. اگر قرار باشد در طول شش روز از یک هفته را این گونه غذاها را مصرف کنید، خطر ابتلا به سکته مغزی در شما ۴۱ درصد افزایش پیدا می‌کند. اگر می‌خواهید از چنین بلایی دور باشید، سعی کنید ماهی یکبار چنین وعده غذایی را تجربه کنید. [منبع: AP]. طول عمر افرادی که پنج وعده میوه و سبزی مصرف می‌کنند، بیشتر از افرادی است که چنین رژیمی را رعایت نمی‌کنند. شما می‌توانید لااقل روزی یک عدد سیب مصرف کنید و تا جایی که برای شما مقدرو باشد، از خوردن مواد غذایی‌ای که مناسب شما نیستند، پرهیز کنید. [منبع: Paddock].

۲. نوشیدنی گازدار قندی
نوشیدن نوشابه مثل این است که شما آب نبات مایع مصرف می‌کنید. نوشابه‌های گازدار قندی بمبی از کالری هستند که در کشور ما موجب بیماری چاقی به صورت فراگیر شده است. به این نکته توجه کنید که عادت‌های غذایی ما نیز با افزایش خطر ابتلا به سرطان‌های خاص، پیری زودرس و اختلال هورمون همراه است. در ساخت اکثر نوشابه‌های قندی گازدار دارای شربت ذرت که دارای فرکتوز بالایی نیز است، استفاده می‌شود(کالری زیاد نوشابه‌ها از همین نوع قند تامین می‌شود) این در حالی است که برای ساخت نوشابه‌ها از انواع نگهدارنده‌های مصنوعی و رنگ‌های خوراکی و سایر مواد تشکیل دهنده شکلات‌ها، نیز استفاده می‌شود. عادت به اینگونه نوشیدنی‌ها فقط باعث چاق شدن شما نمی‌شود، بلکه می‌تواند باعث ایجاد حفره و پوسیدگی در دندان‌هایتان نیز شود. برخی از نوشابه‌ها دارای ماده‌ای به نام (BVO) هستند، این ماده شیمیایی به عنوان طعم دهند به نوشابه‌ها اضافه می‌شود که به آن طعمی شبیه به پرتقال می‌دهد. این ماده باعث اختلالاتی در بدن، از جمله کاهش حافظه، اختلالات عصبی و بیماری‌های پوستی در برخی از افراد می‌شود. مصرف کنندگان نوشابه‌های گازدار قندی باید نگرانی بیشتری نسبت به مصرف اینگونه نوشیدنی‌ها را از خود نشان دهند.


۳. شیرینی‌های مصنوعی
آمریکایی‌ها سالانه بیش از اندازه مجاز شیرینی مصرف می‌کنند، تقریبا ۶۸ کیلو گرم در سال. این میزان شیرینی تقریبا از ۱۳ کیلو گرم شکر تهیه شده است. این شکر همان گرانولی است که آن را ساکارز نیز می‌نامند [منبع: Casey] اما در برخی دیگر از عسل، شربت فروکتوز (که معمولا به طور طبیعی در میوه‌ها یافت می‌شود) استفاده می‌کنند. اما اکثر ما به شکر عادت بیشتری داریم. اما در این بین ۵ نوع شیرین کننده مصنوعی نیز در بازار وجود دارند: پتاسیم acesulfame (acesulfame K)، آسپارتام، نوتام، ساخارین و سوکرالوز که سازمان غذا و داروی آمریکا آنها را بی خطر معرفی کرده است. [منبع: USDA] برخی از جایگزین‌های شکر ممکن است طعم بدی در دهانمان ایجاد کند، اما این تنها چیزی است که از اینگونه طعم دهنده‌ها نصیبتان می‌شود، زیرا شکر بسیار پرخطرتر است. این درحالی است که ما شیرین کننده‌های مصنوعی را به خاطر اینکه کالری کمی دارند، دوست داریم. اما به طور یقین نمی‌دانیم که چقدر برای ما مضر هستند. در این باره برخی ادعاهای گیج کننده در چند دهه گذشته عنوان شده است که نمی‌توان معایب آنها را در نظر نگرفت. این شیرین کننده‌ها ممکن است به طور قابل توجه‌ای باعث افزایش خطر ابتلا به مشکلات بهداشتی چون افزایش وزن، سندروم متابولیک بدن، دیابت نوع ۲ و بیماری‌های قلبی عروقی شوند. [منبع: Scutti]

۴. ادویجات همیشگی
ادویه‌های همیشگی چون نمک و فلفل را نمی‌توانیم از سبد غذایی خود حذف کنیم. آیا تا به حال در مورد چاشنی‌هایی که در دمای اتاق درون هر آشپز خانه‌ای هستند فکر کرده و یا درباره شیوه ساخت سس گوجه فرنگی که با هر غذایی میل می‌کنید، فکر کرده‌اید؟ این مواد نیز تاریخ مصرف دارند، هر چند که موجودات موذی علاقه به نمک و فلفل ندارد اما به یاد داشته باشید که اینگونه مواد چه به صورت خرد شده باشند چه به صورت شکل اولی‌شان در یک بازه زمانی خاص فاسد می‌شوند. درون برخی از این چاشنی‌ها نیز مواد نگهدارنده، انواع رنگ‌های خوراکی، شیرین کننده‌ها، نمک و چربی‌های مضر نیز استفاده می‌کنند. چربی‌های استفاده شده در برخی از سس‌ها از نوع چربی‌های ترانس هستند که باعث بیماری نارسایی قلبی می‌شوند. مواد شیمیایی مانند دی متیل پلی سیلوکسان نیز در این گونه مواد یافت می‌شود. (به عنوان مثال، dimethylpolysiloxane، به عنوان عامل ضد فوم در کچاپ و بسیاری از غذاهای فرآوری شده و سریع مورد استفاده قرار می‌گیرد) در مورد آن فکر کنید.

۵. اره ماهی و انواع ماهی‌های تن
اکثر ماهی‌ها و صدف‌ها می‌توانند بخشی از رژیم غذایی سالم باشند. آنها پر از پروتئین هستند و منبع خوبی از چربی‌ها نیز به حساب می‌آیند. آنها کم چرب اشباع و سرشار اسیدهای چرب امگا ۳ هستند. ماهی‌های دریایی دارای حداقل جیوه درون‌شان هستند اما از این نظر باید توجه داشت، برخی از ماهی‌ها از جمله اره ماهی دارای مقدار قابل توجه‌ای جیوه هستند. همچنین، ماهی‌های چون؛ (king mackerel, marlin, orange roughy, shark, and tilefish) دارای مقدار قابل توجه‌ای جیوه درون‌شان هستند. ماهی تن بال دراز که یکی از انواع معروف ماهیان تن است نیز مقدار قابل توجه‌ای جیوه نسبت به گوشت قرمز دارد، بنابراین عاقلانه انتخاب کنید. سطح بالای جیوه در ماهی‌ای که ما می‌خوریم ممکن است به مغز و سیستم عصبی یک جنین یا کودک کوچک آسیب برساند. زیرا جیوه یک نوروکسین است و به همین دلیل FDA و EPA توصیه می‌کنند که مادران باردار و کسانی که به نوزادان شیر می‌دهند، از خوردن این گونه ماهی‌ها چه برای خود و چه برای فرزند خردسالشان اجتناب کنند. حال باید به این نکته توجه داشت، اگر از چنین ماهی‌هایی برای ساخت تن ماهی نیز استفاده شود، می‌تواند تا چه میزان سلامتی‌مان را به خطر بیاندازد. به گفته محققان، خوردن گوشت فرآوری شده باعث مرگ زودرس می‌شود.

۶. محصولات گوشتی فرآوری شده
گوشت فرآوری شده که شامل بیکن، ژامبون، هات داگ، سوسیس، سالامی و کالباس است. که در غذای آماده و فست فودها بیشتر مورد استفاده قرار می‌گیرد، خطر ابتلا به بیماری‌های قلبی عروقی و همچنین برخی از سرطان‌ها را افزایش می‌دهد. محققان دانشکده بهداشت عمومی هاروارد متوجه شدند، افرادی که به طور منظم ۵۰ گرم گوشت فرآوری شده مصرف می‌کنند که این میزان برابر است با یک هات داگ ۲ تکه برای ناهار در یک ساندویچ؛ ۴۲ درصد بیشتر به بیماری‌های قلبی مبتلا می‌شوند و همچنین خطر ابتلا به دیابت نوع ۲ در آنها، نسبت به افرادی که چنین غذاهایی را نمی‌خورند، تقریبا ۲۰ درصد بیشتر است. (منبع: Micha.) علاوه بر این، محققان دانشگاه زوریخ به این نتیجه رسیدند که اگر همه ما مصرف گوشت فرآوری شده را به کمتر از ۲۰ گرم در روز محدود کنیم، بیش از ۳ درصد آمار مرگ و میر کاهش می‌یابد.[منبع: Rohrmann, Abrams]. گوشت فراوری شده از لحاظ چربی اشباع شده و کلسترول از درصد بالاتری نسبت به گوشت فرآوری نشده برخوردار است. همچنین گوشت فرآوری شده حاوی ۴ برابر سدیم و تقریبا ۵۰ درصد نیترات بیشتری نیز هست. [منبع: Micha].

۷. نان شیرین حلقوی
اکثر نان‌های شیرن حلقوی با آرد سفید تصفیه شده تهیه می‌شوند. این بدان معنی است که تمام ویتامین‌ها، مواد معدنی و فیبر مفید از آنها خارج شده است. مواد غذایی تهیه شده با آرد سفید تصفیه شده با افزایش وزن، بیماری قلبی و دیابت نوع ۲ رابطه مستقیم دارد. این مواد نه تنها باعث افزایش وزن می‌شوند، بلکه می‌توانند باعث کاهش وزن نیز شوند. این بستگی به مواد سازنده و مقدار مصرف شما دارد.

۸. استیک مارگارین
چربی‌های اشباع شده درون کره مارگارین از چربی‌های درون روغن زیتون بیشتر است و این چربی‌ها به ضرر شما هستند، زیرا چربی‌های مارگارین قادرند باعث چاقی پهلوهای شما شوند و همنچنین این ماده سطح گلسترول بد بدن شما را نیز افزایش می‌دهد و این در حالی است که سطح گلسترول خوب بدن کاهش می یابد. کره مارگارین می‌تواند باعث افزایش سکته مغزی و قلبی شود. این ماده که سرشار از چربی‌های ترانس و نیز به عنوان روغن هیدروژنه شده نیز شناخته شده است، در برخی از مارک‌ها هنوز نیز از این مواد مضر استفاده می‌شود. چربی‌های ترانس یکی از بدترین نوع چربی‌ها برای خوردن است.

۹. لبنیات
اگر شما نگران چربی‌های اشباع شده درون مواد لبنی هستید، حتما باید از مواد نو ترکیب (هورمون‌ها) که برای رشد و شیردهی بیشتر گاوها تجویز می‌شود، نیز آشنا شوید. هورمون رشد گاو یک هورمون مصنوعی مهندسی شده ژنتیکی است، که باعث شیر دهی بیشتر گاوها می‌شود. این هورمون‌ها نه تنها برای سلامتی گاو مضر واقع است، بلکه انسان‌هایی که از فراورده‌های این نوع گاوها مصرف می‌کنند نیز در معرض خطر بیماری‌های ناشناس قرار می‌گیرند.

۱۰. غذا هایی که بیش از حد سرخ می‌شوند
همانطور که می‌دانید غذاهای سرخ شده در دنیا طرفداران زیادی دارد. یکی از این مواد سرخ کردنی سیب زمینی سرخ شده است. از معایب مواد سرخ کردنی دریافت چربی بسیار بالای آن در هنگام سرخ شدن است. اگر مواد سرخ کردنی بیش از حد سرخ شوند، مواد شیمیایی بسیار خطرناکی تولید می‌کنند. برای همین توصیه می‌شود به هیچ وجه سیب زمینی را تا اندازه قهوه‌ای شدن سرخ نکنید. مشکلات بهداشتی مانند سکته مغزی و افزایش خطر ابتلا به سرطان‌های خاصی از جمله پستان، مری، سر و گردن، ریه، پانکراس و پروستات نیز می‌تواند ناشی از مصرف بیش از حد مواد غذایی سرخ کردنی باشد. برای مثال مردانی که غذاهای سرخ شده مثل؛ دونات، مرغ سرخ شده، ماهی سرخ شده و یا سیب زمینی سرخ کرده یک بار یا بیشتر در طول هفته مصرف می‌کنند، خطر مبتلا شدن به سرطان پروستات را تا ۳۰ تا ۳۷ درصد در خود افزایش می‌دهند.[منبع: Paddock:].
منبع:howstuffworks

منبع: فردا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.fardanews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «فردا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۴۴۸۱۴۸۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

چرا میگن پنیر کاتیج یا کوتاژ مصرف کنید؟+ طرز تهیه کامل

پنیر یکی از انواع لبنیات است که از هزاران سال پیش تا کنون بخشی از رژیم غذایی بشر را تشکیل می‌دهد. پنیر انواع مختلف و طعم های متفاوتی داشته و در بسیاری از دستورهای آشپزی موجود در دنیا نقشی اساسی ایفا می‌کند. پنیر کوتاژ از انواع پنیر است که مزه ترشی دارد و فواید بی نظیری برای سلامتی دارد که در این بخش از بهداشت و سلامت به آن پرداخته ایم.

پنیر کاتیج یا کوتاژ چیست؟

به گزارش نمناک، پنیر کوتاژ یا پنیر کاتیج که به آن پنیر کلبه نیز می گویند، یک پنیر سفید و نرم است که در تهیه آن از مایه پنیر استفاده نمی‌شود و از شیر ترش تهیه می‌شود. پنیر کوتاژ یک پنیر تازه است و خیلی زود خراب می‌شود، بنابراین باید به سرعت مصرف شود و در یخچال نگهداری گردد.

طرز تهیه پنیر کوتاژ یا کاتیج سنتی سرشیر و چربی شیر را جدا کنید. شیر را در یک کاسه شیشه‌ای بریزید و رویش را هم با یک پارچه پشمی با بافت درشت بپوشانید. شیر را برای 2 روز در هوای آزاد و محوطه باز بگذارید تا شیر کمی ترش شده و حالتی ژله‌ای و دلمه دلمه بگیرد. بعد از 2 روز هیچ آبی نباید روی شیر ببینید واگر بعد از 2 روز شیر شما آب داشت، به آن وقت بیشتری برای ترش شدن بدهید. چربی شیر را دوباره بگیرید. شیر بریده شده را در یک ظرف فلزی بریزید و روی حرارت خیلی کم بگذارید و اجازه بدهید که 5 تا 10 دقیقه حرارت ببیند تا آب و دلمه‌های شیر جدا شود. بعد از جدا شدن آب شیر، آن را در پارچه نخی یا آبکش توری بریزید تا قسمت جامد شیر جدا شود. پارچه حاوی پنیر چند بار بفشارید. پارچه را 2، 3 ساعت از جایی آویزان کنید یا یک جسم سنگین روی پارچه بگذارید تا آب پنیر از آن خارج شود. این پنیر را می‌توانید چرخ کرده یا رویش خامه بریزید و مصرف نمایید. پنیر کاتیج یا کوتاژ برای چه کسانی مناسب است؟

پنیر کوتاژ یک ماده عالی برای افراد زیر است:

زنان باردار کودکان در حال رشد ورزشکاران، بدنسازان و دوندگان سالمندان موارد مصرف پنیر کاتیج یا کوتاژ از این پنیر به صورت رنده شده در انواع سالاد و نان می‌توان استفاده کرد. در بسیاری از دستور‌های آشپزی پنیر کوتاژ را یک جایگزین خوب برای پنیر ریکوتا می‌دانند، چون این پنیر چربی کمی دارد. در پاستا‌های پنیری هم می‌توان از این پنیر استفاده کرد. میزان مصرف پنیر کاتیج

پنیر یکی از غذاهایی است که در مصرف آن باید اعتدال را رعایت کنید و اگر به شیر حساسیت دارید مراقب مصرف آن باشید.

فواید بی نظیر پنیر کاتیج یا کوتاژ

پنیر کوتاژ دارای فواید زیر می باشد:

یکی از فواید مهم پنیر کوتاژ حفظ دندان هاست. پنیر کوتاژسرشاراز کلسیم بوده و موجب می شود استخوان های قوی و سالمی داشته باشید و از پوکی استخوان و سایر مشکلات استخوانی مرتبط با افزایش سن جلوگیری کنید. با افزایش سن، توده استخوانی شروع به ضعیف شدن می کند و سلامت استخوان ها را تحت تاثیر قرار می دهد. پنیر سرشار از ویتامین ب کمپلکس و کلسیم است که با مصرف آن کلسیم و ویتامین ها جذب و در سراسر بدن پخش می شوند. ویتامین ب کمپلکس موجود در پنیر کوتاژ برای فعالیت های متابولیکی مختلف بدن بسیار مفید است. ویتامین ب12 موجود در پنیر کوتاژ برای عملکرد صحیح مغز مورد نیاز است و به جذب آهن کمک می کند. ریبوفلاوین کربوهیدرات ها را به انرژی تبدیل واسید پانتوتنیک به عنوان یک سنتز کننده عمل و به تشکیل پروتئین ها، چربی ها، کربوهیدرات ها و اسیدهای آمینه در بدن ما کمک می کند.از طرف دیگر نیاسین نقش مهمی در هضم، تولید انرژی و کاهش کلسترول دارد. یک و نیم فنجان پنیر کم چرب حاوی 14 گرم پروتئین و 81 کالری است. مطالعات نشان می دهد پروتئین می تواند به افراد کمک کند در طول روز احساس سیری بیشتری داشته باشند و زنانی که پروتئین بیشتری مصرف می‌کنند، عضلات لاغرتری دارند همچنین این مطالعه نشان داد زنانی که پنیر کوتاژ می‌خورند نسبت به زنانی که پروتئین کمتری (18 درصد کالری) مصرف می‌کنند، مدت بیشتری احساس سیری دارند. چربی پنیر کوتاژ برای رشد جنین زنان باردار مفید شناخته شده است. پنیر تازه 12 درصد و میزان چربی پنیر کوتاژ بین 40 تا 50 درصد می باشد. پنیر کوتاژ سرشار از مواد مغذی است،به همین دلیل برای زنان باردار و ورزشکاران توصیه می شود. پنیر کوتاژ سرشار از ویتامین آ است و مطمئنا برای سلامتی و رشد جنین در زنان باردار بسیار مفید خواهد بود. پنیر و محصولات فرآوری شده سرشار از کلسیم، فسفر و روی هستند. مقدار کلسیم موجود در پنیر کوتاژ 8 درصد از مقدار توصیه شده روزانه است و علاوه بر این، سدیم فراوانی دارد. این مواد معدنی برای رشد جنین در رحم زنان باردار نیز بسیار مفید هستند. پنیر علاوه بر کلسیم، حاوی پروتئین های با کیفیتی است که مصرف آن در طول دوره رشد بسیار اهمیت دارد و همچنین برای داشتن توانایی کنترل وزن مناسب است. پروتئین موجود در پنیر کوتاژ می تواند از بدن در برابر سموم، باکتری ها و ویروس ها محافظت کند. نحوه نگهداری پنیر کاتیج

پنیر کوتاژ را می توان در یخچال نگهداری کرد و باید حداکثر تا چهار روز پس از خرید آن را مصرف کنید.

عوارض پنیر کاتیج

این پنیر حاوی حدود 364 میلی گرم سدیم است. رژیم غذایی پر نمک می تواند منجر به عوارضی مانند فشار خون بالا، افزایش خطر بیماری قلبی و سکته مغزی و همچنین دیابت شود.

مطالعه اخیر روی رژیم غذایی سرشار از پروتئین حیوانی از جمله پنیر نشان داد که خوردن غذاهای غنی از گوشت و پنیر در دوران میانسالی می تواند خطر مرگ را دو برابر و احتمال چهار برابر خطر مرگ ناشی از سرطان را افزایش دهد.

کانال عصر ایران در تلگرام

دیگر خبرها

  • چیز‌هایی که فکر نمی‌کنید به کبدتان آسیب بزنند
  • هفت نکته برای کاهش وزن اگر فکر می‌کنید «ژن چربی» را دارید
  • سالم‌ترین و بدترین ظروف برای پخت و پز/ استفاده از ظروف چدنی برای این افراد مشکل‌ساز می‌شود
  • چیز‌هایی که فکر نمی‌کنید به کبدتان آسیب می‌زنند
  • غذا‌هایی که شکم تخت به شما هدیه می‌دهد
  • چرا میگن پنیر کاتیج یا کوتاژ مصرف کنید؟+ طرز تهیه کامل
  • بهترین زمان نوشیدن قهوه برای مبتلایان به کبدچرب
  • خوردن این غذا‌ها در شب باعث سوزش معده می‌شود
  • با مصرف این غذاها از شر حشرات در فصل تابستان خلاص شوید!
  • بهترین زمان خوردن قهوه برای کبد چرب | مضرات خوردن قهوه در شب را بدانید