Web Analytics Made Easy - Statcounter

مدیر کل میراث فرهنگی استان اصفهان خبر از آغاز مرمت قلعه روستای قورتان، به عنوان بزرگترین دژ تاریخی استان اصفهان داد.

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ به نقل ازصاحب نیوز؛فریدون اله یاری با اشاره به آغاز مرمت قلعه روستای قورتان، بزرگترین دژ تاریخی استان اصفهان، اظهار کرد: عملیات مرمت آثار تاریخی منطقه شرق اصفهان از جمله قلعه تاریخی قورتان از مردادماه امسال آغاز شده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

مدیر کل میراث فرهنگی استان اصفهان ادامه داد: برای مرمت دیواره های این قلعه تاریخی بالغ بر 2 میلیارد ریال از محل اعتبارات عمرانی هزینه شده است.

حمید محمدنژاد، ناظر طرح های مرمت محور شرق شهرستان اصفهان نیز در این رابطه تاکید کرد: کار مرمت این قلعه عظیم تاریخی که بیش از 43 هزار متر مربع وسعت دارد به صورت متناوب از سال 1390 آغاز شده است، اما با توجه به تخریب تدریجی دیواره های این قلعه عظیم، کار مرمت دیواره ها و استحکامات این قلعه تاریخی از جمله برج های قلعه از سال 1395 آغاز و در نیمه دوم سال 1396 پس از تخصیص اعتبار ادامه یافته است.

وی با اشاره به آغاز مرمت کنگره ها و برج های قسمت شمالی و شمال شرقی قلعه از سال 94، خاطرنشان کرد: در حال حاضر، کار مرمت نزدیک به 570 متر مربع از دیواره ها، کنگره ها و برج های این قلعه عظیم تاریخی را در جداره های خارجی آن انجام شده است و پیوند و آزادسازی و مرمت تمامی دیوار خارجی و مرمت و بازسازی بخش هایی از کنگره های بالای دیوار های قلعه در سال جاری پیگیری می شود.

انتهای پیام/

منبع: دانا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.dana.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «دانا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۴۴۸۱۹۱۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

آغاز کوچ بهاره عشایر استان تهران از اواخر فروردین/ مرمت و بازگشایی مسیرهای کوچ عشایر

مدیر امور عشایر استان تهران از آغاز کوچ بهاره عشایر استان تهران از اواخر فروردین ماه خبر داد.

فرشید ذبیحی در گفت‌وگو با ایسنا  با اشاره به اینکه کوچ بهاره عشایر استان تهران از اواخر فروردین ماه و از شهرستان‌های جنوبی استان از جمله ورامین، پاکدشت، قرچک، پیشوا، ری و همچنین ملارد و شهریار شروع می‌شود، افزود: پس از عزیمت در مراتع میانبند در نهایت 15 خردادماه در مراتع ییلاقی شهرستان‌های شمیرانات، دماوند و فیروزکوه مستقر می‌شوند.     

وی افزود: امسال نیز هماهنگی خوبی با استانداری و سایردستگاه‌های مرتبط صورت گرفته تا خدمات رسانی مناسبی به عشایر داشته باشیم و تأمین امنیت در مسیر کوچ، تسهیل و هماهنگی لازم برای تردد عشایر و دام از معابر و جاده‌های برون شهری، ارائه خدمات بهداشتی به عشایر، واکسیناسیون و سایر خدمات دامپزشکی، تأمین آب شرب بهداشتی و مرمت و بازگشایی مسیرهای عشایری از خدمات مهم دستگاههای مربوطه به عشایر است.

ذبیحی ادامه داد: همچنین با توزیع سیلندرگاز و استفاده از انرژی‌های سازگار با محیط زیست و سامانه‌های مختلفی از جمله فانوس و حمام خورشیدی، روشنایی معابر در استقرارگاه‌های عشایری در نظر گرفته شده و مسیرهای کوچ عشایر نیز مرمت و بازگشایی می‌شود.      

 مدیر امور عشایر استان تهران تأکید کرد: همزمان با شروع کوچ عشایر تلاش داریم با همکاری فرمانداران و استانداری تهران جشن کوچ نیز در یکی از شهرستان‌های عشایر نشین برگزار کنیم که برنامه ریزی این جشن در حال انجام است.

انتهای پیام

دیگر خبرها

  • آمار دومین استان پرتردد کشور در نوروز | ثبت رشد قابل‌تامل بازدید بناهای تاریخی یک استان
  • شگفتانه‌های تاریخی کجاست؟
  • مسجد سید اصفهان مرمت می‌شود
  • معابر قلعه بالای بیارجمند مرمت شد/ احیای یک بومگردی
  • اختصاص بودجه مرمت مسجد سید از سوی میراث فرهنگی و شهرداری اصفهان
  • آغاز کوچ بهاره عشایر استان تهران از اواخر فروردین/ مرمت و بازگشایی مسیرهای کوچ عشایر
  • ترمیم و نگهداری پل‌های تاریخی اصفهان با کمک شهرداری/ اختصاص بودجه برای مرمت مسجدسید
  • مرمت و نگهداری پل‌های تاریخی اصفهان با کمک شهرداری/ اختصاص بودجه برای مرمت مسجدسید
  • لیست اماکن اقامتی و بناهای تاریخی و گردشگری استان یزد
  • ۴۰ هزار گردشگر از آثار تاریخی نوش آباد دیدن کردند