Web Analytics Made Easy - Statcounter

همدان-مدیرکل حفاظت محیط زیست استان همدان از انعقاد تفاهم نامه با راهداری و حمل و نقل جاده ای استان خبر داد و گفت: بهبود کیفیت محیط زیست در مجاورت راه های اصلی و فرعی از اهداف تفاهم‌نامه است.

به گزارش خبرنگار مهر، محمد رضا محمدی ظهر سه شنبه در جلسه انعقاد تفاهم نامه با اداره کل راهداری و حمل و نقل جاده ای استان از انعقاد تفاهم نامه این اداره کل راهداری و حمل و نقل جاده ای استان خبر داد و گفت: بهبود کیفیت محیط زیست در مجاورت راه های اصلی، فرعی و روستایی از جمله اهداف این تفاهم نامه است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی عنوان کرد: توجه ویژه به ملاحظات زیست محیطی در حوزه راهداری و حمل و نقل جاده ای استان همدان و جلب مشارکت همگانی درحوزه های بین بخشی برای فراهم آوردن زمینه های ارتقای فرهنگ محیط زیستی از جمله دیگر رویکردهای تفاهم نامه است.

محمدی اظهار داشت: بر اساس این تفاهم نامه آموزش زیست محیطی رانندگان خودرو های عمومی و حمل و نقل جاده ای از طریق مراکزی مانند آموزش فنی و حرفه ای استان برای صدور گواهی نامه الزامی خواهد شد.

وی ادامه داد: پایش مستمر مراکز توقف جاده ای مانند عوارضی ها و مجتمع های خدمات رفاهی بین راهی و کنترل رعایت ضوابط زیست محیطی در آنها و انعکاس به اداره کل حفاظت محیط زیست استان از جمله مفاد این تفاهم نامه است.

وی عنوان کرد: نظارت بر رعایت ضوابط تعیین شده در دستورالعمل حمل و نقل جاده ای مواد خطرناک از جمله آموزش، اطلاع رسانی و نظارت بر تانکرها و کامیون های حمل مواد خطرناک در حیطه وظایف قانونی نیز در متن تفاهم نامه لحاظ شده است.

وی اظهار داشت: حمل و تخلیه نخاله و ضایعات ساختمانی، پساب، فضولات دامی و انسانی و نیز تخلیه و تعویض روغن در حاشیه جاده ها از چالش های محیط زیستی حاشیه جاده های استان است که پایش مستمر حریم راه ها برای جلوگیری از این معضل و مقابله با تخلفات مربوط اعلام موارد به اداره کل حفاظت محیط زیست برای اقدام لازم از موارد تفاهم نامه ای است که به امضای طرفین رسیده است.

محمدی بیان کرد: پسماند تولیدی توسط مسافرین اتوبوس های بین شهری از مسائلی است که باید ساز و کار لازم برای آن فراهم شود.

محمدی اضافه کرد: همچنین حجم نمک پاشی در محورهای مواصلاتی استان برای یخ زدایی از سطح جاده ها، از مواردی است که به محیط زیست آسیب وارد کرده است و باید تجارب گوناگون در این زمینه بررسی شود و اقدام مقدور صورت گیرد.

وی اظهار داشت: اداره کل حفاظت محیط زیست استان همدان بر اساس این تفاهم نامه باید نقاط حادثه خیر از نظر تلفات جاده ای وحوش در استان را شناسایی و به اداره کل راهداری و حمل و نقل جاده ای اعلام کند.

منبع: مهر

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mehrnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «مهر» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۴۴۸۲۵۵۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

ظرفیت های فارس، چشم ۳۲ هیات تجاری خارجی را گرفت

ششمین نمایشگاه توانمندی‌های صادراتی ایران در حالی وارد دومین روز کاری خود شد که حضور سرمایه‌گذاران خارجی و داخلی در غرفه استان فارس قابل توجه بود، به طوری که در نخستین روز این رویداد حداقل سه تفاهم‌نامه با سرمایه‌گذارانی از کشور‌های روسیه و مغولستان به امضاء رسید.

تفاهم‌نامه‌های کشت فراسرزمینی محصولات کشاورزی، بسته‌بندی میوه و تولید گوشت با این دو کشور به امضاء رسید.

امروز نیز سرمایه‌گذارانی از کشور‌های افغانستان، پاکستان، چین، ایتالیا و اندونزی با حضور در غرفه استان فارس از ظرفیت‌های این استان در حوزه‌های صنعت، معدن، کشاورزی و تولیدات دانش‌بنیان آگاه شدند و چند تفاهم‌نامه همکاری در زمینه صادرات مواد غذایی، واردات و صادرات مواد اولیه تولید بیسکوئیت و همچنین نوشیدنی‌ها و گیاهان دارویی منعقد شد.

از دیگر کشور‌هایی که از غرفه استان فارس بازدید کردند می‌توان به سرمایه‌گذاران کشور‌های عراق، ترکیه، سنگاپور، پاکستان اشاره کرد.

در همین ارتباط حسن شیخ‌نیا، معاون هماهنگی امور اقتصادی استانداری فارس از حضور ۳۲ هیات تجاری کشور‌های مختلف در غرفه استان فارس خبر داد و گفت: در جریان این دیدار‌ها و مذاکرات انجام شده ۱۵ تفاهم نامه همکاری به امضاء رسید.

او با بیان اینکه اگر این تفاهم‌نامه‌ها به قرارداد تبدیل شود ظرفیت قابل توجهی برای استان فارس ایجاد می‌شود، اظهار داشت: وزارت کشور دو زنجیره ارزش را برای استان فارسی مصوب کرده که شامل فولاد و گیاهان دارویی است.

معاون هماهنگی امور اقتصادی استانداری فارس یکی دیگر از ظرفیت‌های قابل توجه استان فارس را در زمینه گندم عنوان کرد و گفت: فارس به عنوان دومین تولیدکننده گندم کشور ظرفیت‌های زیادی برای ایجاد زنجیره ارزش این محصول استراتژیک دارد.

شیخ نیا از افزایش برداشت گندم در سطح هکتار به دلیل استفاده از روش‌های علمی و فناورانه در تولید دانه و نهاده خبر داد و گفت: خوشبختانه در زمینه صرفه جویی در مصرف آب برای بخش زراعت اقدامات خوبی انجام شده به طوری که به ازاء هر هکتار کشت غرق آبی، ۹ هکتار کشت به صورت آبیاری قطره‌ای انجام می‌شود.

او با بیان اینکه تلاش می‌شود فارس به عنوان پایلوت مرکز تحقیقات گندم کشور معرفی شود، اظهار داشت: علاوه براین در زمینه تولید آرد و نان کامل و همچنین تولیدات پروتئینی به عنوان پایلوت کشور شناخته می‌شویم.

باشگاه خبرنگاران جوان فارس شیراز

دیگر خبرها

  • ظرفیت های فارس، چشم ۳۲ هیات تجاری خارجی را گرفت
  • انعقاد تفاهم‌نامه‌ بنیاد نخبگان و آموزش و پرورش خراسان جنوبی
  • افتتاح تصفیه‌خانه فاضلاب کارخانه فرآوری کشمش در ملایر
  • بهره برداری از ۲۱ تصفیه خانه در واحد‌های تولیدی استان همدان
  • از رکوردها تا یک تفاهم‌نامه تئاتری و...
  • تفاهم تولید آثار نمایشی مشترک و حمایت از نمایشنامه‌های برتر منعقد شد
  • برگزاری مسابقه نقاشی و جمع آوری زباله در شهر همدان
  • کشف و ضبط ۴۶۳ جوجه چکاوک قاچاق در همدان
  • پاکسازی حاشیه و تالاب پیرسلمان
  • با سازوکارهای اقتصادی فعلی جامعه، کارگر غالباً با مشکل مواجه می‌شود