Web Analytics Made Easy - Statcounter

حجت الاسلام محمدرضا میرتاج‎الدینی درباره تصمیم جمنا برای کنار کشیدن قالیباف از انتخابات و ماندن رئیسی در صحنه رقابت گفت: آقای قالیباف نسبت به این قضیه معترض نبود، چون خود او این تصمیم را گرفت. من که در محافل سیاسی حضور داشتم بعد از مطلع شدن از تصمیم آقای قالیباف تعجب بعضی را حس کردم.

اهم اظهارات وی به شرح زیر است:
*آقای قالیباف نسبت به تصمیم گیرندگان در حوزه جریان اصولگرایی به طور عام و نه به طور خاص در مورد جمنا انتقاد‌هایی داشت.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

آقای قالیباف در برنامه تلویزیونی جهان آرا گفت «همه اعلام می کردند یکی باید کنار بکشد و همه هم به من نگاه می کردند».

* از مناظره سوم نظرسنجی‌ها مقداری فضا فرق کرد و همین موضوع به اتخاذ این تصمیم کمک کرد. حتی تا دو روز قبل از اعلام کناره گیری آقای قالیباف، شورای مرکزی جمنا -که خبر‌های جلساتش را می شنیدیم- یک تصمیم دیگر داشت. شورای مرکزی جمنا معتقد بود این دو نفر باید در صحنه بمانند. نظر سنجی‌های روز یکشنبه و بعضی ملاحظات و سفرهای استانی و دیدار‌ها به طوری پیش رفت که به این نتیجه ‌رسیدند کنار رفتن آقای قالیباف انسجام ایجاد خواهد کرد. آقای قالیباف نیز تصمیم انقلابی گرفت که اگر چنین تصمیمی نمی‌گرفت تمام کاسه و کوزه‌ها بر سر او شکسته می‌شد.

*نظرسنجی‌ها در آن هفته آخر نشان می‌داد که وقتی دو به دو سوال می‌کردند بین آقای روحانی و رئیسی فاصله رأی بیشتر بود و بین آقای روحانی و قالیباف فاصله رأی کمتر بود، روال نظرسنجی‌ها این گونه بود.

*{در پاسخ به اینکه اگر رقابت میان قالیباف و روحانی بود، چقدر رای می‎آورد}دقیق نمی شود گفت ولی می شود ادعا کرد که رای آقای روحانی بیشتر نمی‌شد. به این دلیل که یک رقیب هراسی شدید نسبت به آقای رئیسی ایجاد کردند که بخشی از ۲۳میلیون و خرده‌ای به علت همین رقیب هراسی کاذب بود که به روحانی رای دادند. این کار یک بداخلاقی سیاسی بود. در صورتی که اگر آقای قالیباف می‌ماند این قسمت کمتر می‌شد و بعضی از افرادی که بنا داشتند به آقای قالیباف رای بدهند، با رفتن ایشان به آقای رئیسی رای ندادند. البته نمی شود دقیق آنالیز کرد ولی بخشی از آرای آقای قالیباف به سمت آقای رئیسی و بخشی به سمت دیگرکاندیدا‌ها مثل آقای روحانی رفت که اگر خود آقای قالیباف می‌ماند به آن سمت سرازیر نمی شد.

*تصمیم جمنا برای کناره گیری قالیباف به نفع رئیسی، تصمیم جمعی بود، چرا باید از این تصمیم پشیمان باشند؟ بالاخره در مقایسه با انتخابات قبلی دو سه قدم جلو رفته‌ایم.
*در اولین انتخابات ریاست جمهوری که دکتر جلال الدین فارسی به دلیل مشکلاتی از نامزدی در انتخابات کنار کشید، جامعه مدرسین و جامعه روحانیت از آقای دکتر حبیبی حمایت کردند که رای زیادی هم نیاورد. جامعه مدرسین فقط به رای نگاه نمی‌کند، امسال هم آقای رئیسی اگر نامزد نبود، معلوم نبود که جامعتین از کاندیدای دیگری حمایت کنند یا نه. چون آقای رئیسی شرایط مقبول از نظر جامعتین را داشت و برای همین جامعتین از ایشان حمایت کردند.

*فصل الخطاب در میان اصولگرایان، علما یعنی جامعه روحانیت مبارز و جامعه مدرسین هستند که این بار هم حضور داشتند. آقای رئیسی هم از افراد اصلی و تاثیر گذار در جمع علما هستند.

*شبیه سازی در مسائل سیاسی نسبت به افراد درست نیست. مثل شبیه سازی قالیباف با عارف. در شبیه سازی فقط یک جهت‌هایی را می‌شود دید و تمام ابعاد را نمی‌توان مشاهده کرد. اقدامات آقای عارف و جریان اصلاح طلبی در فضای دیگری انجام شد ولی الان شرایط فرق دارد. معتقدم فضای مثبت در میان جامعه و نیروهای انقلاب نسبت به اقای قالیباف ایجاد شد و آقای قالیباف باتوجه به ظرفیت‌هایی که دارد می‌تواند فعالیت‌ مثبت و نقش برجسته ای ایفا نماید. اما نمی‌توان گفت عینا کارهای آقای عارف را انجام خواهد داد. ولی در کل نقش تاثیرگذار دارد و نقش موثری ایفا خواهد کرد.

*{آقای قالیباف می تواند به مجلس برود؟}: بعید نیست ولی اطلاعی در این خصوص ندارم.

خبرانلاین

منبع: ساعت24

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.saat24.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ساعت24» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۴۴۸۹۱۸۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

رکورد مسابقات فری استایل اسکیت شکسته شد

به گزارش خبرگزاری مهر و به نقل از روابط عمومی اسکیت، مسابقات دستجات آزاد اسکیت فری استایل به میزبانی شهر نجف آباد اصفهان و در شاخه‌های بتل و اسپیداسلالوم آغاز شده است.

در رده سنی بالای ۱۹ سال و شاخه اسپید اسلالوم، ترانه احمدی دارنده مدال نقره بازی‌های آسیایی هانگژو توانست در رقابتی جذاب و دیدنی در فینال و با زمان ۴.۲۱۷ ثانیه بر سکوی قهرمانی این رقابت‌ها تکیه بزند و رکورد ایران را ارتقا بدهد.

پس از او، رومینا سالک و مژده شعبانی به عنوان دوم و سومی بسنده کردند. رکورد پیشین هم در اختیار ترانه احمدی با زمان ۴.۲۸۰ ثانیه بود.

همچنین در رده سنی زیر ۱۹ سال، پریناز زکریا، ریحانه مصطفایی و زهرا صادقیان سه نفر برتر این رویداد را تشکیل دادند.

کد خبر 6095443

دیگر خبرها

  • فرید مرجایی، تحلیل گر مسائل آمریکا و مقیم این کشور: جنبش دانشجویی سپهر غالب بر فضای سیاسی آمریکا را به چالش کشید/ شبکه های اجتماعی امپراطوری رسانه ای را زیر سوال بردند/ تظاهرات دانشجویی خط قرمز انتقاد از اسرائیل را شکسته است
  • نرخ قند و شکر در میادین و بازارهای میوه و تره بار اعلام شد
  • التماس کودکان فلسطینی برای یک کاسه غذای گرم
  • برگزاری اولین جشنواره ی خوشنویسی امیرنظام گروسی
  • (تصاویر) التماس کودکان فلسطینی برای یک کاسه غذای گرم
  • بارسا کنار کشید، والورده جدید در راه رئال
  • قالیباف: از تمام تصمیماتی که گرفته‌ام دفاع می‌کنم/ از اینکه مشکلات کشور همچنان باقی مانده، ناراحت می‌شویم
  • قالیباف: از تمام تصمیماتی که گرفته‌ام دفاع می‌کنم
  • رکورد مسابقات فری استایل اسکیت شکسته شد
  • گسترش بصیرت، بهترین ابزار مقابله با جنگ فرهنگی دشمنان است