Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «باشگاه خبرنگاران»
2024-04-26@06:36:32 GMT

پیگیری اجرای آرامستان دارالسلام

تاریخ انتشار: ۱ شهریور ۱۳۹۶ | کد خبر: ۱۴۴۸۹۶۳۷

پیگیری اجرای آرامستان دارالسلام

به گزارش گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از قم؛ عباس ذاکریان ،عضو دوره چهارم شورای شهر قم ورئیس کمیسیون خدمات شهری و امور زائرین شورای اسلامی شهر قم سه شنبه شب در آخرین نشست اعضای دوره چهارم شورای اسلامی شهر قم که با حضور امیرآبادی نماینده مردم قم، خلیلی رئیس دادگستری استان، سیدمرتضی سقائیان‌نژا شهردار، سیدمهدی صادقی استاندار و اعضای دوره چهارم و پنجم شورای شهر، مدیران شهری و استان در سالن رضوان شهرداری قم برگزار شد، با اشاره به فعالیت‌های کمیسیون خدمات شهری شورا گفت: در طی چهار سال 164 جلسه داشتیم که منجر به 155 مصوبه شد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

ذاکریان گفت: اجرای آرامستان دارالسلام که از ضروریات شهر قم است باید در شورای پنجم پیگیری جدی شود.

وی گفت: 275 مورد نامگذاری و 24 تغییر نام‌های تکراری در این دوره صورت گرفت.

ذاکریان یادآورشد: 2 هزار و 885 مورد نامه‌های ارجاعی و 978 مورد درخواست‌های مردمی در این دوره بررسی شده است.

رئیس کمیسیون خدمات شهری و امور زائرین شورای شهر گفت:با بیان اینکه واگذاری کل جمع‌آوری زباله و رفت و روب سطح شهر به بخش خصوصی در کمیسیون صورت گرفت،در سالیان قبل به صورت امانی صورت می‌گرفت که در این مدت به بخش خصوصی به طور کامل واگذار شد.

وی اذعان کرد: در حوزه تاکسیرانی یکی از اقدامات بسیار خوبی که صورت گرفت بیش از یک پنجم ناوگان قریب به هزار و 200 دستگاه نوسازی صورت گرفت.

ذاکریان افزود: به رتبه‌بندی شرکت‌های زیرمجموعه تاکسیرانی اشاره کرد و یکسان‌سازی نرخ کرایه تاکسی در سطح شهر نیز صورت گرفت که شرایط خوبی در شهر ایجاد کرد.

وی در بحث اتوبوسرانی واگذاری بالغ بر 90 درصد اتوبوس‌های سطح شهر به بخش خصوصی صورت گرفت که بار زیادی از سطح شهرداری برداشت.

ذاکریان با اشاره به توسعه کارت بلیط گفت: در طرح تحول اتوبوسرانی نیز مطالعات زیادی صورت گرفت و انجام شد.

وی با بیان اینکه در این دوره خرید ناوگان جدید، واگذاری تعدادی از مینی‌بوس‌ها صورت گرفت افزود: نصب پل‌های عابر پیاده در شهر پیگیری شد، در 10 سال قبل پل عابر پیاده در شهر نداشتیم که امروز پل‌های زیادی در شهر اجرا شده است.

عضو شورای چهارم شهر قم ادامه داد: تحول تابلوهای مسیر در شهر را مورد توجه قرار داد و پیگیری اجرای شهرک صنوف را بعد از 20 سال برای بهره‌برداری داشتیم و شاهد انتقال صنوف خواهیم بود.

وی بیان کرد: همچنین ساماندهی صنوف خدمات خودرویی انجام شد و شهرک خودرو به زودی اجرایی و به بهره‌برداری خواهد رسید.

ذاکریان افزود: در حوزه فضای سبز نیز در سال 85 حدود 10.5 مترمربع سرانه فضای سبز بود که سال 92 به حدود 15 مترمربع رسید و امروز سرانه سبز بیش از 18 مترمربع است.

وی اضافه کرد: با بیان اینکه ایمن‌سازی بوستان‌ها یکی از اقدامات بی‌نظیر شهرداری بوده است ،نصب ست‌های ورزشی، کمپلکس بازی کودکان، باغ پرندگان و... نیز در شهر در حال اجرا است و در حوزه مدیریت پسماند نیز برای مکانیزاسیون اقدامات خوبی صورت گرفته است.

ذاکریان تصریح کرد: در حوزه ایمن‌سازی توسط سازمان آتش‌نشانی اقدامات خوبی صورت گرفت و قم تنها کلان‌شهری است که استاندارد هر 50 هزار نفر یک ایستگاه آتش‌نشانی را دارد و امروز به تعداد تمام کارکنان آتش‌نشانی لباس ضد حریق تهیه شده و شیفت‌های آتش‌نشانی نیز بهبود یافت.

وی گفت: با تاکید بر اینکه آرامستان دارالسلام که از ضروریات شهر قم است باید در شورای پنجم پیگیری جدی شود، ایجاد کمربند سبز شهر قم به دلیل آلودگی هوا از اهمیت ویژه برخوردار است و بارها اعلام شده شهرداری آمادگی کاشت و نگهداری دارد اما مشکل تامین زمین لازم داریم.

عضو شورای شهر قم خاطرنشان کرد: با تاکید بر اینکه پایانه‌های شمالی و جنوبی یکی از اقدامات اساسی برای قم است که باید پیگیری شود گفت: آئین‌نامه تبلیغات محیطی شهر باید اصلاح و به روزرسانی شود و پیگیری برای اجرای آن صورت گیرد و توسعه مسیرهای ویژه دوچرخه در شورای بعد با همت بیشتری انجام شود.

انتهای پیام/ح

ایجاد کمربند سبز شهری

منبع: باشگاه خبرنگاران

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.yjc.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «باشگاه خبرنگاران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۴۴۸۹۶۳۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

ضرورت جهادتبیین در موضوعات اقتصادی/تعیین مشوق‌های ویژه برای استان

به گزارش خبرنگار مهر، مرتضی ذاکریان ظهر پنج شنبه در جلسه شورای فرهنگ عمومی اظهار داشت: از سال ۱۳۷۳ نامگذاری سال‌ها توسط مقام معظم رهبری به طور منظم انجام شده است که اکثر آن‌ها با عناوین اقتصادی و تولید بوده که نشان از اهمیت اقتصاد در کشور است.

مدیرکل امور اقتصادی و دارایی خراسان جنوبی یکی از مهمترین موضوعات کشور را موضوع اقتصاد عنوان کرد و گفت: شعار امسال با عنوان «جهش تولید با مشارکت مردم» است که برای جهش نیازمند برنامه‌ریزی کوتاه مدت و بلند مدت هستیم.

وی تصریح کرد: یکی از ضروری‌ترین پیش نیازها برای جهش در اقتصاد، ایجاد انگیزه و امیدآفرینی است تا از طریق همگرایی و اتفاق نظر همه آحاد مردم، اتفاقات خوبی رقم بخورد.

ذاکریان با بیان اینکه حضور میدانی همه مدیران عالی رتبه دولت در بین مردم و گفت و گو با آن‌ها سبب امیدآفرینی می‌شود، بیان داشت: جهاد تبیین و ضرورت آن در موضوعات اقتصادی را باید مد نظر قرار داد.

وی با بیان اینکه شعار سال نقشه راه مسئولان است و وزارتخانه و دستگاه‌های اجرایی بر نامه‌های خود را بر این مبنا تطبیق می‌دهند، اظهار کرد: هر فرد هم باید به عنوان یک عضو از جامعه به فراخور استعداد، راه خود را مشخص کند.

مدیرکل امور اقتصادی و دارایی خراسان جنوبی با اشاره به اینکه جهش در تولید یکی از مؤلفه‌های مهم در راستای تحقق شعار سال است، گفت: برای حوزه تولید با سه رویکرد تثبیت و تقویت واحدهای فعال و موجود، پیگیری احیای واحدهای راکد و نیمه فعال و سرمایه گذاری‌های جدید باید مورد توجه قرار گیرد.

ذاکریان به زیرساخت‌های تولید از جمله آب، برق، نیروی انسانی و … اشاره و تصریح کرد: با پیگیری‌های انجام شده اتفاقات خوبی رخ داده است و انتقال گاز و آب و خطوط ریلی به استان سبب خواهد شد هزینه‌های تمام شده در بخش تولید کاهش یابد.

وی افزود: بازار مصرف عمیقی باید وجود داشته باشد تا کالاهای تولید شده در استان در چرخه قرار گیرند، چه در داخل کشور و چه در مراودات بین‌المللی برای صادرات باید به این مهم توجه کرد.

مدیرکل امور اقتصادی و دارایی خراسان جنوبی گفت: نمایشگاه اکسپو ۲۰۲۴ در تهران فرصتی برای نمایش توانمندی‌های استان خراسان جنوبی برای عرضه در بازارهای بین‌المللی است.

وی با گلایه از اینکه خصوصی سازی را انجام داده‌ایم اما در این زمینه موفق نبوده‌ایم، تصریح کرد: در شرکت‌های واگذار شده نظارت کافی صورت نگرفته است و یا اهلیت سنجی خوبی شکل نگرفته است که برخی اتفاقات رقم خورد، اما خصوصی سازی هم تنها راه حل اقتصاد نیست.

ذاکریان افزود: در قانون اساسی، اقتصاد به سه بخش خصوصی، دولتی و تعاونی تقسیم شده است، در قانون برنامه پنجم برنامه‌ریزی شده بود که ۲۵ درصد سهم تعاونی‌ها را در اقتصاد شاهد باشیم اما امروز بین ۶ تا ۷ درصد محقق شده است.

وی ادامه داد: تعاونی‌ها باید به صورت هدفمند در عرصه اقتصادی کشور فعال شوند.

مدیرکل امور اقتصادی و دارایی خراسان جنوبی گفت: در سال ۱۴۰۲، ۲۰۵ همت در قانون بودجه مقرر شده بود که از محل خصوصی سازی درآمد داشته باشیم، اما چیزی که محقق شد کمتر از ۲۸ همت بود که تقریباً ۱۳ درصد محقق گردید.

ذاکریان در خصوص هدف شعار سال، افزود: در حوزه اقتصادی ما به دنبال مشارکت مردم هستیم که منجر به افزایش تقاضا می‌شود و جهش تولید را رقم می‌زند.

وی تصریح کرد: رونق اقتصادی کاهش تورم را به دنبال دارد و سال گذشته دولت سیزدهم توفیقات خوبی را در این زمینه داشت و ما صادرات خوبی را خواهیم داشت، کاهش ناترازی بانکی را خواهیم داشت تا فضای اقتصادی ثبات و موجب رضایت مندی شود.

مدیرکل امور اقتصادی و دارایی خراسان جنوبی عنوان کرد: به دنبال این هستیم که از طریق قوه مقننه و مجریه مصوبات خاصی برای خراسان جنوبی داشته باشیم، ما مشوق‌هایی برای بخش تولید در همه استان‌ها داریم اما باید مشوق‌هایی مخصوص سرمایه گذاران استان خراسان جنوبی وجود داشته باشد.

وی به ظرفیت مرز، معدن و کویر اشاره کرد و گفت: در خراسان جنوبی هنوز به سطح حداقل‌ها در زیرساخت‌ها نرسیده ایم، لذا نگاه دولت به این استان نباید همانند نگاه و حضور دولت در استان‌های کلان و توسعه یافته باشد.

مدیرکل امور اقتصادی و دارایی خراسان جنوبی گفت: دولت باید در استانی همانند خراسان جنوبی حضور پر رنگ تری داشته باشد تا استان به سطحی از ثبات و کاهش ریسک برای بخش خصوصی برای فعالان اقتصادی برسد.

وی به پرداخت تسهیلات چند نرخی اشاره کرد و افزود: تسهیلات تبصره ۱۸ باید برای استان خراسان جنوبی جذابیت بیشتری داشته باشد.

ذاکریان به تولیدات فناور محور و استراتژیک هم اشاره و تصریح کرد: استان خراسان جنوبی در این خصوص ظرفیت خوبی دارد اما هنوز به سطح قابل قبولی در تولیدات فناور محور نرسیده است.

مدیرکل امور اقتصادی و دارایی خراسان جنوبی به خشکسالی‌های چندین ساله در خراسان جنوبی اشاره کرد و گفت: باید بهره وری از منابع آبی ویژه دیده شود.

ذاکریان تغییر نگاه در مقوله فرهنگ برای توسعه آفرینی را مهم دانست و گفت: باید به دنبال مشوق‌های ویژه برای این استان کمتر توسعه یافته باشیم.

مدیرکل امور اقتصادی و دارایی خراسان جنوبی به عملیات وعده صادق هم اشاره کرد و گفت: اراده مردم پشت این عملیات بود و موجب تقویت غرور ملی شد و این سرمایه اجتماعی موتور محرک برای جهش اقتصادی است.

کد خبر 6088547

دیگر خبرها

  • پرداخت تسهیلات به ۵۳۴ طرح تولید و کارآفرینی خراسان جنوبی
  • پیگیری و اجرای طرح های جوانی جمعیت در آموزش و پرورش
  • پیگیری و اجرای پروژه‌های شهرستان خلخال در اولویت مدیران باشد
  • ضرورت جهادتبیین در موضوعات اقتصادی/تعیین مشوق‌های ویژه برای استان
  • اختصاص ۶۰ میلیارد تومان به توسعه گردشگری شادگان
  • استقرار شهرداری ویژه بافت تاریخی بوشهر در حال پیگیری است
  • «صنعت شهر» در کرمانشاه احداث می‌شود
  • احداث قطعه اصحاب شهدا در بجنورد
  • ایجاد قطعه اصحاب شهدا در بجنورد
  • ترک فعل احتمالی در مدیریت بحران پیگیری می‌شود