Web Analytics Made Easy - Statcounter

مدیر کل دفتر هماهنگی امور اقتصادی و بین‌الملل استانداری خراسان رضوی گفت: فرآیند اخذ مجوزهای راه‌اندازی شهرک صنعتی چوب در کلات کمی زمان برد ولی محوطه‌سازی شهرک انجام گرفته و برنامه ما این بود که 600 واحد صنعتی چوب که خود متقاضی هستند، در آنجا به عنوان شهرک چوب مستقر شوند.

علی رسولیان در گفت‌وگو با ایسنا، اظهار کرد: حدود 6000 واحد تولیدی چوب در سطح شهر مشهد داریم که این واحدها به صورت پراکنده فعال بود و هم‌افزایی نداشته ونمی‌توانستیم آن‌ها را تقویت کنیم.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

با این حال ما به دنبال صادرات محصولات چوب خود به خصوص در بازارهایی که نیاز دارند، بودیم و از این جهت باید صنعت چوب استان تقویت می‌شد.

وی با بیان اینکه ما به دنبال تقویت و هم‌افزایی در توسعه فعالیت تشکل‌های فعال در حوزه چوب بودیم، بیان کرد: در این راستا یک شرکت فعال در حوزه صنعت چوب از بخش خصوصی وارد کار شد و محوریت کار را بر عهده گرفت. همچنین ما برای متمرکز کردن شهرک صنعتی چوب مشهد موفق به اخذ چند مجوز برای استقرار این صنایع در شهر کلات از سازمان‎ها و ادراتی مانند اداره کل محیط‌‌‌‌ زیست استان و... و همچنین نهادهایی در سطح ملی شدیم.

مدیر کل دفتر هماهنگی امور اقتصادی و بین‌الملل استانداری خراسان رضوی ادامه داد: این فرآیند کمی زمان برد ولی به هر حال در سال گذشته این مجوزها اخذ شد و محوطه‌سازی شهرک انجام گرفت. برنامه ما این بود که 600 واحد صنعتی چوب که خود متقاضی هستند، در آنجا به عنوان شهرک چوب مستقر شوند.

رسولیان در ادامه با اشاره به اینکه این شرکت سال گذشته فعالیت خود را آغاز کرد و تاکنون 107 شرکت برای استقرار در آن شهرک با ما قرداد امضا کرده‌اند، تصریح کرد: انتظار ما این است هر چه زودتر اقدامات اجرایی و عملیاتی را سرعت بخشیم تا بتوانیم یک شهرک خوب و کارآمدی را برای حوزه چوب در کلات مستقر کنیم. این شرکت به ما قول داده طی مدت یک هفته برنامه مشخص عملیاتی خود را ارائه دهد.

انتهای پیام

منبع: ایسنا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.isna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۴۴۸۹۷۵۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

اتصال ۳۴۲ واحد صنعتی تازه همدان به شبکه گاز کشور

مدیرعامل شرکت گاز استان همدان از بهره‌مندی ۳۴۲ واحد صنعتی تازه از گاز طبیعی خبر داد و گفت: اکنون شهرستان بهار بیشترین مشترک گاز را در بخش صنعتی استان داراست.

به گزارش شانا به نقل از شرکت ملی گاز ایران، مجید الهیاری با اشاره به وجود ۶۸۲ هزار و ۹۳۲ مشترک گاز استان همدان در بخش‌های مختلف توضیح داد: از این تعداد ۴ هزار و ۳۴۶ مشترک در بخش صنعتی هستند.

وی تصریح کرد: از مجموع مشترکان گاز در بخش صنعتی، ۳۴۲ مشترک در سال ۱۴۰۲ به مجموع مشترکان این استان افزوده شدند.

مدیرعامل شرکت گاز استان همدان یادآور شد: بیشترین مشترک گاز استان در بخش صنعتی با تعداد هزار و ۶۵۸ مورد مشترک مربوط به شهرستان بهار است.

دیگر خبرها

  • ۸۳ درصد اشتغال صنعتی در نیشابور مربوط به ۱۰ واحد بزرگ است
  • یک‌هزار و ۷۰۰ واحد بهره‌بردار در شهرک‌های صنعتی قم فعال هستند
  • تکمیل زیرساخت‌های شهرک دارویی بیضا شتاب می‌گیرد
  • اولین تاکسی برقی وارد اراک می‌شود
  • رفع موانع صادرات واحدهای تولیدی در استان تهران پیگیری شود
  • اتصال ۳۴۲ واحد صنعتی تازه همدان به شبکه گاز کشور
  • بازدید رئیس صندوق نوآوری و شکوفایی از دانش‌بنیان‌های شهرک صنعتی هشتگرد
  • نقش‌آفرینی دانش‌بنیان‌ها در زمینه جهش تولید و رفع نیاز اساسی کشور
  • بهسازی معابر شهرک‌های صنعتی اردبیل با اعتباری بالغ بر ۶۰۰ میلیارد ریال
  • ممنوعیت خرید و فروش اراضی شهرک‌های صنعتی قبل از اخذ پایان‌کار