Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «افکارنيوز»
2024-04-30@12:42:07 GMT

پردرآمد ترین بازیگر هالیوودی چه کسی است؟

تاریخ انتشار: ۱ شهریور ۱۳۹۶ | کد خبر: ۱۴۴۹۰۳۹۲

پردرآمد ترین بازیگر هالیوودی چه کسی است؟

«مارک والبرگ» ـ بازیگر «تبدیل‌شوندگان» ـ با دستمزد هنگفت خود طی یک سال گذشته، صدرنشین فهرست سال ۲۰۱۷ «فوربس» شد.

«گاردین» نوشت: مجله «فوربس» فهرست سالانه بازیگران سینمایی با بالاترین میزان دستمزد را منتشر کرد و این بار نام «مارک والبرگ» با ۶۸ میلیون دلار، در رتبه اول به چشم می‌خورد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

«والبرگ» برای کسب این عنوان، نفر نخست سال گذشته یعنی «دواین جانسون» را به رتبه دوم (۶۵ میلیون دلار) تنزل داد و خود صدرنشین جدول سالانه «فوربس» شد. این بازیگر ۴۶ ساله طی ۱۲ ماه گذشته فیلم «تبدیل‌شوندگان:آخرین شوالیه» را روی پرده داشت و در فیلم کمدی «بابا اومده خونه ۲» بازی کرده است. با وجود دستمزد بالای «والبرگ»، جدیدترین قسمت «تغییرشکل دهندگان» در گیشه موفق نبود و در سطح جهانی ۶۰۰ میلیون دلار فروخت.

این هنرپیشه به تازگی در «همه پول‌های جهان» به کارگردانی «ریدلی» اسکات بازی کرده است. «میشل ویلیامز» و «کوین اسپیسی» هم در این فیلم ایفای نقش کرده‌اند.

«وین دیزل» بازیگر «سریع و خشن» با ۵۴.۵ میلیون دلار دستمزد طی سال گذشته، عنوان سوم را در فهرست گران‌ترین بازیگران سینمای هالیوود کسب کرد. بعد از او «آدام سندلر» کمدین مشهور هالیوودی با ۵۰.۵ میلیون دلار قرار دارد.

در این فهرست همچنین نام ستاره‌هایی چون «رابرت داونی جونیور»، «کریس همس‌ورث»، «سموئل ال. جکسون»، «جرم رنر»، «کریس پرت» و «کریس ایوانز» به عنوان گرانترین بازیگران سینمایی آمده است.

«فوربس» همچنین فهرستی از گرانترین بازیگران بین‌المللی منتشر کرده که در آن نام «جکی چان»، «شاهرخ خان»، «سلمان خان» و «آکشای کومار» به چشم می‌خورد.

هفته گذشته لیست پردرآمدترین بازیگران زن منتشر شده بود که در آن «اما استون» ـ هنرپیشه «لالالند» ـ با ۲۶ میلیون دلار رتبه نخست را داشت. «رایان گاسلینگ» همبازی او در فیلم «لالالند» رتبه بیست‌ونهم را در فهرست گرانترین بازیگران مرد هالیوود کسب کرد. ۱۰ بازیگر اول این جدول در کل طی سال گذشته ۴۸۸.۵ میلیون دلار دستمزد دریافت کردند که این رقم تقریبا سه برابر دستمزد کلی ستاره‌های زن هالیوود (۱۷۲.۵ میلیون دلار) است.

منبع: افکارنيوز

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.afkarnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «افکارنيوز» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۴۴۹۰۳۹۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

خبر احتمال مذاکرات هسته ای،قیمت دلار را در بازار تهران ریخت

به گزارش خبرآنلاین ، دنیای اقتصاد نوشت: تحلیلگران ۳عامل مختلف سیاسی-اقتصادی را به‌عنوان محرک‌های کاهشی نرخ ارز مطرح می‌کنند.

نخست کاهش سطح ریسک‌های سیاسی، دوم وجود احتمالاتی مبنی بر شروع مذاکرات هسته‌ای و سوم اخبار مثبت درآمدهای نفتی.

نرخ دلار آزاد در حال ادامه دادن به روند کاهشی خود است. تحلیلگران 3 عامل مختلف را برای توجیه این روند کاهشی ارائه می‌دهند. خروج ریسک‌های غیراقتصادی از بازار، خبرهای جسته‌وگریخته مبنی بر مذاکرات هسته‌ای و آمار خوب صادرات نفتی این عوامل را تشکیل می‌دهند. دلار در بازار دیروز به مرز کانال‌های 61 و 62هزار تومانی رسید. روند کاهشی بازار ارز تشدید شد.

دلار در بازار روز گذشته از کانال 63 خارج شد و سطوح قیمتی کانال 62 را نیز پشت سر گذاشت. بسیاری از تحلیلگران ارزی روند نرخ دلار در سال جدید را با مدت مشابه سال گذشته مقایسه می‌کنند.

در بازار ماه‌های ابتدایی سال گذشته نیز قیمت شاخص‌های ارزی پس از یک دوره نوسانات افزایشی دچار افت شد و پس از آن به ثبات رسید. به‌طور مثال نوسانات افزایشی و کاهشی دلار در سال گذشته تا روزهای ابتدایی تابستان به طول انجامید و پس از آن قیمت اسکناس آمریکایی زیر سقف 50 هزار تومانی به ثبات نسبی رسید.

علل آغاز روند افزایشی در سال جدید عمدتا به سیگنال‌های منفی و ریسک‌های سیاسی باز می‌گردد. این موارد با تشدید انتظارات تورمی سبب ایجاد تقاضای کاذب در بازار شد و قیمت‌ها را افزایش داد. اما تحلیلگران فشار کاهشی روزهای اخیر بازار را متشکل از 3 نیرو می‌دانند. نیروی نخست؛ کاهش سطح ریسک‌ها و سیگنال‌های منفی مذکور است. پس از اتمام درگیری‌های منطقه‌ای و کمرنگ شدن احتمال گسترش این درگیری‌ها هیجانات موجود در بازار نیز تخلیه و زمینه افت نرخ در بازار سکه و ارز فراهم شد. عامل دومی که تحلیلگران از آن به عنوان نیروی کاهشی یاد می‌کنند سیگنال‌های مثبت، اما غیررسمی در رابطه با مذاکرات هسته‌ای است و آخرین عامل که برخی آن را به‌واسطه اثرگذاری برطرف عرضه مهم‌ترین عامل می‌دانند، مساله افزایش درآمدهای نفتی است که هم رسانه‌های خارجی و هم برخی از مقامات رسمی از آن خبر می‌دهند. بازار ارز تهران در روز گذشته با توجه به موارد ذکر شده افت قیمت‌های نسبتا شدیدی را تجربه کرد. هر برگ دلار آزاد در بازار روز گذشته با افت هزار و 450 تومانی خود در رقم 62 هزار تومان به فروش رسید. البته گفتنی است که نرخ ارز مذکور در بازار فردایی عصر دیروز وارد کانال 61 هزار تومانی شد. یورو و پوند نیز در بازار دیروز به ترتیب هزار و 500 و هزار و 620 تومان کاهش یافتند. 23302

برای دسترسی سریع به تازه‌ترین اخبار و تحلیل‌ رویدادهای ایران و جهان اپلیکیشن خبرآنلاین را نصب کنید. کد خبر 1900409

دیگر خبرها

  • ثبت ۷.۸ میلیارد دلار صادرات صنعت فولاد کشور طی سال گذشته
  • پیش‌بینی اقتصاددانان از آینده قیمت دلار
  • سفیر ازبکستان: از داروسازان ایرانی استقبال می‌کنیم
  • مهاجم آرسنال ستاره هالیوودی را غافلگیر کرد (عکس)
  • بازداشت بازیگر سرشناس فرانسوی به اتهام تجاوز جنسی
  • بازداشت «ژرار دوپاردیو» به اتهام تجاوز جنسی
  • لیلام ۱۶ میلیون دلار در افغانستان
  • بیت کوین به ۶۳ هزار و ۸۲۲ دلار رسید
  • خبر احتمال مذاکرات هسته ای،قیمت دلار را در بازار تهران ریخت
  •  چرا دلار سقوط کرد؟